من ۵ هزارتا رفتم هیچی درست نشده ماشین مشکل شدید داره توی حرکت اولیه کلی ریپ میزنه و دنده دو به شدت میلرزه بقیه دنده ها موقع رها کردن کلاچ خرچچچچچچ صدا میدن . توی تست شتاب اولیه از پراید خوردم . اونم وانت ! ولی فکر میکنم این مشکل حل بشه یه نفسی بکشم و همه چیز مرتب بشه .
اونایی هم که گفتن باهاش برو درست میشه آخه چه حرفیه ؟ میخوان از سر خودشون باز کنن . ماشین رو باید با گاز زیاد حرکت بدی درصورتی که ۲۰۶ سالم بدون گاز کلاج رو رها کنید خیلی راحت عین آب راه میوفته .
از رییس کارخونه بنتلی پرسیدن چرا ماشیناتون رو بادست میسازید ؟ خیلی طول میشکه و میتونید با ربات راحت و سریع بسازید .
رییس چند پاسخ محکم میده و مهمترین جوابی که میده و به این تاپیک هم مربوط میشه اینه که :
انسان ممکن هست خطا کند . خودرویی که به دست انسان ساخته و منتاژ میشود در آن خطای انسانی دخیل هست . اما نکته مهم این است که اگر خودرویی با نقص انسانی و دست ساز وارد بازار شود فقط همان خودرو دچار نقص هست و بقیه مبرا از این نقص میباشند درصورتی که در تولید مکانیکی رباتی در صورت نقص کوچک ممکن هست ده ها هزار خودرو با همان نقص تولید و وارد بازار بشوند .
حالا شما بگویید
دردسر کدام گزینه بیشتر و نارضایتی مشتری کدام مورد کمتر هست ؟