:blush: :blush: بهترين صدا رو كودم گوشي داره ؟؟؟؟؟؟؟ تو نوكيا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blush: :blush: :blush:
به نظر خودم 6270 به نظر شما كدوم يكي ؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink:
Printable View
:blush: :blush: بهترين صدا رو كودم گوشي داره ؟؟؟؟؟؟؟ تو نوكيا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blush: :blush: :blush:
به نظر خودم 6270 به نظر شما كدوم يكي ؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink:
6233 بهترین این است به نظر من تووووووووووووووپ
ان91 6270
از نظر ((((من))) 3250 و ان 70
3250 البته به رنج قيمت هم بستگي داره
N73 به نظر من
N70 و 3250 البته بستگي به مايه هم داره
اقا صدا هد فون یا اسپیکر
اگه هدفون ن91 و اسپیکر ن73
تو رنج قيمت 250 تا 350
خداييش 3250 .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جايي كه من ميدونم 3250!!
از ان91 چيزي نگيد كه صداش از 6680 من هم كمتره!!
3250 خداسسسسسس
خداییش 3250 سره!
100% تائيد ميشه بي چون و چرا :devil: :wub:نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
سركاري بيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
6270 و 6280 و 6233 بخاطر وجود دو تا اسپیکر با کیفیت 64 پلی فونیک
3250 در همين جوري حاليه ولي با هنسفيري هيچي ان 91 نميشه
به نظر من و در حال حاضر 3250 و پس از آن 7710 .
من الان n90 و3250 دارم . 3250 صداش خيلي بيشتره .
اين رو يادم رفت بگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين عزيز بلندي صدا ملاك نيستا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان 6260 هم صداي بلندي داره اما خداييش سرسام آوره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيفيت هم همه بيده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط n73 واقعا صدا داره ....
من حالا صداي اسپيكر n73 رو نشنيدم ولي 3250 كه واقين صداي اسپيكرش بلنده ولي كيفيتش زياد تعريفي نداره
بهترين صدا فقط 6630
سلام
ديگه شورشو در اوردين بابا :)
آخه اينجا كلوپ حمايت از گوشي هاتونه يا تاپيك نظر سنجي !!! ؟؟
تو نظر سنجي بايد نظر داد عزيزم ! اونم نظر كارشناسي ! نه اينكه چون فلان گوشي رو داريم بگيم فلان !
اينجوري پيش بره خيلي سطح انجمن افت ميكنه ها !
آخه عزيز دلم ! اينكه در مورد كيفيت صدا از 6630 اسم ببريم مثل اينه كه وسط بحث خودروهاي بنز و بي ام و يكي بگه ! پيكان هم كيفيت خوبي داره ! :) خداييش اينجوري نيست ؟!؟ آخه اصلا ميشه 6630 رو از نظر صدا با 3250 يا 6270 مقايسه كرد ؟ خدايي اين ديگه خيلي نامردي بود !!!
عشق فقط 6630 :tongue: :tongue: :laughing:
اينجا ملاك عشق و عاشقي نيست كه
اتفاقا هست شما كي باشيد ؟
بچه پرو ديگه باسه من كه نميخواد شاخ شي مشكلي داري پيغام بده
آقا چته ؟ مشکلی پیش اومده ؟ راست میگه اگه مشکلی هست این پیام خصوصی و واسه چی گذاشتن ؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
ایکس بوی عزیز به خاطر همین مسخره بازی ها و جواب های عشقکی بود که بی خیال انجمن شدم و الانم تو یه انجمن تخصصی موبایل مطالب درست حسابی می خونم.این انجمن هیچ وقت وضع درستی پیدا نمی کنه.نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
با با قرار نيست كه توي فرم دعوا بشه . بنده خدا تا حالا گوشي جديد تر از 6630 نديده . شايد تو شهرشون جديدا 6630 اومده . خوب از شما ها بعيده بابا :blush: :blush:
برگردیم سربحث اصلی
از نظر من هیچ گوشی ای از نظر صدای اسپیکر به پای 3250 نمیرسه
بهترين صدا رو همون 1100 يا 1101 ...
بابا اورجينال حال كنين !!! :d
شهر ما تهرانه زيادي هم صحبت نكن
نميخوام زياد كش بدم اين موضوعو محل ما هم شاهرخه اگه بچه تهراني بهتر ميدوني كجاست با aposh هم موافقم تو رنج قيمت خودش 3250 اسپيكر قوي داره
Only 3250
انصافا حرف نداره :biggrin:
من شوخي كردم ولي 6630صداي خوبي داره
ولي در مرحله اول 3250
عزيز صداي 3250 عالي من خودم با دابليو 900 سوني مقايسه كردم تقريبا يه اندازه هم بلندي صدا داشتن ولي توي كيفيت صدا دابليو 900 بهتر جواب داد
البته ناگفته نماند كه كيفيت ان 93 و ان 73 هم عاليه
موفق باشي :)