مودمهای بی نام و نشان Easy Net
چند روز پیش یک فروشگاه اینترنتی که حرف اول نام آن "ب" است یک جشنوارهای را برگزار کرد و در آن مودم هایی را عرضه نمود.
یکی از این مودمها Easy Net نام داشت که یک مودم 3G-Fi بود. یعنی اینکه با قرار دادن سیمکارت درون آن، اینترنت سیمکارت بصورت Wi-Fi اشتراک گذاری میکرد. هنگام خرید این مودم، نام 3G-Fi Modem /WiFi/3G در فاکتور ثبت میشد و برای مشتری ارسال میشد.
بنده یک عدد از این مودمها را خریدم، بعد از هشت روز که به دست بنده رسید.
در مورد مودم باید عرض کنم که نسبت به پولی که میدی ارزش داره. نکتهی بسیار مهم در مورد این مودم اینکه تنها با نسل سوم تلفن همراه و آخرین نسخه ی نسل دوم تلفن همراه سازگاری داره.
بنابراین ممکنه که شما جایی باشید که نسخه قدیمی نسل دوم به خوبی آنتن بده ولی این مودم شبکه رو شناسایی نکنه.
شماره تلفن پرنس کامپیوتر - گارانتی مودم easy net
نقل قول:
یه نکته دیگه شبکه 2g رو تو قسمت تنظیمات شبکه نمیتونه پیداکنه ولی روش نوشته ساپورت میکنه نه سایتی نه پشتیبانی!
آقا بالاخره شماره رو پیدا کردم. زنگ زدم میگم چرا نسل دو و EDGE رو پشتیبانی نمیکنه؟ طرف میگه EDGE که نسل چهاره !!! :n08:
میگم GPRS چی؟! اونم نسل چهاره؟! میگه GPRS که اصلا نسل نیست !!! :n38:
میگه تاحالا کسی زنگ نزده اینو بگه.گفتم برای اینکه نه سایت دارین، نه کارت گارانتی یا شماره ای همراه محصول نیست.اینا یه مودم از چین وارد کردن.یه برند easy net رو هم از خودشون درآوردن زدن روش. اون یکی هم برند خودش provision رو زده روش.
زنگ بزنید بگید چرا نسل دو اینترنت همراه و استاندارد n وای فای رو نداره تا خیال نکنن با هالو طرفن. :n24:
مجموعه پرنس کامپیوتر
تلفن: 02188932280
درایور مودم Easy Net برای ویندور 8.1
نقل قول:
منم گرفتم تو ویندوز 8 نمیشناختش با هزار بدبختی تونستم درایورشو پیدا کنم یه ایکون داره روش کلیک میکنی وصل میشه داغ هم میشه یه نکته دیگه شبکه 2g رو تو قسمت تنظیمات شبکه نمیتونه پیداکنه ولی روش نوشته ساپورت میکنه نه سایتی نه پشتیبانی!برای sd کارت هم اون فلز روشو باید بکش عقب بیاد بالا رمو بزاری توش ببندی
دوست عزیر میشه درایورش برای ویندوز 8.1 رو بذاری. منم نمیتونم نصبش کنم. یا راهنمایی کن از کجا بگیرم