سلام دوستان
مودمB2338-168I مال شرکت hhb بجای سیم های وب یه سیم کارت دیگه گذاشتم قفل کرده لطفا می کنید اگه راهنمایی کنید.
Printable View
سلام دوستان
مودمB2338-168I مال شرکت hhb بجای سیم های وب یه سیم کارت دیگه گذاشتم قفل کرده لطفا می کنید اگه راهنمایی کنید.
سلام مودم لاک اپراتور های وب هست یعنی فقط میتونید از های وب استفاده کنیدنقل قول:
در غیر اینصورت باید تو گوگل سرچ کنید برای نحوه انلاکش
سلام کسی روش انلاک این مودم رو میدونه ؟ خیلی گشتم ولی از انجای ک برندش ناشناختس هیچی پیدا نکردم
ممنون میشم کسی بلده راهنمای کنه
سلام تماس بگیر آنلاکش کنم برات از راه دور
سلام داداش زنگ بزن تا از راه دور برات سرور بزنم بازش کنم برات 09140865785
و09917244418
دوستانی که مودم از های وب خریدن لاک شده یامشکل داره حتما زنگ بزنید
سلام دوستان درصوت مشکل اتصال یا عدم اتصال مودم هاتون و رفع لاک شدن مودم ها آدرس ایمیل خودتون را بفرستین برام تا فایل فریمور hha b2338-168iبفرستم وپشت تلفن بهتون بگم چطور آپدیتش کنین
این مودم ساخت هواوی و مدل : B2338-168I مگر نیست ؟ خب چرا خود های وب این عکس رو برا مودم گذاشته :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هواوی برا این مدل اینو گذاشته !
مودم های وب رو من دارم دقیقا همینه که عکسشو گذاشته ولی خب هواوی هم یه مودم داره دقیقا به همین اسم که از لحاظ ظاهری فرق میکنن شک داشتم مودم های وب هم ساخت هواوی باشه ولی آخرش نفهمیدم این دوتا مودم واقعا یکی هستن یا نه یا اصلا مودم های وب ساخت هواوی هست یا خیرنقل قول:
البته های وب مدل اوت دورش رو هم داره عکساش تو سایتش هست از رو عکس که تقریباً شبیه همین مودم هواوی هس
سلام دوستان
کسی تونسته این مودم رو انلاک کنه؟
سلام برای مودم b612 هم راه حلی داری؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
بعد از کلی تحقیقات به یک سرنخ های رسیدم
مثل این که این مودم ساخت شرکتی به اسم asiatelco هست
اینم لینک مودم ایندور
و اینم اوتدور
مودم های های وب هم دقیقا همنا هستن
تصویر مودم های وب
سلام؛ با شماره تلفنی که گذاشته بودین تماس گرفتم اما در دسترس نبودین.نقل قول:
اگه مشکل انتن دهی داری آخرین ورژن فریمور رو از سایت های وب بگیر نصب کن درست میشه. اگه هم میخوای انلاک کنی که ظاهراً این دوستمون نمیتونن کاری کنننقل قول:
سلام . منم ی مودم دارم میخوام انلاکش کنم . شماره تماس میدین؟نقل قول:
سلام دوستان. چطوری میشه رمز وایفای این دستگاه رو تغییر بدیم؟
سلام. من مودم داخلی رو ریسیت کردم الان مودم بیرونی رو که بهش وصل میکنم میگه سیمکارت رو وارد کنید. چکار کنم؟