سلام دوستان یه لپ تاپ میخوام بگیرم میخوام همه چی تموم باشه هم برای بازی میخوام هم مالتی مدیا قیمتش هم حدود قیمت 4 میلیون باشه چی پیشنهاد میدین؟
Printable View
سلام دوستان یه لپ تاپ میخوام بگیرم میخوام همه چی تموم باشه هم برای بازی میخوام هم مالتی مدیا قیمتش هم حدود قیمت 4 میلیون باشه چی پیشنهاد میدین؟
سلام
اگر میتوانی بیشتر از 4 میلیون هزینه کنی، مدل ASUS ROG GL552VW را توصیه میکنم.
ASUS N552VW - Aنقل قول:
به نظرم برو سراغ سری n ایسوز .. واقعا برندهای دیگه تو سطح مالتی مدیای همه فن حریف به پای ایسوز نمیرسند و در حال حاضر با توجه به قیمت و کارایی رقیب خاصی برای این سری پیدا نمیشه .
بنده asus n552 vx رو تهیه کردم.فوق العادس
سلام
اگه هدفت بیشتر بازی کردنه من بهت توصیه میکنم صبر کنی لپ تاپ های جدید معرفی شن با گرافیک پاسکال سری 1000 , الان لپ تاپ گیمینگ خریدن اشتباهه.
سری پاسکال ؟نقل قول:
کی میاد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
همین الانشم اومده , لپ تاپ های خیلی قوی ای اومدن با گرافیک های 1060-1070-1080 و مدل های SLI هم دارن تازه , صبر کنید تا وارد بازار ایران شن , خود من هم منتظر همین لپ تاپ های جدید هستم.نقل قول:
فرق این یری با قبلی چیهنقل قول:
ایم سری قبلو میدونی
فرق این سری گرافیک اینه که کوچیک تر و کم مصرف تر هستن و در عین حال بسیار قدرتمند تر هم هستن , به طوری که قدرت نسخه لپ تاپ این کارت گرافیک با نسخه کامپیوتر تقریبا برابر هست (یک مقدار کمی ضعیف تر هست) و همه گرافیک های این نسل از 4K و Virtual Reality (واقعیت مجازی) پشتیبانی میکنن , اسم نسل قبل Maxwell نام داشت و واقعا خیلی تفاوت دارن با هم از لحاظ.نقل قول:
سری قبل تر از مکسول , hasswell بوده درستهنقل قول:
سری قبل تر Kepler نام داشتن , Haswell اسم یک نسل از CPU ها هستشنقل قول:
در تصریح حرف های قبلم بگم که حتی نسل جدید گرافیک مدل لپ تاپش واقعا هیچ فرقی نداره با مدل کامپیوتر که هیچ , حتی در بعضی موارد قوی تر هم هستن.
من خودم بیشتر از 50 لپ تاپ رو تحقیق و ریز به ریز زیرو رو کردم بهتر از n552vw کانفیک 4k رم 12 هارد 2 ترا و128 اس اس دی پیدا نکردم
خود من از این سفارش دادم و تا دو سه روز دیگه دستم میرسه
قیمت 4 تومن گرفتم من
موفق باشید
با سلام . من میخوام لب تاپ حدود 4 میلیون بگیرم. بین لنوو سری y700 و ایسوس سری rog کدوم بهتره. قیافه لنوو خیلی باحاله و خفنه. لطفا بدون تعصب راهنمایی بفرمایین. ممنون