نحوه خاموش کردن مدل Nw-ٍٍe403 چگونه است آیا به طور خودکار در صورت استفاده نکردن خاموش میشود یا از طریق دیگری؟
با تشکر
Printable View
نحوه خاموش کردن مدل Nw-ٍٍe403 چگونه است آیا به طور خودکار در صورت استفاده نکردن خاموش میشود یا از طریق دیگری؟
با تشکر
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
من زي سايبر رو ميدونم خود به خود خاموش ميشه عكس از پليرت نداري تا بتونم كمكت كنم؟
اين مدل ها اصلا خاموش نميشننقل قول:
نوشته شده توسط arian_pboy
اگه خاموش نمیشن پس نحوه کارشون چه طوریه زمانی که ازش استفاده نمیشه دیگه باطری مصرف نمی کنه ؟
یا نه زمانی که در حالت hold قرار می گیره خاموش میشه؟
اگه می شه توضیح بیشتری بدهنقل قول:
نوشته شده توسط mil1243
اگه دكمه پاور داره قطعا با اون اگه نداره باطري رو بايد در آورد...اگه هلد داره بذار رو هلد....
دکمه پاور نداره - با در آوردن باطری هم که گارانتی از بین میره - اگه رو هلد بزاری چه اتفاقی می افته؟نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
اگه هلد داره واسه چند ثانيه نيگر دار ببين چه اتفاقي ويفته...
هلدش نگه داشتنی نیست در قسمت بالای پلیر بالا و پایین میشه در عکس زیر می تونی ببینیش:نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بالا پايينش كن...اگر نشد روي دكمه ايست لحضه نيگرش دار...
با بالا بردن دکمه تمامی دکمه ها باز و قابل استفاده میشه وبا پایین آوردنش قفل با نگه داشتن دکمه توقف هم هیچ اتفاقی نمیفته البته زمانی که روی هلد قرار می گیره صفحه کاملا خاموش میشه و دیگه باطری مصرف نمیکنه اما با فشار دادن هر دکمه ای می گه که در حالت هلد قرار داره
پس ديگه مطمئن هستم كه اين سيستم خاموشيش همونه كه شما گفتيد همين كه خاموش بشه درسته...مشكلي هم پيش نمياد...
پس به صورت خود کار خاموش میشه ؟
بله..در ضمن يادم رفت بگم...مبارك باشه...نقل قول:
نوشته شده توسط arian_pboy
خیلی ممنون از راهنمایی شما ... قابل شما رو نداره
اگه دكمه روشن خاموش نداره پس چه جوري روشنش ميكني؟
رفیق مشکل ایشون حل شد ایشون با بالا پایین آوردن هلد میتونه سیستم رو قفل کنه...این سیستم خاموش نمیشه...در عین قفل بودن هم باطری مصرف نمیکنه...نقل قول:
نوشته شده توسط nintendo_ds
سلام
من عضو جديد هستم