کمک برای بررسی و خرید گوشی در رنج یک میلیون تومن
با سلام خدمت همه استاید و دوستان انجمن
من میخوام یک گوشی در رنج یک میلیون تومان بخرم حالا نهایت اگر چیز عالی بود تا یک و صد
اول خواسته ها مو میگم که بتونید بهتر راه نماییم کنید
1- حتما دو سیم باشه
2- دوربین اصلی و سلفیش عالی باشن
3- رزولیشن حدالمکان فول اچ دی باشه
4-رمش بالا حداقل 3 گیگ باشه
5- اندرویدش هر چقدر ورژن بالاتری باشه بهتره
6-لگ نزنه در هنگام اجرای بازی ها مخصوصا کمبت ایکس و اسفالت ( چون به محض خرید میخوام نصب و بازی کنم )
7- باتریش پایدار باشه و مدت زمان بیشتری نگه داره ( چون از نت بسته اپراتوری استفاده میکنم )
8- برند مهم نیست برام کارایی مهمه که تو اون رنج پولی بهترین باشه
9- حتما برا این هزینه که میکنم تمامی سنسورها مخصوصا حسگر اثرانگشت داشته باشه
10- بعد از رفتن انتن هنگ نکنه و نیاز به روشن و خاموش نداشته باشه و هنگامی که انتن برگشت خودش اتوماتیک انتن رو بیاره رو گوشی (اغلب گوشی های جدید انگار بعضی وقت ها هنگ میکنن و انتن رو نمیدن )
لطفا هر گوشی خوبی که با این موارد میشناسید با دلیل معرفی کنید .
تحقیق های خودم تا بدین جا:
گوشی های زیاد رو مورد بررسی قرار دادم
میخواستم دوستان در مورد گوشی شیامی Mi 5s که خیلی بنظر از حالظ عددی ( به اصطلاح خودمون روی کاغذ ) خوب هست نظر بدید گوشی رنجش یک و صد هست .
ایا اصلا مارک شیامی خوب هست و ارزش یک میلون و به بالا رو داره ( من خیلی جمع کردم این هزینه واقعا برام زیاده )
یا نه
یا مارک سونی مدل xperia x که حدود رنج من هست ایا خوب هست ارزش خرید داره ؟ یه خورده از لحاظ روی کاغذی ضعیفه نسبت به بقیه برند ها ولی دوربینش رو نوشته 23 مگاپیکسل و جلو 13 مگا پیکسل (جدی این کیفیت رو داره ، خیلی با بقیه متفاوته عددش )
از هواوئ هم گوشی های p10 , nova+ ,nova can,shot x,honor7i
رو دیدم کدومش بهترینه و ارزش خرید داره
لطفا راه نماییم کنید
میخوام سریع تر بگیرم
اگرسایتی در زمینه مقایسه دوربین و یا سایر قطعات به طور تخصصی مثلا دوربین عکس هر سه گوشی رو نشون بده و مقایسه کنه لطفا معرفی نمایید
باتشکر
گوشی های سونی فقط بخاطر اسم گران هستند
نقل قول:
Xperia X گوشی خوبیه ولی مثل هر گوشی دیگه ای ضعف هم داره
دوربینش تو روز خوبه ولی تو شب نویز پیدا میکنه مثل بقیه گوشی های سونی
باتریش متوسطه
ولی از نظر آپدیت و رووونی و کارایی هیچ مشکلی نداره
Galaxy C7 مشخصاتش نسبت به قیمتش خیلی خوبه ولی کاراییش رو نمیدونم
شیائومی Mi 5 هم من از چند نفر شنیدم گوشی خوبیه
درباره سایت برای مقایسه دوربین ها هم هر سایتی نتیجه اش یه چیز میشه ولی در کل گوشی های سامسونگ عکس های راضی کننده تری میندازن
"گوشی های سونی فقط بخاطر اسم گران هستند"
ایا این عبارت درسته بنظرتون ؟؟
بعدشم میگن این مقدار پیکس گوشی های سونی که مثلا 20 و 21 مگا پیکسل هست برای ایکسپریا ایکس که حدود یک تومن هستن ، غیر واقعیه
واقعا این چنینه ؟ چون فاصله پیکسلش گه 21 هست با گوشی های سامسونگ و هواوی و شیامی خیلی زیاده
بعدشم سونی کمی اندازش کوچیکه من اندازه متوسط میخوام .
من خودم علاقه به سونی داشتم ولی بعد شنیدن عبارات بالا یعنی قیمت بالاتر و دوربین غیر پیکسل واقعی
دو دل شدم بعدم که اندازه ای که من میخوام نیستن تقریبا
لطفا بگین اینا حقیقت داره و ایا سونی اکسپریا ایکس وایکس پرفورمنس ارزش خرید دارند یا تو رنج یک تومن تو سونی چیزی هست که به شرایط مواردی که من گفتم رو داشته باشه
گوشی شیامی ارزش یک الی دو سال استفاده رو داره
نقل قول:
توی این رنج قیمت چه اندازه ای مد نظرتونه؟
اگرگوشی جمو جور میخواید که با یک دست بشه باهاش راحت کار کرد و نیاز دارید سخت افزار قوی داشته باشه (بازی های سنگین میکنید) mi 5s گزینه خیلی عالیه.
اگر سایز بزرگ با باتری خفن میخواید رو دست Mi Max 2 نیست. باتری 5300mAH, شارژ سریع 3 (70 درصد تو 1 ساعت شارژ میشه), پردازنده کم مصرف Snapdragon 625, رم 4 گیگابایت, حافظه داخلی 64/128 گیگابایت, درگاه USB Type-C, اندروید 7 که به 8 هم بعدا اپدیت میشه, حسگر اثر انگشت, دوربین مشابه استفاده شده در mi 6
" گوشی شیامی ارزش یک الی دو سال استفاده رو داره "
این عبارت درسته ؟؟
خیلی از گوشی های شیامی تعریف میشه ولی میگن بعد یک سال و بیشتر گوشی می پوکه یا از بین میره باتری و وسایلش
من هزینه یک تومن رو بازحمت زیاد جور کردم و واقعیتش میخوام حالا حالا ازش کاربکشم
Mi Max 2 این گوشی قیمتش چنده ؟
با اسنپ Snapdragon 625 میشه ب راحتی و بدون لگ اسفالت و مورتال کمبت ایکس بازی کرد ؟
منظور از یو اس بی تایپ سی چی هست ؟
لطفا هر چی که در مورد گوشی ها لازمه بدونم یه اجمالی توضیح بدین
شما درمورد سایت ها و مقایسه دوربین ها یک منبع معتبر میشناسین ؟؟