يه سري ميگن كا 750 داره جوات ميشه....البته من اصلا همچين نظري ندارم(امضامو ببين)
ولي مي خواستم نظر شما رو بدونم
يعني كا 750 نوكيا 6600 دوم ميشه؟
مثلا فردا نگن كا هفتصد و جواد!!!!!!! :tongue: :sad:
نظر شما چيه؟
Printable View
يه سري ميگن كا 750 داره جوات ميشه....البته من اصلا همچين نظري ندارم(امضامو ببين)
ولي مي خواستم نظر شما رو بدونم
يعني كا 750 نوكيا 6600 دوم ميشه؟
مثلا فردا نگن كا هفتصد و جواد!!!!!!! :tongue: :sad:
نظر شما چيه؟
نترس نميشه!! اگه شد هم يعني بهترينه!
نترس
گوشيهاي سوني اريكسون هيچوقت جواتي نميشن
ببین اصلا قیافه کا750 به جواد شدن نمی خوره
ولی 6600 اصلا قیافشم جواده
چرا!!!!
چون یه طراحی ساده و معقول داره و از پیچ و خم های احماقانه که نوکیا به گوشی هاش میده استفاده نکرده
من چندبار مثال بزنم؟ هيچوقت ديديد كه بگن فلان مدل تلويزيون سوني جواده؟ ولي مثلا پارس گرونديك....
اينو خوب اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اما اگه زيادي ديگه بروبچ به پاي كا 750 بپيچن جوات ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط MTD_GOLD
آخ حرف دل منو زدي...دمت گرم بابا....ايول.نقل قول:
نوشته شده توسط mtd_gold
يا حق.... ;)
به نظر من من گوشی وقتی جوات میشه که دست افغانی ببینی
مثل 6600 بعد يه مدت عشق پناهنده هاي محترم بود!
ضمنا 6600 داران ناراحت نشن شوخي كردم!!!
فكر نكنم 750 خز بشه..................
باور نداري..........
بايد باور كني
هر گوشی میتونه جواد بشه بعد از 6600 _ 1100 جوادترینه
تايپيگ قشنگي نيست !!
اما در جواب اين دوستمون بايد گفت مارك سوني اريكسون مانند نوكيا نيست كه اينطور القاب بهش بچسبد!!
پس اگر دنبال اين نوع القاب ميخواهيد برويد سراغ مدلهاي مختلف نوكيا نظير 6630 و 7610 و غيره بگرديد.شكل و تيپ كا 750 هيچگاه قابل مقايسه با مدلهاي نوكيا نيست !! قابل ذكر اينكه من قبل از كا 750 نوكيا 6600 داشتم كه واقعا فاجعه بود. :biggrin:
هر كسي كه به نظرش مياد كا750 جواته دستش نگيره. مجبورش كه نكردن.
الانم اين گوشي هنوز پر فروش ترين گوشي دنياست پس حتما گوشيه خوبيه و زياد بودن به دليل خوب بودن
جوات بودن گوشيو نميرسونه.
موفق باشيد.
يا علي.
نوكيا و سوني اريكسون شده مثل استقلال و پرسپوليس ... بعضي ها چه تعصبي دارن .....
منم نظرم اينه كه كا 750 گوشي اي نيست كه بخواد جوات بشه مثل 6600 :puke: :puke: :puke:
منم كه گفتم...خودم اصلا به اين كه يه گوشي جواده اعتقادي ندارم
کاملا تایید میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط amir si
سونی اریکسون=استقلال
نوکیا=لنگ (پرسپولیس) مثل همیشه خز و بدبخت
ببين آقا بابكنقل قول:
نوشته شده توسط babak-online
قرار نشد اينجا كري بخونيم
اين عمل باعث ايجاد تفرقه بين دوستان و برادران عزيز ميگردد.
بهتره پستت رو ويرايش كني.
باشد كه رستگار شوي.
خيلي خوبه هيچ كسي تو اين تاپيك گوشي باز نيست...
عزيزان k750جواد يك ماهه جواد شده البته بستگي داره اسم چي رو بذاري جواد
گوشي جواد = گوشي كه قيمتش تو مايه هاي 200 تا 240 باشه و همه رقم امكانات داشته باشه ( بخصوص اگه صداي بلندي داشته باشه)
راستي من خودم يك ماهه كه k750 رو فروختم...
جدی ناز بشی الهینقل قول:
نوشته شده توسط alirezamatinrad
گوشی که ادم تو دستش بگیره تا بشه باهاش جلب توجه کنه وقتی زیاد بشه اون جواد هست از نظر من 1100 به هیچ وجه جواد نیست ولی ن90 شدیدا هست با وجود اینکه شاید در کل روز ن90 رو دست 2نفر ببینید و 1100رو دست 40نفر!!
گوشی هایی مثل ن91 .موتورلا وی تری ایکس .و900 بشدت در راه جواد شدن هستن چون ظاهری دارن که جلب توجه کنن وقتی دست چند نفر بیافتن میشه جواد
دست همه کس بودن دلیل جوادی نیست!!!البته 6600 و 6630 بدلیل طراحی اولیه که مثلا جلب توجه کنه جواد هست
ولی ک750 و و810 .پ910 به هیچ وجه جلب توجه نمیکنن پس جواد نمیشن
ولی و800 و و 900 وخیلی از گوشی های نوکیا دارای این زمینه هستن
روش فک کنین اونموقع بگین درست میگم یا نه
نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
مرسي دقيقا همينطوره كه شما گفتيد.
دوستان ناراحت نشن من اسامی گوشی هایی که زیاد استفاده میشن رومیزارم حالا هر اسمی که میخاهید روی این کوشی ها بزارین جواد یا هر چیز دیگه ای زیاد بودن یه گوشی نشون میده که این گوشی امتحان خودشو پس داده
6600
1100
k750
k300
6630
6670
7610
2600
3650
w 800
n90
مگه سوني جوات ميشه :laughing: حرفي ميزنيها :biggrin:
هر گوشي كه سوني نميشه
هر گوشي كه گوش كوب باشه جواد ميشه .يعني فقط 6600
سوني هيچ موقع جواد نميشه :rolleye:
نوكيا ...... :laughing:
نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
خيلي مي بخشد اصلا از طرز جواب دادن تون خوشم نيومد...من نظر شخصي خودم رو گوفتم حالا چون چهار تا ستاره زيره اسمت امده هر چيزي كه دوست داري كه نگو...
اصلا فكر نمي كردم تو اين سايت همچين جو هايي هم باشه
متاسفم...
درست ميگي من قبلا داشتم ولي با نظر تو موافقمنقل قول:
نوشته شده توسط green_life
تا جوات شدنش خیلی موووووووووووووووووووووووو وووونده!!!
خدائيش گوشي خوبيه
جواد شدن دخلي به اين گوشي نداره
نمره اين گوشي انصافا" 20
به نظر من که فعلا جواد نشده
شاید جواد بشه اما هیچوقت به پای جواد شدن گوشیهای نوکیا نمیرسه
جوادی هم levelداره
به نظر من که کسی که می گه 750 جواد شده آدم جوادیه داره از جوادی فرار می کنه
منظورم کسی نیست این نظر منه
بچه ها بنظر من هم كا 750 جواد ميشه چون تو خيابون دست يه چرخي هم ميبينم گوشي كا 750 دستشه
همه دارن الانشم جواد شده :laughing:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesar_tanha
اين حرف نوكيادارهاست كه همشون از كيفيت و قابليتهاي كا 750 كف كردند و كفرشون در آمده !!
حتي اون كسي كه اين تاپيك را باز كرده خودش نوكيا داره ! حتما هم گوش اش 6600 يا 6630 است !!
كسي كه كا 750 داره اصلا حاضر نيست به اين گوشي اين القاب نوكيائي را بده چون ميدونه چه جواهري توي دستشه !!!
داشتم تاپيك رو ميخوندم خيلي جالبه :laughing:
ولي واقعيت اينكه كا 750 هم يه روزي بقول دوستان جوات ميشه ولي نه الآن طبق گفته يكي از دوستان هم در حال حاضر كا 750 تو 10 گوشي (تو برندهاي مختلف) مقام اول رو داره و اين خودش ميتونه تاييد كنه كه اين گوشي خيلي طرفدار داره و انصافن هم گوشي قشنگيه (به گوشي كت شلواري معروفه) و يكي از دلايل جوات نبودنش هم فروش زياد اين گوشي تو بازار علاالدين هست :)
من از زماني كه سوني اريكسون... اريكسون خالي بود اريكسون داشتم...به عنوان باز كننده تاپیک می خوام بگم من خودم گوشیم کا 750ه....(ويرايش شد)نقل قول:
نوشته شده توسط ritana
پدرام جان شما كوتاه بيا يه ويرايش هم بكن ديگه نوكيا برندي نيست كه كسي باهاش بياد و كل كل كنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط Pedram Tanha
ممنون ;)
چشم مهدي جان...من به عنوان يه داره خودموني ميشه خاك پای همه تون هستم....ولی جا داشت این دوستمون پست اول این تاپیکو می خوند...من خودم گفتم به جواتی سونی اعتقاد ندارم....نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX