مشکل در خرید از دیجیکالا (اسپیکر خریدم و ساب ووفر قسمت اصلی در جعبه نبوده)
سلام دوستان
یه اسپیکر 3 تیکه از دیجیکالا خریدم الان بدستم رسید. توی بسته ش فقط دو تیکه بود (بلند گو ها) اون ساب ووفرش نیست توش. زنگ زدم می گن چون فروشنده دیجیکالا نیست از 7 روز ضمانت برخوردار نیستید و نمی تونید تعویض کنید الان باید چیکار کنم؟ از کی و به کجا شکایت کنم؟
قیمت 210 بوده. بخوام شکایت بنویسم و برم دادگاه هم وقتم می ره و هم هزیته شکایت خودش حدود 150 تومن می شه.
دوستان راه حلی دارند؟ الان می گن که بوده داخل بسته بندی و ما مطمئنیم. می گم من باز کردم ناقصه. قسمت اصلی نیست داخل جعبه. (اولش که می گفتن مدلشه!!!!! و داخل بسته بندی فرق داره!!!!! می گم قسمت اصلی اسپیکر نیست. بعد هم همون صحبت های بالا.)
من زیاد ازشون خرید داشتم هیچ وقت چنین مشکلی پیش نیومده بود یا اگرم بود ضمانت 7 روزه بود و حل شد.
الان تکلیف چیه؟ یه راهی بهم بگید.
امضا و پرداخت برای بسته ی دربسته اشتباهه
نقل قول:
خب شما دقت نکردید.اگه هنگام دریافت از پُست، بسته رو باز کنید حتماً باید پولش رو پرداخت کنید. یعنی مأمور پست اجازه نمیده اوّل داخل بسته رو ببینی و بعد پول رو بدی.
سلام
اشتباه از خریداره
شما حاضرید ماهیِ توی دریا رو بخرید ؟
صد سال نمیخرید . تا صید نشه و نیارند و چک نکنید که چی هست و چه وقت صید شده و از کجا صید شده محاله بخرید
اینکه کالایی خریده شده در نت رو میارند دم در خونه اصلاً کافی نیست برای پرداخت پولش چون توی قوطی دربسته هست و معلوم نیست چی توی قوطی هست .
حداقل باید قوطی باز بشه در حضور پیک و ظاهرش همه چیزش چک بشه که کم کسری و شکستگی نداشته باشه . کار کرده و مرجوعی دیگران نباشه
.
بنده خونه ی یکی از اقوام بودم . یه چیز 150 تومنی خریده بودند از همین فروشگاههای اینترنتی
پیک اومد بسته رو داد و گفت امصا کنید و پرداخت کنید
اقوام بنده خیلی خونسرد گفت:
چشم . بازش کنیم ببینیم چی چی توی این جعبه هست و چک کنیم بعدش پرداخت میکنیم
پیک چیزی نگفت .
باز کرد , چک کرد دید همه چیز درسته بعدش امضا کرد و پرداخت کرد
تا وقتی که پول ندادین و امضا نکردین , اونها میدوند دنبال شما . وقتی پرداختِ پول و امضا انجام بشه بعدش اگه کالا مشکل داشته باشه شما هستید که باید بدوید دنبال اونها
همون موقع که هنوز امضا نکردین و پول پرداخت نکردین , شما سلطان هستید و تنور هم داغِ داغ . باید بگین تا جعبه رو در حضور پیک باز نکنم و چک نکنم نه امضا میکنم و نه پول میدم .
البته این رو باید با لحن آروم و مودبانه و با خونسردی به پیک بگین .
یعنی وقتی میگه امضا و پرداخت , بهش بگین:
چشم , اجازه بدین در حضور شما جعبه رو باز کنم ببینم چی برام فرستادند برام , بعدش چشم , امضا میکنم و پرداخت میکنم .
.
اصلاً ممکنه کالای یه مشتری دیگه رو براتون فرستاده باشند .
خلاصه امضا و پرداخت برای بسته ی سربسته اشتباهه
حالا دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند
اونهایی هم که پول و امضا میدند برای بسته ی دربسته دیگه باید توقع مشکلات اشتباهشون رو هم داشته باشند