من میخوام از سایت دی جی استایل خرید کنم میگه کد ملی میخواد مگر ادم میره در مغازه شلوار بخره ازش کد ملی میخوان؟ علت درخواست کد ملی چی هست؟ به خصوص وقتی ای پی هم توسط خودشون ثبت میشه
Printable View
من میخوام از سایت دی جی استایل خرید کنم میگه کد ملی میخواد مگر ادم میره در مغازه شلوار بخره ازش کد ملی میخوان؟ علت درخواست کد ملی چی هست؟ به خصوص وقتی ای پی هم توسط خودشون ثبت میشه
علتش اینه که میخوان بدونن واقعا کآرت بانکی مال خودتون هست
متاسفانه سختگیر زیاد شده و تر و خشک با هم میسوزن
الان میری بیرون یه چیز بخری با کارت کم کم دارنگ کارت ملی میخوان حتی شرت بخری!
من تا حالا همچین مواردی هیچ جا ندیدم همیشه هم با کارت خرید میکنم خرید آنلاینم انجام میدم ولی تا حالا کسی ازم کد نخواسته میترسم سو استفاده بشهنقل قول:
گران نمیده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
قیمتاش نجومیه ولی این چیزی که من میخواستم بگیرم گرون نبود ولی در کل منصرف شدمنقل قول:
موفق باشینقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
البته من در مورد این سایت نگفتم و بهتره ندید ولی مثلا برید دلار و سکه بخرید میخواننقل قول:
قبلا نمیخواستن
من میخواستم یه تی شرت نخی استین کوتاه 29 هزار تومانی بخرم الان قطعا منصرف شدمنقل قول:
معموالا برای بحث مالیات بر ارزش افزوده کد ملی میگیرن
مثلا اگر از فروشگاه های سونی هم خرید کنید و فاکتور بخواهید حتما کد ملی میگیرن
وای به اون روزی که گذرت به این فروشگاه بیوفته ، الان دقیقا 1 هفته میشه قراره 1 شلوار تعویض کنن
از زیر مجموعه های دیجی کالاست ولی اصلا نظم کاری ندارن ، واسه ارسال که با دو روز تاخیر ارسال کردن ، واسه تعویض هم که اینه وضعیت
احتمال سواستفاده هست. بالاخره کسی که اون کد رو داره همیشه توی اون شغل نمیمونه
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
سلام
این سایت نماد نداره (بنده ندیدم)
پس اگر نداره پرونده اش رو ببیندید
تا میتونین پرونده خرید اینترنتی رو هم ببندید در دزدآشفته بازارِ ایران
یکی از دلایل در خواست کد ملی میتونه این باشه که وقتی محصول ارسال شد مامور ارسال با کارت ملی محصولو تحویل بده.