هنگ کردن کامل ویندوز در حین انجام بازیها
سلام بچه ها
من به تازگی قطعات سخت افزاریم رو ارتقا دادم...کارت گرافیک و سی پی یو
مشکل من اینجاست که وقتی بازی بر فرض مثال PES 16 رو بازی میکنم (بر روی گرافیک High - 1080p) با 60 فریم ریت ثابت بعد از گذشت 25 - 30 دقیقه تصویر هنگ میکنه و بعد یک ثانیه به رنگ سبز (پیکسل های کوچیک) تغییر رنگ میده و تا ریست نشه درست نمیشه و در همون حالت باقی میمونه! و بعد رسیت شدن و اینکه ویندوز بالا میاد پیغام bluescreen میده و بعضی مشخصات رو مینوییسه که فایلش رو داخل یپ براتون آپ کردم:(در صورت نیاز)
از این ادرس C:\Windows\Minidump
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هامشخصات دقیق سیستم به این صورت هست:
cpu; Core2Quad Q9550 2.83 GH
Cpu Cooler Deepcccool Gammaxx 200
VGA: ATI RADEON HD 5870 OC Gigabyte 1 GB
(Power: Ersce 750w - (real - 450watt
Ram: 2 GB Apacer 1333 (قصد ارتقاش رو دارم تا یه هفته دیگه ولی نمیدونم مشکل از رم هستش یا نه)
خب بچه ها حالا بنظرتون چکار باید بکنم
هارد رو تست کردم مشکلی نداشت
سی پی یو رو هم که تازه گرفتم اونم مشکلی نداره و کارت گرافیک هم که در نو هستش و تهویه هوای داخل کیس هم که بخوبی انجام میشه (کیسم دپ کول تسرکت با 4 خنک کننده 12 سانتی)
تصویری هم از میزان حرارت قطعات گرفتم که براتون قرار میدم: (البته میزان حرارتشون خیلی خوب و در شرایط ایده عالی هستش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این رو هم بگم که تازه دیرو قطعات رو نصب کردم و این رو هم اضافه کنم که ویندوزم 7 سرویس پک 1 هستش که تعویضش نکردم و درایور کارت گرافیک قبلیم که انویدیا بود رو حذف کردم و درایودر کاتالیست (اخرین درایور که 15.7.1) رو نصب کردم و احتمالش هست بخاطر تعویض نکردن ویندوز باشه!؟
خب بچه ها حالا منتظر نظرات شما هستم که این مشکل من رو حل کنه چون واقعا روحیم خراب شده از این مشکلی که پیش اومده تو رو خدا کمکم کنید؟