Printable View
جای چلسی واقعن خالی
چه بازی دراماتیکواری میشد دوباره چلسی بارسا
دلم میخاست یووه و بارسا با هم بودم یه بازی جدید میشد
فینال اگر در نیمه نهایی به هم نخورند بارسا . بایرن میشه
اینکه بعضی تیما توی سال های مختلف زیاد به هم بخورن شاید طبیعی باشه
ولی بعضی قرعه ها دیگه واقعا خیلی تکراریه به خصوص بارسا و psg
فک کنم کلا قرارداد امضا کردن هر سال یه بار بهم بخورن :دی
رئال - اتلتیکو
شاید برای رئال هر قرعه ای بهتر از این بودش!
اتلتیکو قویتر از رئال نیست ولی رئال یه جورایی جلوی اون طلسم شده
ولی آنجلوتی شاید توی آخرین جدال این فصل با اتلتیکو پیروز میدون باشه
بارسا - پاریس سن ژرمن
در نگاه اول باید بازی جذابی باشه
برای هر دو تیم هم میشه گفت قرعه سختیه
psg بازی رفت زلاتان رو نداره ولی بازی برگشت توی نیوکمپ می تونه تقابلش با بارسا جالب باشه
بایرن - پورتو
مشخصه بایرن قرعه مناسبی داشته
ولی پورتو هم تیم ضعیفی نیست و این فصل تیم خیلی خوبی داره
با این حال بعیده بایرن صعود نکنه و احتمالا دور بعدی اگه قرار بود موناکو هم صعود کنه بایرن به اون می خورد :دی
یوونتوس - موناکو
این موناکویی که من توی دیدار برگشت با آرسنال دیدم ضعیفترین تیم بین 8 تا تیمه و اون چنان تیم خاصی نشون نداده
به نظر می رسه یوونتوس بعد از سال ها می تونه جزو 4 تیم قرار بگیره
اره منم مثل شما خیلی دوست داشتم یووه با بارسا بازی میکرد و حذفش میکرد :n02: ولی دیگه دست تقدیر باهاش یار بود ایشاله مرحله بعدنقل قول:
ولی جدا خیلی وقته یووه با بارسا بازی نکرده بیشتره موقعها هم میخوره به رئال
در ادامه این پست:
فکر می کنم با توجه به قرعه ها، بایرن، بارسا و یووه شانسشون بسیار بالاست و رئال/آتلتیکو هم 50-50. یوننتوس پوگبا رو تا آخر فصل از دست داد ولی فکر نمی کنم باز هم اونقدرها باعث ضعیف شدن تیم بشه، و البته پیرلو هم تا هفته آینده از مصدومیت برمی گرده. امتیازی که بایرن و یوونتوس دارند اینه که در لیگ هاشون با اختلاف فضایی اول هستند و قهرمانیشون قطعی است، در حالی که بارسا و رئال در کورس قهرمانی هستند و آتلتیکو هم خطر نگرفتن سهمیه لیگ قهرمانان رو داره و باید مراقب لیگ باشه.نقل قول:
واقعا جای آرسنال من اینجا خالیه خیلی حیف شد آرسنال حذف شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج ضعیف و ادامه دار تیم های انگلیسی در رقابت های اروپایی می تواند منتج به عقب افتادن از بوندس لیگا در رده بندی یوفا شود.
طرفداری- اورتون آخرین نماینده لیگ انگلیس در رقابت های اروپایی با تحمل باخت 6-3 در مجموع مقابل دیناموکیف از گردونه رقابت های لیگ اروپا کنار رفت. همچنین در رقابت های لیگ قهرمانان هیچ یک از 3 نماینده انگلیس موفق نشدند به جمع 8 تیم برتر راه یابند و این در حالی است که جدی ترین رقیب این لیگ در جدول یوفا یعنی بوندس لیگا، هنوز دو نماینده در رقابت های اروپایی دارد و موفقیت آن ها می تواند باعث پیشی گرفتن بوندس لیگا از لیگ برتر پس از 15 سال شود. این رده بندی هر 5 سال یک بار انجام می شود و بر اساس آن 3 لیگ اول این رنکینگ 3 نماینده مستقیم + 1 نماینده در مرحله حذفی لیگ قهرمانان خواهند داشت.
جدول رده بندی امیتاز گیری لیگ های اروپایی در 5 سال اخیر
کشور 2010/11 2011/12 2012/13 2013/14 2014/15 جمع امتیازات اسپانیا 18.214. 20.857 17.714 23.000 16.357 96.142 انگلیس 18.357 15.250 16.428 16.785 13.571 80.391 آلمان 15.666 15.520 17.928 14.714 15.000 78.558 ایتالیا 11.571 11.357 14.416 14.166 16.166 67.676 پرتغال 18.800 11.833 11.750 9.916 8.750 61.049 فرانسه 10.916 9.750 9.750 10.416 10.750 52.250 روسیه 10.750 10.500 11.750 8.500 9.500 50.332 اوکراین 10.083 7.750 9.500 7.833 8.500 43.666 هلند 11.166 13.600 4.214 5.916 6.083 40.979 بلژیک 4.600 10.100 6.500 6.400 9.400 37.000
اختلاف امیتاز وحشتناک بالای لالیگا با بقیه رقبا جالبه !
حتی در فصل 11/12 با وجود قهرمانی چلسی و حذف 2 نماینده اسپانیا تو نیمه نهایی اختلاف امتیاز جالبه !
تو فصل 12/13 هم با وجود قهرمانی بایرن و فینال تمام آلمانی اسپانیا با امتیاز خیلی کمتر دوم شد !
لیگ جذاب جزیره هم بخواد همین شکلی ادامه بده راحت میره زیر آلمان قرار میگیره !
جزیره به لطف درخشش چلسی تو 2012 و بازی های منچستر الان این شکلیه !
وگرنه فصل بعد راحت اوت میشه !
کار رئال مادرید و بارسلونا برای صعود آسانتر شد
با مشخص شدن نتایج قرعهکشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) برنامه 4 بازی دور رفت و برگشت این مرحله را اعلام کرد که این برنامه به سود تیمهای رئال مادرید و بارسلونا شد که در دور برگشت میزبان خواهند بود.برنامه بازیهای دور برگشت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به شرح زیر است:
دور رفت
سهشنبه 25 فروردین
اتلتیکو مادرید – رئال مادرید (ورزشگاه ویسنته کالدرون)یوونتوس – موناکو (ورزشگاه یوونتوس)
چهارشنبه 26 فروردین
پاریسنژرمن – بارسلونا (ورزشگاه پارک دو پرنس)پورتو – بایرن مونیخ (ورزشگاه دراگائو)
دور برگشت
سهشنبه اول اردیبهشت
بارسلونا – پاریسنژرمن (ورزشگاه نیوکمپ)بایرن مونیخ – پورتو (ورزشگاه آلیانتس آرهنا)
چهارشنبه 2 اردیبهشت
رئال مادرید – اتلتیکو مادرید (ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو)موناکو – یوونتوس (ورزشگاه لوئی دوم)
نمیدونم منبع این خبر کجاست ولی اصلا ربطی به بازی های رفت و برگشت ندارهنقل قول:
حداقل این چند ساله اینطوری نشون داده
تیم های زیادی بودن که تو چند سال اخیر تو خونه خودشون حدف شدن
به چنتا بازی معروف مثال میزنم که تیم های بزرگی بودن که تو خونه حذف شده باشن !
از امسال هم شروع میکنم .
امسال
بازی معروف چلسی و psg که چلسی تو خونه حذف شد !
سال قبل
رئال - بایرن مونیخ
جایی که بایرن تو خونه خودش حذف شد در حالی که بازی رفت فقط 1 گل خورد و انتظار میرفت تو خونه جبران کنه
آتلتیکو - چلسی
بازی تو خونه آتلتیک مساوی شد و اکثرا انتظار داشتن چلسی تو خونه صعود کنه
ولی آتلتیکو تو لندن 3 تا به چلسی زد !
2 سال قبلتر
حداقل رئال رو یادمه که تو خونه خودش تو ضربات پنالتی حذف شد !
و رئال - منچستر که منچستر تو خونه حذف شد !
از این دست مثال ها زیاده
که تیم های بزرگ تو خونه خودشونم میتونن حذف بشن !
بازی رفت و برگشت یه جورایی بی تاثیر هست .
حداقل نتایج این چند سال که با حذف تیم های بزرگ تو خونه بود اینو نشون میده !
نقل قول:
نمیدونم منبع این خبر کجاست ولی اصلا ربطی به بازی های رفت و برگشت نداره
کد:http://fifaday.ir/%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D8%B3/
از نظر آماری، تاثیر بازی کردن در خانه در دور برگشت در صعود به مرحله بعد Statistical Significance داره و قطعا ربط داره در نهایت. تاثیرش در حدود 10 درصد است.نقل قول:
دو مقاله در ژورنال های دانشگاهی ورزشی که بطور علمی این موضوع رو بررسی کردن:
Pollard, R. (2006). Home advantage in soccer: Variations in its magnitude and a literature review of the inter-related factors associated with its existence. Journal of Sport Behavior, 29, 169 – 189.
Page, L. and Page, K. (2007). “The second leg home advantage: Evidence from European football cup competitions.” Journal of Sports Sciences, 25(14): 1547-1556.
تاثیر 10 درصد اونقدرها نیست که بخوایم بگیم شانس تیمی که بازی برگشت میزبان هست بیشتره !نقل قول:
تو همون پست و اکثر سایت های ایرانی در بعضی موارد طوری مینویسن انگار تیمی که بازی برگشت میزبان هست صعود کرده !
و عملا این تیم رو صعود کرده میدونن !
تو 3 سال اخیر هم اگه 2 تیم درجه 1 بهم خوردن شاید بشه گفت حدود 50 درصد تیم میزبان تو بازی برگشت حذف شده !
به هر حال اونقدر ها نیست که بخوایم بگیم همه چی به بازی برگشت تیم میزبان بستگی داره !
تاثیر اگه همون 10 درصد باشه ناچیزه !
قرعه بایرن می تونست سخت تر باشه ولی خب پورتو هم مطمئنا حریف راحتی نیست. فک کنم تا الان باختی نداشته. تو استادیوم خودش خیلی خطرناک نشون داده.
+
البته بعضی مقالات مثه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته که
فقط رو لیگ قهرمانان بوده موضوعش.
Our analysis showed that there is no statistical evidence for the common belief that the chance of winning is higher if a team is playing away in the first leg and having the second leg at home
بازیهای تکراری همچنان ادامه دارند.الیته چون قرعه هست و در این مرحله اکثر تیمها با هم بازی کرده اند این تکرارها احتمالش زیاده ولی به هر حال میتونست متنوع تر باشه!
جدای بازیهای تکراری همین که مدعیان اصلی در این مرحله به هم نخوردند هم جای خوشحالی داره تا لااقل نیمه نهایی زیباتری داشته باشیم.
شخصا صعود بارسا،بایرن،رئال و یووه رو پیش بینی میکنم و دوست دارم بارسا-بایرن رو در نیمه نهایی ببینیم.(به همون علت دو بازی بجای یک بازی فینال)
قرعه یووه هم قرعه خوبی افتاد و لااقل کمی امتیازات سری آ رو در رتبه بندی لیگها بهبود میبخشه.
به امید بازیهای زیبا
قرعه کشی بدی برای نمایندگان اسپانیا هست ، مخصوصا اتلتیک و رئال که به هم خوردن
از اون طرف یووه و بایرن کار راحت تری رو دارن
شده حکایت این عکس :
+
در کل امیدوارم تو نیمه نهایی :
بایرن ، یووه ، رئال ، بارسا رو ببینم که :
بایرن - بارسا
یووه - رئال
به هم بخورن
با امید صعود :
psg ، اتلتیکو ، پورتو ، یووه
:n12:
پی نوشت :
من از رئال و بایرن خوشم نمیاد و دوست ندارم بیان بالا
بارسا اگه حریف دیگه ای میداشت میگفتم بیاد بالا اما psg رو دوست دارم .
یووه هم که بعد آرسنال تیم مورد علاقه امه ...
واقعا حق آرسنال حذف نبود ... :n03:
مارکیزیو هم بعد از پوگبا مصدوم شد (رباط صلیبی) و کل فصل رو از دست داد تا یووه دو تا هافبک بهتر این فصل خودش رو نداشته باشه که فکر می کنم بطور قطعی شانس یووه بسیار کمتر شده. البته فکر می کنم کماکان یووه به جمع 4 تیم می رسه ولی با این دو مصدومیت احتمالا قرعه ساده ای است برای سایر تیم ها در اون مرحله.
پاول ندود، مدیر باشگاه یوونتوس: رئال به خوبی بارسا و بایرن نیست
برای یووه خوب است که با بارسلونا و بایرن مونیخ که بهترین تیم های حال حاضر اروپا هستند روبرو نشده است
لوکاس مورا مهاجم برزیلی پاریسن ژرمن در مصاحبه با AS مادرید: مسی همیشه الگوی من بوده است
او همیشه الگوی من بوده است.
من تا مدت ها دوست داشتم مانند او بازی کنم. فکر می کنم او بهترین بازیکن جهان است و بالاتر از همه بازیکنان دیگر قرار دارد.
باید واقع بین باشیم. مسی بهترین است. البته درست است که بین برزیل و آرژانتین رقابت وجود دارد اما ما اعضای کشوری به نام فوتبال هستیم.
بازی کردن مقابل او بسیار دشوار خواهد بود. باید به سختی تلاش کنیم تا او را متوقف کنیم. اگر بتوانیم پیروز شویم، پیروزی بسیار نزدیکی خواهد بود.
بازی کردن مقابل بارسلونا همیشه خوب است. این بازی یک چالش و دیدار بسیار نزدیک خواهد بود. ما بسیار هیجان زده هستیم.
لیگ قهرمانان اروپا از فرداشب با شروع مرحله یک چهارم نهایی در حالی از سر گرفته می شود که برخی بازیکنان بزرگ به دلیل مصدومیت یا محرومیت نمیتواننند تیمهایشان را همراهی کنند.
پاریسنژرمن که حریف بارسلونا شده، با بیشترین غایب مواجه است. زلاتان ابراهیموویچ مهاجم سرحال ای تیم به دلیل کارت قرمزی که در بازی با چلسی گرفت در این دیدار محروم است و لوران بلان امیدوار است ادینسون کاوانی و اسکوییل لاوتزی جای خالی او را پر کنند.
مارکو وراتی هم محروم است و دیگر هافبک تیم،تیاگو موتا نیز مصدوم است. داوید لوییز به خاطر مصدومیت بازی نمی کند و سرژه اوریه، دفاع جلوزن پاریسیها محروم است. در بارسلونا هم دنی آلوز محروم است و خوردی آلبا شاید نتواند بازی کند. توماس فرمالن نیز همچنان مصدوم است.
یوونتوس، هافبک کلیدی خود، پل پوگبا را ندارد و وضعیت آندرهآ پیرلو هم در آخرین تستها مشخص می شود چون او از بازی رفت با دورتموند نتوانسته برای یووه بازی کند. موناکو هم ضربه مهلکی خورد وقتی متوجه شد ژرمی تولالان کاپیتان خود را برای این بازی ندارد ضمن اینکه حضور ریکاردو کاروالیو مبهم است. لاسینا ترائوره و تیموئه باکایوکو هم مدتی است برای این تیم بازی نکردهاند.
دو تیم شهر مادریدی کمترین قربانی را از این نظر دارند و تقریبا تمام بازیکنان خود را برای رویارویی با یکدیگر در اختیار دارند اما بایرن مونیخ برای تقابل با پورتو مثلث ستاره های خود را همچنان ندارد که عبارتند از داوید آلابا، خاوی مارتینس و آرین روبن. وضعیت فرانک ریبری و باستین شوایناشتایگر هم مبهم است. پورتو هم امیدوار است بتواند از جکسون مارتینس و کریستین تیو استفاده کند ضمن اینکه ایوان مارکانو محروم از همراهی تیم پرتغالی است.
شوکر: دوست دارم رئال مادرید را در برلین ببینم؛ رونالدو را به مسی ترجیح می دهم
شوکر، مهاجم سابق کرواسی و رئال مادرید در گفت و گویی در مورد شرایط باشگاه سابقش و در کل فوتبال اسپانیا صحبت کرده است.
طرفداری- به گزارش AS، شوکر در صحبت های خود، ابتدا در رابطه با دربی مادرید در لیگ قهرمانان اروپا گفت: "اتلتیکو در بازی های اخیر خود در برابر رئال مادرید قدرتمند بوده است، اما همین موضوع می تواند به رئال انگیزه بدهد. ما این موضوع را خواهیم دید. این موضوع که رئال مادرید از بازیکن کروات بهره می برد، بسیار مسرت بخش است اما در درجه اول، اولویت برای من پیروزی رئال مادرید است. من دوست دارم باشگاه سابقم را در فینال برلین ببینم."
وی در ادامه، در رابطه با موضوع تکراریِ کریستیانو رونالدو و لیونل مسی نیز اظهار داشت: "رونالدو بازیکن مورد علاقه من است چرا که من یک بلانکو هستم. در مجموع اما، آن ها دو بازیکن فوق العاده هستند و به نظر می رسد که از فضا آمده اند، با این حال اما من رونالدو را به مسی ترجیح می دهم."
شوکر در بخش پایانی صحبت های خود نیز، در رابطه با هم تیمی سابق خود در سویا، دیگو سیمئونه نیز افزود: "انتظار نداشتم او مربی ای به این موفقی شود. اما من خوشحالم که موفقیت او را می بینم و همیشه در مورد مانژوکیچ با او صحبت می کنم. ما رابطه بسیار خوبی را با یکدیگر داریم."
لوران بلان: لیونل مسی مهار ناپذیر است
جایی رو مناسب تر ندیدم که بزارمش!
سوتی برنامه به علاوه فوتبال:
* کدام بازیکن آقای گل لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد؟
1. آدریانو
2. رونالدو
3. مسی
پ.ن:
آدریانو منظورش بازیکن شاختار دونتسکه اما سمت چپ عکس آدریانو برزیلی رو گذاشتن :دی
UEFA is studying an idea to have an All-Star game (North v. South) of Europe. Messi and Cristiano could play together on the same team. [via Mundo Deportivo][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویر نباید امشب اخراج میشد؟
3-1 به نفع پورتو فکر کنم سورپراز این هفته چمپیونز بود
با اینکه پورتو تو آلمان کار سختی داره
ولی اگه بتونه بایرن رو حذف کنه شاهکاری کرده که اسمشون رو تو تاریخ باید بنویسن !:n01:
احتمالا توجیه داور این بود که جکسون با ضرب آخر هم خیلی با توپ فاصله گرفت و توپ رفت سمت دفاع بایرن هم کاملا جهتش عوض شد و حرکتش دیگه رو به دروازه نبودنقل قول:
کلا یکم تصمیم گیریش برای کارت قرمز سخت بود
توماس مولر: پورتو به خوبی اتوبوس را پارک کرد
لوییس سوارز: باید به لوییز دو لایی میزدم چون کار دیگری نمیشد کرد
چقدر این داور رئال و اتلتیکو ضعیف بود
همش تو دست و پا بازیکنا بود و اشتباه وحشتناکش هم اخراج نکردن راموس بود .
خود داور هم که دید چی کار کرده بعد اون خطا بیشتر سوتاش به نفع اتلتیکو بود و مارسلو هم الکی از بازی بعد محروم کرد .
مانژوکیچ هم هر کاری دلش میخواست میکرد و داور اصلا جرات نمیکرد بیاد سمتش :n02:
فقط نمیدونم چرا سیمئونه مانژو تعویض نکرد .
پ ن : بعد از بازی تازه یادم اومد این داور همون داور ایران - آرژانتین بود و کلا تو جام جهانی هم وحشتناک داور بدی بود
دیشب هم تو بازی بایرن نویر خطاش کارت قرمز داشت که داور ....
داور بازی رئال اتلتیک کلا ضعیف کار کردنقل قول:
سوت میزد و بازیکنو صدا میزد که بیاد پیشش تا کارت بده ولی بازیکنه ادمم حسابش نمیکرد تا اخرش خودش رفت سمتش ( سوارز )
یا یه جا دیگه خواست هم به راموس کارت بده و هم گارسیا کلی زور زد تا تونست دوتا بازیکن رو بیاره کنارهم و باهاشون صحبت کنه و کارت بده
کلا داور خوبی نبود و جذبه داوری نداشت
یه داور خوب تو این مدت که دیدم هاوارد وب بود که خداحافظی کرد
Betting: Brilliant Barcelona into 6/4 for Champions League glory as Bayern are beaten in Porto
بارسا خیلی خوش شانس بود.قبل از بازی که اون وضعیت عجیب مصدومیت و محرومیت برای psg پیش اومد و یه تیم نصفه نیمه وارد زمین شد.همون اول هم سیلوا ناگهانی مصدوم شد.کاوانی و پاستوره هم بدترین بازی رو ارائه دادند وگرنه میتونستند با موقعیتهای خیلی خوبی که داشتند حتی نتیجه رو به تساوی بکشند.
بازی مرحله گروهی رو بیاد بیاریم،تیم کامل psg با بارسا چه کرد.حی در بازی برگشت هم psg ترکیب کامل رو نخواهد داشت.با این نتیجه دیشب،کار تا حدود زیادی مشخص خواهد بود.
بایرن هم که مثل psg جسم ناقصی داشت ( :n31: ) اما انتظار نمیرفت چنین نتیجه ای مقابل پورتو داشته باشه و بیشتر انتظار یه تساوی از بازی بایرن پورتو داشتم.پورتو تیم قابل احترامی هست اما حذف بایرن،جذابیت های نیمه نهایی رو کم خواهد کرد.
دو نتیجه 3-1 که کم گل بودن شب اول رو جبران کرد.
اتلتیکو مادرید به علت ورود هوادار به زمین تحت پیگرد قانونی قرار میگیرد.
یوفا پرونده انظباطی به دلیل ورود هوادار به زمین مسابقه و در آغوش گرفتن کریستیانو رونالدو در بازی سه شنبه شب این تیم مقابل رئال مادرید، علیه باشگاه اتلتیکو مادرید تنظیم کرده است. هوادار مذکور به کنار زمین و نزدیکی کریستیانو رونالدو رسید و بازیکن پرتغالی نیز او را در آغوش گرفت پیش از این که نیرو های امنیتی هوادار را از زمین خارج کنند.
طبق بیانیه چهارشنبه، یوفا اعلام کرد که تحقیقات در این زمینه شروع شده است و در زمینه ی "عدم سازماندهی کافی و مناسب" پله های جایگاه ها صورت میگیرد.
این پرونده روز 21 می توسط کمیته انظباطی یوفا (Uefa Control, Ethics and Disciplinary Body) مورد قضاوت قرار خواهد گرفت.
اون قضیه گاز گرفتن هم که از طریق توییتر هر دو بازیکن (کارواخال و مانژوکیچ) اعلام کردن گاز گرفتن اتفاق نیفتاده و یوفا هم اعلام کرد پرونده انضباطی برای کارواخال باز نمیشود.
با شناختی که دارم میدونم کامنتتون در مورد بازی بارسا فنیه و منظور بدی ندارین. دو نکته رو من بگم.نقل قول:
اول این که این کاملا شانس نیست. وقتی انریکه یک نیم فصل چرخشی بازیکنا رو عوض میکنه بایدم تیم نتیجشو ببینه. شاید ندونین انریکه نزدیک به 30 بازی اول بارسلونا (دقیقا یادم نیست) حتی یک بار هم ترکیب مشابه به زمین نفرستاد. :n04: حتی بازیکنای کلیدی و ستاره مثل نیمار و مسی رو در بازی ای که بارسا میتونست زودتر صدر جدولو از رئال بگیره بیرون گذاشت. بلان هم برای پاریس که در لیگ فرانسه با لیون و مارسی رقابت میکنه همچین کاری کرده؟ بعید میدونم.
دوم در مورد نمایش و پتانسیل تیم ها. تیم هایی مثل بارسا، بایرن، رئال و ... که به فینال و قهرمانی فکر میکنند مسلما تا مراحل بالا و وقتی لازم بشه صددرصد توانشونو نمیزارن. هم برای ذخیره انرژی و ریسک مصدومیت نکردن هم بخاطر انگیزه نداشتن بازیکنای بزرگشون که زیاد موفقیت کسب کردن. جنبه لو نرفتن تاکتیک هم شاید داشته باشه که من سر در نمیارم و در مورد مربی های جوان هم شاید صدق نکنه. مگه نابغه باشن.
تو همین بازی تعریف از تیم نباشه به نظر من بارسا 85 :n02: درصد توانشو گذاشت و خیلی جدی نگرفت. با بازی که من دیدم این بهم القا شد. بازی گروهی که جای خود.
ظاهرا لوئیز فقط جلوی چلسی خوب بازی می کنه!
با دیدن گل ها بازی بارسا و psg واقعا خوشحالم که چلسی لوئیز رو با این قیمت به psg انداخت :دی
پورتو هم نتیجه خیلی عالی گرفت و شانسش برای صعود زیاده
جالبه سال 2004 هم که پورتو قهرمان شد موناکو تا نیمه نهایی و فینال رسید و امسال هم باز موناکو شانس داره که حداقل جزو 4 تا تیم بیاد
ولی خب الان شرایط فرق کرده و به نظرم الان شانس تیم های اسپانیایی برای قهرمانی بیشتره
اگه بایرن دو سه برد بدست بیاره (که یکیش باید برگشت پورتو باشه) بوندسلیگا آخر امسال جای پریمیر لیگ رو میگیره و انگلیس به رده سوم رنکینگ سقوط میکنه
ایتالیا بخاطر حضور پرتعداد در لیگ اروپا خیلی خوب داره امتیاز میاره