سلام
دوستان به طلسم اعتقاد دارین ؟ تجربه ای داشتید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان به طلسم اعتقاد دارین ؟ تجربه ای داشتید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خرافاتی نیستم.
ولی به چشم خودم دیدم. در دوران دانشگاه دختری بود که عاشقش بودم. هر دو از یه سطح فرهنگ و ثروت و .... بودیم. این عاشق یکی از این کولی ها که میان کتاب می اندازن دستت و بعد می گن مثلا 5 تومن بده. کتاب قرآن، زیارت عاشورا .... . این عاشق یکی از این ها شد. بعد از خونه فرار کرد و ماجرا ها داشت و در نهایت باهاش ازدواج کرد. پسر یه قیافه داغونی هم داشت. از این ها که ماهی یه بار حموم بره و فحش خوار و مادر ذکر روزش باشه. مثل سگ هم کتک ش می زد.
دختره اصلا دیوونه این شده بود. از دانشگاه آوردش بیرون. ثروت و سهم دختره از خونه پدری رو بالا کشید. دختره همپای این جلوی همون دانشگاه همون کار رو ادامه میداد.
وضع مالی شون خوب بود. مرام زندگی ش گدایی بود. ماشین مگان داشتن.
به جز طلسم هیچ چیزی برام متصور نیست که دختری به این زیبایی از خانواده بسیار خوب عاشق چنین جونوری بشه.
من که خیلی دختره رو دوست داشتم و حتی پدرم با پدرش همکار بود و قرار بود دیدار هایی برای آشنایی داشته باشیم که این اتفاق ها رخ داد.
برام جالبه دختری با اون همه غرور و تکبر که تو دانشگاه حتی جواب سلام رو هم به زور می داد و همه چیزش از برندهای معروف بود و عطر های آنچنانی می زد. حالا گدا شده و مثل سگ از این پسر حرف شنوی داره و کتک می خوره.
البته من دانشگاه نبودم ولی بچه ها تعریف می کردند که یک روز موقع نهار از ساندویچی دم دانشگاه 2 تا ساندویچ می خره و پسره عصبانی میشه و طوری دختره رو کتک می زنه که بیهوش می شه و آمبولانس میاد.
پدر و مادر دختره هم بعد مدتی رفتن خارج یا شهرستان. از اونا خبری ندارم. ولی یه خواهر داره که پیج اینستا داره و دنبال می کنم. البته به جز یک عکس قدیمی از خواهرش چیز خاصی تو پیجش نیست مربوط به خواهرش.
شاید اما بیشتر به انرژی ها و کائنات اعتقاد دارم و مطمئن هستم در صورتی که خوب باشید کائنات خیلی هواتون رو دارن و از حوادث و بدبختی ها دور میشد.
بعضی وقت ها شده که یک نوشته عجیب و غریب رو یکی از دشمنان تون بدون اینکه بفهمی داخل خونت مخفی میکنه .
جالب اینه که قرآن وجود سحر و طلسم رو تایید کرده . اما دوست دارم یکی که برای اتفاق افتاده توضیح بده :n04:
من باور دارم انرژی های ناشناخته زیادی وجود داره با گذر زمان میشه قضاوت کرد اگر میخواید اطلاعات بیشتر جمع اوری کنید فلسفه علم و ماورا رو بخونید
سلام و ادب مجددنقل قول:
در راستای سخنان شما، کاملا موافقم.
در مورد اون دختر یه چیزی اضافه کنم. یه بار توی خیابون انقلاب رفته بودیم با هم کتاب بخریم. اون موقع حدود 10 سال پیش یه پیرزنه جنوبی وقتی ما ایستاده بودیم دست این رو گرفت و به زور گفت باید کف دستت رو ببینم. بهش گفت تو دعا داری و طلسم شدی و من با 50 تومن باطل می کنم اگر نکنی کور می شی.
که ما محل نذاشتیم و رفتیم. اون از جهاتی میشه بگیم کور شد.
به جز این ها
دوست دیگری دارم که پزشکه. یه انسان واقعی هست. ببین بدون ویزیت معاینه می کنه، مریض های بی بضاعت رو مجانی میره خونه شون. تمام محله عاشقش هستن. یه خونه پدری به این به ارث رسید. خونه خیلی قدیمی بود، این مجبور شد بازسازی کنه. حدود دو سال پیش تو یکی از ستون ها یه لوح فلزی پیدا کرد. اسم خودش روش بود و بعد یه سری حروف نامفهوم و اعداد.
عمله ای که اونجا کار می کرد می گفت طلسم هست و باید باطل کنی، زن پسر خاله م این کاره هست و ... . دوستم اهمیتی نداد و لوح رو پیش خودش نگه داشت. یه چیز فلزی اندازه سی دی یه ذره کوچکتر با کلی حروف و اسم این وسط یه مثلث در کناری از این لوح. مثلا نوشته بود سعید بن منصور. که منصور پدرش بود.
پیش اون خانوم هم رفتیم ایشون گفتن که باطل کردنش کار اون نیست و باید بری پیش فلان کس که اجازه نقش انداختن روی لوح و طلسم فلزی داره. هیچی هم پول نگرفت.
ولی این بدبخت سرش خیلی شلوغ بود و نشد بره و همه چیز به فراموشی سپرده شد.
با همه خوبی و مهربونی که در حق همه کرده و می کنه. زندگی خیلی سختی داشت و داره. خانومش همین چند روز پیش خودکشی کرد و همه مون شوکه شدیم. یه بچه 3 ساله هم داره. نمازش ترک نمی شد. تو وقت های بیکاری قرآن می خوند. همیشه تمیز و وضو گرفته بود. اصلا بگم فرشته هست کم گفتم.
انقدر هم ساده هست، هنوز حتی دسته چک هم نداره. من براش چک می کشم وقتی کار بزرگی داره. هیچ وقت هم خیانت نکرده. از چشمام بیشتر قبولش دارم.
نه:n19::n19::n19::n19::n19:
نه برادر من. دعانویسی نبوده. گول حرفای پسره رو خورده. دختر ها ساده اننقل قول:
تاپیک جالبی بود ولی به نظرم در موردش تحقیق و مطالعه نکنید البته خودم هم اینکارو نکردم ولی میدونم کسی بخواد بره تو فازش ممکنه از جاهای بدی سر دربیاره
چی بگم؟ حالا حتما هم طلسم نبوده در مورد اون دختره.نقل قول:
بحث ساده بودن یا نبودن دختر ها رو نمی دونم تا جایی که من دیدم الان خیلی باهوش هستن. ولی این هم دختر خیلی باهوشی بود. تا اون موقع 2 بار هم رفته بود خارج به اسپانیا و گرجستان. چشم و گوش بسته هم نبود. به اظهار خودش از 17 سالگی دوست پسر داشته.
شایدم پسره خیلی براش جذاب بوده و واقعا طلسمی در کار نبوده. اینم می تونه درست باشه.
ولی دختری در اون موقعیت که میگم جواب سلام کسی رو هم به زور می داد چطور با یه همچین آشغالی ازدواج کرد و خودش هم دعا فروش شد؟
پسره مثل سگ می زدش، فحشش می داد. این در مقابلش لال بود. اصلا بگم برده کلمه صحیح تری هست.
بگذریم واقعا دلم گرفت چه دختری بود. دیگه شانس ما هم این بود. یه دعا فروش زوری بر ما پیروز شد. اون اواخر دانشگاه من این ها علاوه بر فروش دعا تا ماشینی می اومد پارک کنه بهش فرمون می دادن که مثلا بیا جلو و عقب و اینطوری هم پول می گرفتن. دختری که همه لباس هاش مارک دار بود به این روز افتاد.
اگر با یکی دیگه از بچه های دانشگاه ازدواج می کرد یا دوست می شد غصه نمی خوردم ولی آخه با یه گدا و کولی زاده ؟
تو دوره دوستی مون براش هیچی کم نذاشتم از این بابت خیالم راحته. ولی دلم هر بار که ماجراشو تعریف می کنم هزار تیکه می شه و خیلی غصه می خورم.
طلسم چیزی نیست جز میراث تفکرات خرافه ی گذشتگان، کسانی که نمیتونستند برای رویدادن اتفاقی دلیل بیارن و به همین دلیل هم اون رو به چیز های فلسفی ساخته خیالشون نسبت میدادن.
دقیقا علت این که اروپایی ها کشورهای خاورمیانه و یا آفریقایی رو جهان سوم میدونن همین تفکرات هست نه اوضاع مالی و زندگیشون ! شاید در اروپا و آمریکا هم تفکرات خرافاتی وجود داشته باشه اما اونها هیچ وقت زندگیشون رو بر پایه این تفکرات بنیان نمی کنند .
یک نفر زمانی میتونه بگه فلان طلسم یا سحر و جادو واقعیت داره که یک مدرک قابل قبول و عقلانی براش بیاره گرچه تا وقتی هم که دلیلی بر ضدش وجود نداره، نمیشه ردش کرد. اما بهتره همیشه برپایه چیز هایی که اثبات "منطقی نه فلسفی" دارند زندگی کنیم.
مثلا پیش اومده یکی خیلی تلاش میکنه و به هر دری میزنه به بن بست میرسه . ولی کسی دیگه ای که هیچ تلاشی نداشته یک دفعه زندگیش از این رو به اون رو میشه و خوبخت میشه !
بعد میگن طرف طلسم شده که هر چی تلاش میکنه نمیتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرون
به نظر من هیچ ربطی نداره،یه ضرب المثلی هست میگن به هر چی فکر کنی سرت میاد،مثلا خوده من ،به چیزایی که برای من اثبات نشدن،اعتقاد ندارم،یکیش طلسمه یکیش جن و ارواح یکیشم....بگذیم،خوش بختی و بدبختی کسی،ربط به خوده طرف،خونواده طرف جایی که زندگی میکنه و چیزای دیگه داره،مثال میزنم چرا یکی تو یه روستا یه کیلو پرتقال دزدی میکنه گیر میوفته میگیرن وسط خیابون شلاقش میزنن،تو مکان دیگه فرد دیگه ای اندازه یه کیسه ارد پسته میدزده و فرداش میفروشه و کسی نمیگیرتش؟نقل قول:
نباید مغز افکار روی یک موضوع مثل اینکه فلانی گفته اگه دعا نکنم برات کور میشی متمرکز کرد انرژی که افکار و ذهنیت ایجاد میکنه میتونه به حقیقت تبدیل بشه باید با عقلانیت متمرکز شد نه حسیات
از بیخ وبن دروغ هست معوملاً ادمهای بی عرضه و ابله و بی مسولیت گناه همه چیز را گردن طلسم وسحر وجادو این مزخرفات می اندازند. :n13:
بچه ها حالا همه با طلسم مخالف هستید. ولی نظر تون در مورد رمل و اسطرلاب چیه؟ تا حالا از نزدیک دیدید؟ یا مثلا احضار روح؟
احضار روح به هیچ وجه امکان پذیر نیست و غیر قابل امکان ...نقل قول:
ادم فضایی چی وجود دارن یا نه؟
آدم فضایی چیه!!! آدم یک لغت عربی در قران و فضایی که میشه تمام محوطه و جو جهان هستی اگر منظورتون اینه موجودات مشابه یا پیشرفته تر از ما در کهکشان وجود داره یا نه فعلا نامعلوم است این پدیده هنوز تایید نشده ممکنه در انتهای کهکشان ها باشهنقل قول:
طلسم هم ممکنه باشه . چطور اینو رد میکنی ولی اونو نه؟نقل قول:
رد نکردم گفتم نامعلوم به دلیل دانش محدود بشر این مسائل نیازمند تحقیقات گسترده است بایستی متونن علمی غربی در رابطه با این دو موضوع مورد مطالعه قرار بگیره اطلاعات جالبی به دست میاد قطعانقل قول:
طلسم با بحث وجود یا عدم وجود فرق داره امکان وجود هست ولی ولی طلسم در قلمرو ماوراء قرار میگیره علوم وحیانی و سحر غریبه هم حوزه جدایی داره که علم طردش میکنه ولی احتمال اینکه موجوداتی در کهکشان باشن خیلی بالا ممکنه باشه
سلامنقل قول:
حدود 6 ماهی هست که ناسا یه سری مدارک و اسنادش رو منتشر کرده در مورد یوفو ها. خود مردم یه فیلم در یوتوب هم در موردش ساختن. شما یه سرچ بکن کلی مطلب داره.
خلاصه ش در حد یک خط این هست که وجود دارن با بعضی تماس داشتن. قد کوتاه تری هم نسبت به ما دارن. یه فیلم کوتاه هم هست که وجودشون رو در یکی از کوه های اطراف تهران نشون میده از همون مستند که جداش کردن. یه سفینه هست که با سرعت بسیار زیاد رد میشه. فکر کنم خیلی هم زیاد ویوو شده باشه و در تلگرام زیاد دیده باشید.
عزیزان کشور و ملت ما به اندازه کافی خرافات زده و عقب مانده نیست؟ حالا خرافات دیگه مثل طلسم و توهمات مدرن مثل یوافاو رو هم بهش اضافه کنیم؟
جانه عزیزتون بیخیال شد!
ولی اگر میخواید ببینید کار میکنه یا نه، هرچی طلسم و دعا و غیره دارید علیه من بکار بگیرید ببینید چی میشه!
شاید از خوش شانی هر دومون، این وسط زد و من مردم! هم شما میگی طلسمت کار کرده و خوشحال میشی هم من کمتر تو این خراب شده زجر میکشم و راحت میشم! همه راضی میشیم!
ولی اگر هردو بدشانسی آوردیم و من مجبور به ادامهی به اصطلاح زندگی در این خراب شده بودم شما هم قبول کنید این طلسم ها کار نمیکنه و برید دنبال زندگیتون!
قبول؟
انسان های موجود خیلی عجیبی هستند , هر کسی به مشکلی می خوره به جای اینکه دنبال جواب باشه دنبال خرافات میره , من تا قبل از 18 سالگی باور داشتم که اگه من به چیزی فکر کنم و یا بخوام درست برعکسش اتفاق میافته و این کلا یه چیزی قانون شده بود , مثلا فکر میردم تو یه درست نمره خوب میگیرم , نمره بدی می گرفتم و بلعکس و یا مثلا یه فردی رو می بینم ار بودن باهاش لذت میبرم ولی کلا پشیمون میشدم با اون بودن و امثال
فکر میکردم طلمس شدم یا یه همچین چیزی , ولی بعدا دیدم من خودم این باورو درست کرده بودم و ذهنم درست مواجه شدن با اون اتفاق به من یادوری می کرد که اون اتفاق برعکس اتفاق میافته و من ناخوداگاه طوری انتخاب می کردم که برعکس اونچه که قبلا فکر میکردم اتفاق بیافته
بعدا که فهمیدم بعضی چیزا از پایه غلطه و کنار گذاشتمشون , دیدم من طلسم نیستم , این خودم هستم که این باورو ساختم و انتخاب هام با اون باور غلط همسو بود
همه ما میانگینی از تصمیمات زندگی خودمون هستی , دنبال مقصر نباشیم
تو فیلم امریکن ایکس هیستوری یه دیالوگی هست که هیچ وقت یادم نمیره : قبلا به همه کس و چیز دشنام میدادم و اونا مقصر بدبختی های خود می دونم اما یه یه بار از خودم پرسیدم ایا این کار هایی که من می کنم باعث میشه زندگی من بهتره بشه یا نه ؟
من قبل از 18 سالگی به چیزی هایی اعتقاد داشتم که الان که بهشون فکر میکنم خندم میگیره , در حد برون افکنی و چاکرا ها
من به سحر و جادو و امثال این چیزا رو غیر منطقی می دونم , کلا هر چیزی که مبنای علمی نداشته باشه از نظر من مردود هست , اگه باور داشته باشم طلسم وجود داره , وجود خواهد داشت , اگر باور کنیم وجور نداره , طلسم وجود نخواهد داشت
من فقط به پول اعتقاد دارم و یه چیز دیگه که اسمشو نمیتونم بگم..
خداییش ساله 2018 شد هنوز مردم ما از فکر طالع بینی و طلسم بیرون نیومدن ..بعدا انتظار داریم مملکتمون پیشرفت کنه
انصافا فضای پی سی ورد داره کم کم جاشو به بی خردی و خرافه باوری میده.
گذشت اون روزهای خوب...
بهتره بدونید که این تاپیکها بصورت سیستماتیک ایجاد میشه و با یک هدفمندی خاصی مطرح میشن.
دوستان در این سایت کتابهای زیادی در مورد انواع طلسمات هست حنما استفاده کنید:n12:
downloadme . ir
اعتقاد که ندارم ولی تو نوجوونی خیلی علاقه پیدا کردنم و یه سالی تخصصی رفتم تو کارش :دی
کلی کتاب دست نویس مطالعه کردمو ...
کلا علوم غریبه چند دسته داره :
کیمیا
ریمیا = شعبده
سیمیا = مثلا تخم چشم اسب با گوز خفاشو با هم بکوبی بخوری از اینجور چیزا
یکی دیگه هم بود یادم نیست :دی
بیشتر از همه بخش شعبده های قدیم تو یه کتاب دست نویس توجه منو جلب کرد که البته بعضیاش مشخصه علمیه که هوز کشف نشده مثلا تو یه نوشته رمزی گفته بود تخم لوبیا رو توی نمیدونم چی خیس بخورونی بعد اول شروع شعبده تخمو بکاری و یه پارچه بندازی روش تا میاد تموم شه شعبده تخم رشد کرده ! اینو به عنوان شعبده گفته بود کاملا نتونستم رمز گشاییش کنم به نظرم علم بزرگیه بشه سرعت رشد کیاهان رو تغییر داد نه ؟!
تو علم سیمیا هم بعضیاش با علم جور در میومد که میشه علم کشف نشده نه جادو و تلسم
ولی بقیه همش چرت و پرت محظه شخصا تو همون دوران جو گیری چند بار دست به طلسم نویسی هم زدم با هزار اداب و رسوم و خطر به حلاکت رسیدن و ... :دی به حلاکت که رسیدم ولی غیر از این نه :دی
در کل بگم اگه چیزی هم باشه علمه نه طلسمی در کاره نه چیزی
به نظر من طلسم و جادو وجود داره چون اولیای دین و امامان هم در این موارد احادیثی داشتن و استفاده از طلسم و جادو رو نهی کردن و برای رفع جادو و طلسم دعاهایی گفتن
جسارتا و با عرض پوزش :
به نظر من آدم نباید به چرندیات و مضخرفات اعتقاد داشته باشه. مگه ادم چند سال زنده اس که این چند سال عمرش رو هم بخواد با این تخیلات به بطالت بگذرونه ؟
شکست های ما نتیجه جهل و نادونی و حماقت و تصمیمات اشتباه خودمون هست.
اگه طلسم و جادو حقیقتا وجود داشت الان دعانویس ها ثروتمند ترین و قدرتمندترین موجودات کره زمین بودن.
مواظب وقت و عمری که داره میره باشیم ..
امروز اتفاقی این تاپیکو دیدم و برام جالب بود. بنطر من این کیهان و جهان تماما جادو و مجازیه و بر روی هیچ مطلق استوار شده.
معمولا درصد کمی از ادمای اطرافمون از قوانین کوانتوم خبر دارن و اینکه چقدر عجیبه این قوانین و هیچجوره با عقل حال حاضر انسان جور در نمیاد. سوالم از دوستانی هست که همه چیز رو با عقل و منطقه ناچیز انسان میسنجن و خارج از این عقل و منطق چیزیو قبول نمیکنن, چطور و با چه منطقی یک ذره در اینطرف کیهان بدون هیچ واسطه ایی بر روی ذره ایی در انطرف کیهان تاثیر مستقیم و آنی میزاره؟ با چه منطقی مشاهده نور باعث میشه حالتش از موج به ذره یا برعکس تغییر کنه؟ چطور یک جسم خیلی سنگین میتونه در فضا و زمان انحنا ایجاد کنه؟ ماده تاریک که بیشترین بخش کیهانو تشکیل داده ولی هیچ نشانه ی مشخصی از خودش نداره دقیقا تفاوتش با جادو چیه؟ تبلیغات و اخبار تلوزیونی که انسانو ناخوداگاه به هدفی که دارن سوق میده آیا جادو نیست؟ و .... چیزهایی که با عقل و منطق ما قابل درک نیستن در حالی ک کاملا اثبات شده و علمی هستن و با یک جستجوی کوچیک میتونید خودتون متوجه بشید. وقتی بنیاد این کیهان روی چنین ذراته عجیبی استوار شده پس همه چیز (از جمله جادو) ممکنه اما مطمعنن یک قوانین و شرایطی براش تعریف باید شده باشه.
----ویرایش----
خیلی از ثروتمندان حال حاضر از بزرگترین جادوگران هستن. جادوی تبلیغات و شستشوی ذهن مردم خیلی قوی هست و تا الان خیلیا باهاش ثروتمند شدن.نقل قول:
اگه طلسم و جادو حقیقتا وجود داشت الان دعانویس ها ثروتمند ترین و قدرتمندترین موجودات کره زمین بودن.
:n08:طلسم طلسم طلسم کلمه ای که بیشتر مواقع به گوشمون میخوره یا جایی میخونیمش:
بزاریم تکلیفمونو با این کلمه و طرز کارش و کلا همه چیزایی که بهش مربوطه روشن کنیم: ما تو دنیایی زندگی میکنیم که الگوریتمش بر پایه منطق ساخته شده یعنی دو دوتا چهارتا یعنی فکر و علم
و اما طلسم : اونطوری که تو کتابهای طلسم میخونیم میگه چند دسته داره مثل سیمیا و ریمیا و .... این حرفا که هرکدومش یه کاری میکنه مثلا یه طلسم میتونه یه مردو عقیم کنه اونم از طریق دفن کردن یه فلز توی یه جایی خب به نظرتون اون فلز اخه چه ربطی به اون مرد داره؟ این مسعله یه چیز تخیلیه یعنی طرف نشسته گفته چیکار کنم مردم فریب بخورن یا با دین خیلی غرق بشن و کلا یه ایدولوژی خاص که مردم مشغولش بشن و بگن مخترع این علم خیلی کارش درسته و چیزایی که اگه یکم بهش فکر کنیم متوجهش میشیم ولی من یه پرانتز باز میکنم که مسعله میتونه نسبیتی باشه که اگه تا اخر بخونین متوجه حرفام میشین... والا من نمیخوام زیاد نظریه پردازی کنم اما از بچگی یه جورایی غرق این چیزا شده بودم و کتاباشونو هم داشتم یعنی از پدربزرگم که خودش عاشق این طلسم و جادو بوده راستش من هرکاری کردم و از هرروشی استفاده کردم آخر نتونستم یه نشونه از این کارا و دستورالعمل هاش ببینم با اینکه طبق دستوراتش پیش میرفتم مثل ساعاتش و این چیزاش یعنی روش اجرای طلسم و دفینه او این چیزا اما خب دریافتم که طلسم و جادو این چیزا کارساز نیست و یه چیز تخیلیه اما راجب اجنه اما یکم که گذشت من از طلسم فاصله گرفتم و رفتم تو نخ جن که یه روز تو خونمون یه جن دیدم که تا 90 درصد مطمعنم خیال نبوده و بهم لبخند زد چون دربارشون زیاد حرف میزدم و کلا تو نخشون بودم و بعدش کلا فکر کردن به این موجودات از سرم پرید چون مثلا تو مدرسه میرفتم همش میگفتم من عاشق این موجوداتم و دوسشون دارم اما موضوع دیدنشونو نمیخوام با جبهه گیری بیان کنم ولی امکان هم داره که دیدن اون موجود توهم باشه چون علم میگه اگه روی چیزی زیادی کلیک کنی ممکنه توهمشو بزنی باز بزارید یه داستان دیگه تو همین مورد تعریف کنم : یهروز از خواب باند شدم دیدم که بابام سرکاره یعنی خونه نبود و مامانم هم تو حیاطه و داداشمم پیششه من عاشق تخت دونفره بودم و رفتم تو تخت بابام خوابیدم که بعد از دو دقیقه یه ظربه خفیف به پشتم خورد که خیلی عجیب بود الانم ساعت 5:11 صبحه که دارم مینویسم قشنگ داره تو فکرم مرور میشه و تو اتاقمم تنهام اما باید اینو تعریف کنم تا نتیجه گیریمونو بکنیم دوروبرمو دیدم کسی تو اتاق نبود و مطمعنم که ظربه مال یه چیز دیگه بوده چون طدای خیلی بدی هم داد.
من زیاد حرف زدم میخوام نتیجمو بگیرمو یه نخ سیگار بکشم در کل من طبق تجاربم میگم: ممکنه این طلسمس که راجبش میشنویم 99 درصد تخیلی باشه و یه چیز الکی باشه اما احتما دومم اینه که ممکنه این طلسم درست باشه اما اون کتابایی که در اخیار ماست تغییر داده باشه یعنی دستکاریش کرده باشن تا برای ما کارنکنه با تعاریف من هرکسی میتونه یه تصمیمی راجب حرفام بگیره واسه همین میگم نسبیتیه یعنی ممکنه هم درست باشه و تغییرش داده باشن و هم ممکنه کلا یه چیز چرت باشه
و اما جن که ربطی هم به تایپیک نداره اما یه جورایی بعضی با این مطلب مرتبط میدوننش : من بشخصه تجربه بدی ازش داشتم و احتما بالا میدم که واقعی باشن یعنی 99 درصد اما شاید علم واسش جوابی داشته باشه مثلا ممکنه از لحاظ ساختاری یه نوع ماده سیال یا هرچیز بیرنگی که بتونه روی ماده تاثیر بزاره باشن و....
ممنونم که خوندید سوالی داشتید جواب میدم
دوست من منطقت قابل ستایشه و نزدیک بود اشکمو دربیاره .
تو این زمونه مشکلات مهمتری مثل درآوردن خرج زندگی و سروکله زدن با تاثیرات چند صد میلیون نفر توی زندگی شخصی باعث میشه 80 درصد مغزمون به صورت ناخودآگاه اشغال بشه به امرارمعاش و 20 درصد برای استراتژی چینی لذت بردن از زندگی بمونه با این وجود نمیشه این مباحثو که نیاز به تفکرات عمیق داره رو توی الویت قرار داد و در نهایت ادم مجبور میشه توی تایپیک ها دنبال جوابش بگرده به نظر من بجای فکر کردن به این چیزا بهتره بیاییم درمورد موفقیت و راه های پیشرفت تو تایپیک سوال مطرح کنیم تا به جواب های خوبی برسیم تا بتونیم مشکلات اقتصادی رو برطرف کنیم و در نهایت مغزمونو و ناخودآگاهمونو از این دغدغه ها خالی کنیم و بعد بتونیم راجب این مساعل فکر کنیم.
الان دنیا جوری شده که عدالتی نمیشه ببینیم و یه سری دارن به بهترین شرایط میرسن و یک سری هم دارن روز به روز بیشتر اذیت ضرر میکنن خب همین باعث میشه رو بیارن به خرافاتی که ساخته شده به دست همیناییه که بهترین شرایطو دارن چرا: چون وقتی فکر یا CPU یا همون مغز آزاد باشه انسان به عمیق ترین شکل میتونه فکرشو به کار ببنده و طرق نظریه کنه حالا دوستان ما بجای نشستن و دنبال راه های اقتصادی گشتن و ؛آزاد کردن مغز از دغدغه بدتر دارن خودشونو تو دغدغه غرق میکنن.
نمیدونم ارتباط حرفامو متوجه شدین یا نه اما کلا میگم یه سری هستن که دغدغه ندارن و دوست هم دارن تو همین حالت بمونن واسه همین میان تعصب و تفکرات و خرافات رو میسازن و نشرش میدن تا افراد دغدغه مند بیشتر تو منجلاب گیر بیوفتن و نتونن به اونا برسن و این موضوع از اول دنیا ادامه داشته و این تازه به دوران رسیده ها هم دارن از اجدادشون پیروی میکنن و روز به روز ادامش میدن...... نمیخوام زیاد حرف بزنم چون دردسر میشه
نقل قول:
عجب....
ببین حمید جان من تا دلت بخواد یه زمانی تو ماورا غرق بودم یعنی توی اصولش و کلا میخواستم برم توش بهتره پیام هامو توی تایپیک شفایافتن بخونی تا به کل متوجهش بشی اما دیدم هیچ و پوچه چون یه چیزی و جود داره به نام تخیل همینه که ادم فکر میکنه همچین چیزایی و جود داره بهتره مردمو سوق بدی به علم و تاریخ همین دوتا از بهترینان
ادمها برای فرار از واقعیت و به جای تلاش و توکل بر خدا وند همیشه دنبال راه در رو و راه میان بر هستند.
کلاً ببینید کدام ادمها بیشتر دنبال چرندیات علوم غریبه هستند.
تنبل ترین ادمها. ادمهای شکست خورده.
طلسم و علو غریبه از ریشه دروغه.:n26: