خوب از اسم تایپیک مشخصه دیگه
الان یکی حسشو نسبت به من بگه :n02:
Printable View
خوب از اسم تایپیک مشخصه دیگه
الان یکی حسشو نسبت به من بگه :n02:
خنثی! چون نمیشناسم ...
میشه یکم بیشتر درباره ی تاپیک توضیح بدید؟ یعنی دقیقا درباره ی نفر قبلی چی بگیم؟ حس یعنی چی دقیقا ؟
:n36:
این بخش سرگرمی اصنافا خیلی مسخره شده
عاقا من حالم دو دو بود این تایپیکو زدم خودم هم هرچی فک میکنم نمیفهمم جواب این سوالو : :دی
مدیران لدفا پاکش کنن :n28:نقل قول:
میشه یکم بیشتر درباره ی تاپیک توضیح بدید؟ یعنی دقیقا درباره ی نفر قبلی چی بگیم؟ حس یعنی چی دقیقا ؟
رضا رو دوست دارم..چون یه نفر دربارش یه چیز گفت فهمیدم خیلی آدم پر دل و جراتیه....رضا خان قضیه همون ناصر خسرو رفتنتون.از اونموقع ازتون حساب میبرم شدید..خاک پاتم.از روانپریش بپرسید کدوم قضیه رو میگم
حس می کنم ادم مستقلی هست:n01:
آرام، لطیف کمی لبخند شیرین همراه با شیطنت!:n01:
باهوش ، کنجکاو و آرام و صاف .
کنجکاو
صبور
متفکر
با حوصلهنقل قول:
مرتب و تمیز
مدیر خانه
متفکر
نقل قول:
صبور
شاد
پر هیجان
خیلی تمیز
تمیزترین
متمایز
ممیز
تمایز
مایونز
حسم بهش شبیه آواتارشه .نقل قول:
غمگین ، تنها ، گوشه گیر . منتظره به جا شما بهش بگی تو تا اشکش در بیاد ! :n29: با خودش هم قهره
حسم شبیه امضا شه
کینه در دل
حقشو از دنیا دائم میخواد
عصبانی
یه کم خودخواه
خیلی احساسی در نتیجه از هر چیزی میتونه لذت ببره و کسایی که اصلا احساس ندارن رو درک نمیکنه
همین :دی
نوکرتم جواتی اینجورا هم فکر میکنی نیست ولی به جون مادرم اصلا یادم نمیاد در اون مورد به کسی چیزی گفته باشم کف کردم وقتی اینو گفتی :n04:نقل قول:
رضا رو دوست دارم..چون یه نفر دربارش یه چیز گفت فهمیدم خیلی آدم پر دل و جراتیه....رضا خان قضیه همون ناصر خسرو رفتنتون.از اونموقع ازتون حساب میبرم شدید..خاک پاتم.از روانپریش بپرسید کدوم قضیه رو میگم
فدات داداش این حرفا چیه میزنی به غرعان
استارتر تاپیک...
از اون دسته افراد پرشور و اصطلاحا باحال، شوخ و دوست باز
منتهی شخصا ادبیاتش رو دوست ندارم:n31:
آواتارش شبیه نوجوانی خودم هست با موهای بلند و عینک ریبن یه هیپی واقعی بودم.
مقتدر. تنها. دلسوز.رک و راست یکمم فضول