یک کمی از تاریخ تاپیک گذشته اما تجربه خودمو میگم شاید کمکتون کنه
اگه شما منظورتون از کف روی قهوه اینه:
بعد از اینکه قهوه را داخل قهوه جوش ریختید(اگه خواستید شکر هم باشه)اونها رو هم بزنید تا حل بشن،باید قهوه جوش رو روی شعله ملایم حتی کم قرار بدید به هیچ عنوان هنگام پخت هم نزنید،بعد که اولین حباب ها از کناره ها بلند شد و یواش یواش شروع کرد به قل زدن(نه قل قل شدید)شعله رو خاموش کنید.اگه دیرتر خاموش کنید کف از بین رفته
حالا مرحله ای هست که بتونید کف رو روی قهوه داخل لیوان قرار بدید.برخی می گن کف رو اول از داخل قهوه جوش توسط قاشق کنار بگذارید و بعد از اینکه قهوه را ریختید تو فنجان بعدش کف را روش بریزید(از کنار فنجون) و برخی هم میگن با یه حرکت سریع کل قهوه داخل قهوه جوش را داخل فنجان بریزید تا کف بالا بمونه.هر دو رو امتحان کنید
اما
اگه منظورتون از کف اینه
که این اصلاً قهوه ترک نیست و کاپوچینو هست که داستان کاملاً متفاوتی داره.البته میشه روی قهوه ترک هم شیر را با ابزارهایی هم زد و کفی دارش کرد و روی قهوه ترک هم استفاده کرد
شرمنده به علت اینکه کاربر تازه وارد هستم هر کاری کردم نتونستم عکس قرار بدم :n28:
قهوه یه نوشیدنی هست که عاشقشم اما به علت کم خونی نمی تونم زیاد استفاده کنم و همون یه فنجونی هم که در روز استفاده می کنم تاثیرش بر کم خونی رو احساس می کنم.هرچند سعی می کنم کنارش با مصرف آب آهن تاب،سه شیره یا چای گزنه جبران کنم