لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2018-2019 | نیمه نهایی
بارسلونا - لیورپول
تاتنهام - آژاکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک مرحله یک چهارم نهایی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2018-2019 | نیمه نهایی
بارسلونا - لیورپول
تاتنهام - آژاکس
تاپیک مرحله یک چهارم نهایی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلوپ: خدا را شکر میکنم که امشب مجبور نیستم به چگونه مهار کردن مسی فکر کنم
سرمربی آلمانی فعلا به بازی با بارسلونا و تقابل با مسی فکر نمی کند.
لیورپول در مجموع دو بازی رفت و برگشت با نتیجه 6-1 از سد پورتو گذشت تا رقیب بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شود.
پس از این دیدار، یورگن کلوپ گفت:
به نیمه نهایی رسیدیم اما یکشنبه با کاردیف سیتی بازی داریم. فردا صبح وقتی از خواب بیدار می شوم، 100% تمرکز من روی بازی با کاردیف است؛ نه اینکه از حالا به چطور بازی کردن مقابل بارسلونا فکر کنم! برای فکر کردن به بارسلونا وقت خواهیم داشت اما فعلا نگاهمان باید به بازی آینده باشد. اتفاق فوق العاده ای است اما حالا وقتش نیست! (امشب زمان فکر کردن به آن نیست.)
برنامه ام برای مهار مسی؟ خدا را شکر که امشب مجبور نیستم به این موضوع فکر کنم و چند روزی برای فکر کردن به آن فرصت خواهم داشت. تا کنون کسی موفق به انجام این کار نشده است (مهار مسی) اما ما سعی خود را خواهیم کرد. فعلا تا قبل از این بازی، کارهایی در پیش خواهیم داشت.
ادامه
برنامه بازی های رفت
سه شنبه 10 اردیبهشت 1398
تاتنهام - آژاکس در ورزشگاه خانگی تاتنهام
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398
بارسلونا - لیورپول در ورزشگاه نیوکمپ
----------
برنامه بازی های برگشت
سه شنبه 17 اردیبهشت 1398
لیورپول - بارسلونا در ورزشگاه آنفیلد
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1398
آژاکس - تاتنهام در ورزشگاه یوهان کرایوف آرنا
----------
همه ساعت 23:30 به وقت ایران
منبع سایت طرفداری
ادامه ناکامیها پپ در اروپا
پول، به تنهایی موفقیت نمیآورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - پپ گواردیولا یک فصل دیگر دستش از رسیدن به جام قهرمانی اروپا کوتاه ماند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک بار دیگر در لیگ قهرمانان اروپا ناکام ماند. سیتیزنها به عنوان پنجمین تیم متمول تورنمنت، بار دیگر از رسیدن به فینال بازماندند. در این بین بیشترین توجهات به سمت پپ گواردیولا میرود. اگرچه پپ اخیرا گفت برای قهرمانی در اروپا به سیتی نیامده ولی واقعیت این است که سالها از آخرین موفقیت این سرمربی اسپانیایی در لیگ قهرمانان اروپا میگذرد. با نگاهی که بودجهای که تیمهای پپ در این سالها برای تقویت ترکیبشان هزینه کردهاند، میتوان از یک ناکامی بزرگ سخن گفت.
پپ برای سومین فصل متوالی در منچسترسیتی از رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازماند. تیم او در فصل اول در یک هشتم به موناکو باخت و حذف شد؛ سال گذشته که سالی رویایی برای آنها به شمار میرفت، در یک چهارم نهایی مغلوب لیورپول شدند و امسال هم به تاتنهام باختند و از گردونه رقابتها کنار رفتند. در طول این سه فصل، سیتی مجموعا مبلغ 608 میلیون یورو صرف خرید بازیکن کرده است. نتیجه اصلا با هزینه همخوانی ندارد.
سیتیزنها در اولین فصل حضور پپ، 213 میلیون یورو صرف خرید بازیکنانی نظیر گابریل ژسوس، جان استونز و ایلکای گوندعان کردند. فصل بعد رکوردی تاریخی در نقل و انتقالات برجای گذاشتند و با صرف هزینه 317.5 میلیون یورویی، بازیکنانی چون برناردو سیلوا، ادرسون مورائس، دنیلو، کایل واکر، بنجامین مندی، آیمریک لاپورته و ... به ترکیبشان اضافه کردند که بخش اعظمی از ترکیب فعلی را شامل میشود. در این فصل اما مطابق انتظار بودجه سیتی به طرز محسوسی کاهش یافت و فقط ریاض محرز به عنوان خریدی پر سر و صدا جذب شد. مجموعا 608 میلیون یورو.
منچسترسیتی از زمان روی کار آمدن شیخ منصور به عنوان مالک در سال 2008، تاکنون یک میلیارد و ششصد و شصت میلیون یورو صرف خرید بازیکن کرده اما نتایج هرگز در حد و اندازه های مورد انتظار نبوده است. سیتی در این مدت سه مربی با سه سبک متفاوت داشته و با هیچ کدام به فینال لیگ قهرمانان اروپا هم راه نیافته است. سیتی با هر سه مربی قهرمان لیگ برتر شده ولی مرزهای حکمرانیاش از انگلیس خارج نشده است.
اما داستان ناکامیهای پپ در اروپا فقط به سه فصل اخیر ختم نمیشود. گواردیولا پس از سپری کردن چهار فصل رویایی و احتمالا تکرارناشدنی در بارسلونا که با دو قهرمانی اروپا و مجموعا 14 جام همراه شد، به بایرن مونیخی رفت که فصل قبلش با یوپ هاینکس معروف بر قله اروپا تکیه زده بود. پپ سه فصل در آلمان بود و علی رغم قهرمانیهای داخلی مکرر، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بنابراین پپ 6 فصل متوالی است که نتوانسته تیمش را حداقل به فینال لیگ قهرمانان اروپا برساند. بایرن مونیخ برای تقویت تیم قهرمان اروپا، مجموعا در آن سه فصل 204.40 میلیون یورو صرف خرید بازیکنانی نظیر تیاگو، ماریو گوتزه، بن عطیه، آرتورو ویدال و داگلاس کاستا کرد ولی دیگر دستش به جام گوش دراز نرسید.
600 میلیون هزینه تو سیتی ولی جلو تاتنهامی حذف شد که نه تنها خرج بزرگی نکرد بلکه مصدوم های کلیدی هم داشت !!
پول، به تنهایی موفقیت نمیآورد. ؟!!
یادش بخیر یه موقع ژاوی و اینیستا و مسی چه افتخاراتی واسه پپ میاوردن
یه افتخار به افتخارات رئال فن ها در این فصل اضافه شدنقل قول:
600 میلیون هزینه تو سیتی ولی جلو تاتنهامی حذف شد که نه تنها خرج بزرگی نکرد بلکه مصدوم های کلیدی هم داشت !!
پول، به تنهایی موفقیت نمیآورد. ؟!!
یادش بخیر یه موقع ژاوی و اینیستا و مسی چه افتخاراتی واسه پپ میاوردن
بعد از سه گانه در 10 روز
حذف تیم پپ از اروپا
رئالی که از دکل مسی و ژاوی بالا بره نوبره :n02:
تراشتگن: بارسلونا شانس بیشتری نسبت به لیورپول ندارد؛ به دخیا گفتم همه ما انسان هستیم و اشتباه میکنیم
مارک آندره تراشتگن، دروازه بان بارسلونا از دوئل جذاب پیش روی این تیم با لیورپول گفت.
حالا میدانیم چه تیمی رقیب ما خواهد بود و خوشحالیم. دوئل بسیار زیبایی خواهد شد. با این حال هیچ تیمی شانس بیشتری برای صعود ندارد و در نیمه نهایی هر اتفاقی ممکن است. فرصت مهمی داریم تا برای باشگاه، هواداران و خودمان کار بزرگی انجام بدهیم. لیگ قهرمانان اروپا تورنمنت خاصی است. هدف ما قهرمانی در این جام است. این جام بسیار محبوب و دوست داشتنی است.
اینکه مردم از ما انتظار سه گانه دارند، اتفاق زیبایی است. البته فعلا تمرکز ما باید روی سه بازی آتی لیگ باشد. اگر این بازیها را ببریم، تقریبا قهرمانیمان در لالیگا مسجل میشود. مسی؟ سالهاست هم تیمی او هستم و همچنان مرا غافلگیر میکند.
گل دوم مسی روی اشتباه فاحش دخیا؟ خوشحالی و جشن گرفتن از به ثمر رسیدن این گل برایم دشوار بود چون بالاخره دخیا به لحاظ حرفهای همکار من محسوب میشود. پس از بازی به او گفتم هیچ اتفاقی نیفتاده و همه ما انسان هستیم و چنین اتفاقی میتواند حتی برای خود من هم رخ بدهد.
گواردیولا، موافق VAR؛ پوچتینو؟ هنوز کاملا متقاعد نشده است!
علیرغم تاثیر مستقیم VAR در حذف و ناکامی منچستر سیتی از رسیدن به جمع 4 تیم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، پپ گواردیولا همچنان یکی از حامیان سرسخت این سیستم است.
در مقابل، پوچتینو معتقد است که در کنار مزایای سیستم کمک داور ویدیویی، هنوز این داور است که باید تصمیم بگیرد یک صحنه مشکوک توسط این سیستم بررسی شود یا خیر!
دانلود ویدئو
اگه درست بخونی متوجه میشی نوبر چیه !نقل قول:
ولی خب چون ذهنیت مسی پرستی دارید همه رو به چشم فرازمینی میبینید !:n09:
رسمی؛ لیونل مسی، بهترین بازیکن دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
فدراسیون فوتبال هلند هفته 33 لیگ این کشور رو انداخت آخر بازی ها تا آژاکس استراحت کافی برای دیدار با تاتنهام داشته باشه
منبع کیکر
مارکو تاردلی: رونالدو یکی از دلایل حذف یوونتوس بود!
اسطوره باشگاه یوونتوس و تیم ملی ایتالیا حضور رونالدو را یکی از دلایل عدم درخشش برخی ستاره های یووه می داند.
مارکو تاردلی که سابقه 10 فصل بازی برای یووه را در کارنامه دارد، در مصاحبه با اسکای اسپورتس ایتالیا و در مورد حذف یووه گفت:
سران یوونتوس برای فصل بعد باید دست به یک بازنگری در مجموعه بازیکنان کنند. در یوونتوس الان ستاره هایی هستند که درخشش سابق را ندارند و حضور رونالدو یکی از دلایل آن است.
رونالدو بازیکنی است که دوست دارد حرف اول و آخر را در تیم بزند. کسی به توانایی های او تردید ندارد ولی مثلا بازیکنی چون دیبالا نامحسوس و تحت تاثیر رونالدو افت کرده است. همین قضیه یکی از دلایل حذف یوونتوس برابر آژاکس بود.
برای موفقیت در لیگ قهرمانان باید تیمی یکدست و متحد داشته باشید. رونالدو به عقیده من حتی می توانست برابر آژاکس بهتر کار کند.
کلوپ: بارسلونا؟ نکته جالب این است که مقابل آنها هیچ وقت شانس نخست پیروزی نیستید
یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول اذعان داشت از تماشای بازی بارسلونا، تاتنهام و منچستر سیتی لذت می برد.
هرگاه وقت خالی داشته باشم، دوست دارم بازیهای دورتموند را تماشا کنم چون هنوز هم به نوعی به آنها متصل هستم. بعد از آن سه تیم دیگر هم هستند: منچسترسیتی، بارسلونا و تاتنهام. همیشه تماشای آنها را میپسندم. تماشای وردربرمن هم دوست دارم؛ ماینتس هم همین طور چون با آنها هم هنوز به نوعی ارتباط دارم. به نظرم آنها زیر نظر ساندرو شوارتز، تحسین برانگیز بازی میکنند.
مصاف با بارسلونا؟ من بارها مقابل رئال مادرید قرار گرفتم ولی هرگز با بارسا بازی نکردم. باید دید چه احتمالاتی وجود دارد. نکته جالب قضیه اینجاست که مقابل بارسلونا شما هیچ وقت شانس نخست پیروزی نیستید. دست و پنجه نرم کردن با این چالش و شاید متفاوت از بقیه مقابل بارسلونا بازی کردن هنوز در دست بررسی و بازبینی است. اگرچه من هنوز هیچ برنامه جدیای برای این بازی طراحی نکردهام.
چلسی 1-1 لیون
بارسلونا 1-0 بایرن مونیخ
بارسلونا و لیون به فینال لیگ قهرمانان بانوان رسیدن
پوچتینو: هر تیمی لئو مسی را دارد شانس اول است
مائوریتسیو پوچتینو، سرمربی آرژانتینی تاتنهام، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با آژاکس حاضر شد.
من باید حرفم را بعد از پنج سال تکرار کنم. من دوست دارم در جام اتحادیه و حذفی نیز مانند لیگ قهرمانان یا لیگ برتر یا رقابت های دیگر قهرمان شوم. اگر در جام اتحادیه یا حذفی موفق شدیم مطمئنا بسیار عالی خواهد بود، اما این فقط یک جام است و شما را در سطح تیم هایی منچستر یونایتد، سیتی، رئال مادرید یا بارسلونا قرار نمی دهد.
اگر از من در مورد رساندن تیمی به سطح بارسلونا یا رئال مادرید سوال کنید، معتقدم در این شرایط هدف تاتنهام فتح یک جام نیست و تیم شما باید در رقابت هایی مانند لیگ قهرمانان یا لیگ برتر قادر به مبارزه کردن باشد. ما این روحیه را در تیم ایجاد کرده ایم که می توانیم هر موفقیتی را به دست آوریم و همه چیز امکان پذیر است.
شانس اول قهرمانی؟ به نظر من هر تیمی لیونل مسی را در اختیار دارد شانس اول است و اگر این مورد را در نظر نگیریم، هر تیمی 25 درصد شانس دارد.
The team with Messi are favourites for the Champions League – Pochettino
UEFA Youth League
پورتو قهرمان لیگ قهرمانان جوانان اروپا شد
چلسی و بارسلونا با 2 قهرمانی پر افتخار ترین تیم این مسابقات هستن
تاتنهام 0-1 آژاکس
شرح بازی
خلاصه بازی
آژاکس هر سه بازی خارج از خونه خودش در مراحل حذفی رو برده
5 دوئل بارسا- لیورپول از دید ژاوی
ژاوی، اسطوره بارسلونا در آستانه دیدار امشب دو تیم لیورپول و بارسا در نوکمپ به 5 دوئلی اشاره میکند که به اعتقاد او نتایج آنها نتیجه بازی امشب را رقم خواهد زد.
لیورپول در تلاش برای راهیابی به فینال چمپیونز لیگ برای دومین سال پیاپی امشب در نوکمپ به مصاف بارسلونا میرود. لیورپول بدون شک به پیروزی مشهور خود مقابل بارسلونا در یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان در سال 2007 چشم دوخته و برای عبور از سد یاران لیونل مسی سعی دارد از آن پیروزی الهام بگیرد.
محتوای مخفی: ادامه
کلوپ حتی ترنت الکساندر-آرنولد هم نذاشته! :n02: بعد میگه ترسی نداریم !!! بدون مهاجم نوک و به قول معروف سبک اتلتیکویی اومده نیوکمپ :n09: بازی عجیبی هست امشب.
لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن دیدار رفت بارسلونا و لیورپول انتخاب شد
بارسلونا 3-0 لیورپول
سوارز، مسی، مسی
شرح بازی
خلاصه بازی (گزارش اختصاصی)
خلاصه بازی (گزارش انگلیسی)
گل شماره 600 کینگ لئو
کلوپ پس از شکست مقابل بارسلونا: از عملکرد تیمم راضی ام؛ ضربه مسی مهارنشدنی بود
سرمربی لیورپول، از شکست تیمش مقابل بارسلونا میگوید و معتقد است شاگردانش نمیتوانسته اند بهتر از این بازی کنند و از عملکرد آنها کاملاً رضایت دارد.
یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول، پس از شکست سنگین تیمش در دیدار رفت از نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در نیوکمپ، در گفتگو با BT Sport گفت:
فوتبال همین است، همین یعنی گل زدن، آنها سه گل زدند و ما گلی نزدیم. عملکردمان بسیار خوب بود و همه بچهها یک بازی فوق العاده ارائه دادند، اما مقابل بارسلونا، همین تعداد موقعیت هم برای گلزنی آنها کافی است. از عملکرد تیم بسیار راضی ام، اما از نتیجه نه. باید بپذیریم فوتبال همین است، شکست سنگینی است، اما باید آن را بپذیریم.
سرمربی لیورپول، افزود:
اینکه توانستیم برای آنها دردسر ساز شویم، فوق العاده تماشایی بود، ما خیلی خوب نیمه دوم را کنترل کردیم. روی گل اول، از نظر دفاعی بد بودیم، اما نتیجه 1-0 چندان مشکل بزرگی نبود. واقعاً نمیدانم آیا مقدور بود که نیمه دوم بهتر از این باشیم؟ آنها یک موقعیت خوب گیر آوردند، توپ به تیر دروازه برخورد کرد و مسی راحت ترین کار ممکن را انجام داد. گل سوم هم ضربه ای تماشایی بود، ضربه ای واقعاً مهار نشدنی.
ادامه
واکنش کلوپ به سوپرگل لیونل مسی؛ استیصال!
پپ با کلاه کپ روی سکوهای نوکمپ
دل پیرو: ضربه آزاد مسی به لیورپول دیوانه کننده بود
اسطوره یوونتوس به تمجید از لیونل مسی پرداخت و حتی گل اول او به لیورپول را هم آسان ندانست.
در دیدار بارسلونا و لیورپول در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، لیونل مسی دو گل به ثمر رساند و بلوگرانا با یک گل دیگر از سوارز، 3-0 پیروز شد.
الساندرو دل پیرو در کنار فابیو کاپلو کارشناس های اسکای برای این دیدار بودند. دل پیرو که خودش تبحر خاصی در ضربات آزاد داشت، در مورد ضربه آزاد لیونل مسی گفت:
وقتی بازیکنانی با این کیفیت دارید، در چنین شبی آنها شما را بالا می کشند. چه می توان گفت؟ فکر می کنم لیونل مسی در این بازی کاملا دیوانه بود! (کنایه از انجام کار عجیب) حتی به ثمر رساندن گل اول هم اصلا آسان نبود. به کنترل توپ عالی او روی ریباند شوت سوارز دقت کنید. اما روی ضربه آزاد از فاصله 27 متری، فرستادن توپ با آن دقت و قدرت به آن نقطه دروازه دیوانه کننده بود.
فابیو کاپلو به دل پیرو گفت که فکر می کند آلیسون دیوار دفاعی را خوب نچیده بود. دل پیرو به او پاسخ داد:
دیوار دفاعی عالی چیده نشده بود اما صادقانه بگویم، من معتقدم حتی اگر یک نفر دیگر هم به دیوار دفاعی اضافه می شد، چیزی تغییر نمی کرد. مسی شرایط را آنالیز کرد و راه حل را پیدا کرد. او با یک نفر اضافه در دیوار دفاعی هم همین گل را می زد.
رسمی؛ لیونل مسی، بهترین بازیکن دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
یوفا داور دیدار برگشت لیورپول بارسلونا رو معرفی کرد
جونیت چاکر
داور جنجالی نیمه نهایی سال قبل بین رئال مادرید و بایرن مونیخ
هواداران لیورپول از ساعت 11 شب تا 7 صبح (به وقت انگلیس) روبروی هتل چهار ستاره هیلتون مشغول آتش بازی بودن تا اجازه ندن ستاره های بارسلونا استراحت کنن
با شعار "لیونل مسی بلند شو"
کار جالبی نیست و باب شده :n27:
بارسا به مایکل الیور کم داشت که مثل رئال دقیقه 90 تیمو نجات بده :n02:
تبریک به هوادارای لیورپول
فکر کنم اسطورشون گفته بود کامبک امشب میتونه از فینال استانبول هم بزرگ تر باشه
تمام تن و بدنم داره میلرزه
چیه این فوتبال اصلا
تو سالی که بایرن و یووه و سیتی و رئال حذف شده بودن و تقریبا میشه گفت هیچ مدعی وجود نداشت بازم بارسا به جایی نرسید !!
بارسا در کنار سیتی میشه گفت پر مهره ترین و کامل ترین ترکیب ممکن رو داره ولی جفتشون حذف شدن
دیگه قهرمانی امسال آسونترین قهرمانی ممکن بود ! به توجه به اینکه هر ساله یووه و بایرن و رئال نیمه نهایی بودن
----
اگه کلوپ بتونه قهرمان چمپیونز و جزیره ( بعیده ) بشه فکر کنم مجسمه طلایی کلوپ رو وسط آنفیلد میسازن ! :n02:
لیورپول 4 - بارسلونا 0
شرح بازی
خلاصه بازی
لیورپول چهارمین تیمی شد که شکست با اختلاف 3 گل یا بیشتر رو جبران میکنه. بزرگ ترین کامبک همچنان جبران شکست با اختلاف 4 گل توسط بارسلونا هست.
بنظر هفته کامبک بوده این هفته تو انگلیس خبر نداشتیم :n02: اول تاپیک و کلا همه جا گفتم اسپرز رو جدی بگیرید. پارسال جلوی یووه واقعا شانس نداشتن وگرنه فینالیست بودن. امسال کاملا شانس باهاشونه و به حق فینالیست شدن. کار ندارم که الآن میگید چون لیور زخم زده نمیخوای قهرمان شن ولی امیدوارم اسپرز اولین سی الشو بگیره.
بنظرم بهترین فصل لیگ قهرمانان از لحاظ هیجان و استرس بود. نظرتون ؟!
پ.ن : من هرسال باید این جملمو تکرار کنم : ترسوها باید حذف شوند.
فکر کنم نتیجه بازی امشب نشون داد یه مربی اگه نترس باشه و خودشو نبازه میتونه برنده میدان باشه
جایی که پوچیتینو حتی با باخت تو خونه خودش و 2 تا گل خورده تو خونه حریف بازم کامبک زد و شگفتی خلق کرد و مرحله قبل هم با شکست سیتی پرمهره بی نظیر بود
و جایی که کلوپ نتیجه 3 هیچ باخته رو با 4-0 عوض کرد !
مقایسه کنید با بارسا !
واقعا راست میگن یه گله گوسفند به رهبری یه شیر برتری داره نسبت به یه گله شیر به رهبری یه گوسفند !
پوچیتینو و کلوپ با تیم هایی راهی فینال شدن که شاید نصف خرج های تیمایی مثل بارسا و سیتی و پاریس و یووه رو هم نداشتن !
فینال فوق جذابی خواهد بود !
من اگه جای مدیران بارسا و یووه بودم میزدم پس کله والورده و آلگری میگفتم ببین گوسفند جان
از امشب میشینی همه بازی های پوچیتینو و کلوپ رو میبینی
وگرنه آخر فصل اخراج !
یه دفتر 100 برگم میدادن دستشون میگفتم هرشب یه نکته از نکات مربیگری کلوپ و پوچیتینو یادداشت کنید و مشق بنویسید ! :n02:
وجدانا والورده و آلگری با دیدن بازی های امشب و دیشب ( که والورده دیده ) آخر فصل باید خودشون رو مرخص کنن و یه 2 فصلی از فوتبال برن و بازی های بقیه تیما رو ببینن
فکر کنم خودشون استعفا بدن سنگین ترن !