سلام
سوالات نرم افزاري و سخت افزاري خود را راجع به مودم و دستگاه هاي ارتباط نت و شبكه در اين تاپيك مطرح كنيد .
سلام
سوالات نرم افزاري و سخت افزاري خود را راجع به مودم و دستگاه هاي ارتباط نت و شبكه در اين تاپيك مطرح كنيد .
سلام
مثل اینکه من اولین مشتریه این تاپیکم .من مودمم us roboticsهست و مشکل کامل نصب تو ویندوزهای MEو98 رو دارم .لطفا کمک کنید ممنون
:cry: :cry:
هادی جان شما از سايت مربوط Driver برای ويندوز 98 رو دانلود کنيد و نصب کنيد مشکل حل ميشه
سلام
من درايور مودم craitive blaster نياز داذم
سلام خدمت hamidfull عزیز من cdنصب مودم رو دارم آیا باز نیازی به دانلود درایور هستم؟ممنونم :mrgreen:
Sara&Mohsen جان شما به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريد و با توجه به مدل دقيق مدم خودتون درايور اون رو دانلود کنيد
هادی جان بله نياز هست چون درايور ها هر چند وقت يک بار به روز و بهينه ميشن بايد جديد اون هارو دانلود کرد تا با آخرين تغييرات سازگار باشه
سلام ببخشيد مودم ID Caller Zoltrix smart spirit 3 chip
داره لطفا به من كمك كنيد
honarmand جان بله داره ولی ID Caller اش تو ايران کار نميکنه مخصوص آمريکا هست
با سلام hamidfull عزیز خیلی ممنون که راهنمائیم کردی :wink:
نظر دوستان در مورد مودم
Intelect
كه ادعا ميكنه چيپست اصل اينتل داره چيه؟
كسي استفاده كرده؟
با سلام من به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وتونستم درایور مودمم رو پیدا کنم ولی نتونستم دانلودش کنم مدل مودمم usr263094OEMهست خواهش میکنم راهنماییم کنین .در ضمن درایور xp مودم هم مشکل داره و زود به زود باید نصب مجدد بکنم چون به هم می ریزه حالا من امیدم به شماست (یا هر یک از دوستان که بتونن یه راهه حل واسه من بذارن ممنونم :roll: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
من مودم Creative دارم خیلی راضی هستم
سلام اينو يه جاي ديگه پرسيده بودم جواب نگرفتم:
ميشه فهميد مودم از اول عمرش چقدر كار كرده
سلام
دوست عزيز تا جايي كه من اصلاع دارم به صورت سخت افزاري نميشه ولي از روي تاريخ ساخت يا بر چسب گارانتي حدود اون رو ميشه فهميد ... حالا براي چي ميخواهي ؟
سلام يه مودم دسته دوم بود ميخواستم ببينم چقدر كار كرده
من مودم Zoltrix SmartSpirit V.90 دارم خواستم بدونم كه كال وايتينگش خوب كار مييده يا نه اگه هم كار ميكنه چطور بايد فهميد يكي پشت خط :wink:
در مورد تماس تلفني كه من رو راضي نمي كنه 8)
عزيز اين به منطقه مخابرتی شما بستگی داره وليمن تا حالا جايی نديدم کسی از اين امکاناتی که شما ميگی استفاده کرده باشه اگر کسی کرده همينجا بگه
HamidFULL, جان آخرين درايور مودم جنيوس مدل sv92p را از كجا ميتونم بگيرم.؟؟
Ali_k جان اين موضوع رو در تاپيک درايور های سختفزار که تازه راه اندازی شده مطرح کنيد تا راهنمايی کنم
شرمنده ولی به قوانين بايد پايبند بود!
باشه چشم . منم به قوانين پايبندمنقل قول:
نوشته شده توسط HamidFULL
ممنون علی جان من راهنمايی کردم
دوستان لطفا سوال يا جواب بدهند و از كلمات بيهوده
استفاده نكنند
با سلام خدمت دوستان چند وقت پيش مطلبي در مورد خريد مودم نوشته بودم كه عزيزاني زحمت كشيده و جواب دادند ولي به علت مطرح شدن در جاي نا مناسب ادامه مطلب را در اين قسمت مي نويسم اميد وارم كه به دوستان در جهت خريد مودم كمك كند .
چند هفته اي در گير انتخاب كردن مودم مورد نظر بودم و به گمان اينكه مودم Zoltrix Smart Spirit اين خصوصيات را دارد آن را خريدم ولي بعدا متوجه شدم كه نياز هاي مرا براورده نمي كند .
ولي پس از كمي تحقيق مودم مورد نظر را پيدا كردم كه مشخصات آن به شرح زير است.
(modem ( ORANGE ) chpset (INTEl
CallerID سازگار با ايران
Call Waiting
Online Call CallerID
توضيح اينكه به همراه cd اين مودم برنامه Fax Talk عرضه شده كه مي توان از مودم به عنوان فكس و منشي تلفني و تماس تلفني استفاده كرد .
از برنامه phone tray نيز در صورت در دسترس بودن مي توان به عنوان ذخيره تماسهاي گرفته شده و اطلاع از تماس هنگام اتصال به اينترنت بهره برد .
شايان ذكر است درايور خود مودم در تماسهاي تلفني مقداري به صداي ارسالي و دريافتي اكو مي داد كه با گرفتن درايور جديد از سايت اينتل و به روز كردن آن اين مشكل نيز به حداقل رسيد.
با تشكر از دوستاني كه در ابتدا مرا راهنمايي كردند اميدوارم مطلب فوق در جهت خريد مودم مناسب به شما كمك كند.
دوستان سلام.
ما يه سيستم داريم كه مودم راكول روشه وقتي به اينترنت كانكت ميشه با سرعت 3يا 4 كيلوبايت كانكت ميشه و بدتر از اون اينه كه وقتي ميخواد يه صفحه رو باز كنه جون ميكنه دانلود كردنش كه ديگه نگو.
اين مودم رو روي يه سيستم ديگه تست كردم اما مودم مثل فرفره كار ميكرد يه مودم ديگه گذاشتم روي اين سيستم بار هم گرفتار همين مشكل شد در ضمن بگم اين سيستم هيچ مشكل ديگه نداره.
از دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
ويندوز هم عوض كردم افاقه نكرد.
با سلام من مودم D_Link DFM-560E را روي ايكس پي SP1 نصب كردم اما با آنكهدر دفترچه توضيحات دستگاه نوشته شده كه امكان وويس دارد لي وويس آن نصب نمي شود درايور آن را از اينترنت هم دانلود كردم اما هيچ فرقي نكرد وقسمت صوتي مودم كار نمي كند .
آيا كسي براي حل اين معضل راه حلي دارد؟
با اين اوصاف حتما سيستم شما مشكل داره . مودم رو به يه پورت ديگه وصل كنيننقل قول:
نوشته شده توسط gama
با AntiSpy و آنتي ويروس دستگاهتون رو كامل مورد تنتيش قرار بدين
با سلام خدمت دوستان .من يه مشكلي در رابطه با مودمم دارم اونم اينه كه مودم من بعضي اوقات قاطي ميكنه چه جوري اينجوري ... هر وقت ميخوام به اينترنت وصل بشم وصل نميشه و وقتيم كه به كنترل پنل و قسمت مودم ميرم و در تب Modem ميرم در قسمت Attached to مينويسه Not Finictal و من هر كاري ميكنم تبديل به Com3 نميشه و اين مشكل فقط با عوض كرئن ويندوز و يا system restore كردن رفع ميشه . از دوستان كسي ميتونه بگه مشكل از كجاست و چي كار بايد كرد چون من حتي آتيستالم ميكنم مودمم را ولي بازم مشكل بر طرف نميشه :cry:
gama عزيز مشکل شما از ولتاژ خط تلفن شما هست ببينيد وقتی بيشتر از 1 تلفن به خط وصل باشن ولتاژه خط پايين مياد و مدم برای کار با اينترنت مشکل پيدا ميکنه برای همين شما هنگام وصل شدن به اينترنت بقيه تلفن هارو از خط خارج کنيد اگر درست نشد مشکل از سيمکشی داخل ساختمان هست که يک جايی ولتاژ حدر ميره و مدم شما مشکلی نداره
habib عزيز شما از مدم چه صدايی انتظار داريد که گفتيد Voice اش کار نميکنه؟
Ali_k جان شما مدل مدم و ويندوز خودتون رو بگيد و بگيد هر چند وقت يک بار اين مشکل پيش مياد يعنی وقتی ويندوز کهنه ميشه يا ...
حميد جان من مودمم جنيوس Sv92p هستش و ويندوزمم Media Center هستش و بگم همون مشكلي را كه گفتم پيروز پيدا كردم و من هيچ چاره اي نداشتم برا همين System Restore كردم (حالشو نداشتم ويندوزو عوض كنم) :wink:نقل قول:
Ali_k جان شما مدل مدم و ويندوز خودتون رو بگيد و بگيد هر چند وقت يک بار اين مشکل پيش مياد يعنی وقتی ويندوز کهنه ميشه يا ...
عزيز من ممنون از اينكه توجه كرديد منظورم صداي اسپيكر مودم نيست كه بلكه درايور صوتي مودم منظورمه يعني امكان ارتباط صوتي از طريق مودم برقرار باشد مثلا بتوان از مودم اسپاي استفاده كرد اميدوارم منظورم را گرفته باشيد .
Ali_k جان اين مشکل از ناهمخونی ويندوز با سختفزار شما هست ميدونيد معمولاً اين مشکل با Update Driver کردن حل ميشه ولی در اين مورد چون ويندوز گاهی اوقات پورت COM3 رو که مدم رو اون کار ميکنه نميشناسه اين مشکل پيش مياد برای حل شدنش حتماً يک Update Driver دقيق بکنيد و وقتی ويندوز سالم هست و کار ميکنه از درايور های سختفزاری تون bakup بگيريد
habib جان من فکر ميکنم امکان Voice مدم شما فعال است و مشکل از اينجاست که من تا حالا نديدم مدم ايی بتونه با Modem SPY کار کنه!!!
البته اگه شما تنظيمات دقيق کنيد و دستورات مدم خودتون رو بلد باشيد ميتونيد ازش به عنوان منشی تلفنی استفاده کنيد يا ... به اين ميگن امکان Voice مدم
سلام من درايورمودم زير را براي xp مي خواستم لطفا كمك كنيد:
Conexant SoftK56 Data,Fax,Speakerphone PCI Modem
m_h_hadavi عزيز شما به اين صفحه بريد و Agree کنيد بعد در صفحه ايی که مياد درايور مورد نظرتون رو دانلود کنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
مودم من zoltrix smarspirint 3chip هنگامي كه من كانكت هستم سيستم شروع به هنگ كردن ميكنه بعد از 30 ثانيه اي صدايي حالت فيس فيس از مودم شنيده ميشه و اين حالت ادامه داره تا من سيستمو boot سخت افزاري كنم از راهنمايي شما ممنونم هست :(
فقط درايور زير وجود دارد
Conexant SoftK56 Data,Fax
Speakerphone PCI Modem ندارد
به همين دليل برنامه هاي منشي تلفن كار نمي كند
كسي به سوال من جواب نميده ؟ :cry:
ممنونم از اين كه توجه كرديد.
ولي نميدونم با چه كلماتي توضيح بدم كه متوجه بشيد!
عزيز من درايور صوتي مودم نصب نمي شود يعني مودم برخلاف ادعاي سازنده آن قابليت وويس ندارد.
اين كه مودم اسپاي را مثال زدم براي تفهيم اين موضوع بود ضمن اين كه من خودم با مودم اسپاي راحت توسط مودم زولتريكس توانستم كار كرده و تلفن هاي زيادي رو ضبط كنم.
به هر حال بگذريم: مودم د لينك موصوف قابليتهاي صوتي آن فعال نيست در حالي كه بايد باشد
gole_laleyemanito gole_laleyemanito عزيز اين مشکل خط شما هست با مدم شما که باعث هنگ سيستم ميشه البته شما Update Driver کنيد و يک بار هم ويندوز رو عوض کنيد شايد درست شه ولی بهترين راه انتخاب مدم ايی مناسب با خط شما هست
m_h_hadavi عزيز به هر حال اين درايور مربوط به چيپ مدم شماست و درايور ديگه ايی که امده باشه و جديدتر و بهتر باشه نيست
habib جان پس ما به اين نتيجه رسيديم که D-Link دروغ گفته و قابليت Voice نداره تمام!!!!!!
يك مودم با كالر اي دي معرفي كنيد.
يعني من نمي توانم از برنامه هاي منشي تلفني در xp استفاده كنم؟