نقل قول:
سلام
اون مغازه مال پدرم بود اون زیر پر و بال منو گرفت و کار یاد داد و ... خلاصه مارو ساخت. و ماهم اونجا مشغول شدیم و میگفت این مغازه مال تو هست و من میخوام بکشم کنار . در واقع این مغازه 12 سال بود که داشت کار میکرد و از سال 85 که پدرم مغازه رو زده بود تازه من سال 90 بخاطر علاقه رفتم اونجا و اولش زیر دستش شدم و نگاه کردم اونم بهم یاد داد. بعدش داداش کوچیکمم آوردمش اونجا بهش الکترونیک یاد دادم و اونم واسه خودش اوستا کوچیکه شده بود. سال 97 هم به دلیل کمبود زیاد قطعه مغازه رو بستیم.
از 16 فروردین سال 97 تا 99 رفتم سربازی و دوباره برگشتم. دیدم باز از 97 بدتر شده .
درضمن قبلا حداقل 30 درصد قطعات جنس خوب و اصلی بود الان 95 درصد قطعات همه آشغال شدن و قطعات جنس خوب بزور گیر میاد یا اصلا گیر نمیاد.
برای ما حرف مردم معنایی نداره و ما واسه خودمون زندگی میکنیم. ما اعتبارمون خیلی مهمه و یکجورایی همین اعتبار باعث شده بود که مردم جنس بیارن . واسه اینکه یک چیزی رو تعمیر میکردیم خیلی خوب و حرفه ای و بعدش که مشتری میومد جنسش رو ببره و همون حال خوبش رو میدیدیم که جنسش خیلی خوب تعمیر شده و قراره دوباره عمری کار کنه بسمون بود.
مثال الان یک آی سی آمپلی فایر tda 7377 (یک آی سی صوت بسیار معروف و پر کاربرد ) اون موقع آشغالش بود 6 هزارتومن اورجینالش بود 11 هزارتومن . الان دیگه اون اورجیناله اصلا نایاب شده و پیدا نمیشه . درضمن من پشیمون نیستم که مغازمون رو بستیم . دریک کلام تا وضع و اوضای اقتصادی درست نشده . هیچ کاری به صرفه نیست داداش من .
وقتی دستمزد با پول قطعه تقریبا برابر باشه . این کار نمی صرفه داداش من. قبلا یکم بیشتر بود.
فکر کنم دیگه کامل حرف های منو فهمیده باشید.
موفق باشید.
\
تناقض بازم در حرفهای شما هست:
{ببین من هرچی شدم خودم شدم. هرچی دارم خودم به دست آوردم. بابا جون (به قول شما ) نداشتم که خرجمو بده و توی این 2 سالی که سربازی بودم کسی بهم 1 هزارتومنی نداد بگه مال خودت و من هم ازش نخواستم . خودم خداروشکر از قبل پس انداز داشتم و به دردم خورد.}
{اون مغازه مال پدرم بود اون زیر پر و بال منو گرفت و کار یاد داد و ... خلاصه مارو ساخت. و ماهم اونجا مشغول شدیم و میگفت این مغازه مال تو هست و من میخوام بکشم کنار .}
حالا بالاخره بابا جون داشتی یا نه؟اینایی که شما میگید اکترا بهونه هست و بخاطر نداشتن قطعه مغازه رو بستن خنده داره و من به بقیه دوستان توصیه میکنم به جای گوش دادن به حرفهای نا امید کننده اگه توانایی مالی ندارن صنعت یاد بگیرن حالا بازم میتونی بیای بگی بازار خراب دیگه نمیشه