سلام
بچه ها من يك tv card خريدم و به تلويزيون وصل كردم تصوير را ظبط ميكنه ولي صدا رو نه
لطفا كمكم كنيد
Printable View
سلام
بچه ها من يك tv card خريدم و به تلويزيون وصل كردم تصوير را ظبط ميكنه ولي صدا رو نه
لطفا كمكم كنيد
عزيز خروجي صداي كارت تي وي رو به line in كارت صدات وصل نكردي حتمآ.
سلام
ببخشيد ميشه بگيد چه جوري ميشه خروجي صداي كارت تي وي رو به line in كارت صدا وصل كنم
خوب رو فيش ها خروجي كارت tv يك فيش هست كه حتما بايد به linein صدا وصل بشه اگه نشه به هيچ وجه نميشه صدا record كرد روش خاصي هم نداره شما اون فيشون كه معمولا چسبيده به چند تا فيش ديگه و مثل فيش اسپيكر ميزني تو line in (تو جك ميكروفون هم ميشه) بعد توي برنامه كارت tv هم همون فيشي رو كه زدي (line in يا ميكروفون) رو تو ستاپش انتخاب ميكني
خب اگه كارت صدات onboard باشه 3 تا فيش داره.
به ترتيب اولي كه سبز هست ماله خروجي بلند گو هست. دومي كه ابي در حالت پيش فرض واسه line in هستش.
خب با يه فيش دو طرفه خروجي صداكارتtv رو به ابي كارت صدات وصل كن.
تازه تو برنامه اي هم كه داري استفاده مي كني بايد تنضيمات صداي كارت tv رو روي line in تنظيم كني
ببخشيد ميشه واضح تر بگيد من اسپيكرام edifier است :sad:
خب کارت صوت انبورد سه تا فیش باید داشته باشه رفیق...
خوب داره بعدش چي ؟ :sad:
:sad: ببخشيد اسپيكر من سه تا فيش دو سره داره ايا فيش هايي كه پشت اسپيكر خورده بايد پشت تي وي كارت بخوره ؟
لطفا راهنمايي كنيد
خب حالا که داره از ورودی و خروجیش استفاده کن باید سه تا فیش رو جای خودش بذاری...
پس منظورت اينه كه هيچ فيشي براي ضبط صدا نبايد پشت تي وي كارت بخوره
چرا قد كارت تيوي اين جاي فيش وجود داره ديگه عزيز...
لصفا ميشه به زبان ساده برام توضيح دهيد تو رو خدااااااا :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
آقا تا حالا فهميدي فيش line in بر روي كارت صدا چيه درسته؟فيشي كه از اسپيكر به كامپيوتر وصل ميشه هم كه ديدي؟حاالا 1 فيش مثل همين جزو فيش هاي روي tv كارت هست اونو وصل كن به Line-in تا بقيشو بهت بگم
اين عكسو ميبيني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونيرو كه آبيه منظورمه شما تو اون سبزه 1 فيش ميكني ديگه حالا 1 فيش ديگه از همون نوع رو كارت tv هست كه اونو ميزني به آبيه
بعد از اين كار ميرسيم به تنظيمات برنامه كارت tv كه 2 حالت داره يا برنامه به صورت پيش فرض رو line-in هست كه در اين صورت كافيه فيش رو بزني به جك آبي و صدا خودش فعال ميشه و يا خودت بايد براش تعريف كني كه فيشت تو line-in هست كه اگر حالت دوم پيش اومد شما بايد اسم برنامه رو بگي تا شايد بتونم نهوه تنظيم صدا رو بهت بگم
اسم كارت tv و مدلشم بگو شايد كمك كنه :blush:
مدل كارت تي وي lifeviwe flytvprime 30
از اين تابلو تر كه ديگه نميشه يكي از اون جك هاي سبز يا آبي روي كارت ورودي صداي كارتهه كه بايد وصل بشه به lin-in
وقتي اين كارو كردي بهم بگو تا ادامه بديم
خوب كردم صدا مياد ولي صدا رو ضبط نميكنه
اگه مياد اما ضبط نميكنه مشكل از ويندوزه 1 خورده باهاش بازي كن بورو به acceries>entertament>volume control و همه تيك ها رو بردار بعد در قسمت ركوردش هم تيك رو روي line-in بزار درست ميشه
راستي حال كردي عكس كارتت رو پيدا كردم
نه عزيز مشكل از برنامه اي هست كه باهاش tv نگاه ميكني . برو تو تنظيمات صداي برنامت . همه رو بزار رو line in.
اگه مشكل از اونجا باشه صدا اصلا نمياد
حرف مهدي و مهرداد جفتش درست هستش...بايد هردو رو كمي دستكاري كني تا جواب بده...
بچه ها من ميخوام از رسيور ضبط كنمااااااااااااااا :biggrin:
يكي نيست جواب مارو بده؟
بابا تو رو خدا جواب بديد :sad:
خب باشه ديگه اونم ورودي خروجي داره ديگه عزيز...آخه چطوري واست توضيح بديم...همه كه گفتن...نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
خوب من كابل گرفتم وصلم كردم تصويرشم مياد صداشم مياد فيشي كه پشت اسپيكر زدم كه صدا بياد براي ضبط كه ميخوام بزنم پشت tv card اون فيش نميخوره به اونجا حالا چيكار كنم؟ :sad:
تبديل براي فيش بگير ديگه...كارت را ميفته...نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
دستت درد نكنه
بگم تبديل چي بده ؟
ببين اين يكي هم جواب بده دمت گرم
بابا بگيد ديگه تبديل چي بگيرم ؟
خداییش حامد آخرشی ها...تبدیل یه سیستم انتقالی میانبرد هستش که موقعی که یک فیش رو نمیتونیم به سیستم دیگه ای وصل کنیم از جای سوکت یا فیش اون استفاده میکنیم...بری هر الکترونکیی بهش بگی داره...نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
دمت گرم واقعا كه مومني نميدونم چه جوري ازت تشكر كنم
ببين خيلي ببخشيد مومن خدا اگر ميشه بگو چه تبديلي بده آخه چند نوع تبديل داريم
ببین تبدیل فیش خور نه سوکت دار ...فیش خور یادت باشه...در ضمن بنده وظیفه ام اینه رفیق گل... :)نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
hاز عكس اينزاگي خوشت اومد ؟ :tongue: