We're Germans, Football play we better than you
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
We're Germans, Football play we better than you
به به بازم بوی یورو ، بوی پیروزی، بوی خون میاد :n02: پس بریم که داشته باشیم :n12::n10::
ما قهرمانیم
بازگشت شکوهمندانه بزرگ مردان عرصه فوتبال را به تمامی هم انجمنی های عزیز تبریک میگویم.
باشد که در سایه عقاب ها رستگار شوید
به به اثراتی از کپتان و دوستان میبینم:n09:
قبلنا این گروه خشن بودین ، حالا شدین آشیانه :n09:
بَه بَه! :دی باز هم بوی خوش قهرمانی به مشام میرسه و پر افتخارترین تیم اروپا میخواد بترکونه!
سلام به برادرانم
:n12:
گفتیم دیگه دوستان نترسن : دینقل قول:
قبلنا این گروه خشن بودین ، حالا شدین آشیانه :n09:
گروه دیگه جواب نمیداد،جا کم میومد :دی ما هم یه آشیونه دست وپا کردیم برا خودمون.نقل قول:
قابل بدونی بسم الله بفرما،با دوستان درخدمتتون هستیم شدید:n02:
عاقا هرکی گفت این کیه یه جایزه معنوی داره یه جایزه دنیوی :دی
حجت یه راهنمایی کن جایزه رو بردم باهات نصف میکنم : دینقل قول:
عاقا هرکی گفت این کیه یه جایزه معنوی داره یه جایزه دنیوی:دی
به جز فیلیپ لام و کلوزه کدوم یکی از بازیکنای جام جهانی کنار رفتن یا خدافظی کردن ؟
:n02:نقل قول:
در این حد می دونم که برای یورو 2008 هست . 1/4 جایزه تا اینجا ماله من :n02:
لام کبیر و میروی دوست داشتنی:n12: و مرته ساکر خداحافظی کردند که جای دو تای اول کاملا قراره حس بشه . ولی خیلی ها هم دعوت نشدن مثل کرامر . کلا تغییر داشته تیم نسبت به 2014 .نقل قول:
- - - Updated - - -
:n02:نقل قول:
در این حد می دونم که برای یورو 2008 هست . 1/4 جایزه تا اینجا ماله من :n02:
لام کبیر و میروی دوست داشتنی:n12: و مرته ساکر خداحافظی کردند که جای دو تای اول کاملا قراره حس بشه . ولی خیلی ها هم دعوت نشدن مثل کرامر . کلا تغییر داشته تیم نسبت به 2014 .نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز
چند وقتی بود خبری نبود ، دلم تنگ شده بود. :n02:
امیدوارم تا یورو میاد تموم بشه با حرص خوردن از دسته لو پیر نشیم. :n09:
:n12::n12: mannschaft :n12::n12:
نقل قول:
علیک سلام داداش.
نه دیگه فلیپ لام نیستش و لازم نیست سر کجا بازی دادن بهش توسط لوو حرص بخوریم.
باقی داستان چیز خاصی نداره و بچه ها چشم بسته بازی کنن ما قهرمانیم.
الان دفاع راست آلمان کیه؟فیلیپ لام که از تیم ملی کنار کشید...
شرمنده داداش اصن به جا نمیارمت که بخوام برات توضیح بدم :n05::n10::n09:نقل قول:
خبر خوب اینکه رویس به دلیل مصدومیت از یورو جا موند
مسابقات کمی حساس تر و دیدنی تر میشه:n02::n09:
باز رویسنقل قول:
بازم یک تورنمنت مهم ملی
بازم مصدومیت
:n30::n03:
سلام.....
عاقا قبلا لباس میفروختین اینجا :| لباس منو بدین لدفا.....
اول نفر هم گفتم، عوزیل مال خودمه لباسش....
لباس منو بدییییییییییننننننننننن
اینم خدمت دوستان..... کانال تلگرام برنامه نود، لیست ژرمن ها برای این تورنومنت رو گذاشته.....
=-=-=-=-=-=-=-
خودم رفتم لباس خریدم برا پروفایلم!!!
عاقا لباسا رو اگر کسی تحویل نمیگیره، من خودم لباس میدم بهتون.... :) بهم پیام بدین واسه لباس...
اگرم کاپتان لباس میده که من ازالان لباس شماره ۸ رو رزرو کردم:n10:
رویس هم شده بیگ زاده و نیکبخت واحدی آلمان.
به اميد قهرماني:n01:
عاقا من متوجه نشدم داستان چیه!:n02:نقل قول:
ببین داداش دوست داری یکی بهت بگه استاد اسدی؟نقل قول:
رویس کجا اون نیکبخت و بیک زاده کجا؟!
پ ن:به قول نمکی: عذیت میکنی :دی
امید کجا بود؟ ما خود قهرمانیم گلم...نقل قول:
پ ن:قیافت آشناست :دی
پارسال تا الان یوزر ساختی بعد فرت اولین پستت رو اومدی تو تاپیک آلمان دادی!! :دی :n09:
+
بنا به درخواست دوستان برای شفاف سازی جایزه مسابقه و با اجازه مسئولین محترم از این هدیه ویژه رو نمایی میکنیم.
فقط خداوچیلی(ترکی گفتم :دی)ظرفیت داشته باشین. :دی
محتوای مخفی: +21
پ ن:پیام خصوصی و....نفرستین،به هیچ وجه پارتی بازی نمیکنیم :دی
توی تورنومنت ها، رسم بچههای اینجا بر این بود که کاپتان بردیا به بچهها اواتار لباس جدید تیم ملی با شماره بازیکن مورد علاقه افراد میداد...نقل قول:
عاقا من متوجه نشدم داستان چیه!:n02:
من دو بار پشت سر هم شورله بهم رسید! :))))
کل انجمن یورو یا جامجهانی، بچههای طرفدار ژرمن ها سرتاسر یکدست و در کل سایت مشخص بودن چون طول بازیهای یورو، اواتار لباس و شماره بازیکن المانی مورد علاقشون بود....
مثل اواتار من!! حالا فک کنین!! کل طرفدارای المان اینجوری اواتار ها رو عوض کنیم...
آهان...نقل قول:
داستان همونه پس ولی آواتار متحد این بار همینه که من و بچه ها گذاشتیم کسی شماره برنمیداره
همه با هم یه دست...
شما هم عوض کن رفیق.
این همه منتظر بودم شماره اوزیل رو بردارم :(((( اینجوری قشنگ تره ها..... اوکی پس من اولین فرصت اواتار رو ۴ ستاره میزنم! :)
آقا من واقعا دلم برات سوخت :دینقل قول:
این همه منتظر بودم شماره اوزیل رو بردارم :(((( اینجوری قشنگ تره ها..... اوکی پس من اولین فرصت اواتار رو ۴ ستاره میزنم! :)
فقط هشت روز دیگه مونده تا اولین بازی..
آقا همون گوتسه رو دوباره بدین به من! :دی دفعه قبل لباسش دست من بود و مهم ترین گل آلمان رو زد! :دی
کچل خان که توی بایرن بهش بازی نداد، حداقل اینجا یه کم هنرنمایی بکنه.
نع... :دینقل قول:
راستی 2014 اتو آسمون قهرمانی تیم رو پیش بینی کرده بودی این دوره ببین غیر قهرمانی چیا میبینی ؟ :دی
+
مارکو رویس چارماه دور از میادینه!!! بخشکه این شانس:n27:
سایت یوفا لاین اپ تیمها رو پیش بینی کرده و برای المان نظرش این بوده که ترکیب اصلی یواخیم لو احتمالا این باشه :
Neuer; Höwedes, Hummels, Boateng, Hector; Kroos, Khedira; Müller, Özil, Draxler; Gomez.
سایت کیکر هم از کاربرها خواسته ترکیب مورد علاقه خودشون رو بگن که پر تکرارترین نظر همون ترکیب بالا بوده و فقط به جای دراکسلر ، گوتزه گذاشته شده .
چیزی که مشخصه ضعف آلمان در دفاع های کناری هست . البته در دو بازی دوستانه اخر هکتور در سمت چپ خوب کار کرده .
+
فردا ، شنبه با مجارستان بازی داریم . اخرین بازی دوستانه قبل از یورو . بازی ساعت 20:30 هست و ZDF هم پخش مستقیم داره .
ضعف که چی بگم.!
تو فاز دفاعی مشکلی ندارن و تیم ها باید بی خیال توپ های بلند باشن(با توجه به بلندی قد چار مدافع تیم)
تو فاز هجومی هم مشکل اضافه شدن به حمله و نفوذ های مکرر رو میشه هم ایراد دونست هم نقطه قوت.
این جوری فضای پشت مدافع کنار به حریفان داده نمیشه تا وینگر هاشون استفاده کنن.
دومدافع کناری هم برای جبران حضور کمرنگشون توی حمله میتون روی ضربات ایستگاهی تاثیر خودشون رو بزارن.
البته روی ضدحمله نمیشه روی سرعت و هوش اونها حساب باز کرد!
یاد اون فرار لام برابر انگلیس(2010)بخیر...
لامصب الان وقت خدا حافظیه آخه:n02:
امسال در حد دوره های قبلی خفن نیستیم، ولی همچنان مدعی هستیم و همه رو منهدم خواهیم کرد! :دی
کلاً امسال وضعیت جالبی داره و تیمی نیست که آدم بتونه بگه با اختلاف زیاد از بقیه بهتره. آلمان که سالار هست و قهرمان میشه ایشالا!
فرانسه هم شانس بالایی داره. هم بازیکن های خوبی دارن و هم میزبان هستن. البته وضعیت کشور فرانسه این روزها داغونه و شاید میزبانی خیلی هم به نفعشون نباشه! (جا داره یادی کنیم از آخرین میزبان آلمان توی مسابقات مهم یعنی برزیل! :n28:)
انگلیس هم که هیچ وقت به جایی نمیرسه، ولی خب بازیکن های بدی ندارن و شاید بتونن تا یه جاهایی بالا بیان، ولی قهرمانی؟! الله اکبر! :دی
ایتالیا به نظر میرسه اوضاع خوبی نداره و واقعاً زمان مناسبی هست برای انتقام عظیم! یعنی بالاخره بزنن اون طلسم لعنتی رو بترکونن و ایتالیا رو توی بازی های رسمی ببرن. توی این چند وقت که خوب حال کردیم و بروبچ ایتالیایی توی یه بازه زمانی کوتاه 10 تا از آلمان و بایرن خوردن!
اسپانیا هم با اینکه جام جهانی قبلی گند زد، ولی الآن اوضاع بدی ندارن و کلی بازیکن خوب دارن و خطرناک هستن. بدم نمیاد یه انتقامی هم از اینا بگیریم!
یه سری تیم های دیگه هم هستن که میتونن تا مراحل بالاتر بیان و بقیه رو غافلگیر کنن، از سوئد و بلژیک گرفته تا همین لهستان که توی گروه خودمون هست و اگه لواندوفسکی جوگیر بشه، خیلی خطرناک میشه!
افلاک و ستارگان در این دوره مژده می دهند که انتقامی اساسی از یک تیم خواهیم گرفت! :دی حالا اینکه ایتالیا هست یا اسپانیا هنوز مشخص نیست!نقل قول:
احتمال قهرمانی هم بالای 67% هست، ولی بچه ها باید بیشتر از 2014 تلاش کنن و مغرور نشن! :دی
چند تا بازیکن های کلیدی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسکی رفتند اگه اوزیل و مصطفی و جان نبودن آلمان دستش خیلی خالی میشد ، ولی خیالی نیست تو 2008 که با حق کشی ترکیه به فینال رسیدند و مغلوب اسپانیا شدند امسال تو مراحل بعدی بخورن به ترکیه تا انتقام گیری بشه.
نیست الان ما رفتیم از کوچه پس کوچه های استانبول اینا رو دزدیدیم و مجبورشون کردیم تو تیم بازی کنن....نقل قول:
+
متاع چی میزنی بده ماهم شاد شیم:n02:
نبود؟!؟:n02:نقل قول:
حالا اوزیل یه چیزی، ولی مصطفی و امره جان؟! :دی امره جان که فکر کنم کلهم 5 تا دونه بازی برای آلمان کرده و هنوز خیلی مونده تا خودش رو ثابت کنه. مصطفی هم که دقیقه 90 به جمع آلمان 2014 وارد شد و محبوب جواد خیابانی شد و بعدش اگه اشتباه نکنم توی 2015 و 2016 فقط 4،5 تا بازی داشته.نقل قول:
اوزیل رو هم به زور نیاوردن آلمان. خودش انتخاب کرده و در موردش این رو گفته بود:
I am third generation in Germany: my father grew up here. Turkey will always be a special country for me but I did not doubt my decision to play for Germany – ever. I started to play for Germany in the youth teams
کلاً هر سال این صحبت ها رو در مورد بازیکن های آلمان داریم! :دی
داداش مولره؟! :دینقل قول:
نع داداش :دینقل قول:
سابقه طرفداري من از سالاي 1986و1990 هستش......
تجربه پخش جندتا بازي بايرن و هم توي سينما داشتم...
لزومي به توضيح بيشتر نميبينم...
همينجوري يه سري اينجا زدم خداحافظ
قربون سابقه ت برم من.نقل قول:
نرو یه چندتا فیلم برامون اکران کن دور همه بزنیم به بدن :دی
پ ن: ناراحت شدی الان؟:n02:
شخص خاصی باید باشه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس از طرفداران تیم ملی آلمان از یورو ۲۰۰۸ هست...
اره به نظر منم شخص بخصوصی نیست! فقط یکی از طرفدار های عادی هستش که خوش عکس هم بوده و عکسش اومده بالا! :)
درسته....نقل قول:
ولی مربوط به انجمن ما و یه حرکت خاص هستش :دی
خوش عکسیش رو چی بگم والا :دینقل قول:
همون طوری که گفتم مربوط به انجمن ما و حرکتی که دوره های قبلی بچه ها انجام دادن میشه...