✔ کــنــکــور 95 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر
سلام بر تمامی دوستان وکنکوری های گرامی سال 1394 و 1395
با آرزوی موفقیت برای شما
با توجه به اینکه پرونده ی کنکور 94 تا چند وقت دیگه بسته می شه و دوستان کنکوری بعدی باید برای کنکور 95 برنامه ریزی کنن ، این تاپیک رو ایجاد میکنم تا همه ی بحث های مربوط به کنکور 95 در اینجا مطرح بشه ( تاکید میکنم ، کنکور 95 )
برای بحث در مورد انتخاب رشته ی کنکور 94 (بعد از اعلام نتایج اولیه) به تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید
توجه مهم!!
با توجه به بالا بودن فعالیت در این تاپیک و افزایش روزانه تعداد زیادی پست ، اون دوستانی که از لحن نا مناسب استفاده کنند یا به هر نحوی خارج از چارچوب قوانین انجمن فعالیت کنند در وهله ی اول اخطار دریافت می کنند و در صورت ادامه ی رویه دسترسی اونها به این انجمن محدود خواهد شد!
1- لطفا هر گونه سوال و تست رو با توجه به رشته ی تحصیلی در زیرشاخه ی مربوطه و در تاپیکی که در اون زیرشاخه برای این کار در نظر گرفته شده مطرح بفرمایید. (تست ریاضی در بخش ریاضیات و ...)
2- پرسش و پاسخ های شخصی رو فقط در پیغام خصوصی پیگیری بفرمایید.
3- پستهای پشت سر هم رو حتما در یک پست ارسال بفرمایید. در صورت مشاهده به دلیل بالا بودن تعداد پستها پستهای بعدی حذف خواهند شد.
4- برای معرفی و درخواست نمونه سوالات آزمون ها هم از تاپیک
که به همین منظور در همین زیرشاخه قرار داره استفاده بفرمایید و این قبیل موارد رو در این تاپیک ارسال نکنید.
5- برای معرفی و درخواست منابع آزمون ها هم از تاپیک
که به همین منظور در همین زیرشاخه قرار داره استفاده بفرمایید و این قبیل موارد رو در این تاپیک ارسال نکنید.
6- برای راهنمایی در مورد کتایها و جزوات کمک آموزشی هم از تاپیک
7- برای بحث هاي فني در مورد درس هاي مختلف ، براي هر درس تاپيك جداگانه وجود دارد:
با آرزوی موفیت برای شما کنکوری های عزیز
با تشکر
گروه مدیریت انجمن آموزش عالی
✔ کــنــکــور 95 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر
نقل قول:
سلام دوستان.من کنکوری 96 هستم....الان دوم ریاضیم...فردا هم به حول قوه الهی کارنامه و این جریانات رو در پیش دارم...دعامون کنین.چنتا سوال داشتم:
1-سال سوم بهتره توی ازمونای چه موسسه ای شرکت کنم؟ برا همین تابستون بنظرتون کلاس برم؟؟؟ دبیر امسال و پارسال شیمیمون از دبیران گاج هستن کلاساشون رو برم؟با اینکه دبدبه و کبکبشون زیاده اما من شیمیم قوی نیس.یعنی در حد 17 اینا هستم...فیزیک هم حتما باید برم.فیزیک هم 18 اینا میشم ولی علاقه دارم مث ریاضیم قوی شه.راستیتش من ریاضی و هندسه و اینجور درسام واقعا قویه...درسایی مث ادبیات و دینی و اینام خوبن.معدل ترم اول 19/43 شد که میدونم کمه.ضمنا ساکن کرمانشاه هستم...
در طول ترم چه کلاسایی بهتره برم؟ از امسال چقد بخونم؟؟؟ میتونم امتحانات نهایی بالای 19 شم؟؟؟ این تابستون فعلی رو چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین...ضمنا الان هم برای رفتن به کلاسای تابستون امسال دیر نیست
سلام به عنوان كسي كه كنكور دادم نظرم رو مي گم، و اينا صرفاً تجربه ي خودم هست، ممكنه غلط باشه:
اول اينكه آزمون رو سال بعد (چهارم) اونم فقط سنجش شركت كن، دور بقيه خط بكش
دوم اينكه درسي رو كه خودت از پسش برمياي كلاس نرو ، وقتت رو زيادي مي گيره، شما امسال رو درس هاي سال سوم تمركز كن، سعي كن مفهومي ياد بگيري كه هم توي امتحان هاي نهايي مؤفق باشي و هم كنكور
و اينكه كلاس هايي رو هم كه ميخواي بري با انتخاب دقيق و بررسي جوانب و زماني كه داري برو نه از سر رودربايستي با معلّمي يا يك دوستي و يا اينكه صرفاً چون فلاني رفته ، منم برم!
تابستون امسال رو بنظرم كاري نكني هم با مشكل جدي مواجه نميشي! ولي اگه قصد درس خوندن داري بهترين كار اينه رياضي و فيزيك سال سوم رو تو اين تابستون بخوني و آشنا بشي (شيمي سال سوم و چهارم مثل دوم سخت نيست)
اضافه كنم خيلي به معدل هاي ترم ها و سال هاي پيش اكتفا نكن ! چون بحث امتحانات نهايي سوم و كنكور يه چيز ديگه ست!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk