تا جایی که می دونم برند هایی که نشان سیب سلامت دارن از نظر بهداشتی سالم و ایمن هستن.
دوستان با تجربه ای که دارین مرغوب ترین برند سوسیس و کالباس چه برندی هست ؟
چه برند هایی نشان سیب سلامت رو دارن ؟
Printable View
تا جایی که می دونم برند هایی که نشان سیب سلامت دارن از نظر بهداشتی سالم و ایمن هستن.
دوستان با تجربه ای که دارین مرغوب ترین برند سوسیس و کالباس چه برندی هست ؟
چه برند هایی نشان سیب سلامت رو دارن ؟
برای منم سوال است که کدام شرکت تولید کننده سوسیس و کالباس و همبرگر بهترین فرآورده های گوشتی رو به بازار میده که قابل اعتماد است و خوردنش بلایی به سر آدمیزاد نمیاره. این نشان سیب سلامت باید روی غلاف پوسته این محصول باشه تا نشون بده که کیفیت محصول غذایی خوبه؟نقل قول:
من نمیخوام صورت مساله رو پاک کنم، ولی چه ضرورتی داره غذاهایی مثل سوسیس و کالباس خورده بشه؟
ممنون
==========
از کسایی که کالباس میخورن شنیدم که مارک آندره خوشمزه ست، حالا نمیدونم ضررش هم کم هست یا نه
تنها شرکتی که اجازه ی تصویر برداری از مراحل تولید سوسیس و کالباس داد ، شرکت سولیکو بوده اون هم به شخصی مثل فرورتیش رضوانیه که همه میدونن انسان درستی هست و حرف بیخودی نمیزنه
بهترین برند های فراورده های گوشتی اولیش میکائیلیان هست که همه جا ندارن این برند رو و دومیش هم گوشتیران هست که پیدا کردن محصولاتش راحت تر از میکائیلیان هست هر دو برند هم از اولین شرکت های تولیدی این محصولات هستند
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
فقط و فقط و فقط گوشتیران (ارزومان سابق) نظارت شدیدی روش هست و مسئولین صنایع غذایی کشور های دیگه رو می خوان ببرن کارخونه سوسیس و کالباس می برند گوشتیران :n02:
کالباس نوروزی و ژیگو گوشتیران و سوسیس شکاری واقعا حرف نداره یک زمانی جوجه لاری هم میزد که دیگه پیدا نکردم
مسولین صنایع غذایی کدوم کشورها تا بحال از کارخانجات کالباس سازی گوشتیران بازدید کردن؟
در ضمن در کشور ما چیزی به نام نظارت تقریبا وجود نداره.
نقل قول:
سوسیس!!
کالباس!!
بابا برید دیزیتون رو بخورید اونا دیگه چیه!!:n01:
چندتا از نظرات مردمی در مورد تولید سوسیس کالباس و دیدم جالبه :
نقل قول:
به امید روزی که گروداعش بیادتوشرکت وکارخونتون وگوشت خودتونو تیکه تیکه کنن
نقل قول:
حقیقتش
من کالباسس خور نیستم
اینو میدونم که کارخانه ها از هر نوع گوشتی که مد نظرتون هست استفاده میکنن فقط از گوشتت انسان استفاده نمیکند که به زودی استفاده میشه
نقل قول:
بابا جون خودتون ما مجردیم شبها خسته وکوفته میایم خونه فقط بلدیم سوسیس تخم مرغ درس کنیم.سوسیس بد دست ملت ندین
:n02:نقل قول:
همه شایعه نیست من باچشم خودم دیدم . گربه رو ماشین سوسیسی اومد گربه رو انداختن تو
مثلا چند وقت پیش وزیر کشاورزی قرقیزستان بازدید کرده بود چند سال پیش هم چند جا خوندم که بازدید کردهنقل قول:
نظارت ممکنه کم باشه ولی انقدر ها بی سر و صاحاب نیست کارگاه زیر پله نیست که نزیک 400 نفر کارگر داره.تو فراورده های گوشتی وزارت بهداشت یک جایزه داره که هر سال فقط 3 -4 تا شرکت گوشتیران و سولیکو و ... می تونند برنده بشند.من در مورد گوشتیران کامل تحقیق کردم که ازش دفاع می کنم و تا حالا با چند تا از کارگر هاش صحبت کرده ام و خود کارگر ها هم می گند که استاندارد بالایی دارند
شما هیچ کار خونه ای تو ایران پیدا نمی کنید که به راحتی اجازه بازدید بدهند ولی مدارس و خبرگزاری ها می تونند از سولیکو و گوشتیران بازدید کنند
بیش از 80 سال سابقه ( 1304)
تو اینترنت بازدید ها رو می تونید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیش از 80 سال سابقه ( 1304)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه دستکش نداره .نقل قول:
علاوه بر دستکش لاتکس باید از دستکشهای زنجیری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده بشه تا احیاناً انگشت بریده نشده . مثل قضیه چند سال پیش که انگشت بریده سر از همبرگر یکی از مشتریان قمی درآورده بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیزا برای تبلیغاته. وگرنه چه نظارتی چه بازرسی ای؟
از چندتا مدرسه دانش آموزا رو بردن بازدید و وزیر کشاورزی یک کشور اومده دیده اونجا رو.
طبق گفته دوستان این کارخونه بهترین کارخونه کالباس ایرانه ولی ابتدایی ترین مورد بهداشتی که دست کش و کلاه هست رو همه ندارن. وای به حال بقیه کارخونه ها.
صرف داشتن سابقه طولانی دلیل بر خوب بودن کیفیت است؟نقل قول:
ایرانخودرو از سال 1341 که میشه 55 سال
سایپا از سال 46 که میشه 50 سال
پس محصولات این دو کارخونه هم طبق فرض شما با کیفیت هستن
ممنون از راهنمایی همه دوستان
عکس های کارخانه گوشتیران رو قبلا دیده بودم همینطور فیلمی که از کارخونه سولویکو گرفته شده هم جالب بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم خبرنگار میاد انقدر تمیز هستن یا همیشه اینجورین..
من زیاد سوسیس و کالباس استفاده نمیکنم ( شاید سالی 2-3 بار) ولی ترجیح میدم از برندی که مورد تایید وزارت بهداشت باشه خرید کنم این دو تا کارخونه به نظر بهداشتی و استاندارد میان
دوستان روی هیچ کدوم از این محصولات تا بحال نشان سیب سلامت رو دیدین ؟
مملکت دیگه اون قدر بی صاحاب نیست که بگی که چه نظارتی چه ..... :n06:سولیکو و گوشتیران کارخونه بزرگی هستند و بقیه شرکت ها کسی رو داخل کارخونه راه نمی دهندنقل قول:
این عکسی که شما انداختید تو خبر گفته شده ماله قم هستنقل قول:
تو شرکت گوشتیران همون که گوشت واقعی می ریزند از خمیر مرغ استفاده نمی کنند این شرکت رو نسبت به بقیه بهتر می کنه و به خاطر همینه که همیشه از گوشتیران استفاده می کنم و تو قسمت تهیه کالباسش اگه تو عکس هایی که تو اینترنت ببینید دستکش کلاه دارند اون قسکت که دستکش نداره امکانش هست قسمت تهیه گوشت باشه چون گوشت بسته بندی شده گاو هم داره که تو فروشگاه مرکزیش هست
- معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم تنها از سوسیس و کالباس هایی که نشان" سیب سلامت" را دارند، استفاده کنند.
دکتر سهیل اسکندری در گفتگو با سلامت آنلاین درباره نظارت های موجود بر کارخانه های تولید کننده سوسیس و کالباس گفت: نظارت بر کارخانه ها به سه شکل وجود دارد، یکی بحث نظارت مسئولین فنی است که اگرچه حقوقشان را از کارخانه دریافت می کنند، اما نماینده وزارت بهداشت محسوب می شوند و اگر کم کاری یا سهل انگاری، مجوز آنها باطل می شود.
وی افزود: همچنین نظارت های دوره ای و ناگهانی خود سازمان غذا و دارو در سراسر کشور و نظارت در سطح عرضه یا PMS از دیگر نظارت هاست که در آن بازرسین از سطح عرضه مانند خریدار عادی محصول را خریداری کرده و آن را آزمایش می کنند و اگر مشکلی داشته باشد مسئولین کارخانه باید پاسخگو باشند.
اسکندری با اشاره به اینکه گفته شده سوسیس و کالباس در ایام عید در صدر مواد آلوده قرار داشته، اظهار داشت: باید در این باره سند ارائه و اثبات شود اما مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس ها تحت نظارت سازمان غذا و دارو قرار دارد.
وی درباره وجود خیمر مرغ در سوسیس و کالباس گفت: خمیر مرغ یک لفظ عامیانه است، منظور از خمیر مرغ گوشتهای جدا شده به روش مکانیکی یا به اصطلاح فنی MDM است. در این روش گوشتهایی باقی مانده در اسکلت حیوانات کشتار شده که چیزی حدود 10 تا 15درصد وزن لاشه را تشکیل میدهد را با این روش مکانیکی برای استفاده در فرآوردههای گوشتی جدا میکنند و در اکثر نقاط دنیا صنعت گوشت و در تولید فرآوردههای گوشتی نیز معمول است، اما با توجه به بررسیهای بهعمل آمده در ایران به این نتیجه رسیدیم که باید شرایط و ضوابط بهداشتی دقیق تری بر تولید این محصولات حاکم کنیم، به این معنی که این محصولات فقط باید در کارخانههای تولید کننده استفاده شوند، چرا که این چنین محصولات به دلیل حساسیت میکروبی و فساد پذیری سریع میتواند درحمل و نقل به فراورده آسیب برساند.
این محصولات باید تحت شرایط فنی و کاملاً بهداشتی تولید شوند. به همین منظور سازمان غذا و دارو با هم فکری انجمن فرآوردههای گوشتی تصمیم به تدوین استانداردها، ضوابط و معیارهای فنی تولید آنها گرفت تا پس از تصویب قوانین مناسب و صحه گذاری بهداشتی، مجوز مصرف صادر شود.
آزمایشگاههای ما در سراسر کشور نیز با جدیت وبهصورت مستمر نمونهها را بررسی میکند که اگر مورد مشکوکی در این فرآورده صنایع خوراکی استفاده شده بود شناسایی شود که هم به اطلاع مردم رسانده شود و هم متخلفان به مراجع قضایی معرفی شوند.
اما پیشنهاد کلی ما به مردم این است چه درخصوص فراورده های گوشتی و چه دیگر فراورده ها از محصولاتی استفاده کنند که نشان و ارم سازمان غذا و دارو را بمنزله تایید حداقل سلامت بر خود داشته باشد ضمن اینکه از آن دسته فراورده های گوشتی غیر معروف که عموما هم با قیمت های بسیار نازل ارائه می گردند، استفاده نکنند.
معاون اداره کل نظارت بر فر آورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره شناسایی برندهای معتبر گفت: عادی ترین کار این است که مردم از محصولاتی که برند سازمان غذا و دارو و نشان سیب سلامت را دارند استفاده کنند و مطمئن شوند که این برند واقعی است .
وی افزود: همه محصولات زیر پله ای قیمت بسیار ارزانی دارند که از نظر عقلی هم با مواد به کار رفته در سوسیس و کالباس مطابقت ندارند . مردم باید موقع خرید حتما در مورد برند سوسیس و کالباس تحقیق و به نشانگر های تغذیه ای سازمان غذا و دارو توجه کنند .
سولیکو و گوشتیران رو بسته بندی هاشون هر دو سیب سلامت دارندنقل قول:
سولیکو نشان سیب سلامت رو داره ، این بسته رو امروز خریدم :
من از گوشتیران سوسیس خریدم ولی سیب سلامت رو ندیدم شایدم نوع بسته بندی سوسیس متفاوت باشه(ولی کیفیتش به نظرم خوب بود) اگر تو بسته بندی های دیگه ی گوشتیران(سوسیس و کالباس) سیب سلامت وجود داره نوع محصولش رو اطلاع بدین..
اصلاح : گوشتیران هم سیب سلامت داره :)
دقت نکرده بودم روی سوسیس ها، محصولات گوشتیران هم سیب سلامت رو داره :
ارزون ترین بخش گوشت گوساله و گاو قلوه گاه هست که کیلویی حدود 23 تا 25 هزار تومنه. این گوشت باید خریداری بشه بره تو کارخونه چربی و قسمتای غیرقابل استفاده اش جدا بشه بعد فرآوری شه و تبدیل به کالباس شه. بعد باید جوری قیمت گذاری بشه که هزینه خرید مواد اولیه، هزینه کارگر، هزینه استهلاک دستگاه ها و همه هزینه های دیگه دربیاد.
من از قیمت کالباس خبر ندارم ولی باید جوری باشه که حداقل از یه کیلو گوشت کم کیفیت مثل قلوه گاه گرون تر باشه. یعنی یه کیلو کالباس 90 درصد باید حداقل کیلو 25 تومن باشه تا پول گوشتش بشه.
الان قیمت کالباس چنده حدودا؟
نقل قول:
گوشتیران نوروزی 40 هزار و خورده ای هست ژیگو هم حدودا 40 تونه کالباس خشک 2ماهی میشه نخردیم آخرین باری که خریدم فکر کنم 30 هست(مطمئن نیستم)نقل قول:
تفاوت مدل های مختلف چیه؟نقل قول:
مثلا این نوروزی چی هست؟ نشنیده بودم تا حالا. ترکیبات متفاوت داره؟
یا فرق بین ژامبون، ژیگو و نوروز چیه؟
سلام
سوال باید برعکس بشه:
کدوم سوسی و کالباس بدتره ؟
اگر برای سلامتی خودتون و خانوادتون ارزش قائلید پرونده ی سوسیس و کالباس و هر چیز دیگه ای که فراوری شده و معلوم نیست چی توشه رو ببندید تا آخر عمر
نیمرو , تخم مرغ آب پز , نون و ماست و خیار , نون و پنیر , چایی بیسکویت , نون و دوغ و خیار شرف داره به کالباس و سوسیس خوری
با چشم خودم دیدم که گربه کالباس نخورد
آشپزی کار ساده و لذت بخشی هست
گوشت مرغ توی آب جوش هم میپزه . کمی گوشت مرغ شسته شده با کم زرد چوبه یک پیاز متوسط خرد شده و کمی رب گوجه میشه غذای سالم. موقع پختن بهش نمک و فلفل و آبلیمو نزنین. موقع خوردن اضافه کنین و نمک هم هر چه کمتر به نفعتونه . 10 دقیقه قبل از برداشتنش دو تا سیب زمینی خام که ریز ریز و شسته شده بهش اصاغه کنین
گوشت ماهی از بس لطیفه با شعله دو تا شمع هم میپزه
دو قاشق روغن زیتون , ماهیها رو توی مخلوط آردِ نون سنگک و کمی زردچوبه و نصف قاشق چایخوری نمک برنین و بذارین توی ماهیتابه از سمت پوستش
شعله فقط یک سانت باشه تا فقط کمی صدای چرق چرق روغن بیاد
درب ماهیتابه رو باید بپوشونید تا حرارت حبس بشه و همه جای گوشتِ ماهی خوب پخته بشه
احتیاج به برگردوندن هم نداره
15 دقیقه بعد آماده هست
سالم , کاملاً پخته شده , با گاز کم , خراب نشدن ماهیتابه و کثیف نشدن اجاق گاز و بیخودی واینسادن پای گاز
موقع خوردن کمی فلفل سیاه که تازه پودر کردین و کمی لیمو بفرشارید روش و با نون سنگک
غذاها رو خوب بجوید . اونقدر بجوید تا کاملاً ریز ریز بشه یا کاملا خمیری و نرم بشه وگرنه خیلیش هدر میره و جذب نمیشه چون معده دندون نداره .. پولتون هم هدر میره
ماهی رو هم که خود ماهی فروش تمیز میکنه. موقع شستنش هم میتونین دستکش طرفشوئی تمیز دست کنین
آبگوشت پختن هم کاری نداره . گوشت تکه تکه شده با کمی آب و زردچوبه و ادوبهای دیگه ای که دوست دارین و کمی رب گوجه رو میریزید توی زود پز , به محض دراومدن صدای صوتش باید زیرش رو تا حد امکان کم کنین تا حدی که کمی صوت بزنه
10 دقیقه بعدش بخارش رو بکشید و سیب زمینی اضافه کنین و 5 دقیقه با صدای کم صوت بزنه . آبگوشت آماده هست . والسلام
اونها با پولهایی که برای کالباس سوسیس خرج کردین بنز و باز و ویلا میخرن , شما بلا و مرض میخرید !!!!! این معامله سود داره ؟؟؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ژیگو مخلوط مرغ و گوشته است نوروزی همش گوساله است
ب نظر من گوشت گربه بخوری بهتره سوسیس کالباسه :n02:
مطمئننا هیچ غذای آماده ای نمیتونه جایگزین آشپزی و غذای سالم بشه مخصوصا که آشپزی حداقل برای من یه تفریح لذت بخشه ،
مضرات کالباس و سوسیس (مخصوصا به خاطر وجود نیترات سدیم) برای همه مشخصه.
من خودم به ندرت سراغ کالباس و سوسیس میرم مگر تنوع و .. این تاپیک صرفا یک مرجع هست برای زمان های استثنا که حداقل بدونیم کدوم برند از بقیه سالم تر و مجوز داره.
مضرات سوسيس و كالباس:
*نيترات سديم در بدن انسان به نيتروزآمين تبديل شده و سرطانزا ميباشد. به همين خاطر معمولا ويتامين C را به فرآورده اضافه ميكنند تا از شكل گيري نيتروزآمين طي عمل گوارش جلوگيري شود.
*نيتريت ها بسيار سمي ميباشند. بنابراين در تهيه سوسيس ها در مصرف اين نگهدارنده بسيار احتياط ميگردد. نيتريت در بدن با ميوگلوبين تركيب شده و ماده اي بنام نيتروزگلوبين را ايجاد ميكند كه موجب بروز سرطان معده ميشود.
*فسفات ها با ايجاد اختلال در جذب كلسيم در بدن خطر ابتلا به پوكي استخوان را افزايش ميدهند.
*سوسيس و كالباس حاوي نمك و چربي زيادي ميباشند.
نكته:
سوسيس و كالباس مرغوب يك غذاي مناسب ميباشد مشروط بر اينكه در مصرف آنها زياده روي نگردد.
«سوسيس و كالباس و غذاهاي آماده نبايد بيش از يك نوبت در ماه مصرف شود، زيرا مصرف بيش از حد اين مواد به علت نوع پخت و چربيهاي موجود آن سرطانزاست.»
اين هشدار مدير كل دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت در گفتگو با فارس است.
دكتر مرتضي صفوي با تاكيد بر اين كه مصرف اندك سوسيس و كالباس مثلاً ماهي يكبار مضر نيست، اما اگر خوردن اين غذاها عادت شود و به علت آساني تهيه و ارزان بودن، بيش از حد مجاز مصرف شود عوارض زيادي را به دنبال دارد كه سرطانزا بودن يكي از آنهاست.
وي ميگويد: معمولاً در تهيه سوسيس و كالباس به جاي گوشت خوب از چربيهاي مختلف گوشت استفاده ميشود، ضمن اينكه در طبخ آن نيز از روغنهاي معمولي جامد با ترانس بالا استفاده ميشود كه بسيار مضر هستند.
اتفاقا دنیای آشپزی خیلی پیچیده تر از این حرفاستنقل قول:
اگه بحث سلامتی باشه که خوردن همون مرغ یا ماهی های پرورشی یا همون رب گوجه صنعتی یا نان سنگک که از ارد نامرغوب توش استفاده میکنن اینها همش باعث بیماری های مختلف میشه
اگه هم بحث درست و اصولی آشپزی کردن هست که اینهایی که شما میگی مسلما اسمش رسپی نیست اگه کسی واقعا دنبال دستور غذای خوشمزه و ساده باشه میتونه بهتر از اینها رو به راحتی پیدا کنه ، ما ایرانی ها عادت کردیم که همیشه همه چیز رو از اسون ترین راه پیش ببریم :n37:
ابگوشتتون خدایی کمی کم رمق شد؛)نقل قول:
خوشمزه گی سوسیس و کالباس به خاطر چه موادی است؟
سلامنقل قول:
سوال به جا و مهمی هست
با پی بردن به جواب میشه توی خونه کالباس سالم درست کرد البته اگر موادی که به کار میره سالم باشه
مسلماً بعضی از ادویه ها یک قسمتش هست
اما چه کار میکنند که آشغال گوشتهای بدبو و روده و غضروف و استخوان نرم و پوست مرغ و چربی و مصیبتهای دیگه خوشبو میشه , این رو مسلماً فاش نمیکنند اما ادویه نقش مهمی داره , در نت بعضیها نوشته اند سویا و آرد هم میزنند
کبابیها هم باوجودیکه بیشترش دنبه و چربی و گوشت کم کیفیت و آرد و اینهاست اما خوشبو میشه کبابشون و بوی خوش هم تاثیر زیادی داره بر جذب مشتری و اشتها آوری
پیتزا و ساندویچ و کله پاچه و چقول پقول هم از همین شگرد استفاده میکنند . (خوش بوئی غذا )
دقیقن منظورم همین بود که در منزل هم بشود به شیوه ی سالم تهیه کرد.
مطمئنید تو کباب آرد میزنن؟
فکر کنم منظور آقا محمد "آرد نخودچی" باشه نه آرد نان.نقل قول:
آرد توی غذاهای گوشتی واقعا غذا رو خوشمزه میکنه : مثل شامی، همبرگر، کباب و... هم بوی گوشت رو میگیره و هم باعث نرمی و تردی گوشت میشه و هم باعث میشه یه مخلوط یکنواخت از گوشت ادویه جات و چاشنی ها داشته باشیم
تو ترکیب سوسیس و کالباس هم از آرد استفاده میشه.
برای تهیه شامی، همبرگر و غذاهایی که مخلوط گوشت و پیاز دارن : اول یه مقدار آرد رو با آب مخلوط کنید تا یه محلول غلیظ بشه بعد کم کم به مخلوط گوشت و پیاز و ادویه جات اضافه کنید و ورز بدین و بعد سرخ یا کباب کنید .
سلامنقل قول:
اون رستورانی که آرد بخودچی بزنه به غذاهاش باشرف و باوجدان حساب میشه
بنده در اخبارها و روزنامه ها و از مردم شنیدم که بی وجدانهاشون نان خشک کپک زده و انبار شده در شرایط بد رو پودر میکنند و میزنند به غذاهاشون
گوشت خر فروشش شاید بشه گفت یه بوئی از وجدان برده
عده ای بی شرفِ بی وجدان گوشت سگ و چهارپایان مرده رو دادند و میدند به خورد مردم
چه آردی اضافه بشه؟نقل قول:
من خودم آرد گندم اضافه میکنم ولی درست تر و سالم ترش اینه که آرد نخودچی زده بشه.نقل قول:
کسی از دوستان تا حالا سوسیس کالباس گیاهی گرفته ؟
فکر کنم مارک نوپره بود
از نظر اینکه نیترات و میزان مواد نگهدارنده اطلاعات دارید در موردش