به خواست نماینده هواوی در ایران این مطلب حذف شد
Printable View
به خواست نماینده هواوی در ایران این مطلب حذف شد
صابر جان ریختم / جه کردی / دستت درد نکنه فقط حالت CA و MIMO رو نداره / مشکلی نیست ؟
نقل قول:
من که تست کردم هیچ فرقی بین این فریمور و 195 های وب یا 196 در سرعت ندیدم . در ضمن mimo4*4 یکی از قابلیت های تعریف شده این مودم توسط کارخانه هست و مثل مودم b525 که خودش قابلیت ca رو به صورت پیشفرض داره و اگر این قابلیت بر روی دکل و منطقه شما فعال باشه مطمئن باشید بدون نیاز به هیچ واسطه ای به صورت اتومات این تکنولوژی توسط مودم دریافت و اجرا خواهد شد .
سرعت من زیاد جالب نیست شاید از ترافیک دکله / صبح زود تست می کنم / به هر حال خسته نباشی دلاور / ممنون:n02::n16:نقل قول:
ماله شهر ما هم سه روزه کلا به هم ریخته برا همراه اول و بیشتر از 60 مگ اصلا نمیزاره سرعت بلند بشه بعضی وقتها هم سرویس دهنده به جای همراه اول مینویسه مبین نت و اونم دقیقا رو 40 مگ محدود میکنه تو این سه روز بیش از 100 بار رو مودم فریمور زدم و پاک کردم و رفتم سراغ یکی دیگه رو هیچکدوم تغییری ندیدم مشکل هر چی هست از سمت خود همراه اول هست . ولی دارن یه کارهایی میکنن . ایرانسل هم وضعیت خیلی خوب هست :n02:نقل قول:
روی مودم مبین نت انلاک شده میشه نصب کرد یا ریسک داره؟
جلو اپدیت رو بستم ولی بازم شما نزن چون بلاخره فریمور جنرال هست و ممکنه اپدیت بگیره مودمت .نقل قول:
فیلم تست و مقایسه سرعت دانلود فریمور دارای ca و mimo 4*4 با فریمور جنرال بدون قابلیت ca و mimo 4*4 با سیم کارت ایرانسل بر روی هر دو باند 3 و 7
نتیجه : همانگونه که در فیلم میبینید هیچ فرقی باهم ندارن
تست در بهترین و خلوت ترین زمان و با بهترین کیفیت سیگنال انجام شده است
================================================== =
دانلود فیلم تست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این مشکل رو دارمنقل قول:
میدونید دیگه ای پی که مودم میگیره به تازگی همراه اول با مبین نت اشتباه میگره مودم
ولی در سرعتم تاثیری نداشته
داداشای گرامی کار دوست عزیزمان صابر جان کارش درستهنقل قول:
نصبش کنین استفاده کنین خیلی جالب بود خودم کف کردم
بی نقص ترین فریمور برای این مودم توصیه میشود
کسانی که مبین نت دارن نصب کنن
کار صابر حرف نداره:n16::n16::n16:
نکته:کسانی میگن این فریمور انتخاب کا یا مایمو نداره
اکثریت فریمور های جنرال رو مایمو قفل شده
و کا رو فریمور های ایرانسل و های وب هست که شایعاتی هم در این زمینه وجود دارد
من تصحیح می کنم حرف صابرجان رو این مودم فاقد کا می باشد تمام
استفاده کنین و
دوستمونو دعا کنیم تا گرهی از کارهایشان باز شود
چشم گذاشته رو این فریمور
زحمت کشیده و عرق ریخته برای شما
کاش برای زحماتش کاری کنیم
من که می گم خسته نباشی پهلوان :n12::n12::n12:huawei b612s-25d:n12::n12::n12::n12:
شاه این مودم ه صابر جان
حرف زیاده....
از منتطقه شما هاس من با این فریمور 197
بهتون قول میدم که 140مگ دان کنم...
نقل قول:
جبار زاده اصل دو تا رانی خنک بفرست زیاد عرق کردم کارم سخت بود و طاقت فرسا :n02::n40:
آدرس بده برات می فرستم مردمنهنقل قول:
:n12::n12::n12::n16::n16::n16:نقل قول:
سلام صابر جان
قسمت بکاپ گیری مشکل داره انجام نمیشه ی صفحه سفید میاد
حمید جان فیلم بده ببینیم چی مشکلشنقل قول:
موفق باشین
بله این قسمت باگ داره و از خود ورژن 197 هست و متاسفانه هر کاری کردم درست نشد دقیقا عینه ورژن 198نقل قول:
درود و تشکر ویژه خدمت صابر جان ،عجب سرعت عملی داداش:n04:
دستت درد نکنه عالی شده بدون هیچگونه افت سرعتی :n12:
خیلی زحمت کشیدی یک دنیا ممنون :n18::n11:
فقط چندتا نکته
دوستان توجه داشته باشید گزینه های ریبوت و اطلاعات در منوی بالا تا زمانی که به عنوان ادمین وارد نشید کار نمیکنن و فقط صفحه ریفرش میشه که طبیعیه
خیلی کار خوبی کردی که حالت شبکه 4g به 3g رو اضاف کردی برا وقتایی که کد ussd میزدیم اگر رو حالت 4g only بود کار نمیکرد که حالا دیگه مشکلی نداره :n39:
الان این فرکانس هایی که توی لیست نیستن مثل فرکانس های TD یا FDD ایا پشتیبانی میشن ؟مثل 2100 2300 و...
هرچند فعلا کاربردی واسم ندارن فقط جهت اطمینان میپرسم
:n40:
خوشحالم پسند کردید . بله اون دو گزینه تا لاگین نکنی در دسترس نیست و کاملا طبیعی هست . از نظر فرکانس هم همشو ساپورت میکنه چون فعلا تو ایران راه نیفتادن و در دسترس نیستن به گزینه های انتخاب توسط کاربر اضافه نکردم . الان یه باند 3 و 7 و 20 داریم که اونها هم قابل انتخاب هست . الباقی هم در حالت فقط FDD و یا فقط TDD یا حالت AUTO به صورت اتوماتیک توسط مودم شناخته میشن .نقل قول:
ارادت داداشنقل قول:
فقط در بخش اطلاعات دستگاه رنک mimo نمایش داده نمیشه هرچند بازم مهم نیست و فقط جهت دونستن بود:n16:
فقط در فریمورهای: های وب و ایرانسل و مبین نت ورژن های 195 . 196 . 197 که دارای گزینه CA و MIMO هستن در بخش اطلاعات مودم مایمو رنک نشون داده میشه .نقل قول:
صابر جان مرسی خیلی خوبه ولی وقتی رو روسی میزاری باند ها رو نمایش نمیده؟؟؟
دادا
بنظر من همه امکانات 197 رو 198 هست ولی اومدن cssبر پایه ی دیگه طراحی کردند
واقعا بی نقص ترین فریموره
ممنونم
خیلی راحت زبان روسی رو استفاده نکنید روس ها هم برن یه فکری برا خودشون بکنن :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 198 هم خیلی خوبه فقط مشکل voip رو درست میکردن دیگه تموم بود
---------------------------------------------------------------------------------------------
قسمت dns هم برا کانکشن پروفایل اضافه کردم و به زودی به فریمور اضافه میکنم و قسمت بک اپ رو هم حذف میکنم چون کار نمیکنه و بهتره اصلا نباشه :n02:
من فریمور 198 رو که وی ای پیس سالم باشه هست بدم....خدمتتنقل قول:
فقط به فریور ادیب و تلنت اضافه شده خاستین براتون ویرایش می کنم
صابر جان میشه در ورژن بعدی باند ها رو مثل ورژن ۱۹۵ به این فریمور هم اضافه کنیدنقل قول:
بله میشه حتما اضافه میکنمنقل قول:
اینم قسمت voip گزینه save براش کار نمیکنه در ضمن یک ورژن عقب تر هست یعنی 11 هست و این جدیده 13 هست .نقل قول:
دادا این ورژن 11 هس دادم گیج نیستم:n02::n02::n02:نقل قول:
از 4pda گیر اوردم خدمتت
اینو در بخش فریمور 198 بنده برا دوستان دو هفته پیش لینک دادم و خودم هم امتحان کردم بر خلاف توضیحات و نوشته های داخل سایت روسی باز قسمت voip کار نمیکنه تمام . مفهوم بود ..... صدا میاد یا نه :n02:نقل قول:
نبودم ببخش میخواستم بدونم کار میکنه یا نه تا روش کار کنمنقل قول:
از وقتی که گداشتی یک جهان ازت تشکر میکنم....:n16::n16::n16:
دادا تولد 2000 مین پستت در انجمن پی سی ورلد تبریک و تهنیت عرض میکنم:n12::n12::n12:
داداش تورو خدا انقدر اسپم نکن فقط میخوای تعداد پستات بره بالا؟نقل قول:
شما برو اون فریموری که قول داده بودی فردا منتشر کن بعد بیا برا فریمور های بعد جا رزرو کن
این انرژی که تو از صابر جان میگیری با پستات که جوابت رو بده باورکن اندازه ویرایش کردن فریمور براش زحمت و دردسر نداره.
لطفا اسپم نکن گلم
تغییرات جدید بنا به درخواست دوستان در فریمور ایجاد شد و لینک دانلود هم جایگزین شد .
از جایی که به حرف دوستان ارزش قایلی و به انها کمک می کنی از تو متشکرمنقل قول:
واقعا زحمت میکشی وقت میگذاری و ....
بخدا قابل وصف نیستی
از ته دل دوست دارم:n12::n12::n12:
تغییرات جدید در راستای بهبود عملکرد فریمور انجام شد و لینک دانلود آپدیت شد .
پست اول :
مهندس میگم من الان بیش از 4 ماه از خرید مودم مبین نت میگذره ولی هنوز همتا میگه جزو شناسه های قانونی نیست .شما قبلا گفتی بعد یک ماه اوکی میشه ولی الان 4 ماه بیشتر گذشته .کاری باید بکنم ؟نقل قول:
سلام:نقل قول:
دادا شما باید اول به همتا زنگ بزنی و ایم ای رو اونجا قبت کنی بعد تشکیل پرونده بدی بعد خودشون میگن اون شماره مبین نت یا شماره دیگری افزودن دستگاه در سایت باید انجام بدی خودشون راهنمایی میکنن
شماره همتا پاسخ گویی 7x24می باشد با شماره:
096366
در ارتباط باشین
موفق باشید:n16::n16::n16:
مبین نت شما انلاک شده است ؟ اگر انلاک کرده اید و هنوز ریجیستر نشده است بله با همتا تماس حاصل فرمایید و مشکل مطرح کنید هر چند اگر قرار بود مودم کامل سرویس نگیره تا الان قطع شده بود . و اگر مودم انلاک نشده و ریجیستر هم نشده و کار هم میکنه مشکلی وجود ندارد و تمامی مودم های مبین نت که قابلیت انلاک ندارند ورژن های جدید اینطوری هستن .نقل قول:
نه 197 که انلاک نمیشه .میدونم که جدیدا اینطورین ولی بلاخره باید ثبت بشن حالا اومدیم یهو همتا یه حرکتی زد اونوقت مودم دیگه سرویس نمیگیره .ای ر ی دم به این مبین نت که ریده تو فریمور و مودم ها.نقل قول:
الان دوست من مبین نت داره ورژن 197 برا ایشون هم ریجیستر نشده بعد گذشت 3 ماه . باز شما خواستی از طریق همتا پیگیر باشنقل قول:
دادا اگه امکان داره چند اسکرین شات بگیر از فریمورت 197 هم ورزنش هم صفحه هم و قسمت ستینگ بی زحمتنقل قول:
جانی:n16::n16::n16:
سلام صابرعزیز
- atc AT^NVWREX=8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,A,0,0,0
- دادا کدوم مودم ها رو میتونه انلاک کنه ؟؟؟ بجز b612/b525/e5785؟؟؟
- ممنونم