سلام ......... دوست دارم هر کی میاد اینجا آخر طراحی باشند .... میخوام هر کی میاد از خودش یه طرح بذاره ... میخوام بهترین ها رو انتخاب کنم ..... اگه میشه همه بهترین طرحشون رو در هر موردی که باشه . بذارن
Printable View
سلام ......... دوست دارم هر کی میاد اینجا آخر طراحی باشند .... میخوام هر کی میاد از خودش یه طرح بذاره ... میخوام بهترین ها رو انتخاب کنم ..... اگه میشه همه بهترین طرحشون رو در هر موردی که باشه . بذارن
یه تاپیک تو این مایه ها هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراریه.
نقل قول:
نوشته شده توسط Saeed kmss-D
من میخوام بهترین ها باشه ... رفتم اونجا .... ولی حال نداد .... میخوام آخر کلاس باشه عکسا ... ممنون
عزير
سعي ميشه يه كم كار كنينقل قول:
هر سخن جا و هر نكته مكاني دارد
درست مي فرماييد، منم رفتم زياد حال نكردم، ضمناً اون تايبيك مورد نظر هم فقط مخصوص Logo من كه بيشتر از اون نديدم، حالا ضرري نداره كه يكي مثلش براي طرح درست كنيم ..نقل قول:
نوشته شده توسط Matarsak_Magic
اينهم اولين كار من : به عنوان : A Try
به نظرم من اين طرحم زياد كلاس نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه هر کی بیاد به خاطر سلیقه خودش یه تاپیک بزنه که نمیشه.
حال نکردم چیه.
سلام
این دوتا تاپیک هم هستند
بهر حال :biggrin:
Matarsak_Magic
ميتونيد طرحاتون رو تو بخش ارائه طرحهای گرافیکی ( فقط فتوشاپی ) بذاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم يه طرح زدم گذاشتم همونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم همونجا بذار مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط MEM
ممنون خوب بود ولی اگه بشه طرحهای بهتری بزن ... ممنون
آقا شما مثل اينكه دوست داري با مديرا طرف بشي
باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مشکل داری؟
گیر دادیا.
ول کن دیگه.
اقا مثل اينكه اول مهر هستش
بايدم قاطي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم با شما نیست رضا جان ، با Matarsak_Magic هستم.
من نوکر همتون هستم ..... شماها باید به ما تازه کارا میدون بدین تا ما هم خودی نشون بدیم نه اینکه بزینید تو سرمون .(با چکش) ممنونت
اخه عزيز من
من خودم تا مدير يا هركسي ميگفت اين ماله يه جاي ديگست سريع اطاعت ميكردم
نه اينكه خودم رو ببخشيد بزنم به خنگي
مرسی از همه!
قفل شد