مثل همیشه نوکیا با سود سی وشش ممیز شش درصدی در جای اول است
موتورولا رده ی دوم رو به خودش اختصاص داده
سونی اریکسون سومه
سامسونگ چهارم(براش متاسفم)
ال جی الکتریک پنجم
و در آخر بنکیو ششم
این رده بندی مال سال میلادی جاری میباشد
باتشکر از روزنامه ی کلیک
Printable View
مثل همیشه نوکیا با سود سی وشش ممیز شش درصدی در جای اول است
موتورولا رده ی دوم رو به خودش اختصاص داده
سونی اریکسون سومه
سامسونگ چهارم(براش متاسفم)
ال جی الکتریک پنجم
و در آخر بنکیو ششم
این رده بندی مال سال میلادی جاری میباشد
باتشکر از روزنامه ی کلیک
دستت در نكنه منم اينو 2 3 روز پيش تو همشهري ديده بودم.
از اينكه سوني اريكسون يه پله اومده بالاتر خوشحالم .
نوكيا هم يه روزي تو اين رقابت از سوني اريكسون عقب ميفته.
اين روز زياد دور نيست.......نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
فقط سونی اریکسون و بعدشم نوکیا و بعدش سامسونگ
موتورولا از سونی اریکسوت بالا تره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به خاطر اون وي 3 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته چون موتورولا تو ايران زياد فروش نداره اما تو آمريكا و اروپا دراه 70-80 درصد فروش ميره :)نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
اينجا همه گير دادن به نوكيا در صورتيكه از 50 درصدشون كه ميپرسي چرا نوكيا ميخري ميگن بخاط اينكه آنتن دهيش خيلي خوبه و ميخرنش ديگه كار به هيچي ندارن :happy:
نتيجه گيري :
اگه ايرانيها بيخيال نوكيا بشن رتبه فروشش ميره تو رده دوم يا سوم ;)
يعنی نوکيا که الان اول بخاطر ايرانی هاست؟!نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
خب خیلی از ایرانی چون مارکه نوکیا رو دوست دارن می خرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم تا الان فقط سونی اریکشون داشتم ... اما جدیدا بد جوری عاشقه n93 شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1000000000000000% تاييد ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
من فقط از سوني اريكسون خوشم مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا nokia فقط سیمبین که او بالا نگهش داشته و گرنه گوشی فقط سونی. اما فعلا گوشی فقط نوکیا(به خاطر سیستم عاملش) البته این نظر منه
90% بله ;)نقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
خوب مونيكا جان شما هم اگه ميخواي عذاب بكشي و از خريدت پشيمون بشي , برو سراغ همون نوكيا :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
كسي كه بنز سوار ميشه هيچوقت نميتونه سوار پيكان بشه ;)
نتيجه گيري : به نظر من بهترين برند تو گوشي اول سوني اريكسون هست بعد نوكيا
اينو زمان مشخص ميكنه :)
به نظر منم سونی اریکسون بهتره .نوکیا گوشیهای ارزون زیادی هم داره بیشتر فروشش هم به خاطر همون گوشی ها هستش.اینم تائید میکنم که نوکیا فروش بیشتری تو ایران داره نمیدونم چرا ولی شاید به خاطر اینه که یکی از اولین گوشی های باشه که وارد ایران شد.البته سونی اریکسو ن داره بهش میرسه.دلیل فروش بیشتر متورولا هم همونطوری که گفتید بازار آمریکای شمالی هستش.
چون تو آمریکای شمالی از سیستم های Gsm استفاده نمیشه و از یه سیستم کدینگ دیگه استفاده میکنه که بیشترین گوشیهای سازگار با این سیستم رو متورولا میزنه.دلیل خواصی نداره.
چرا اين قدر دعوا ميكنيد هركي از هر گوشي اي كه خوشش مياد بره بخره !!!
ولي اينو هم نبايد فراموش كرد كه سيمبيان نوكيا آدمو وسوسه مي كنه ( عجيب هم وسوسه مي كنه)
چون خودم اول رفته بودم تو كار سوني اما وسوسه شدم كه نوكيا بگيرم!
یهنی نخرمش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه خهلی خوشمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا جدا پشیمون می شم؟ قراره1 تومن خرج کنما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب مونيكا جان شما هم اگه ميخواي عذاب بكشي و از خريدت پشيمون بشي , برو سراغ همون نوكيا
فعلا که سروره پیتی تون سوراخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوني اريكسون سوراخه!!!!!!!!!!!!!
اقا قرار شد توهين نكنيم.
خوب نوكيا هم تنها فرقش با گوشت كوب اينه كه سيمبين داره.
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
آقا بيايين دعوا. حال ميده ها!!! :biggrin:
چرا تازگيا اينقدر ملت با نوكيا بد شدن؟
گوش كوب بودنش كه هميشه خدا همينشكلي بوده
مخصوصا 6630(خودمم همينو دارم) خدايي اند گوشكوبه. پايينشم كه گرد و قنبليه (كسره روي ق و ب) :laughing:
اما من همين گوشكوبو با 100 تا سوني عوض نميكنم(عجب چاخانايي!)
اينجور تاپيكها هم جاي خوبين براي افزايش تعداد پستها. يادم باشه از اين به بعد يه پايه دعوا باشم :tongue:
من نميدونم اين سوني اريكسون به جز سيمبين همه چيزاش از نوكيا بهتره ولي نوكيا اين سيمبين علم كرده انگار بمب اتم گذاشته تو گوشي هاش.
من نميدونم اين سيمبين چه گلي به سر شما زده.
منظورت از افزايش پست با من بود كمال جان؟
واقعاً راست ميگی...نقل قول:
نوشته شده توسط kamal_iut
من نميدونم چرا بچه ها اينجوری ميکنن....اون از تاپيک K800 و n73 اينم از اين...(تاپيکی که ميگم يک دفعه 12 صفحه شد!)
يکمی رعايت کنين خواهشاً (روی صحبتم با هيچ فرد خاصی نيست)
من خودم گوشی نوکيا رو بيشتر از همه دوست دارم، ولی هيچ وقت از هيچ گوشی بد نگفتم(به استثنا ی يکبار که از شکل يک گوشی بد گفتم!)
که البته اون یه گوشی .گوشی من بدبخت بود که به پای میمون تشبیه شده بود!!!!!!!ک750!! :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
و داداش مونیکا!!!!!!! :blink: :blush: میخای 1تومن بدی برو پ990 بخر من باهاش تو حدود 10دقیقه کار کردم شیفتش شدم حیف که پولم نمیرسه!!!
اخ اخ خندم میگیره به خریدارای نوکیا !!!!!!ن70خریدن 450تومن(خودم هم زمانی بودم) حالا شده 320تومن
ن90خریدن 550تومن حالا شده 395تومن!!!!!!!!!!!!
باز ک750 از اولین روزی که اومد 170تومن افت قیمت کرد
ولی ن 90 از روز اولش یک میلیون و50تومن افت قیمت داشته باحال نیست
البته metal جان اگه يادت باشه اونو يک شخص ديگه گفت!...يادت هست؟!نقل قول:
که البته اون یه گوشی .گوشی من بدبخت بود که به پای میمون تشبیه شده بود!!!!!!!ک750!!
ای بابا metal جان توروخدا شما ديگه شروع نکن!نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
من هم موافقم ولي بزودي اين اتفاق نمي افته چون سوني هنوز سياست جديدي پيش نگرفته تنها برتري گوشيهايي كه جديدا توليد ميكنه نسبت به قبلي ها كيفيت دوربين بالاتر و طرحهاي جديد تره از لحاظ نرم افزاري خيلي تفاوتي با قبليهاش نداره مثلا شما فرق z525 با z520 يا فرق w800 با w700 رو به من بگين درسته فرق دارن ولي زياد به چشم نمياد فعلا مشکل شرکت se اينهنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
تاييد ميشه متال جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد ن70 و ن90 نوبت ن80 و ن73 و ن93 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ن93 1350 بود الان شده 700 تومن ولي همين ميمونه تا 3 سال ديگه بعد ميشه 300 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي و810 اومد 450 تومن (همون موقع هم مي ارزيد) بعد 2 ماه شد 300 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته قیمت روز اولش همین بود!!!
قیمت روز اول ن70 یادمه 700تومن
و ن90 هم بود 1100 تومن جالب نیست
بعد شد 400تومن و 540تومن
و حالا هم رسیده به 320تومن و390 تومن معلوم میشه که نوکیا تو این مدت فقط تو پاچه ملت میکرد
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
نه عزيز من. باور كن اصلا منظورم شخص خاصي نبود. خود منو نديدي؟ منم اگه بخوام روي حرف خودم بايستم ميتونم توي اين تاپيك حد اقل 10 تا پست بدم. فقط كافيه با يكي دو نفر كل بندازم. اينو كلي گفتم. يه خواهسي هم از شما و metal جان دارم. اينقدر تعصبي برخورد نكنيد. چرا همه ايرانيها دوست دارن حرف خودشونو ثابت كنند؟ حتي اگه اشتباه باشه.خود منم همينطورم. اما تصميم گرفتم حداقل اينجا يكمي بيخيال اين موضوع بشم. چه دليلي داره كه من بيام مدام از سيمبين تعريف كنم و بد گوشيهاي بدون سيمبين رو بگم؟ (يا بر عكس) توي اين جور تاپيك ها خيلي خوبه كه هر كسي يه مرتبه نظر خودشو بده و السلام. ديگه نياييم هي.............
تو و800 از واكمن استفاده كرد اين اولين سياست خوبش بود :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط black_rose
ببین استفاده از سایبر شات تو کا800 این دومين سیاست :cool:
سوميش میخواد از تکنولوژي تلوزيون وگا تو موبايلش استفاده كنه :cool:
چهارميش ميخواد از تكنولوژي psp تو موبايلش بهره ببره :cool:
حالا ميام به نوكيا ميرسيم.نوكيا كه اصلا يه سياست هم به خرج نداده. فقط ارتقا سيستم عامل سيمبين
كه نوكيا اگه اين سيمبينو نداشت فكر كنم 2 روزه برشكسته اعلام ميشد
حالا خودمونيم اين سيمبين هم اش دهان سوزي نيست :blush:
متال جان تازه به اين نتيجه رسيدي؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و البته قیمت روز اولش همین بود!!!
قیمت روز اول ن70 یادمه 700تومن
و ن90 هم بود 1100 تومن جالب نیست
بعد شد 400تومن و 540تومن
و حالا هم رسیده به 320تومن و390 تومن معلوم میشه که نوکیا تو این مدت فقط تو پاچه ملت میکرد
تاييد ميشه علي جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا خودمونيم اين سيمبين هم اش دهان سوزي نيست
آره اينم حرف درستيه قبلا نه ولي الان ديگه نوکيا حدود 90% با سيمبيان زندست و اين از زماني که سري n رو روانه بازار كرد اتفاق افتاد حالا اگر سيمبيان در رقابت با ويندوز موبايل شکست بخوره ديگه خيلي جالبهنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
پيتي مون؟؟؟؟ بابا من اول اينجا عضو بودم تو پيتي هم عضو شدم بعد پشيمون شدم برگشتم :biggrin:
الان سونی اریکسون داره رو همه رو کم میکنه اینطوری که پیش میره در نوکیا تخته میشه
آقا این نوکیا خوبه مخصوصا ان 80 و 6111 و ان 93 و 73 این سونی تا 100 سال دیگه نمی تونه فروشش به نوکیا برسه حتی شرکت های دیگه : از طرف only nokia
samsung جون برو حال کن :rambo: :rambo: :rambo:
احتمالاٌ کمتر از یک سال دیگه سونی میشه اول سامسونگ میشه دوم نوکیا هم شاید سوم میدونی چرا ؟ :santa:
1- سامسونگ با ویندوزش برای نوکیا شاخ میشه و چون یک طرف معامله مایکروسافت است احتمالاٌ سامسونگ برنده میشه و از این وضعیت سونی از آب گل و الود ماهی میگیره و اول میشه
2- تجربه ثابت کرده شرکتهای در صدر همیشه بعد از مدتی میلغزند مثل له کردن مایکروسافت توسط گوگل :laughing:
3- احتمالاٌ سونی سیستم عامل جاوا را بسیار گسترش خواهد داد و یا شاید هم ویندوز سی ئی را بر روی گوشی هاش نصب کنه
پس رده بندی سال آینده :
1- sony ericsson
2- sony samsung
3- شاید نوکیا باشه تازه اگه ال جی یا بنکیو رو گوشیشون ویندوز نذارن
اگه سونی اریکسون دو سه تا گوشی تو مایه های کا 750 و و 800 که سیمبین هم داشته باشن بزنه ..... چی میشه؟؟؟؟؟
خوب آخرش من نفهمیدم ما داریم در مورد گوشیها بحث میکنیم یا سیستم عامل .اینو بگم که متال به این زودیا نمیاد رفته اراک دانشگاه حالا کی وقت کنه اینجا رو تکون بده پس باید خودمون تکون بدیم.بسم الله شروع کنید اومدم.