لیگ قهرمانان اروپا | فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۸ | فینال
رئال مادرید - لیورپول
تاریخ: یکشنبه ششم خرداد - ۲۷ مِی
محل: کیو، اوکراین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لیگ قهرمانان اروپا | فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۸ | فینال
رئال مادرید - لیورپول
تاریخ: یکشنبه ششم خرداد - ۲۷ مِی
محل: کیو، اوکراین
با VAR فینالیست های لیگ قهرمانان تغییر می کرد!
الساندرو فلورنزی، مدافع ایتالیایی رم معتقد است با تکنولوژی VAR، ممکن است نام فینالیست های لیگ قهرمانان تغییر کند.
همانند دیگر بازیکنان و مدیریت باشگاه رم، فلورنزی نیز معتقد است اشتباهات داوری تاثیر زیادی در حذف آنها برابر لیورپول داشته است. بازیکنان رم مدعی شدند که 2 پنالتی در نیمه دوم برای این تیم گرفته نشد و با توجه به اینکه لیورپول در مجموع 6-7 به برتری رسید، ممکن بود نتیجه نهایی تغییر کرده و به سود جالوروسی باشد.
فلورنزی گفت: "اگر تکنولوژی VAR در لیگ قهرمانان وجود داشت، نمی دانم که آیا فینال بین رئال مادرید و لیورپول برگزار می شد یا نه. VAR بسیاری از شک و تردید را برطرف می کند و آن صحنه ای که داور ممکن است در ثانیه اول اشتباه کند را برطرف کرده و در 10 ثانیه داور می تواند فیلم ها را تماشا کرده و از تصمیم خود مطمئن شود.
رم می توانست دستاورد فوق العاده ای داشته باشد و من فکر می کنم تمام ایتالیا امشب به ما افتخار می کنند. این دیدار باید یک نقطه شروع برای ما باشد، نه یک خط پایان، چرا که ما به دنبال تکرار تجربه چنین شب هایی هستیم.
ما به این لباس افتخار می کنیم و من فکر می کنم طرفداران ما نیز به آنچه ما انجام دادیم افتخار می کنند."
این از تاپیک قبلی جا موند :
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کنایه ی خنده داری بود!!
خیر دوست عزیز...حرف ما اینه دوستان اومدن گفتن طرف جو گیر شده و فک کرده کسیه.گفته من به اسپانیایی ها نباختم و وقتی نبودم بایرن به اسپانیایی ها باخته..اسم این قطعا جوگیری نیست.چون با رجوع به نتایج بایرن در سال ۲۰۱۲ و نیمه نهایی مقابل رعال که اگر کسی جز ماریو گومز مهاجم بایرن بود ۹۰% بایرن در وقتهای قانونی پیروز میدان بود.حالا نمیخوام از داوری و پنالتی که با برخورد توپ به دست آلابا صحبت کنم.که اگر اون پنالتی بود هند مارسلو سه تا پنالتی بود.سال 2013 که بارسا رو به اون شکل حذف کرد.حالا پیدا کنید شخص جوگیر را!
اصلا نتایج بایرن در اون دو فصل همه چیز و مشخص میکنه.2013 که در دو مرحله ی یک چهارم و نیمه نهایی جمعا 4بر صفر یووه و 7 بر صفر بارسا شکست داد.خیلیه به خدا.چهار بازی کلین شیت در بالاترین سطح فوتبال دنیا.بایرن 2013 ژانر وحشت فوتبال اروپا بود.سالی که دو تیم آلمانی دو تیم اسپانیایی رو حذف کردن.
(آمادگی این دو تیم قطعا در قهرمانی آلمان در جام جهانی موثر بود)
ما انتظار نداریم به زور همه این پیرمرد 73 ساله رو دوست داشته باشن،ولی انتظار داریم به دور از منطق و واقعیات صحبت نکنن..همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر فکر کنم شما پست ما رو کنایه به هاینکس برداشت کردی در صورتی که من کاملا جدی نوشتم و اونچه که گفتم از سر علاقه ی شخصی خودم به هاینکس بزرگ هست به دور از تعصبات رنگی ؛ در مورد ارادت بی کران ما به آقای هاینکس بزرگ هم همین عاقای مسعوط کینگ هم قطار شما میتونه گواهی بده و اونو هم نوشتم چون دیدم شما نوشته بودی ظاهرا دوستانی از پشت کیبرد به آقای هاینکس بزرگ تیکه انداخته بودن
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی تا فینال مونده و وقت زیاده واسه بحث در مورد فینال
یه ذره از حال و هوای امسال بیایم بیرون و یه سری به سال های قبل بزنیم
یادش بخیر
چیه این فوتبال اصلا ............ :n09::n10:
دوستان دست پیشو میگیرن پس نیوفتن . همه میدونن رئال امسال و سال های قبل چجوری به قهرمانی رسید دیگه . :n09: لازم نیست خودتونو بزنید به اون راه !!! :) وقتی یه رئالی از داوری حرف میزنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار داری چندمین پستی هست که این عکسا رو کپی میکنی ؟؟؟ :n10:نقل قول:
در ضمن
از اون شاهکار داوری 2009 جلو چلسی دیگه هیچ تیمی در مقابل بارسا نمیتونه دست پیش رو بگیره :n09:
کلا بارسا پیشی گرفتست !! :n09:
واقعا درکت نمیکنم . بعد ازون افتضاح های داوری امسال ، که در تاریخ بی سابقه بوده تیمی هر مرحله رو با کمک داوری بیاد بالا ، بازم اولین پستت در مورد داوریه ؟!!! Really ؟؟؟ من اگه رئالی بودم تا قرن ها از داوری حرف نمیزدم . ولی ماشاا... رو که نیست ...نقل قول:
شما کلا میتونی به دو بازی متوسل بشی . ولی ماشاا... اونقد تیم شما سابقه داره که یه طومار از اشتباهات داوری به سود رئال میشه درست کرد .
وا... خودم هم راضی نیستم اینقد این عکسارو بیارم . ولی متاسفانه بعضیا تو بعضی چیزا زیاده روی میکنن که نباید بکنن و باید هرچند وقت دوباره بهشون یادآوری بشه که 4 فینال تو 5 سال اتفاقی نبوده ! :)
حاجی اخە یە جوری نوشته بودی که انگار من دستور دادم همه هاینکس رو باید دوست داشته باشن :)))نقل قول:
عذرخواهی میکنم
..............
بعد دیگه دوستان رعالی خداییش دیگه جدی حرف از داور نزنین که هیچ جوره نمیگنجه.دو فصله با انواع اشتباهات جهت دار و صد در صد تاثیر گذار میاین بالا اقا...
الان میان میگن میخواستین گل بزنین.اقا اصن فک کن بلد نبودیم گل بزنیم.این که دلیل نمیشه اشتباهات فجیع داوری نادیده گرفته بشه که :)) بایرن دقیقه ۲۰ پنالتی میگرفتن براش اصن دیگه استرسی نداشت برای ادامه.پنالتی های رفت و اگه گرفته بودن که اصن برگشت جور دیگه وارد زمین میشد.بدون استرس و برای اداره ی بازی...نه انقدر حجومی که ۳۰-۴۰تا شوت بزنە و در خلالش ضدحمله بخوره.[emoji255][emoji255][emoji255]
Sent from my Nokia6 TA-1021 using Tapatalk
ااالکی میگه :n09:نقل قول:
در مورد ارادت بی کران ما به آقای هاینکس بزرگ هم همین عاقای مسعوط کینگ هم قطار شما میتونه گواهی بده
اینم جامونده از تاپیک قبل،نقل قول:
(قبلا بعد از هر بازی باید سختگیری شدید میشد وگرنه چون میزان فعالیت زیاد بود حتما یکی پیدا میشد که بحث رو به فحش و توهین و ... بکشونه).
یادمه بعد از برد 7-0 بایرن جلو بارسا همین برادر آرمان در یاهو به ما پیام داد و گفت خیلی شلوغش نکن ... یعنی ما که در بیت رهبری بودیم اینقدر محدودیت داشتیم وای به حال بقیه :n28:
اگه قرار بود درک کنی که وضعت این نبود !! :n09:نقل قول:
طرفداری که پنالتی سالم جلو یووه رو میگه نباید به دلایل احساسی و دراماتیک گرفته بشه انتظار دیگه ای ازش نمیره !
البته خود گوینده این حرف ( بوفون کبیررررررر ) وقتی این حرف رو زد موج عظیمی از لبخند های تمسخر آمیز به سمتش سرازیر شد ! ( یا به قول کسری کهولت سن تاثیر داره تو تصمیم گیری منطقی )
حالا از طرفدارایی که سنگ همچین آدمی رو به سینه میزنن انتظار درک و منطق نمیره !! :n09:
یوفا بوفون را نقره داغ خواهد کرد؟
احتمال محرومیت جانلوئیجی بوفون از همراهی تیم ملی ایتالیا در دیدارهایی که گفته میشد قصد اعلام بازنشستگی دارد، توسط برخی رسانه ها مطرح شده است.
بوفون در جریان دیدار با رئال مادرید، پس از اعلام پنالتی در دقیقه پایانی، برخورد تندی با داور مسابقه داشت و توسط داور از زمین مسابقه اخراج شد. یوفا محرومیتی برای بوفون در نظر گرفته که با توجه به خداحافظی احتمالی او در پایان فصل، این محرومیت از بین خواهد رفت. با این حال بوفون قصد دارد در بازی دوستانه تیم ملی ایتالیا مقابل هلند شرکت کند و در این دیدارها به صورت رسمی از میادین ملی کنار برود.
حال نشریه گاتزتا دلو اسپورت مدعی شد که احتمالا یوفا، محرومیتی که در نظر داشته را برای دیدارهای ملی دوستانه نیز اعمال کند و بوفون قادر به همراهی تیم ملی ایتالیا نباشد. باید دید در نهایت تصمیم مسئولین یوفا چگونه خواهد بود و بوفون میتواند در این دیدار از میادین ملی کنار برود یا فعلا باید محرومیت را تحمل کرده و پس از آن بازنشسته شود.
باید اینا رو تو کتاب خاطراتت چاپ کنی :n02:نقل قول:
در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت
اعتراف مدیر یووه؛ رئال با اختلاف بهترین تیم دنیاست
به په ماروتا، مدیر یوونتوس چند هفته پس از حذف تیمش از لیگ قهرمانان توسط رئال، به ستایش از کهکشانی ها پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس بازی رفت را در خانه با سه گل به رئال باخت و با وجود پیروزی 3-1 در بازی برگشت، نتوانست به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کند. پنالتی بحث برانگیز روی لوکاس واسکز در دقیقه 93 تا چند روز سوژه خبری شماره یک رسانه های ورزشی بود.
ماروتا در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت و در مورد حذف یوونتوس از لیگ قهرمانان گفت:« یوونتوس همیشه برای کسب تمام جام ها می جنگد. امسال هم لیگ و جام حذفی را تصاحب کردیم ولی در لیگ قهرمانان نتوانستیم از پس رئال بر بیاییم. رئال در مجموع دو بازی، تیم برتر بود و نتایج این تیم در سال های اخیر هم ثابت می کند که ما چه رقیب دشواری را پیش رو داشتیم. رئال در 4 سال گذشته سه بار فاتح لیگ قهرمانان شده و امسال هم به فینال رسیده است. در واقع ما آخرین تیمی هستیم که توانسته رئال را از لیگ قهرمانان حدف کند(2015). در حال حاضر رئال با فاصله، بهترین تیم دنیاست.»
دیبالا:« ما فصل بعد نیز برای قهرمانی در همه جام ها خواهیم جنگید و این ممکن نمی شود مگر با حفظ ستاره ها و حساب کردن روی ستاره های جوان و آینده دار. ما دیبالا و برناردسکی را داریم که هنوز 26 سال هم ندارند. مطمئن باشید که دیبالا فصل بعد جایی نخواهد رفت.»
ایشون مدیر همون تیمی هستن که دروازه بانشون فرمودن داوری که تو قلبش سطل آشغال داره احساساتی نبوده ! :n01:
دلیل موفقیای یووه هم همین واقع بین بودن مدیرانشهنقل قول:
دقیقا مهم ترین نکته حرفاشم این بود که گفت رئال در مجموع تیم برتر زمین بود.این چیزیه خیلیا توانایی ذرکشو ندارن.
فقط به مسیر رسیدن رئال له فینال وگروهش یکم توجه میکردن خیلی از این حرفا رو که منشاش صرفا تعصب خالصه زده نمیشد.
تو یکی از سخترین گروها بازیا رو شروع کردیم و به خاطر دومی مسیر فوق العاده مشکلی در ادامه بهمون خورد.قهرمان فرانسه ایتالیا و المان رو حذف کردیم که به جز بازی با بایرن بدون شک تو بازی با پاریس و یووه در مجموع تیم برتر میدان بودیم و با این تفاسیر زدن این گونه حرفا از سوی یه عده واقعا جای هیچ بحثی رو نمیزاره چون صرفا و فقط از روی تعصبه خالصه و نه چیز دیگری.
یه نکته رو هم اضافه کنم اونم اینکه هم رئال وهم بایرن جفتشون تو کروهشون دوم شدن اونوقت ما به کیا خوردیم و اونا به کیا
بنده منتقد اول بازی رئال با بایرن بودم ولی انصافا با توجه به مسیری که رئال سپری کرده بود شایسته اندکی شانس بود.انجام چهار بازی وحشتناک با پاریس و یووه کجا و انجام چهار بازی با بشیکتاش و سویا کجا.فکر کنم نیاز به توضیح اضافه نباشه
روزنامه مادریدی میگه فقط دو پنالتی بایرن در بازی برگشت گرفته نشده رئال فن ها میگن "اندکی شانس"
واقعا هواداران بایرن با چه امیدی بحث میکنند؟
با همون امیدی بحث میکنن که طرفداران چلسی 2009 :n09:و پاریس 2017 :n10:و منتقدان بارسا دوران پلاتینی :n33: با مسی فنا بحث میکنن !!نقل قول:
بله سیناجان . اندکی شانس در فینال 2016 و گل آفساید راموس . اندکی شانس در 2017 و زدن 2 گل آفساید به بایرن (یه متری) و گل آفساید در نیمه نهایی به اتلتیکو . اندکی شانس در بازی با یووه و اعلام پنالتی مضحک در آخرین ثانیه های بازی . هنوزم وقت های اضافه اون بازیو نتونستم هضم کنم . نیمه اول یه تعویض 1 دقیقه و نیمه دوم یه تعویض 3 دقیقه (بدون ذره ای تلف شدن وقت بابت مصدومیت) و در نهایت بازی با بایرن و دو پنالتی که با اندکی شانس گرفته نشد . جالبه که همه این اندک شانس ها منجر به قهرمانی رئال تو تورنومنت شده .نقل قول:
بارها گفتم که شما فقط میتونی به دو بازی متوسل بشی ولی کل قهرمانی های شما زیر سواله بخاطر همین اندک شانس ها ! جالب اینه که مقاومت هم میکنن ! :n09:
پ.ن : در ضمن به قهرمانی سوگلی یوفا رای دادم . :n02:
من یه دوست دارم ۴۳ سالشه و میتونم به جزات بگم تمام بازیای پخش شده بارسا رو از سال ۹۰ تا الان دیده.به نظر اون باید هر سال توپ طلا رو به مسی بدن( منطق تا این حد).من با اون میتونم بحث کنم ولی با شما ها اصلا و ابدا.نقل قول:
فقط خلاصه میگم بله حرفای شما درسته درباره اون بازیایی که گفتی ولی بزرگترین فرق ما با شما اینه که ما حداقل میتونیم بگیم که تو همپن بازیا یی که شما نام بردید کلی اشتباه هم به ضرر ما شده که البته امثال شما ها اصلا نمیخایید ببینید و با اینکه نمیتونید ببینید.نمونش دوست عزینون که اصلا بازی برگشت رئال با یووه رو ندیده اونوقت سه هزار پست بر علیه رئال گذاشته. ولی شما تو همپن دوبازی معروف هیچ حرفی برا گفتن ندارید.چون دیگه تصاویر که دروغ نمیگن وچیزی که تصاویر نشون میداد این بود که داور از اول تا اخر به نفع شما گرفت .قبلا گفتم الانم میگم اگه میتونید خلاف حرفامو ثابت کنید.ولی من به شخصه خلاف تمام پستای شما رو ثابت کردم ولی دیگه خودتونو زدین به اون راه .واقعن دیگه کاریش نمیشه کرد.صد البته کاملا هم طبیعیه این رفتارا چون قشنگ مشخصه از کجا داره اب میخوره.
خدا وکیلی اخه دزدیای قرنم حرف برا گفتن باقی میزاره
ونکته اخر اینکه تو تمام بازیاییی که شما نام بردید به جز این بازی اخر با بایرن اگه داوری به ضرر ما نبوده باشه قطعا به نفعمونم نبوده توضیحاتشم قبلا تو پستام واضح بیان کردم . فکر نکنم نیازی به توضیح مجدد باشه ولی تاکید میکتم اصلا مشکل جای دیگه است و این بحثا بی هوده.
موفق باشید.دلیل ریپلای کردنم فقط و فقط به خاطر این بود که از حرفای بنذه تو جملاتتون استفاده کرده بودید
دلت خوشه !!! :n09:نقل قول:
فکر میکنی اینا بحث میکنن که جواب منطقی بگیرن ؟؟ ( چیزی که ازش عاجز هستن )
خود بوفون گفته پنالتی میتونسته باشه حالا یه مشت کارشناس مسی فن چیز دیگه ای میگن
کلا اینا بحث نمیکنن که جواب بگیرن
بحث میکنن تا یه ذره از سوختگی رو جبران کنن و عقده ها رو خالی کنن :n09:
همون مثال معروف که میشه آب رو بریز اونجا که میسوزه :n10:
وقتی با فرازمینی و اون همه تبلیغات که بزرگش کردن 3 ساله نتونی نیمه نهایی بیای
دیگه شما عمق فاجعه رو داشته باش ! :n09:
رئال با داور اومد
فرازمینی چرا باعث صعود تیم نشد ؟؟ :n33:
اینا بیشتر از این میسوزن که مسی 3 ساله نتونسته کاری کنه !! :n08: تا صعود رئال
نایب رئیس یوفا: دیر یا زود از سیستم کمک داور ویدیویی در لیگ قهرمانان اروپا استفاده می شود
تیم های آ اس رم، بایرن مونیخ و یوونتوس از داوری های امسال لیگ قهرمانان اروپا بسیار شاکی بودند. اکنون نایب رئیس یوفا تایید کرد این تکنولوژی دیر یا زود وارد مهم ترین مسابقات باشگاهی اروپا خواهد شد.
در حال صحبت در مورد استفاده از VAR هستیم و در جلسات مختلف به آن پرداخته ایم از جمله جلسه امروز. می دانیم که راه بازگشتی وجود ندارد و سیستم کمک داور ویدیویی، دیر یا زود در لیگ قهرمانان اروپا استفاده می شود اما وقتی می توانیم این کار را انجام بدهیم که به اندازه کافی داوران و فدراسیون های مختلف برای اجرایی شدن این فرآیند آماده باشند.
اینکه از این سیستم در بخشی از تورنمنت یا همه آن استفاده شود، چیزی است که هنوز باید در موردش بحث کنیم اما استفاده از VAR اجتناب ناپذیر است و دیر یا زود وارد مسابقات می شود
پس از حواشی زیادی که در رابطه با داوری بازی های مراحل حساس لیگ قهرمانان اروپا به وجود آمد، بسیاری خواستار استفاده از سیستم کمک داور ویدیویی در لیگ قهرمانان اروپا شدند.
گزارش روز؛ بدترین عملکرد رئال مادرید در یک دهه اخیر لالیگا
اگر تیم زیدان به فینال کیف نمیرسید، توجیه عملکرد بسیار پایینتر از انتظار رئال مادرید در دو تورنمنت داخلی کار سادهای نبود.
رئال مادرید فصل 2017/18 لالیگا را با 76 امتیاز در رده سوم به پایان رساند.
به گزارش مارکا، 76 امتیاز در 38 هفته برای تیمی مثل رئال مادرید آمار بسیار ضعیفی است. آمار این را تایید میکند. در یازده فصل اخیر، کهکشانیها همواره بیشتر از اینها در لالیگا امتیاز به دست آورده بودند. آخرین بار در فصل 2006/07 بود که رئال 76 امتیاز به دست آورد. گرچه در آن زمان این تعداد امتیاز، قهرمانی را برای این تیم به همراه داشت و حالا رده نازل سوم. آن هم با اختلافی 17 امتیازی با بارسلونای صدرنشین. اگر کاتالانها امشب رئال سوسیداد را شکست دهند.
نکته دیگری که عملکرد ضعیف رئال مادرید را نشان میدهد، تعداد گلهای زده این تیم است. تیم زیدان فصل را با 94 گل به پایان میبرد و نتوانست پس از مدتها از مرز 100 گل زده عبور کند. آخرین بار در فصل کابوس وار 2008/09 بود که رئال مادرید به 100 گل زده در لالیگا نرسید. 83 گل. فصلی که با باخت تحقیرآمیز 6-2 در ال کلاسیکو به پایان رسید.
در فاز تدافعی نیز آمار فاجعه بوده. تیم زیدان در این فصل 44 گل دریافت کرده. بیشتر از هر هشت فصل گذشته. برای پیدا کردن رکوردی بدتر، باید به همان فصل 2008/09 برگشت که سفیدپوشان 52 گل در یک فصل دریافت کردند. به پایان رسیدن لالیگا قطعا بهترین خبر برای زیدان است. لیگی که از مدتها پیش برای رئال مادرید تمام شده بود اما هر هفته باید در آن بازی میکرد. فینال کیف میتواند یک پایان خوش بر این فصل رقم بزند.
تیم به این ضعیفی تو فینال سی ال چیکار میکنه جوابش ساده است :)
الیور
چاکر
در فینال منتظر هنرنمایی مازیچ باشیم؟
6 رووز تا فینااااااااااال :V21:
به امید یه بازی قشنگ و همرا با برد رئال :n02:
رونالدو هم از مصدومیت برگشت که خبری خوبیه
فقط امیدوارم کریم رو فیکس نکنه زیزو :n37: واقعا الان در سطح پایینی هست
گریم سونس ستاره سابق لیورپول که با این تیم سه بار قهرمان چمپیونز لیگ شد:
رونالدو بیشتر وقت ها روی باسنش نشسته، اعتراض میکند که رویش خطا شده و در باکس پنالتی حضور دارد
He spends a lot of time on his bum now - Souness
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:“He spends a lot of time on his bum now, complaining he’s been fouled, and plays the width of the box,” Souness argued to The Times .
طرح جدید آندره آ آنیلی و اتحادیه باشگاه های اروپا برای لیگ قهرمانان؛ چهار گروه هشت تیمی و چهارده بازی گروهی
طرفداری - آندره آ آنیلی رئیس اتحادیه باشگاه های اروپا در گفتگو با گاردین از شکل جدید جام جهانی در سال های آینده و از جیانی اینفانتینو انتقاد کرد و در ادامه، در مورد شکل جدید لیگ قهرمانان اروپا مد نظر باشگاه های بزرگ اروپایی گفت:
ما همه خواهان بازی های اروپایی بیشتر و بازی های داخلی کمتر هستیم. همچنین نمی خواهیم مجموع کلی بازی های یک باشگاه در طول یک فصل افزایش پیدا کند.
آنیلی می خواهد گروه های لیگ قهرمانان اروپا، به جای 8 گروه 4 تیمه، به 4 گروه 8 تیمه تبدیل شود و این بازی ها همچنان با همان 32 تیم برگزار شود. بدین ترتیب تیم ها حداقل در اروپا، هر فصل در مرحله گروهی، به جای 6 بازی، 14 بازی انجام می دهند:
می توان این قانون را گذاشت که باشگاه های اروپایی حاضر در لیگ قهرمانان، در لیگ داخلی از 6 بازیکن زیر 21 یا زیر 23 سال استفاده کنند اما این در حال حاضر پروژه ما نیست. تمام تیم ها از جمله منچستریونایتد، رئال مادرید، یوونتوس، لژیا ورشو، اسپورتینگ لیسبون و اندرلخت بازی های اروپایی بیشتری می خواهیم تا برند خود را پیشرفت دهیم. این روزها همه چیز به پیشرفت برند باشگاه مربوط می شود.
آیا دیگر تیم های بزرگ اروپا از جمله منچستریونایتد، رئال مادرید، بارسلونا و بایرن مونیخ با شما همراه هستند؟
به هر تیمی بگویید دو هفته بیشتر فوتبال بازی کند و 150 میلیون یورو درآمد کسب کند، پاسخش مثبت است. شما هر ایده ای در فوتبال داشته باشید، صد در صد مورد حمایت قرار نمی گیرید اما مهم این است که اعضا با هم بنشینند و در این مورد مشورت و تصمیم بگیرند. می توانم این را بگویم که اکثر باشگاه های اروپا با طرح من موافق هستند.
--------------------------------------------------------
خب ایمیلی که زدم داره جواب میده البته تاکید ما این بود کلا لیگی بشه مثل لالیگا ولی خب بازم رو به پیشرفته و البته شرایط روز به روز مهیاتر میشه برای تیم بهتر واقعی ( بارسا )
من تمام اینا رو یادداشت کردم و در گاوصندوق شخصی گذاشتم :n09:نقل قول:
باید اینا رو تو کتاب خاطراتت چاپ کنی :n02:
+
دیدم هنوز بحث داوری هست اینجا ... ما خودمون فراموش کردیم اون بازی رو : )))
همین که تیم هایی مثل بایرن و یووه سعی میکنن از حاشیه دور باشن و رو کار خودشون تمرکز کنن باعث شده که هر سال مدعی سه گانه باشن بر خلاف بارسلونا که از پیکه و آلبا تا رئیس باشگاه از هیچ فرصتی برای حاشیه سازی دریغ نمیکنن و حتی برای بازیکن فصل پیش خودشونم دادگاه تشکیل میدن...نقل قول:
تازه جالبتر اینکه طرفدارای تیمی دارن از داوری حرف میزنن که معروف به Uefalona هستند :n02:نقل قول:
درد رئال معروف به Uefadrid چیه تو تاریخش سه گانه ندیده؟ :n02:نقل قول:
لیورپول و رئال مادرید در حال رسیدن به فینال
بازیکنان رئال مادرید آماده فینال سی ال امشب میشوند
مدافع یوونتوس و حمایت از لیورپول برابر رئال
کیه لینی از جمله بازیکنانی بود که در دقایق پایانی دیدار برگشت رئال مادرید و یوونتوس به شدت به تصمیمات داوری معترض بود و حتی لب خوانی نشان می داد او اتهام دریافت رشوه را به میکل اولیور زده است. حالا پدر کیه لینی تایید کرد فرزندش امشب در فینال طرفدار لیورپول خواهد بود.
فابیو کیه لینی گفت: "وقتی بازی با یک روند برابر در حال جریان است، یک پنالتی مشکوک باعث ناراختی شما خواهد شد و شما چنین واکنشی را در رفتار جیجی بوفون هم دیدید.
از نتیجه بازی فینال خبردار خواهم شد اما به هر حال این دیدار توجه من را خیلی جلب نمی کند. البته من و جورجو هر 2 لیورپول را تشویق خواهیم کرد. من فکر می کنم رئال مادرید خیلی شبیه یوونتوس نیست زیرا ما همیشه قهرمان هستیم."
متاسفانه رئالی ها رابطه خوبی با پلاتینی نداشتننقل قول:
کارشناس BT Sport: راموس خطایی نکرد.
کاریوس یه تنه رئال رو قهرمان کرد :n02:
تبریک به رئالیا :n16:
دروازه بان کی بودی تو لعنتی:n02:
تبریک به هواداران کاریوس که یک تنه تونست تیم حریف رو قهرمان کنه. :n02:
اون از گل مانژو پارسال، اینم امسال. فینال لیگ قهرمانان عجب گلهایی تولید می کنه. بهترین گل سال بود به نظرم.نقل قول:
البته جا داره بگیم: لالیگا مهمتره :n02:نقل قول: