به نظر خودم Bitdefender Intente Security V10 بهترینه :biggrin:
Printable View
به نظر خودم Bitdefender Intente Security V10 بهترینه :biggrin:
به نام خدا
با اینکه ثبت کردن این ویروس یاب نا امید شدم ولی فقط: Kasper Sky
فكر كنم يه 60 باري اين نظر سنجي انجام شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي در هر صورت كسپر اسكاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امي وارم ريجستر شدنش هم درست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاسپر كه تا حالا جزو بهترين هاست
من خيلي با هاش حال مي كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky بهترینه تو سرعت کامپیوتر هم زیاد فرق نمیکنه بهترین دنیا هم که هست
من که به نظرم آنتی ویروس ها خودشون بدترین ویروس ها هستن
هر برنامه و بازی داری فایلهاش یه ویروسی جگیر میارن و پاک میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدم که دیگه کار نمیکنن اون برنامه یا بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من bitdefender رو زدم چون تو چند تا سایت دیدم تو رنکینک بهترین و هنوز نورتون 2007 رو امتحان نکردم (قبلا می مردم واسه نورتن ولی گند زده)
دقيقا درست ميگينقل قول:
نوشته شده توسط s_a_m4000
من هم عشقم Kaspersky هستش .
از Norton هم نفرت دارم .
آقای سیاوش احمد پور راس میگن Only BitDefender
آقایون من این چند تا آنتی ویروس رو امتحان کردم اینم نتیجه اش
Norton Anti Viruse :اولا حال میداد ولی نگو که سرعت کامپیوتره انگار قورت میده!!!!
Pc-Cilin Internet Security:اگه یه روزی بگند که بعد مک آفی کدوم انتی ویروس آپدیت نمیشه اینه
Mc Afee internet security:حرفش رو هم نزنید حالم دیگه ازش بهم میخوره
kaspersky: ثبت کردن این آنتی ویروس خودش به تنهایی باید مقاله نوشت ما که هر چی زدیم به در بسته خوردیم
Pand plantiom:خدایش تا حالا نصب کردین یک دفعه نصب کنید امتحانش به قیمت نصب دوباره ویندوزه
Bit Defender:به جرات میتوان گفت با وجود این آنتی ویروس دیگه سیستمتون بیمه است به راحتی هم آپدیت میشه نسخه ده اینترنت سیکورتی که هر چی دست آنتی ویروس از پشت بسته تست ها مختلف توسط شرکت های امنیتی مختلف رتبه دوم در جهان بهش دادند و رقیب اون ویروس کش ناد 32 هست که الان اوله کرد سوم همون پی سی سیلین ترند مایکرو کاسپر اسکی چهرمه وژنجم مک افی بخت برگشته! برید دانلود کنید حال کنید
آقا جونه هر کی دوست دارید اگه می دونید چجوری میشه مک آفی رو آپدیت کرد بگید .من فقط از مک آفی خوشم میاد ولی نمیدونم چجوری آپدیتش کنم.
فقط پاندا ورژن جديدشو بگير يد ببينين چي هست
به تمامی دوستان هشدار میدهم که از آنتی ویروس مک آفی استفاده نکنند اولا چون ویروس کشی که آپدیت نشه فایده نداره به نظر من کاسپر اسکی-بیت دیفندرو ناد خیلی خوب هستند ودر تستهای مختلف رتبه اول تا سوم راگرفتند
دوما من خودم هم با مک آفی کار کردم هم با بیت دیفندر اصلا امکاناتی که در فایروال وآنتی ویروس بیت دیفندر هست تو مک آفی باید خوابشو دید درضمن وقتی با مک آفی سیستم اسکن میکردم فایل ها مقدارش4850 بود ولی بابیت دیفندر دور و بر 10000 ها تا فایل حلا باز بگید مک آفی خوبه ;)
مثل اينكه Mcafee خوب نيست
آنتي ويروسم رو عوض كنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كه ماشا ا... واردين بابا صحبت ما با كسي است كه نميدوند دارند ايران رو تحريم ميكنند :ohno: و هنوز هم از مك آفي استفاده ميكنند :sad:اگر پيشنهاد ما رو قبول داري از يكي از سه تا آنتي ويروس برتر دنيا كه معرفي مردم استفاده كن
Only------- KASPESKY-----------------Only
من از 3 سال پیش تا الان ازش استفاده میکنم
تمام انتی ویروس ها رو هم امتحان کردم
فقط ؛ KASPERSKY
تو اين ضمينه زياد بحث شده ولي خوب من تركيب kaspersky و Nod 32 رو خيلي دوس دارم . خيلي وقتم هست ويروس نگرفتم .
من حدود 2 ساله که توی کافی نت کار میکنم.سر همین قضیه همه مدل آنتی ویروسی رو نصب کردم ولی هیچ کدوم کسپراسکای نمیشه..
اگه سکوریتی سوئیتش رو نصب کنین که دیگه محشره..
من همه لاینسس کی هاش رو دارم...
خیلی عالیه...
هر 2 ساعتی یه بار هم آپدیت میکنم که دیگه دنیاش نباشه ... :دی
3 تا ويروس اسكني كه حرف اولو مي زنن:
Norton
McAfee
Kaspersky
در ضمن تا جایی که من می دونم آپدیت نشدن مک آفی
مال اینکه باید اول عضوش بشی ولی ایران زیر پوشش نیست
واسه همینم ما نمیتونیم آپش کنیم.......
سلام
بچه ها معلومه كه كاسپراسكاي با قدرت مي بره
درضمن اونايي كه طرفدار مك آفي و نورتون هستن بايد بدونن كه اينا مال همون ياروي مافيايي هستش
منظورم بيل گيتسه خودشون ويروس مي سازن اونوقت مي يان آنتي ويروس درس مي كنن
عجب فيلمايي هستن اينا
ممنون از توجهتون
موفق باشيد...
دقبقا تاييد مي شه ببينيد بايد از باتجربه پرسيدنقل قول:
نوشته شده توسط sardargom
ممنون عزیز :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
نقل قول:
نوشته شده توسط sardargom
با سلام به دوسته خوبم
خواستم يه درخواستي كنم اگه مني شه لاینسس كه الان كار مي كنن رو براي دانلود بزارين چون حدود 20 تا لاینسس داشتم كه هيچكدوم كار نمي كنه و غير فعال مي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ببخشين كه خارج از موضوع تاپيك حرف زدم :blush:
با تبريك عضويت شمانقل قول:
من همه لاینسس کی هاش رو دارم...
به نقل از عضو جديد آقاي سردر گم
بذار واسه دانلود البته در همين جا!!!!!!!!!!!
ممنون ميشم :cool:
چشم در اولین فرصت...
این هم لاینسس کی های کسپر اسکای...
اگه جواب نداد بگین تا بازم بذارم....
چون هنوز هست.....
امتحان کردین یا نه؟؟
جواب داد؟؟؟
عزیز هم استانی !
اینجا جاش نیست می خوای یه تاپیک بزن
مرسی
اقایون kaspersky های ورژن بتا با key register نمیشن کد فعال سازی میخوان
اونم خیلی زمانش کوتاه
ورژن final رو همش بگیرید
با regkegen تا 9.7.2007 register کنید
چرا خودتون اذيت ميكنيد وقتي رجيستر نميشه كه نميشه بايد يه انتي ويروس ديگه استفاده كردنقل قول:
نوشته شده توسط mohsen194
طبق آخرين تست ريپورت سايت Virus Bulletin كاسپر اسكي برترين آنتي ويروس دنيا شناخته شده تاريخ Sep 2006
هوراااااااااااااااااااااا ااانقل قول:
نوشته شده توسط Mar$hal
دوستان این فقط مال همین سایت بالا که نیست
اکثر سایتا اینو می گن
مث نظرسنجی خودمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ناد چي شد که اين همه از هوش مصنوعي و ... گفته مي شد ؟ ناد چيه ؟ کاسپر اسکي دوس داشتني تره راستي
نسخه اينترنت سيکوريتي تو جهان اوله ديگه درسته؟ :biggrin:
طبق آخرين تست ريپورت سايت Virus Bulletin دکتر وب برترين آنتي ويروس دنيا شناخته شده تاريخ oct 2006
راستش من خوذمم تست کردم دیدم درسته تمام تروجان ها رو می شناسه که با کاسپر می شناخته و 2 تا چیز عجیب یه ترو جان تو jet و yahoo 8 شناخت و بازم تروجان های زیادی رو شناخت که به نظرم اشتباه هم نبود مخصوصا ویروس های روی گوشی موبایل که کاسپر نشناخته!
کاملاً درستهنقل قول:
نوشته شده توسط Mar$hal
Virus Bulletin September review - high quality of Dr.Web anti-virus confirmed again
Dr.Web anti-virus has once again proved its high detection quality in the September Virus Bulletin comparative review.
Dr.Web was again up to the mark in the September comparative review of anti-virus products by the British Virus Bulletin. This time the success came on Microsoft Windows 2000 Server platform where Dr.Web was tested together with other 25 anti-virus products.
Detecting 100% of viruses from the In the Wild collection the Russian product obtained the VB100% prestigious award, reassuring millions if its users worldwide.
دکتر وب که نسخه 2006 دیدم همچین مالی نیست
من تو تمام زندگیم فقط از دوتا آنتی ویروس استفاده کرده ام : کاسپر و نود 32
هر کدوم رو که دلم رو میزد میرفتم سراغ اون یکی تا اینکه داشتم با یک برنامه تروجان ساز یک تروجان میساختم که خواستم ببینم کاسپر میشناستش یا نه دیدم نه ! ( آپدیت هم بود ) منم سرم درد میکنه واسه این جور کارا ! کاسپر رو آنیستال کردم نود 32 رو نصب کردم آپدیتشم نکردم ولی اون تروجان رو شناخت ( توسط هوش مصنوعی ) از اون به بعد دیگه از نود 32 استفاده کردم.
بقیه آنتی ویروسا رو هم بریز دور !
این بود قصه طول و دراز ما.
جون ما اخه میگن که با یه تروجان که آنتی ویروس عیارش مشخص میشهنقل قول:
من تو تمام زندگیم فقط از دوتا آنتی ویروس استفاده کرده ام : کاسپر و نود 32
هر کدوم رو که دلم رو میزد میرفتم سراغ اون یکی تا اینکه داشتم با یک برنامه تروجان ساز یک تروجان میساختم که خواستم ببینم کاسپر میشناستش یا نه دیدم نه ! ( آپدیت هم بود ) منم سرم درد میکنه واسه این جور کارا ! کاسپر رو آنیستال کردم نود 32 رو نصب کردم آپدیتشم نکردم ولی اون تروجان رو شناخت ( توسط هوش مصنوعی ) از اون به بعد دیگه از نود 32 استفاده کردم.
بقیه آنتی ویروسا رو هم بریز دور !
این بود قصه طول و دراز ما.