یه مساله ذهنم رو گرفته....
من خیلی جاها دیدم کسایی ادعا میکنن که در فلان جا شفا یافتن ....دلیل این اتفاق رو علم براش توجیح مناسبی داره؟!
Printable View
یه مساله ذهنم رو گرفته....
من خیلی جاها دیدم کسایی ادعا میکنن که در فلان جا شفا یافتن ....دلیل این اتفاق رو علم براش توجیح مناسبی داره؟!
سلام دوست عزیز
ادعا نمیکنن، واقعا شفا گرفتن
شما کافیه سری به آستان مقدس رضوی امام هشتم امام رضا (ع) بزنین و ببینین چه بیمار هایی بودن که همه پزشکان حاذق و متخصصان از اونا قطع امید کرده بودن ولی از امام رضا (ع) شفای کامل گرفتن و دارن با سلامت کامل زندگی میکنن
یه نمونه رو اشاره میکنم شخصی که همه او را میشناسند استاد فرشچیان (نقاش و نگارگر معروف ایرانی) دست ایشان به علت فشار به اعصاب دستشان به صورت کامل از کار افتاده و فلج شده و پزشکان حاذق و متخصصان از درمان دست ایشان بازمی مانند و قطع امید میکنند و به ایشان اعلام میکنن که دیگه نمیتونه قلم دست بگیره و استاد هم با دلشکستگی از امام رئوف و باب الحوائج حضرت رضا علیه السلام درخواست شفای دست و کمک می نمایند و امام رضا (ع) دست استاد را به صورت کامل شفا می دهند
محتوای مخفی: شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا (ع)
در این مقوله علم هیچ جایی نداره و فقط و فقط ایمان و عقیده و ارادت قلبی اشخاص نسبت به خداوند و ائمه به کمکشون میاد ...
بله توجیه داره ، اسمش شیادی هست.نقل قول:
نظری در مورد مبحث شفا ندارمنقل قول:
اما علمی که شما میفرمایید یه چیر کامل و مطلق نیست
این علم همون علمی هست که هنوز نمیتونه ویروس سرماخوردگی رو از بین ببره متاسفانه :n26:
من از این قبیل مسایل رو در جاهای دیگر دنیا و با مردمی با اعتقادات کاملا متفاوت دیدم مثلا در هند معبد سای بابا رو سرچ کنین برا خودش برو بیایی داره....از امام رضا ما هم جهانی تره!!
اینا بر میگرده به تعصبات مردم یه منطقه.........حالا اگه واقیعت داره دلیلش چی هست.......نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سای بابا
علم هیچ وقت ادعای کاملی نکرده! (بر خلاف بعضی چیز های دیگه )!!نقل قول:
و البته همین باعث شده که پیشرفت کنه و درجا نزنه ....
.
.
.
.
در. مورد این تاپیک هم این موارد چیزی جز شیادی و عوام فریبی نیست
موضع من علم ستیزی نیست !
همچنین ما در مورد چیز های دیگه که شاید ادعای کامل بودن دارن صحبت نمی کنیم! جبهه نگیرید
همین که علم داره پیشرفت میکنه و هر روز بهش چیزی اضافه میشه و موضوعات جدیدی رو شرح میده ( شاید همون موضوعاتی که دیروز بهشون میگفت خرافات یا شیادی یا ... ) به این معنی که ناکامل هست بنابراین نمیتونه خیلی از پدیده هارو در زمان ناکامل بودنش شرح بده
بنابراین خیلی از چیزها دراین دنیا هست که علم نمیتونه بهش پاسخی بده ☺ مگر در آینده بازم پیشرفت کنه و کاملتر بشه
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
نظر شخصی :نقل قول:
99 درصد موارد دروغن
اون 1 درصد هم قطعا دلیل منطقی داره که هنوز دلیلش رو نفهمیدن
در این موارد مثبت شدن تفکر فرد تاثیرگذارهنقل قول:
این ذهنیت در انسان ایجاد میشه که یک نیروی فراطبیعی به انسان کمک خواهد کرد این نیروی فرا انسانی با توجه به اعتقادات فرد میتونه متفاوت باشه ( البته فقط یک ذهنیته و بنظرم توهمی بیش نیست و قطعا در اینده دور یا نزدیک توسط علم ثابت خواهد شد)
سلام
به نظر من که صددرصد دروغه !
فردی که چنین تصوری کنه که در فلان جا شفا یافته ، تلقین کرده به خودش ! تلقین کار های عجیبی میتونه بکنه !
تلفین به خود است .
مثلا یک فرد که بیماری دارد وقتی در مکانی که گفته می شود خیلی ها شفا گرفته اند قرار میگیرد به خود تلقین میکند که شفا یافته است . و همین انرژی مثبت به خودش باعث شفا یافتنش می شود.
مثل کسی که سرطان دارد و مدت زنده ماندنش معلوم نیست . اما با حس مثبت نگری و روحیه خوب می تواند طول عمر بیشتری کند نسبت به چیزی که پزشکان برای او گفته اند و تعیین کرده اند .
در قرن 17 ادعا شد لمس استخوان های یک قدیس در فلورانس باعث شفا می شود، زیست شناسی تصادفی کشف کرد که آن استخوان متعلق به یک بز است! اما استخوانها همچنان شفا می داد!!!
بگذریم از این که شارلاتان بازیهای گروه های تبلیغاتی / مذهبی داخلی که هر دفعه یک سوژه ردیف میکنن و توی نت پخش میکنن ولی خوشبختانه دیگه برای خیلی ها دستشون رو شده اما هنوز هستن افرادی که اسیر این شامورتی بازی ها بشن.
همونقدر این شفادهی نیروها و امدادهای غیبی معتبره که راهپیمایی های داخلی کاملن مردمی و خودخواسته است و کمیته امداد و کیسه های برنج و روغن و ... در اون نقشی ندارن.
از همه مهمتر شما به هر جایی که سر بزنی و به هر اعتقاد و مذهبی که رجوع کنین پر شده از افرادی که ادعا میکنن از فلان شخص یا فلان چیز یا فلان حیوان شفا گرفتن .
توی ایران از امامزاد شفا میگیرن , توی هند از گاو و انواع و اقسام خدایان مختلف دیگه . یا اگر به هزار های قبل بگردیم خیلی ها هم از بت ها و خدایان اساطیری شفا گرفتن .
خیلی ها هم بدون مراجعه به امامزاده و بتکده و بدون برپایی مراسم و مناسک مذهبی از یک بیماری و مشکل خلاص شدن و خیلی ها توسط پزشکان و متدهای درمانی و دارویی سلامت خودشون رو دوباره بدست آوردن.
هر کسی بسته به باوری که داره و چیزی که میپرسته برای سلامتی اون اشخاص دلیل میتراشه و توجیه میاره . ولی علم برای اینجور موراد جواب منطقی و یا مناسب میاره و اگر هم پاسخی نداشته باشه از ترس گفتن "نمیدانم" هراسی نداره.
ولی ملت بشدت خرافاتی و قضا قدری ایران همچنان چسبیدن به رمالی و فالگیری و دعانویسی و شفاگیری از امامزاده و آرامگاه و ... .
مثل کاری که انسان های بدوی به اون متوسل میشدن و برای باران و زلزله و دیگر بلایای طبیعی یا بیماری ها دست به دامن خدایان زمین و خدای آب و هزاران خدای دیگه میشدن . مردم ایران هنوز توی اون مقطع فکری و دیدگاهی گیر کرده .
اگه خیلی به این چیزها و قدرت های ماورایی اعتقاد دارین یک راهکار بسیار مناسب وجود داره ... هر گاه هر بیماری برای شما و اطرافیان معتقدتون بوجود اومد به هیچ وجه به سراغ پزشک نرین .
برین به سمت امامزاده ها و زیارتگاه ها و دست به دعا بشین که بیماری شما بدون استفاده از ابتدایی ترین متد پزشکی و علمی و دارویی شفا پیدا کنه . اگه خیلی اعتقادتون راسخ و قوی باشه جوابتون رو هم به احتمال زیاد میگیرین . فقط خواهشن سراغ جامعه علمی با دانسته های ناقص و محدودش نرین.
علم کامل نیست ولی بهترین چیزی است که داریم. ما هیچ پرسشی در جهان نداریم که فرضا پاسخ علمی براش بدتر از پاسخی بر اساس سایر شیوه ها (طالع بینی و شفادهی و ...) باشه. معمولا اون شیوه ها هر پاسخی به هر پرسشی دادن غلط بوده. گفتند رعد و برق خشم خدایان است، گفتند خورشید در لجن زار غروب می کنه، گفتند زمین مسطح است، گفتند از ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی باید ترسید و ... .نقل قول:
همین ویروس سرما خوردگی که علم کاری برای درمانش نمی تونه بکنه، بوسیله علم میشه کاری کرد بعضی سرطان ها رو درمان کنه. هزاران بیماری هست که علم نمی تونه اونها رو درمان کنه ولی بدون استثنا اونهایی که معتقد هستن شفا میدن و ... هم نمی تونن اونها رو درمان کنند. از اون طرف هزاران بیماری هست که بوسیله علم قابل درمان است در حالی که درمانشون در ذهن اون افراد هم نمی گنجه.
موسسه جیمز رندی 1 میلیون دلار جایزه گذشته برای کسی که بتونه حتی یک مورد از این چیزها رو در محیط کنترل شده نشون بده. نزدیک 51 سال این جایزه بر پا بود و یک نفر هم نتونست برنده بشه.
بله ولی هیچ پرسشی وجود نداره که پاسخ های علمی در اون بر اساس پیشرفت کنار بروند و پاسخ های غیرعلمی جایگزین بشوند. همیشه علم هست که علم رو جلو می بره. علم ناقص است، ولی سایر شیوه ها که کامل تر از علم نیستند، اون ها صدها هزار و میلیون ها بار ناقص تر هستند. :n27:نقل قول:
متوسط سن مرگ و میر در ایران در سال 1960 ، فقط 45 سال بوده. الان نزدیک 75 سال است. همه اش حاصل همین "علم ناقص" هست. افرادی که مدعی هستند به کمک شیوه های غیرعلمی می تونند کاری کنند هیچ وقت نتونستند این آمارها رو بهبود ببخشند.
چشم زخم و چشم شوری و شفا یافتن و اسپند دود کردن و چشم زدن و این حرفها مال هزار سال پیشه و خرافاته.
امروز یه فضاپیما بلند میشه از آمریکا با میلیاردها محاسبه میرسه به مقصدش. حالا شما حساب کن تو همچین دنیای دقیق و با محاسبات ریاضی و فیزیکی همچین خرافاتی بیشتر شبیه طنز میمونه.
......
آقایون خودشون مریض میشن میرن بهترین و مجهزترین بیمارستانهای تهران رو قرق میکنن. پس چرا شفا نمیگیرن؟!!
شفا گرفتن مال مردمه بیمارستانهای مجهز تهران و لندن مال آقایون.
من مجددا اشاره کنم طرفدار علم هستم و آرزوی پیشرفت سریع و متوازن اون رو دارم ( گفتم متوازن به عنوان مثال ، از یک طرف پیوند سر قراره انجام بگیره از یک طرف دیگر در مبارزه با یک ویروس راهکاری وجود نداره !! و مثال های فراوان دیگر در همه زمینه ها )نقل قول:
با همه صحبت های شما موافقم ، ما یک علم داریم که داره پیشرفت میکنه و روز به روز خودش رو تکمیل تر میکنه
از همین جهت هم معتقدم چیزی که خودش هنوز کامل نیست نمیشه امروز ازش انتظار داشت به همه موضوعات پاسخ بده
البته این بحث یکم کلی هست شاید بهتر باشه در تاپیک دیگری دنبال بشه چون مستقیما در مورد بحث شفا نیست
الان یعنی تمام این چیزایی که از شفا گرفتن کر و کور و فلج و.... تو نت پخش شده دروغه؟
خیلی واقعی به نظر میرسه......جلو چشم حضار چنین اتفاقی افتاده......چه دلیلی برای دروغ بودنشون دارین؟
پیشناد من اینه ویدیو های اقای مظفر شریعتی کیهان شناسی به زبان ساده یه مسائلی در این مورد ها هست حتما ببینین ..جهان هستی که ما در ان زندگی میکنیم دارای قائده و نظم خاصی هست اگه قرار باشه هر بیماری خود به خود یا به قولی شفاعت پیدا کنه قوانین جهان نقض میشه و الان دنیا تعریفی دیگر میداشت ..ولی من به قدرت خدا ایمان دارم اون میتونه شفاعت بده
من هم میتونم همین الان فیلم درست کنم که هر اتفاق عجیبی می افته. دلیل خاصی برای هیچ چیز نیست.نقل قول:
برای ثابت کردن اینکه واقعا فلان شخص شفا یافته باید شخص مدعی اینطور قضیه رو اثبات کنه:
1. قبل از انجام شفا، دقیقا شخص توسط پزشکان ثالث معاینه بشه و بصورت دقیق همه اطلاعات مرتبط (نتایج آزمایش، عکسبرداری ها و ...) در یک Repository ویژه علمی ذخیره بشه.
2. شخص بره و شفا پیدا کنه.
3. همه اون آزمایش ها دوباره تکرار بشه و مشخص بشه این شخص دقیقا قبلا مشکلش چه بوده، دقیقا چه اتفاقی در بدنش افتاده و الان نتایج آزمایشش چگونه است و با اون نتایج قبلی مقایسه بشه.
من اگه فردا بگم ایدز رو درمان کردم کسی با یک فیلم و عده ای حضار حرف من رو باور نمی کنه. بله شاید اون حضار خیلی ساده قبول کنند ولی اونها هر چیزی رو قبول می کنند. شما برید پیش یک شعبده باز و حضار باور می کنند داره جادوگری می کنه! برای اینکه واقعا نشون بدم ایدز رو درمان کردم باید پروسه بالا رو انجام بدم، و بعد از اون باید بقیه اون پروسه رو انجام بدن و به نتیجه یکسان برسند.
شاید مبارزه با یک ویروس در نظر ما کار خیلی ساده ای باشه ..نقل قول:
یکی از ویژگی های ویروس انفولانزا موتاسیون های متعدد و تغییر در شدت بیماری زایی و یا تغییر در آنتی ژن های ویروس انفولانزا هست که شناسایی و مقابله با ویروس رو هم برای دستگاه ایمنی بدن و هم برای تولید واکسن شاید سخت تر از پیوند سر کنه ..
در حال حاضر هم واکسناسیون های هر سال بر اساس سویه های جدید همان سال انجام میشه.
در مورد ناراحتی های عصبی سایکوسوماتیک بله ممکنه و بسیار هم مشاهده شده و توضیح علمیش هم کاهش استرس و تغیرات روحی ذهنی هستن.نقل قول:
ولی در مورد بیماری های عفونی و بیماری هایی که کاملا منشا فیزیولوژیک غیر عصبی دارن نخیر ممکن نیست. ادعاهایی هم که میشه معمولا اقدامی به اثباتشون صورت نمیگیره.
مثلا سردرد یا فلج گردن یا بی اختیاری ادرار یا تاری دید به خاطر استرس زیاد و با منشا عصبی باشه ممکنه بدون دخالت درمانی و با تلقین یا هرچیزی که باعث کاهش اضطراب میشه بهبود پیدا کنه ولی همین مشکلات اگه به خاطر بیماری هایی مثل ام اس یا آسیب های فیزیکی نخاع یا تومور باشن بدون رسیدگی پزشکی بهبود پیدا نمیکنن.
دلیل اینکه ویروس ها از بین نمیرن آسیب پذیر بودن سلول های بدن موجودات زنده (به خصوص جانوران) هست نه ضعیف بودن علم. وقتی علم تونسته راهکاری برای تولد یک کودک از سه مادر و بدون پدر ارائه بده نمیشه اون رو ضعیف دونست.نقل قول:
در مورد همین ویروس که مثال زدین فقط آلوده شدن باهاش و ابتلا به سرماخوردگی؛ چیز راحتی هست نه مبارزه باهاش. شاید در اسم به ظاهر ساده باشه ولی با تحقیق زمینه های میکروبیولوژی و ایمونولوژی میبینین که همین ویروس انقدرا هم راحت نیست مبارزه کردن باهاش.
کر و کور تقریبا محاله شفا پیدا کنن ولی فلج اگه منشا عصبی داشته باشه در پست قبل عرض کردم تحت شرایطی ممکنه بهبودی پیدا کنه.نقل قول:
در ضمن دلیل رو برای دروغ بودن ادعا پیدا نمیکنن بلکه برای اثباتش به کار میبرن. حتی جلوی چشم خودم هم اتفاق بیافته تاثیری برام نداره چون از سوابق بیماری و درمانی طرف اطلاعی ندارم.
اینقدر درد و مشکل تو دنیا هست با دو تا کر و کور سالم شدن هیچ چی درست نمیشه هیچ چیم اثبات نمیشه.
سلام. من فکر میکنم اگه بخوایم در دایره ی مسایل مذهبی این موضوع رو بررسی کنیم اسمش رو میشه گذاشت معجزه.
ولی در علم پزشکی هم گاهی معجزات اتفاق میفته که بازهم موضوعیه که علم دربارش اطلاعاتی نداره و از دایره علم پزشکی خارج نیست. به نظرم مبحث شفا هم از همین قبیله.
اگه اینکار برای همه ی افراد جواب میداد و تکرار پذیر بود میشد به درست بودنش فکر کرد ولی از نظر من این بهبود ها با روندی علمی جلو میره که یا علم بهش دست پیدا نکرده و یا تفسیر افراد بهبود یافته تفسیری از ماورا هست.
البته این حرف ها در صورتی درسته که طرف بهبود یافته حقیقت رو بگه و دروغ و فریبی درکارش نباشه.
چیزی هم که در مذهب با عنوان معجزه شناخته میشه به نظر از قانونی علمی که گاهی غیر منتظره رخ میده پیروی میکنه.
در کل اگه از دید یه فرد مذهبی هم به موضوع نگاه بشه اینجور تفسیرات کار آدم عاقل نیست.
سلام به روی گل همه عزیزان
من با زبان الکن خودم اومدم یه توضیحی بدمو برم
دوستان یه سیو چند سالی میشه یه طب کمکل به نام فرادرمانی و سایمنتولوژی توسط استاد محمد علی طاهری عزیز پایه گذاری شد و خیلی هم نتایج مثبت داشت یعنی همه نوع انسان توسط این طب درمان میشد و همچنین همه نوع بیماری که ریشه در جسم و روان ذهن و هزاران کالبد انسان داشت حالا یک عده ای که با دید گاه مذهب به این موضوع نگاه کردند و میکردند اومدن گفتند این درمان آیا ربطی به مذهب داره؟ که البته ربط داشت یا نداشت مهم نبود چون اون مبحث در مان کاری به کار مذهب نداره ولی با این کارشون اومدند و استادو به یک میدون مین کشوندن که استاد هم تا اونجایی که این درمان ربط داشت توضیحی دادند و در آخر همین افراد مذهبی اومدند و گفتند شما اقای محمد علی طاهری به جرم وارد کردن این حرفا به مذهب باید اعدام بشین و هزار تا تهمت ناروایی که به این مرد بزرگ زدند
کلا از موضوع خارج نشیم میخواستم بگم که هر چیزی به چیزی مربوطه و جدا از هم نیست اما نباید این هارو باهم اشتباه گرفت و تو هم دخالت داد بلکه باید فقط شاهدانه نگاه کرد و تصمیمرفت و تعصبی نباشه که عاقبت بیان به یک نتیجه برسند که باید پایه گذار این علم اعدام بشه و هزار تا حرف و موضوع تعصبی
شفا یافتن و غیره هم همه قانون مند هست در واقع خداوند تو فرازمان قرار داره و زمان برایش محدودیتی نداره مثل ما انسان ها بنابراین خداوند اومده یک قوانینی گذاشته و قوانینش یا همون ملایکش این چنین تصحیلات درمانگری و غیره رو در اختیار زمینیان قرار میدند
پس شفا یا همون معجزه و درمان کلا همه با همه چیز مرتبط هستند فقط نباید تعصبی به این قضایا نگاه کرد
پایه گذار این طب که شما میگین جناب طاهری نیستن در دنیا به اسم (هومئوپاتی، Homeopathy) شناخته میشه .نقل قول:
اتفاقا آزمایش های جالبی از سوی دانشمندان روی این نوع طب انجام شده ، برای نمونه آزمایشگاه علمی رندی که سالهاست جایزه یک میلیون دلاری گذاشته برای هرکه بتواند کوچکترین اثری از ماورالطبیه را به نمایش بگذارد ، این طب رو مورد آزمایش قرار داده و نتایج اون رو هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر کرده است.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید :
در مورد شفا یا بهبود یافتن به وسیله یک قدرت ماورالطبیعه نیز میبایست مبنایی برای صحیح یا غلط بودن ادعا ها وجود داشته باشد .
اگه امروزه سفری به کشور هند بکنید ، قطعا با هندو های معتقدی روبرو خواهید شد که بسیار محکم از شفا یافتن یک فرد مبتلا به سرطان و یا کوری که بینا شده میگویند .
انها در مراسم مذهبی خود پهن و ادرار گاو را به سر و صورت و بدن خود میمالند و یا از آن میخورند و در نتیجه آن نیز میگویند خداوندشان باعث شفا دادن افراد شده است .
برای من و یا شما افراد شفا یافته را خواهند آورد و انتظار دارند طبق این استدلال ، برحق بودن مذهبشان و گاو را عامل شفایافتن بدانیم و پرستش کنیم .
اما علم و افراد علمی در برخورد با این نوع استدلال ها چه میکنند ؟ از کجا باید دانست که شفا یافتن توسط گاو و یا شفا یافتن توسط حرم امامان شیعه کدامیک درست است و ما باید آنرا قبول نماییم ؟
در این مرحله شفا یافتن به وسیله قدرت های ماورالطبیعه وارد حیطه بررسی و تحت تسلط علم قرار خواهد گرفت .
زیرا اینجا دیگر ماورالطبعه در دنیای مادی و فیزیکی تاثیر گذاشته است و علم میتواند واقعی بودن و یا دروغین بودن این ادعا ها را بررسی کرده و پاسخ صحیح دهد.
در مورد شفا یافتن میگوید بینا شدن یک کور یا از بین رفتن سرطان در طبیعت امکان پذیر است ، این ها از نظر علمی اتفاق هایی خلاف روند طبیعی موجودات زنده نیست .
ممکن است احتمال وقوع یک حادثه کم باشد اما به هرحال ممکن است اتفاق بیفتد و این روند طبیعی است .
اگر شما جلوی خود یک میلیارد کارت متفاوت بگذارید ؛ هر بار که کارتی را بردارید احتمال امدن آن کارت یک در میلیارد بوده است ، ممکن است شما آنرا معجزه بدانید .
اما این معجزه شما با هر بار اقدام به برداشتن کارت اتفاق میفتد و اصولا اتفاقی غیر از آن قرار نیست که بی افتد.
علم میگوید این یک روند طبیعی است و نمیتوان آنرا معجزه و دخالت از ماورالطبعه دانست و به همین دلیل نیز آنرا رد میکند.
پس چه زمانی ما میتوانیم ادعا کنیم که معجزه ای رخ داده است ؟ و علم آن زمان میتواند آنرا بررسی کند ؟
زمانی که اتفاقی خلاف روند طبیعی ، فیزیکی و علم موجود رخ دهد .
مثلا وقتی شخصی دست یا پای خود را از دست داده است و آنها قطع شده اند ، سپس توسط قدرت های ماورالطبعه شفا پیدا کرده و دست یا پای جدید در آورند .
آنگاه است که میتوان آنرا معجزه دانست و دخالت ماورالطبعه در جهان مادی ما را به وسیله علم و دانشمندان به اثبات رساند.
اما تا زمانی که چنین اتفاقی بیفتد و دانشمندان آنرا تائیید کنند ، علم وجود هرگونه ماوراالطبیعه و دخالت آن در جهان مادی را رد میکند .
و در اساس دانشمندان میگویند به عنوان مثال اگر قرار بود ماوالطبیعه در دنیای ما دخالت کند و به دلخواه خودش تصمیم بگیرد هرگز علم به وجود نمی آمد
اصلا فرمول جاذبه ای نوشته نمی شد !
زیرا ماورالطبعه تصمیم میگرفت شخصی که از آسمان خراش به پایین پرت شده را محکم به زمین نکوبد و در آسمان نگه دارد ، و دیگری را چنان به زمین بکوبد که اثری از او باقی نماند.
ثبات کامل و بدون تغییر بودن پدیده ها و رخداد ها در جهان ما است که باعث شده انسان ها بتوانند روابطی برای آنها بنویسند که همواره برقرار باشد و هیچگاه نقض نشود .
هر جسمی که سقوط میکند طبق فرمول جاذبه همواره با شتاب و سرعتی مشخص به زمین برخورد میکند و اگر اینگونه نبود هرگز فرمولی برای سقوط اجسام وجود نداشت.
به همین دلالیل است که علم بطور قاطع و صد در صد دخالت هر گونه نیرو ماورالطبیعه را در جهان و زندگی ما رد میکند.
در این مورد نمیتوان قضاوت کرد علم به اینکه صدق یا کذب با توجه به دانش محدود ما به فلسفه معجزه وشفا قابل تطبیق نیست علم خودش ناقصه روز به روز کامل میشه یک پدیده ناقص نمیتونه پدیده ای رو نقض کنه
نقل قول:
همان طور كه علم امروز علم قديم را رد ميكند، علم آينده نيز علم امروز را رد خواهد كرد
==
علم یعنی همون عقل ما ، مشاهده ای که از پدیده ها میکنیم .نقل قول:
قسمتي از سخنراني داوكينز در بي بي سي 12 نوامبر 1996
علم انباشتي و تكميل شدني ست ، علم همواره نظريات قبلي خود را كامل ميكند و در بسياري از نقاط رد ناشدني...
(علم هرگز نظریات قبلی خود را رد نمیکند بلکه آنان را کامل میکند.به عنوان مثال نظریه جاذبه اینشتین نظریه جاذبه نیوتن را کامل میکند و کمک بیشتری به فهم ما از جهان هستی میکند زیرا جزئیات بیشتری را فاش میسازد)
مسلما شما فكر نميكنيد كه فرايند انباشت علم در زمانه ي ما متوقف شود. هنگامي كه 2000 سال از زمانه ي ما هم بگذرد، هركسي كه چند كتاب خوانده باشد ميتواند درس هايي به ارسطوهاي امروزي، مثل فرانسيس كريك يا استيون هاوكينگ، بياموزد.
پس آيا بايد نتيجه بگيريم كه ديدگاه هاي ما در مورد جهان نيز روزي غلط از آب در خواهند آمد؟
بگذاريد جزئي تر به اين مسئله نگاه كنيم! بله، بسياري چيزها هستند كه نميدانيم. اما مطمعناً باورمان به اينكه زمين گرد است و صاف نيست، و اينكه به دور خورشيد مي گردد، هرگز رد نخواهد شد.
"همين براي رد كساني كافيست كه با اتكا به اندك آموخته فلسفي شان، امكان كسب حقيقت عيني را منكر ميشوند."
كساني كه به اصطلاحا نسبي انگار خوانده ميشوند و دليلي براي ترجيح جهان بيني علمي بر اسطوره هاي قبيله اي نمي يابند.
باور ما به اينكه ما با شامپانزه ها نياي مشتركي داريم، و با ديگر ميمون ها نياي مشترك دورتري داريم، هرگز با گذر زمان خدشه دار نخواهد شد، هرچند ممكن است جزئياتي كه در مورد تعيين تاريخ اين اشتراكات داريم تغيير كنند.
اینکه ما هر روز چیز جدیدی می آموزیم هیچ دلیلی بر این نیست که هر آنچه در گذشته آموخته ایم روزی غلط از آب در بیایید .
علم در بسیاری از موارد نظر قطعی دارد یعنی مشاهدات عینی دقیق در مورد جهان پیرامون ما ؛ که این نظرات هرگز تغییر پیدا نخواهند کرد.
بر عکس آن چیزی که گفته می شود، اینکه علم ناقص است بزرگترین مزیت آن است
ادعای کامل بودن و همه چیزدانی ندارد ، تنها بصورت ریز و جزئی جهان اطراف و واقعیت های رخ داده را برای ما باز میکند .
زمانی باید به یک جهان بینی شک کرد که ادعای کامل بودن و همه چیز دانی دارد !
من نمیدانم در دنیای امروز ما چه چیز محکم تر و قابل استنادتر از علم وجود دارد که آدمی بتواند از روی آن پی به واقعیت های جهان پیرامون ببرد .
شاید جهان بینی های مبتنی بر افسانه و داستان های خیالی یا گفته های یک چوپان در هزار و چهارصد سال پیش برای برخی قابل استناد تر از علم امروز باشد و بر مبنای همان گفته ها علم را ناقص بدانند .
اما برای من و برخی از انسان های خردمند که دارای جهان بینی علمی هستند این چنین نیست ، ما میگوییم حتی آنان که علم را ناقص میدانند و آن را دارای صلاحیت برای ابراز نظر در مورد پدیده های پیرامون جهان ما نمیدانند ،
باز برای منطقی و قابل قبول نشان دادن سخنانشان ، آنها را به علم میچسبانند !
داستان ها و افسانه های خود را سعی میکنند با علم امروز بروز کرده و آنرا علمی نشان دهد .
و یا کتاب داستان و افسانه های قدیمیشان را که مدعی هستند از آسمان فرود آمده است ، برای آنکه دارای منطق و اعجاز نشان دهند ...
قسمتی هایی از آن داستان ها را به دروغ و فریب به علم امروز مرتبط دانسته تا بگویند این کتاب نیز به علم واقف بوده است ، پس دارای اعتبار است .
اما موضوعی که یک فرد علمی را شگفت زده میکند این است که چطور اشاخصی که علم را دارای صلاحیت نمیدانند برای اعتبار بخشیدن به سخنانشان به دامان علم چنگ می اندازند .
به هر روی من باور دارم اشخاصی که در قرن 21 علم را معتبر نمی شناسند ، شاید هرگز کاربرد استدلال عقل و منطق را ندانند و در نتیجه بحث کردن و سخن گفتن با چنین اشخاصی که بجای تفکر کردن ، غرق در رویا ها و افسانه های هزاره های پیشین هستند و همچنان به وجود خر و قالی پرنده و امثال اینها باور دارند ، نتیجه ای در پی نخواهد داشت.
سلام من حرف های شمارو به دو قسمت اصلی تقسیم میکنم
یک اولا شما بدون تحقیق و برسی اومدین حرف منو نقض کردین که محمد علی طاهری بنیان گذار همچین طبی نیست که بر خلاف عقاید شما هست و خیلی این طب رو توسعه داده
دو ببینید ادمی به هر چیزی که اعتقاد داشته باشه واسش کار ساز هست یک چیزی مثل تلقین هست که اینجا فلسفه هیپنوتیزم اشکار شد
اینجا یک چیز دیگر آشنا و روشن هست برای دوستان که علم و ماورا جدای از یکدیگر هستند بنابراین شما با علم فقط میتونید مباحث منطقی رو مورد کنکاش قرار بدید نه فلسفه و ماورا رو که این دو ورای هم هستند بنا براین میرسیم به یک شعر زیبا و دل نواز که شاعر میگه
عقل گوید 6راه هست و بیش نیست
عشق گوید هست و من رفته ام بار ها
ببخشید اگه حرفام مشکل تایپی داشت
چون من با مشغله ای که داشتم سعی کردم تا حدی این بحث رو درست توضیح بدم و به یک جایی برسیم که بالاخره ارزش دار باشه و البته توضیح ها یکی هست و مشکل اصلی ترمینولوژی و کلمات ما هست که مفهوم درکی رو نمیشه با زبان توضیح داد و همه چیز تو این شعر بالا هست
این ناقص بودن علم از اون جمله هاست که اوخوندا و جوجه طلبه ها خیلی بهش توسل میکنن که دلیلش هم بیشتر بخاطر کم آوردن در برابر مدعیات و استدلال های علمی است . البته علم کم و کاستی هایی داره که خود جامعه علمی هم به اون اعتراف میکنه ولی این کم و کاستی ها همیشه توسط خود جامعه علمی پر و یا به روز شده .نقل قول:
از طرف دیگه اگه نمیشه با علم درستی یا نادرستی این ادعا رو ثابت کرد شما در زندگی روزانه یا دوران تحصیل و یا در محل کار به چه روشی با پدیده ها و دیگر مواردی که نیاز به تحلیل منطقی یا حساب و کتاب تجزیه و تحلیل داره برخورد میکنین ؟
اگه علم ناقصه و قابل اتکا نیست پس بذارینش کنار و یک نمونه کامل تر به ما معرفی کنین که بشه برای تعریف پدیده ها و شکافتن و تجزیه و تحلیل و ازمایش مورد استفاده قرار بدیم ! به شرطی که از هیچ یک از متد علمی استفاده نکنین.
بدون وجود علم لطف کنین و بگین معیار ما برای سنجش ادعا چی هست و شما چه قاعده و اصولی میتونین به ما معرفی کنین .
علم قابل قابل نقض نیست و نمیشه انکارش کرد ولی سیر تکاملی داره علم علم به اینکه در امور وحیانی شک و تردید باشد هنوز کاملا روشن نیست...حالا شما معجزه و رحمت الهی رو میخوای با علمنقل قول:
رد کنی یک بچه کلاس 5هم میتونه رد کنه اگر قرار باشه علمی زندگی کنیم که زندگی ماشینی میشه
یکم سازش و دلگرمی باید داشته باشیم اینکه اعتقاد رو بخاطر استدلال قضیه حمل شرط مغالطه رد کنیم ...دیگر دلتنگی هایت را پیش کی میخوای بگی
اون چیزی که من میخوام بگم اینه که نمیتونم معجزه رو رد کنم چون خودم شفا یافتم و هنوز در ترس و حیران مانده ام..اما از دیدگاه علم جهان هستی دارای ابعاد نظم استواری هست که اگر قرار باشد معجزه و سحر و غیره بتونن قوانین هستی رو تغیر بدن نظم جهان هستی بهم میخوره که چنین چیزی غیر قابل امکانه علم مرتاز ها معجزه سحر جادو جن اشباح شیطان اخرت و خدا را هم انکار میکند این همشون روش سوفیسطی و پروتاگوراسی که میگه انسان معیار همه چیز است و فلسفه وجودی ابن سینا و اولی و براهین علل متناهی و نامتناهی که منم همین دروس رو خوندم..اینکه از دیدگاه لنینیسم یا مارکسیسم بخوایم برخورد کنیم همه رد میشن علم ها در محدوده مکاتب قرار میگیرن مکتب رئالیسم یک علم داره..انسان گرایی یک علم داره.ناتورالیست و سوررئال هم یک علم فلسفه مکتب دکارت یک علم نظریه نسبیت هم یک علم داره همگی یکجوری تفسیر میکنن
شما هم یک عقیده یا علم اثباتی خودتون رو دارین منم یک گستره دانش منطقی غیر قابل نقض
من معجزه رو با چشمهای خودم دیدم زبانم بسته بود لال بود حتی زیاد مذهبی نیستم ولی وقتی حرم امام رضا رو دیدم اشک از چشمانم سرازیر شد ناگهان زبان بسته من باز شد کلمه کلمه میگفتم
رشته من نه قران و علوم دینی بوده که بخوام طرفداری کنم نه حقوقی بهم میدن
رشته من روانشناسی و تخصص من فیبر نوری و فناوری اطلاعات نرم افزار ماهواره های ارتباطیه
متعصب هم نیستم علم ازمون خطایی بگم و تو زندگیم مشکلاتم رو با روش فلسفه عقلی مبتنی بر شواهد علمی معتبر گذشته و تلفیقی از حال حل میکنم...بله دوست عزیز علم معجزه رو نقض میکنه ولی من به سبب انکه شفا یافتم قبولش دارم چون اگر واقعیت هم نداشت و جنبه روانی ان سبب حل مشکل من شد ان چیزی که مرا نجات داده به حرم امام ربط داره اگر اسمش معجزه نیست پس چیه
شما مرا قانع بکن و دلیلی بر پافشاری بر اثبات این مورد ندارم چون علم من به ان حد نیست که قضاوت کنم که خدا چه فلسفه ای دارد بحث نمیتونم بکنم به قول سروش دلفی دانا ترین ان است که بداند که هیچ نداند...من که علمی به معجزه ندارم چه را برای شما ثابت کنم من فقط میگویم با یمه نیرویی شفا یافتم و قدر دان هستم که من محبت خشم
حالا شما چه نظری داری
اگه قراره یک عده ای خاص رو مورد انتقاد قرار بدی و بحث رو سیاسی کنی دینی...نشان از نفرت و خشم است که دردسر ساز میشه و اینکه بیان تاپیک رو به دلیل نقض قوانین ببندن اعتبارمون زیر سوال میره
مخاطب من، شخص شما نیستی چرا که من مطمئن هستم شما با یک هدف سیستماتیک ابنجا هستید.نقل قول:
مخاطب من کلیه کسانی هستند که این پست را مطالعه میکنند.
محمد علی طاهری بنیان گذار عقیده عرفان حلقه که مدعی هستند که قدرت خودشون رو بصورت ذاتی و از جانب یکی از 3000 خدایان حاکم بر جهان هستی، کسب کرد ه اند.
عقیده ای که بر پایه فرادرمانی و انرژی درمانی است که در گذشته توسط فردی به نام دکتر علی اکبری به زبان فارسی معرفی شده بود و مورد استقبال بسیاری از مردم جاهل و کم سواد جامعه قرار گرفته بود. در آن روزها ارتباطات جمعی مانند مسنجرهای اینترنتی موجود نبود و آگاهی رسانی به عموم مردم در واقع امکان پذیر نبود. از طرفی تنها ارتباط موجود در جامعه خودش مبلغ یکی از عقاید بود.
اما امروزه با کمک بلاد کفر و دنیای اینترنت و فضای ابری امکان آگاهی رسانی عمومی فراهم شد و هرکسی قادر است به بروزترین اطلاعات دست یابد. هرچند عده ای از این فرصت غافل نمانده و فرقه های نوظهور همچون عرفان حلقه و یمانی(یمانی معتقد هستند که نمایند امام زمان هستند و ولایت مقام اول کشور را خودخوانده مینامند) را با اهداف مشترک تمامی ادیان، به پا کردند.
اگر تا به امروز کسی تحت تاثیر گرایشات خرافی قرار میگیرفت، جای تعجب نداشت. چرا که این گرایشات بصورت سیستماتیک و از جانب اشخاصی باهوش طرح ریزی شده بود و طی یک سری اصول روانشناختی قادر به هدفمند کردن جامعه بودند.
اما امروزه جای بسیار تاسف دارد که چطور در قرن بیست و یکم، بخش عظیمی از جامعه تحت تاثیر این گرایشات نوظهور قرار میگیرند. البته ناگفته نماند که قشر وسیعی از اجتماع، در جهل و نادانی قوطه ور هستند و شکار این اشخاص، کفایت اهداف پیش بینی شده را دارد.
چرا که با فراهم شدن بستر اطلاع رسانی جمعی، این امکان را برای عقاید متضاد و یا حتی موازی با عقاید حاکم بر جامعه، فراهم شده است تا بتوانند شگردهای روانشناختی نوین خود را بکار گیرند.
روانشنسان گفته اند که در این سیستم، ابتدا فرد سالم را توسط قصه ها و داستانها، بیمار گونه کرده و به یک بیمار روانی تبدیل میکنند و سپس بیمار را با دریافت مبالغ پول و یا هدایا درمان میکنند. البته درمان این دسته بیماران به صورت صددرصدری امکان پذیر نیست و بطور نسبی به بهبودی میرسند. ناگفته نماند که همه اشخاص بصورت یکسان به این بیماری مبتلا نمیشوند و بسته به سطح نگرش فرد، بیماری سطوح مختلفی پیدا میکند. بگونه ای که بعضی ها واقعا جن را در خود احساس میکند.
هشدار: اگر بر کنترل عقاید خرافی خود مسلط نیستید از تماشای تصاویر زیر خودداری کنید.
در پایین تصاویری از فعالیتهای عرفان حلقه را میتوانید مشاهده کنید که بصورت یکسری شامورته بازی ها و دقیقا همانند رفتار یهودیان در جن زدایی از اشخاص جامعه است.
اینگونه فعالیتها از لحاظ روان شناسی تایید شده هستند و روانشناسان طی تحقیقات روانشناسی، به این نتیجه رسیده اند که فعالیتهای مبلغان دین از لحاظ روانشناسی برای اشخاص بی اطلاع کاملا موثر است و تقریبا تمامی اشخاصی که آگاهی بر اینگونه مسائل ندارد تحت تاثیر این عقاید قرار میگیرند و قواعد آنرا اجرا میکنند.
تحریکهای پوستی، مور مور شدن بدن، ریس زدن بدن و سیخ شدن موی بدن، نشان از تحت تاثیر قرار گرفتن شماست. پس آگاه به عواقب آن باشید...!!
محتوای مخفی: فیلمهایی از کلاسهای محمد علی طاهری، بنیان گذار فرقه عرفان حلقه
البته نا گفته نماند که آنها هم همانند دیگر فرقه ها مدعی هستند که حکومت در حال تضعیف و تحریف عقاید انها هستند.
پاسخ آنها ساده است. نتهنا فرقه شما منحرف است، بلکه فرقه حکومت نیز منحرف است.
البته خردباختگی اکثریت جامعه ایرانی حتی تحصیل کرده های جامعه در این دوره عصر ارتباطات نیز خیلی چیز عجیبی نیست.
به این دلیل که خرافات نه تنها از طریق خانواده و سنت های جامعه به افراد از کودکی تزریق می شود بلکه بطور سیستماتیک به تمامی افراد جامعه آموزش داده می شود.
از طرف دیگر هزینه های کلان حکومتی خرج ترویج خرافات و عقب ماندگی می شود .
حرکت به عقب؛ نتیجه چینین سیستم بزرگ واپسگرایی و هزینه های هنگفتی است که برای آن خرج می شود.
سلام خیلی عالی صحبت کردید
درسته علم ناقصه و ماورا چیزیست کامل و ادراکی درست برعکس علم که برپایه منطق استوار است ماورا بر پایه ادراک و الهام یا همون حقیقت محض در واقع پابرجاست و خب مسلمه که اگر ما بیاییم روش عرفا و ماورا رو پیش بگیریم بهترین معیار و بهترین راه رو پیش گرفتیم چون اینجا بحث کیفیت است نه کمیتی که علم به ارمغن میاره و رو حافظه کار میکنه چون ماورا میاد موضوع رو اون آگاهی رو نهادینه میکنه یعنی مثل غریزه واسه شما میشه و میاد رو بحث کیفیت اینجا یک شعر از عارفی بیان بکنم که میگه
پای استدلالیان چوبین بود
پای چوبین سخت و بی تمکین بود
اینجا تو این شعر چون بحث کیفیتی بوده و ماورایی است تمام صحبت های اندیشمندان رو در دوخط شعر اومده گفته که آقا عکل جدا علم جدا ماورا جدا ادراک جدا
مشکل اینجاست که دوستان آگاه نیستن و میان اظهار نظر میکنن و آخرش یه مشکل پیش میاد البته خودشون پیش میارن که تهش به اعدام و سیاست منتهی میشه
خب زیاد حرف نزنم بنده فقط خواستم بگم دوستان اگه چیزی رو نمیدونن برن تحقیق کنن همین و بس که البته منبع حرفایی که میان میزنن هم باید سازمان یافته باشه یعنی حقیقت رو بیاد بگه نه اینکه توهم باشه یا با واقعیت ها توام باشه بجث اینجا سر کیفیته کیفیت
شما بفرمایید خرافات رو توضیح بدید
دو تحصیل بر پایه علم هست چطور میتونه ماورارو مورد کنکاش قرار بده؟ اصلا ربطی داره به علم؟
شما مشخصه که هیچ چیزی به چز منطق رو نمیبینید و اصولا معنی حرفاتون رو نمیفهمید و اصل قضیه این هست که بدنبال تخریب عقاید نو هستید و فکر میکنید همه چیز میدونید کما اینکه ....
دوست من با اینکه مشخص نیست اصلا حرف حساب شما چیه ولی پاسخ پرسشتون خیلی ساده است. هر چیزی که در دنیای فیزیکی اطراف ما قابل مشاهده و آزمایش باشه توسط علم میتونه سنجیده بشه. اگه شما معتقد هستید این چیزهای درمانی مرتبط با ماورا قابل مشاهده در دنیای ما هستند، پس قضیه بصورت علمی قابل آزمایش و بررسی است. اگه معتقد هستید بطور علمی قابل بررسی و آزمایش نیست یعنی تاثیری بر دنیای اطراف ما نداره، پس خودتون هم پذیرفتید این چیزها تاثیری بر دنیای فیزیکی اطراف ما - از جمله سلامت بدن انسان - ندارند. پس قضیه منتفی است.نقل قول:
اینکه شما بفرمایید این چیزها تاثیر دارند در دنیای اطراف ولی ربطی به علم ندارند یعنی از زیر وظیفه اثبات ادعا در رفتن. هر کس می تونه هر ادعای عجیبی کنه و بگه ماوراست و ربطی به علم نداره. از غول چراغ جادو گرفته تا چیزی که شما میگید.
یک زمانی کوپرنیک و کپلر و نیوتون اومدن گفتن جهان هستی این قاعده رو داره یک عده اومدن گفتن نه کلیسا گفته اینطور تو مرتدی
مثل اینکه شما خرافه رو با ماورا اشتباه گرفتید و کاملا در اشتباهید بنابر این خیلی کودکانه بحث میکنید و حرف زدن با شما بی فایده خواهد بود
هدف اصلی من از بیان این مطلب اینه بگم یک زمانی ممکنه ما اشتباه قضاوت کنیم ولی حقیقت چیز دیگه ای باشه (یعنی خواستم بگم شاید روزی نظر من دال بر وجود معجزه یا تایید میشه یا رد یا حتی نظر دوستان تایید بشه من این مطلبو برای روشن کردن قضیه اوردم ..
معجزه در محدوده فراطبیعی ماورا قرار داره
خرافه) به معنی اعتقاد غیرمنطقی و ثابت نشده به تأثیر امور ماورای طبیعت در امور طبیعی
چطور ممکنه کسی تفاوت رو نفهمه
واژه معجزه اعجاز است که از ریشه لغوی عجز به معنی ناتوانی گرفته شدهاست و بنابراین اعجاز به چیزی اطلاق میشود که انسان در حالت عادی از انجام آن ناتوان (عاجز) است. مردم اون اون دوران هم دانش کافی نداشتن حالا هم نداریم فقط پیشرفت کردیم ولی به کمال علم نرسیدیم
بله صحبت کردن کودکانه خواهد بود و بی فایده اس زیرا تفکر محدود متعصب و غیر واقع بین و انتقاد پذیر نمیتواند به ورای قضیه پی ببرد فقط اکتفا کردن به دو کتاب کردن یعنی تقلید گاهی نیازه ادم فشار به مغذ بیاره ماورا و خفاره رو یکی تصور نکنه
و و قتی یک مثال زده میشه بحث رو به جاده خاکی نکشه به زبان ساده و قابل فهم :n17:(یک گروه 4 نفره به سطح صاف زمین اعتقاد داشتن از دانش محدودشان نه خرافه خرافه خودش باور غیر اثبات شده ماورایی هست به اشکال طبیعت و یکی مثل اقای xn اومده گفته که نه بنابر شواهد xyy زمین سطحی کروی است با دلیل منطقی...تمام خب حالا متوجه شدید اگر من کودکم بی فایده ام و شما زیاد میفهمی این تاپیک رو با دلیل متسحکم و غیر قابل نقض دلیل بیاورید جواب دوستان رو بدید قانع بشن تا ما پیروان شما بشیم
اگر برای خرافات واژه ی Superstition رو معادل بگیریم معنیش در دانشنامه و فرهنگ لغت به این صورت هست :نقل قول:
محتوای مخفی: Wikipedia
محتوای مخفی: Dictionary
واضحه که وقتی اندیمشندان غربی میگن اعتقاد به فراطبیعت خرافه هست تعریفشون از خرافه اینه (هر تفکری که غیرمعقوله و علمی نیست و با مسائل ماورطبیعی توجیه میشه). فکر کنم دوستان طبیعت رو مفروض میگیرن و تعریف خرافه رو محدود میکنن که باورهایی در مورد فراطبیعت که حالا برخی ایدئولوژی ها یا مکتب های فراطبیعت گرایانه اونها رو قبول ندارن (با چه متر و معیاری من نمیدونم!).
صحت ما روشنه. چه باور به نصف شدن ماه، چه شفا یافتن بیمار و چه نحس بودن عدد 13 همگی بخاطر غیر علمی بودن و غیر منطقی بودن خرافات هستن. اگر این تعریف خرافات رو قبول نداشته باشیم داریم در مورد مسئله ی دیگه ای صحبت میکنیم.