سلام
مدتی پیش یکی از استادامون گفت که طبق تحقیقات جدید شیر اصلا کمکی توی پیشگیری از پوکی استخوان نمیکنه و اصلا مفید نیست
میخواستم بدونم چنین چیزی واقعیت داره؟
ممنون
Printable View
سلام
مدتی پیش یکی از استادامون گفت که طبق تحقیقات جدید شیر اصلا کمکی توی پیشگیری از پوکی استخوان نمیکنه و اصلا مفید نیست
میخواستم بدونم چنین چیزی واقعیت داره؟
ممنون
این علم پزشکی هم با خودش درگیره ها :n02:
هر کی یه نظری میده .
اره منم قبلا از یه شخص شنیده بودم گفته بود شیر و ماست کارخانه ای پودر استخوان میریزن توش :n29:
اینکه "هر کی یه نظری میده" ربطی به درگیری علم پزشکی با خودش نداره، مربوط به خرافاتی است که مردم به پزشکان نسبت میدن تا برای حرف های معمولا بی پایه و اساسشون مخاطب جمع کنند.نقل قول:
کلسیم زیاد اگر می خواهید ژله پای مرغ بخورید. نیم کیلو پای مرغ بگیرید 3 لیتر آب بریزید 2 ساعت بزارید بپزه بعد بزارید تو یخچال تا ژله بشه بعد شبی 4 قاشق ازش بخورید کلسیم زیادی داره.
این رو از یک دکتری شنیدم که متخصص درمان آرتروز و مفاصل در آمریکا بود در تلوزیون مشاوره میداد.
اگر دوست داشتید ژله رو گرمش کنید یه مقدار دارچین و لیموترش بهش بزنید خیلی خوش طعم و مزه میشه مثل آب کله پاچه توش نون ترید کنید و بخوری یک غذای کامل و مقوی میشه.
کلسیم زیاد ایجاد هیپرکلسمی میکند که خطرناک است......
عامل پوکی استخوان باید مشخص بشه .... شیر و ماست درمان نیستند!
بزرگ ترین دلیل پوکی استخوان نه کمبود کلسیم بلکه کمبود هورمون های جنسی از جمله استرادیول است... با تزریق میشه برطرفش کرد هرچند ممکنه مشکلاتی هم بوجود بیاره...
از 5 دهه پیش ( شایدم بیشتر) این واقعیت کشف شدهنقل قول:
طبق تحقیقات جدید
جدید نیست....
مضراتش چیه؟
اگه ضرر داره چرا تو مدارس دارن شیر توزیع میکنن؟
بجای پای مرغ میتونید پاچه گوسفند یا گاو هم تهیه کنید زلاتین گاوی خوبه تو پاستیل هست:n01:
کلسیم در دوزاژ بالا ( بصورت خالص یا ترکیبی) همراه ویتامین D مصرف شود فرد دچار هایپرکلسمی میشود.... معمولا کلیه ها ازبین رفته و فرد رو روانه دیالیزخونه ( بیمارستان) میکند.... ( کاملا جدی)نقل قول:
افرادی هم که مشکل پاراتیروئید دارن با مصرف کلسیم دچار افزایش فشار خون میشن و اگر مصرف مزمن باشد دچار هایپر کلسمی میشوند...
در هر 100 گرم شیر گاو حدود 150 میل کلسیم داریم .. اوردوز کلسیم هم 2 گرم در روز هست ... میشه گفت تاثیر زیادی ندارد مگر بیماری زمینه ای داشته باشید
تشکر بابت جواباتون:n16:
اگه شیر رو بجوشونیم کلسیم موجود از بین میره؟
اگه کلسیمش از بین بره اون وقت هدف شما از شیر خوردن چیه دقیقا؟نقل قول:
:n02:نقل قول:
تا جایی که میدونم شیر ویتامینA و B هم داره و برای پیشگیری از سرطان و دیابت هم موثره
هیچ وقت اتم از بین نمیرود ... کلسیم به صورت آزاد یا یونیزه در شیر وجود دارد و اگر به نقطه جوش برسه از شیر خارج میشه.نقل قول:
البته یادمون نره نقطه جوش کلسیم: هزار و نهصد درجه سانتی گراد!
کلسیم موجود در شیر خشک 3.5 برابر شیر مایع است .. در حدود 1 گرم در هر 100 گرم شیر خشک
هر چقدر شیر چرب تر باشه کلسیمش کمتره ...مخصوصا چربی 3%
کسی که قراره دیابت یا سرطان بگیره مطمئن باشید که میگیره حتی اگه روزی 1 تن ویتامین و شیر و .... مصرف کنه :)نقل قول:
مردم در باره ویتامین ها زیادی مبالغه میکنند ...
انسان باید معمولی و بدون وسواس زندگی کند ( مخصوصا وسواس غذایی!)
وسواس خودش سرطان اعصابه