توپ طلا | Ballon d'Or | سال 2016
توپ طلا | Ballon d'Or | سال 2016
توسط مجله فرانس فوتبال: قوانین جدید توپ طلا اعلام شد
نشریه فرانسوی فرانس فوتبال قوانین جدید برای اهدا توپ طلا را به دنبال جدایی آن از جایزه مرد سال فیفا را اعلام کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، روز جمعه گذشته فیفا به همکاری 6 ساله اش با این نشریه برای اهدا جایزه توپ طلا پایان داد. این جایزه که در سال 1956 پایه گذاری شد و برای بیشتر از سه دهه، به بهترین بازیکن اروپا داده می شد، بین سال های 1991 تا 2009 و پیش از ادغام با جایزه مرد سال فیفا، به بهترین بازیکن جهان تعلق می گرفت.
فیفا هنوز در مورد اینکه جایزه سالانه اش را چگونه اهدا خواهد کرد، تصمیم گیری نکرده اما اکنون اعلام شد که جایزه توپ طلا بار دیگر تنها با آرا روزنامه نگارانی از سراسر دنیا اهدا خواهد شد.
به این ترتیب، رای گیری از مربیان و کاپیتان های تیم های ملی که در چند سال اخیر صورت می گرفت، دیگر در کار نخواهد بود. همچنین برخلاف سال های گذشته که فهرست اولیه شامل 23 بازیکن بود، از این پس در فهرست اولیه نام 30 بازیکن دیده خواهد شد و پیش از اعلام برنده نهایی، تعداد نامزدها به سه نفر کاهش پیدا نخواهد کرد.
نام برنده و رنکینگ کامل سه نفره در پایان سال میلادی اعلام می شود. مراسم توپ طلا هم در ژانویه سال بعد برگزار خواهد شد.
در سال های اخیر، کریس رونالدو و لیونل مسی تنها برنده های توپ طلا بودند و هر یک به ترتیب 3 و 5 بار این جایزه را بردند. پیش از این، کاکا، ستاره برزیلی میلان، آخرین نفر به جز این دو بود که موفق شد در سال 2007 برنده توپ طلا و جایزه بهترین بازیکن سال فیفا شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو پس از کسب چهارمین توپ طلا: احتمالا بهترین سال کاری ام بود؛ برای کسب پنجمین توپ طلا تلاش خواهم کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
طرفداری- پس از کسب چهارمین توپ طلای خود، کریستیانو رونالدو مصاحبه ای با فرانس فوتبال انجام داد. صحبت های او را به نقل از تارنمای رسمی باشگاه رئال مادرید می خوانید که این گونه شروع کرد:
کسب چهارمین توپ طلایم افتخاری بزرگ است. خیلی خوشحالم و از کسب این جایزه به خود می بالم و می خواهم از کلیه اعضای تیمم، هم تیمی هایم در رئال مادرید و پرتغال سپاس گزاری کنم.
آیا همان حسی را داری که پس از کسب نخستین توپ طلایت داشتی؟
نخستین بار حس و حال دیگری داشت. خیلی خوشحال بودم و کاملا همانند یک رویا بود. آن موقع 23-4 ساله بودم و آن اتفاقی ویژه در زندگی من بود. حسی که امروز دارم هم به همان گونه است؛ این شغل من است، حرفه من. همیشه می خواهم که بهترین باشم و برای این تلاش و کوشش به خرج می دهم. کسب چنین چیزی برای من بسیار با اهمیت است. بدیهی است که تیم در وهله نخست قرار دارد و اگر با رئال مادرید یا پرتغال قهرمان نمی شدم، نمی توانستم این عنوان را به دست بیاورم.
آیا توپ طلا برایت با قهرمانی در یورو برابری می کند؟
احتمالا این بهترین سال دوران حرفه ای من بود؛ چه از دید جمعی و چه فردی. کسب یک عنوان با پرتغال برای نخستین بار در تاریخ چیزی بود که در کارنامه ام آن را کم داشتم و در عین حال یکی از لحظات فراموش نشدنی و البته نباید لیگ قهرمانان با رئال مادرید را هم فراموش کرد، همچنین آقای گل شدن و به ثمر رساندن بهترین گل ها. احتمالا این بهترین سال دوران حرفه ای من بود.
و یازدهمین عنوان قهرمانی رئال مادرید در لیگ قهرمانان را کسب کردی...
فرق بین رئال مادرید و پرتغال این است که رئال مادرید در پی قهرمانی در اروپاست و یازده بار این کار را انجام داده ولی پرتغال هرگز به این مهم دست نیافته نبود و بنابراین من آن را ارزشمندتر می دانم البته بدون ناچیز شمردن لیگ قهرمانان. قهرمانی در یورو برایم کمی بالاتر است، چیزی ویژه همانند نخستین توپ طلایم. این سالی فراموش نشدنی بود.
این توپ طلا یکی از چیزهایی است که به تو خیلی می چسبد؟
برای من کسب چنین جایزه مهمی، لحظه ای ویژه به شمار می رود. این به اندازه تلاش من در کل سال می ارزد و بنابراین مرا خشنود می سازد. لذت بسیاری را حس می کنم چون برای رسیدن به این عنوان خیلی تلاش کردم. خوشحالم و افرادی را که به من اطمینان کردند را به خاطر می آورم. هم تیمی هایم، خانواده ام، افرادی که مستقیما برای من کار می کنند، آن هایی که نگران من هستند، آن هایی که به من کمک می کنند بهتر شوم و سال به سال در همین سطح خود را نگه دارم که البته کار آسانی نیست.
کسب این جایزه در سانتیاگو برنابئو خاص است؟
کسب این عنوان همیشه خاص است، نه فقط زمانی که در خانه ام به من رسیده باشد؛ در باشگاهی که در قلبم جای دارد. در منچستر هم چنین لذتی را داشتم. اما بله، اینجا مکانی عالی برای کسب این جایزه است.
کدامیک سخت تر خواهد بود؟ کسب پنجمین توپ طلا یا قهرمانی دوباره با پرتغال؟
پرسش دشواری است. هر دوی این ها برایم مهم هستند. همانند هر سال، هر کاری که از دستم بر بیاید انجام خواهم داد. هر فصل چالش جدیدی است. تمام تلاشم را برای کسب عناوین برای رئال مادرید و کشورم انجام خواهم داد و البته که کار دشواری در پیش است. به سختی تلاش خواهم کرد ولی اینک می خواهم که از کسب این عنوان لذت ببرم. |
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز |
نام بازیکن |
745 |
Ronaldo |
316 |
Messi |
198 |
Griezmann |
+
رونالدو با ۴۲۹ رای بیشتر از نفر دوم (بیش از دو برابر مسی)، چهارمین توپ طلاش رو برد. ۴سال اخیر: سه توپ طلا! به پایان آماد این دفتر، حکایت همچنان باقیست...
توپ طلای بیشتر از کرایوف، پلاتینی و فان باستن، رونالدو بهترین بازیکن تاریخ اروپا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]