گاهی حرفهایی میشنویم که از نظر ما احمقانه و ابلهانه اند و نسبت به شنیدن اون حرفها و گوینده اش حس جالبی نداریم...
چرت ترین، مضحک ترین، مزخرفترین و مشمئز کننده ترین... کلمه ، جمله ، عبارت ، نقل قول ، ضرب المثل یا هر حرفی که شنیدید اینجا بگید ... :n01:
Printable View
گاهی حرفهایی میشنویم که از نظر ما احمقانه و ابلهانه اند و نسبت به شنیدن اون حرفها و گوینده اش حس جالبی نداریم...
چرت ترین، مضحک ترین، مزخرفترین و مشمئز کننده ترین... کلمه ، جمله ، عبارت ، نقل قول ، ضرب المثل یا هر حرفی که شنیدید اینجا بگید ... :n01:
- قناعت
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
مرگ بر آمریکا (سومین کشور پرجمعیت و سومین کشور پهناور و البته اولین کشور جهان از نظر علم و قدرت و ثروت)
- این خانوم با شما چه نسبتی داره ؟! :n21:
- توی تاکسی: نقل قول یک ریشو یا یک محجبه : اون ضبطو خاموش کن! :n29:
- دژمن، بصیرت و این نوع ادبیات کودنانه... :mellow:
زمان بگذره یادت میره!!!:n23:
بچه شیرینی زندگیه
حداقل 1 دونه بچه رو که باید داشته باشی
دادا کجایی:n34:
ملت غیور ایران (البته از زبون یه عده)
ما به همین که داریم راضی هستیم (بهانه ای برای عدم تلاش بیشتر. "البته زیر 50 سال")
این می خواد کار کنه، اونا نمی ذارن. (توانشو نداشت، خیلی بیجا کرد رفت تو اون کار)
اینترنت شما نامحدود است ولی:
کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
سرویس های دارای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارایه است.
چی بگم والا خودت بهتر صلاح خودتو میدونی:|
مثبت اندیش باش...سعی کن افکار خوب رو بیاری توی ذهنت:|
شرکت های سرویس دهنده ایران :
اینترنت پرسرعت . .
جوک هایی که ضد دختر و پسر باشه
دختر باس پسر باس و...
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
خواستن، توانستن است.
توضیح بیشتر در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
دسترسۍ به تارنمای فراخوانده شده امكان پذیر نمۍ باشدحالا تارنماي فراخوانده شده يه مقاله معتبر برنامه نويسيه !
تارنما ! تار عنكبوته ؟ حالم از جايگزين كردن كلمات بين المللي كه همه جاي دنيا كاربرد دارن با كلمات بي ريط فارسي بهم ميخوره.
سريال = مجموعه
فيلم = فيلم !
اگه فيلم فيلمه پس سريال هم سرياله ديگه
رايانه : همش بايد حواسم باشه با كلمه دوست داشتني! يارانه اشتباه نشه...
كرم حلزون !!!!!!!!!!!
چي؟ مدرسان بي شرف. چي؟ مدرسان بي شرف. چي؟ مدرسان بي شرف. چي؟ مدرسان بي شرف. بيست و نه شيشتا شيش (با اون صداي عارقي احمقانه گويندش بخونين) ... بالا آوردم الان
ديدين بعضي افراد ميخوان از كلمات قلمبه استفاده كنن ميزنن تو فاز عربي ، من حيث المن المجموع ! (جان؟ فارسي بگو پدر جان عربي مگه؟)
this item is not available in your country
وقتی سوال میپرسی و جواب میخوای
طرف میگه !!!!!!! >>>> ایــــــــــــــشالله !!:n24:
وقتی کارتون گیر یک نفر باشه و طرف بگه : خیرِ انشالله :|
تو ادارات : برو آخر وقت بیا !
انتهای راهرو دست راست ( تو سریال ها )
به زودی با نسخه جدید.
دییلییلینگ شارژ موبایل 4% سیستم باتری سیور روشن است.:n34:
ارورِنقل قول:
هم برادر همین هستنقل قول:
Access Denied
You don't have permission to access "SITE" on this server.
محتوای مخفی: مثلا
<<مجری TV [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ما عیدتون مبارک اینشالا شالی پر اژ خوبی :n21: و خوشی :n21: پر برکت در کنار خوانواده گرم و صمیمی و کنار دوستان و :n21:
از نظر ما این مجری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حس ما در آن لحضه:
اینجا آینده ای داری!!!!!!
اینقدر نشین پای این کامپیوتر لعنتی :n34:
تدبیر و امید :n37:
سابقه کار
رزومه
اینو قبلا میشنیدم، دیگه نمیشنوم: "اگر گفت بپر تو چاه، باید بپری تو چاه؟" :n27:
- بالاخره باید با وضعیت ساخت دیگه ، کاریش نمیشه کرد
- همه همین جورین
- بی خیال بابا دنیا دو روزه
- مرگ بر فلان کشور :دی
عدالت
تولید ملی:n21:
چرت ترینش هم اینه: تو ازدواج کن خدا خودش بهت روزی میده :n35:
امروز روی دیوارای دانشگاه یک بنر که گروه بسیج دانشکده طراحی کرده بودند رو دیدم ...
عنوانش : نوروز ایرانی یا هفت سین فاطمی ؟! :n21:
و کلی عکس و متن خزعبل دیگه...
یه سری جملات و حرفایی هست جدیدا خیلی تو اینترنت و به ویژه فیس بوک مد شده به شدت بدم میاد ازشون :
ایرانی نیستی اگه کپی نکنی :n02:
به عقاید هم احترام بزاریم . (به قول ما مشدیا برو یِره :دی )
این پا نویس هایی که بعد از جوک میزارن : من الان تو بیمارستانم و چمیدونم راننده در جا مرد و ازین جور بولشیتا :دی
خاطرات رضاشاه در زمینه سازندگی کشور :دی (فک میکنم بنده خدا عمرش کفاف این همه خاطره واقدامات زیربنایی نداده باشه )
مورد داشتیم دختره/پسره : ...
ممه (هیچی دیگه ، همین)
شما برنده جایزه ویژه شدین ( حالا جایزه چیه؟ تخفیف ویژه واسه ساعت رولکس بیست میلیونی قیمت جدیدش سی هزارتومن. اورجینالم هست :دی )
فعلا به همین مقدار بسنده میکنیم. نمیدونم من دچار پیری زودرس شدم یا فیس بوک و وایبر بچه بازی شده ولی هرچی که هست خیلی خنک بازی شده :دی
تا درودی دیگر دوصد بدرود
از اینها که باهاشون حرف میزنی میگن به مسخره میگن نه بابا !!!!! :n34:
پول داشته باشی همه چیز داری .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گارانتی ایرانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارانتی ایرانی (شتر در خواب بیند پنبه دانه)
وثتی میرید مغازه فروشنده حمله ور میشند سمتت !!!!!!!!!!!!!
متنفرم وقتی دارم جنسی رو تو مغازه میبینم بعد فروشنده میاد و کلی حرف میزنه و میره رو مخ !!!!!! اخه بگو وقتی انتخاب کردم ازت میپرسم وقتی کسی سوالی نپرسیده پس نیاز نیست حرف بزنی !!!!!!!:n34:
تو میتونی:n35:
- بچه ی فلانیو ببین،یاد بگیر مگه از اون کمتری؟
- بذار ازدواج کنه مشکلاتش حل میشه
- بعد از ساعت ها مکالمه با یکی بگه همینه دیگه ایشالا درست میشه
ادم همیشه تو محدودیتها ستاره میشه(به قول یکی) :n21:
به توچه
که دوس دارم موقع گفتنش طرف رو له کنم
کلید موفقیت :n21:
نوشته های فلسفی که همیشه چرندیات رو خوب جلوه می دن
و خوبی ها رو چرند...
توی دروازه...
اوج بی خلاقیتی یک گزارشگر ایرانی :2:
توی دروازه...
اوج بی خلاقیتی یک گزارشگر ایرانی :2:
اکثر پیامهای مثلاً فلسفی و علمی شبکه های اجتماعی! که به اسم افراد معروف جملات مزخرف و بدون منبعشان را به دیگران غالب میکنند!
ببینیم چی میشه....
اس ام اس های تبلیغاتی همراه اول... :n21:
شاید این جمعه بیاید, شاید(1200 سال اسکل کردن مردمو)