سلام.
محلی برای بحث و تبادل نظر ویژه ی غیور مردان پی سی. ورود جنس لطیف به اینجا اکیدا ممنوع!
:n09:
محتوا هرجور که عشمون کشید، البت با رعایت قوانین.
+
آقایانی رو که میشناسید از طریق تگ خبر کنید.
:n01:
Printable View
سلام.
محلی برای بحث و تبادل نظر ویژه ی غیور مردان پی سی. ورود جنس لطیف به اینجا اکیدا ممنوع!
:n09:
محتوا هرجور که عشمون کشید، البت با رعایت قوانین.
+
آقایانی رو که میشناسید از طریق تگ خبر کنید.
:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب در مورد چی حرف بزنیم :n31:
خانوما اونقدر حرف دارن که اگه اراده کنن همون تاپیک باعث می شه سرور کم بیاره :n10: ( یکم غیبت که اشکال نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خانوما تو دنیای واقعی وقتی تو یه جمعی هستن, درباره ی همه چیز دیگه بحث میکنند, از کلیات گرفته تا جزییات.
همین ویژگیشون وارد دنیای مجازی هم شده. حالا یه موضوع بدید,
ببینیم میتونیم عین اونا باشیم.
سلام یه چیزی که خیلی برام سواله اینه آقایونی که ازدواج کردن بگن که چه ملاکایی هست که بعد ازدواج فهمیدین نکته مهمی بوده که نادیده گرفتین :n40:
سلام به همگی
چ عجب این پی سی ورلد یه ذره هم به فکر اقایون افتادن!!!
سلامنقل قول:
والا من که بعد از ازدواج انگار تازه به هوش اومدم و فهمیدم چی به چیه ! البته اون موقه هنوز بچه بودم انگاری ( 23 سال :blush: )
خدا را شکر 5 سال از ازدواجم می گذره و هیچ مشکلی نداشتیم :n12:
مهمترین چیزی بحث خونه بود . من دقیقا بعد از اینکه عقد کردم اقدام به ساخت خونه کردم و همین باعث شده بود وقتی رفتم خونه خودم شرایطی مالی که تو ذهنم بود رو نداشته باشم و تا همین الان هم همیشه با خودم می گم نباید خونه می ساختم و یا خودم میگم اگه خونه نمی ساختم با پولش فلان کار رو می کردم و ...
عجب سوال سختی بودا ، 20 دقیقه هست هی تایپ میکنم و پاک می کنم و هنوز اون ملاکه رو پیدا نکردم !:n02:
اول از علی آقا تشکر میکنم بابت راه اندازی این تاپیک :n16:
یک انتقاد کوچیکی هم دارم . الان هدف ما و همینطور اسم تاپیک دقیقا کپی تاپیک خانوم ها هست :
محتواشم که ظاهرا کپی اونجاست :نقل قول:
دیدم خانوما یه تاپیک دارن گفتم ما چرا نداشته باشیم ...
و از اون مهمتر یعنی اول بریم تاپیک خانومها رو کامل مطالعه کنیم (:n09:) بعد بیایم اینجا همون کار و بکنیم ؟ پس غرورمون چی میشه ؟ :n02:نقل قول:
محتوا طبق همون تاپیکه, منتها, ویژه ی آقایان.
اول پیشنهاد میدم یه اسم متفاوت بزاریم. مثلا " جنتلمن ها (مخصوص آقایون) " یا " میزگرد آقایان " یا هر چی که دوستان بگن
و دیگه اینکه اصلا به اون تاپیک کاری نداشته باشیم و کار خودمون و بکنیم ( قابل توجه اونایی که میرن کامل میخونن و تشکر هم میزنن :n02: )
نقل قول:
بله درسته!
اسمای مد نظرتون جالبه من « میزگرد آقایان » رو میپسندم. اگه دوستان هم موافقن، درخواست تغییر نام تاپیک رو بدم.
سلامنقل قول:
منم موافق تغییر اسم تاپیک هستم. همین کلمه آقایون که تو عنوان تاپیک هست خودش یه کلمه زنانه است و معمولا مردها برای خودشون از این کلمه استفاده نمی کنند یا اگر هم استفاده کنند وقتیه که تو جمعشون خانم
هم وجود داشته باشه.
از اونجا که ورود افایان ممنوع بود تا الان به تاپیک خانم ها سر نزدم (یاد نوشته رو در آرایشگاه های زنونه می افتم) ولی باالاخره تو صحبت ها مردونه میشه یه چندتا چیز یاد گرفت چون با هدف یه صحبت و بحث رو شروع
می کنند(من نمی گم روانشناس ها می گن)
نکته که زیاد هست از کجاش بگم. ماشااله تو زندگی زناشویی، خانم ها هر روز ما مردها رو به یه چالش جدید دعوت می کنند :n02:نقل قول:
بنظر من برای شروع تاپیک بحث خیلی خوبی هست و میشه حالا حالاها در موردش صحبت کرد مخصوصا به مواردی اشاره کرد که کمتر توی برنامه های تلویزیونی یا کتاب ها بهشون پرداخته میشه
فعلا از تایپ کردن خسته شدم (اینم از نقاط ضعف ما مردهاست) انشا اله سر فرصت به چند مورد اشاره می کنم
سلام
من هم موافق تغییر نام تاپیک هستم . نا سلامتی ما جنتلمن هستیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با نظر دوستمون در مورد " گرد میز آقایان :n09: " یا همون " میز گرد آقایان " موافقم . پس بی زحمت صیغه رو جاری کن :n02:
به نکته خوبی اشاره کردی . اقایون کمککککک :n09:نقل قول:
با میز گرد اقایون موافقم :n33:
صفحه 100 این تاپیک:
کاربر G: آره منم موافقم که عنوان تاپیک عوض بشه.
کاربر E: خیلی هم عالی واقعا عجب نظری.
.
.
.
.
صفحه 10456:
کاربر x: اولین نفر کی بود همچین فکری به ذهنش رسید.
کاربر T: دمش هر کی که بود خدا خیرش بده.
کاربر Y: آقا یکی به مدیرا بگه عنوان رو عوض کنه دیگه.
پس مدیران عزیز نام تاپیک رو به « میزگرد آقایان » تغییر بدن.
میزگردمون هم درست شد ، فقط مونده موز و سیب و ... که بر عهده زننده تاپیک هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر میشد خانم ها نتونن این تاپیک رو مشاهده کنند خیلی عالی میشد.:n10:
نقل قول:
یه لیست از غذا ها تهیه کردم، دوستان میتونن سفارش بدن:
برای پیش غذا: میرزا قاسمی، کشک بادمجان، انواع سوپ و آش، خوراک میگو
برای غذای اصلی: کباب کوبیده، زرشت پلو با مرغ، کباب برگ، قرمه سبزی، قیمه.
برای دسر: ترایفل، شله زرد، انواع کیک، هویج بستنی، ژله با طعم های مختلف.
برای میوه و پذیرایی های متفرقه: پشمک حاج عبدالله : دی ، موز، سیب، خیار، پرتقال، شیرینی خامه ای.
هر کدومو بخواید سفارش میدید: فقط دنگا رو هم بیاید بالا : دی
تازههههههههه آشپزم مرده.
پ.ن:
الکی مثلا ما غذا داریم : :n08:
بنده معتقدم مهریه پایین و عدم اشتغال و تحصیل زن و بچه دار شدن سریع ملاک های اصلی است. بنده از این معیارها استفاده کردم و امروزه با همسر و دو فرزند خیلی احساس خوشبختی می کنم.نقل قول:
بــــــــــــــــــه بــــــــــــــــــه چیز گردی بشه این میز گردنقل قول:
یعنی عدم تحصیل زن باعث میشه زندگی مشترک خوبی شکل بگیره؟:n01:نقل قول:
خب اينكه ميشه رستوران و سلف سرويس نه ميزگرد آقايون !نقل قول:
نقل قول:
یعنی گرسنه بمونیم؟! خشک و خالی که نمیشه بلاخره باید برای بحث یه چند ژولی انرژی داشته باشی؟!
:n26:
خواهشا بزنید که ورود خانوم ها اکیدا ممنوع هست :n02::n08:
نقل قول:
آقا مورد اصلي رو فراموش كردي ! هر جا آقايان جمع باشن آجيل و نوشيدني حرف اول رو ميزنه نه اين چيزايي كه رديف كردي :n02:
فكر نميكنم چيز بدرد بخوري از اينجا در بياد. مردها وقتي دور هم جمع ميشن معمولا بحث سياسي اقتصادي و اگر متاهل و دهن لق با شن در مورد همسراشون صحبت ميكنن در بهترين شرايط يه دست ورق ميارن حكم و پوكر ميزنن...
میشه بیشتر توضیح بدید که رابطه تحصیل همسر با خوشبختی چیه؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مهم نیست خانم ها نتونند به این انجمن بیان مهم اینه که این مطالب رو بخونند ولی نتونن پست بزارن
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب پسته، بادام هندی و کوهی، تخمه سفید و آفتابگردون و ژاپنی، بادام زمینی، گردو و کشمش هم اضافه میشه.نقل قول:
از نوشیدنی ها هم انواع نوشابه و دلستر و دوغ و آب و انواع آبمیوه ها هستش.
پ.ن:
دنگتونو که ندادید توقعتون بالاست، حالا خوبه قراره بحث کنیم قرار نیست فقط بخوریم. با دهن پر که نمیشه بحث کرد
اوضاع همینجور پیش بره باید اسم تاپیکو بذاریم « میزگرد آقایان - به صرف شیرینی و شام » :n02:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز فکر نمیکنید دو فرزند کم باشه ؟
الان همه جا تبلیغ فرزند ببیشتر زندگی قشنگ تر میکنن.
شما که انقدر به این موارد توجه میکنید بهتر نیست کلید ۱۴ فرزند به نیت ۱۴ معصوم رو بزنید؟؟
خوب نمیشه که میزگرد بدون خوراکی؟؟؟؟عه؟بابا این همه حرف می زنیم گرسنمون میشه دیگه نه؟؟؟؟نقل قول:
عاقا یکی بزنه ورود خانم ها ممنوع !!!!!!! این همه خانم تو تاپیک اقایون چی کارمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n24:
شاید یک حرفی چیزی :n10:
از نظر من مهم نیست خانم ها بیان و ببینن مهم اینه که پست ندن.
شاید وضع مالی این دوستمون خوب باشه . منم اگه وضع مالی ام خوب باشه دلم می خواد به نیت 72 تن ...... :n10:نقل قول:
اگه رفاه و امنیت شغلی و اجتماعی باشه من با جمله " فرزند بیشتر زندگی قشنگ تر " موافق هستم .
من همیشه دلم می خواد دور و برم شلوغ باشه و زندگی شادی داشته باشم اما خوب شرایط طوری رقم خورده که 1 دونه اش رو هم نداریم :n27:
راستی ممکنه دوستمون ناراحت بشن ردیف آخر حرفتون . یکم زشته :n31:
دوستان برگردید باز هم ازدواج میکنید ؟
اگر بکنید از چند سالگی ازدواج میکنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوران قبل از ازدواج و حتی دوران نوچوانی خیلی دونبال این سوال بودم و برام جالب بودنقل قول:
تقریبا پاسخ همه کسایی که خودم یا دوستام این سوال رو ازشون کردیم این بود که اگه می تونستن زودتر ازدواج می کردند حتی موردهایی رو دیدم که طرف رو بزور راضی به ازدواج کرده بودن ولی بعدها اعتراف می کرد
که کاش زودتر دست از لج بازی برداشته بود.
با اینکه خودم هم دیر ازدواج کردم و همه دوران زندگی مشترکمون گل و بلبل نبوده ولی باز اگه دوباره برگردم همین شخص رو انتخاب می کنم (فکر نمی کنم تو دنیا شخص دیگه ای بغیراز همسرم باشه که بتونه من رو تحمل کنه. :n09:)
البته مسلما همه متاهل ها یه این سوال جواب مثبت نمی دن ولی بنظرم امارشون زیاد نخواهد بود
« میزگرد آقایان » تگ در تاپیک ها: برخی بانوان دیده میشن.
الکی مثلا خانوما اصلا به این تاپیک سر نمیزنن و باید تگشون کنی! :n02:
به نظرتون مجازات کسی که این تگ رو داده چیه؟! :n02:
پ.ن:
منظورم شخص خاصی نیست ، منظورم جنسیتشون هست. :n01:
اعدام !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شدیدا موافقمنقل قول:
همون طور که روی تایپیک خانوما نوشته ورود اقایان ممنون این جا هم باید همینطور باشه متقارن قرینه ی خانوما
عاقا میخواید بخندید یا میخواید تاسف بخورید :
من همیشه به 4+1 فرزند اعتقاد داشتم و دارم ، یعنی 4 پسر و 1 دخدر :n33:
بمیرم برای این آقایان قانونمند که قوانین رو رعایت میکنن و با توجه به « ورود آقایان ممنوع » اصلا وارد اون تاپیکنقل قول:
نمیشن. :n33:
چندی پیش سر همین بحث شد و اتفاقا نام تاپیک قرینه ی اون بود و بر اساس رای شورای مجلس مشورتی : دی،
نام تاپیک به همین اسم تغییر یافت و تصویب شد.
احتمالا هر کی بوده تو قسمت تگ کردن رو all friends تیک زده و همه ی لیست دوستاش رو دعوت کرده که تو لیست دوستاش اتقیا هم بوده.نقل قول:
حتی اگه وضع مالیم هم خوب باشه فک نمیکنم از 5 فرزند خوشم بیاد. خیلی شلوغ میشه.:n02:نقل قول:
من به 2 فرزند اعتقاد داشته و دارم. پسر و دختر، دو قلو.:n02:(حالا یدونه هم اضافه تر شده عیبی نداره:n02:)
انشالله به واقعیت تبدیل میشه.:n33: