سلام.
میخوایم یه صندلی داغ راه بندازیم. موضوع هم که مشخصه.
فقط صادق باشید که نسوزید.
سوتی ها, دروغ ها, گندکاری و هر کار دیگه ای که تو انجمن کردیم و دیگران ازش خبر نداشتن, اینجا اعتراف میکنیم. با فرومایه ی طنز.
:n26:
Printable View
سلام.
میخوایم یه صندلی داغ راه بندازیم. موضوع هم که مشخصه.
فقط صادق باشید که نسوزید.
سوتی ها, دروغ ها, گندکاری و هر کار دیگه ای که تو انجمن کردیم و دیگران ازش خبر نداشتن, اینجا اعتراف میکنیم. با فرومایه ی طنز.
:n26:
نقل قول:
اقا اولین سوتی مشخص شد :دی
فرومایه ی طنز :دی
خخخ .....نقل قول:
بله مشخص شد ..
:n02:
عاقا من اعتیراف ! میکنم که دست من تا مفرغ آغشته به بن کردن یوزرهای این انجمنه :n19:
+
فکر کنم منظور دوستمون دستمایه ی طنز بود :n09:
درون مایه :دی
اعتراف میکنم که:n36: به انجمن اعتیاد دارم:sq_17:
واقعا چه تفکری پشتش بود که نوشتم فرومایه! :n04:
اخه فرومایه که یعنی پست و حقیر.
عجب چیزی شدا. تو همین تاپیک سوتی رو دادیم و رفت دیگه به چی اعتراف کنم. دیدید دیگه !!!
فکر کنم مال اعتیاده به اینترنته!!!!
دیگه عقلمونو از دست دادیم : دی
منه به این گلی آخه به چی اعتراف کنم....؟؟؟؟:sq_1:
ار من مظلوم تر اینجا پیدا نمیشه.(جونه خودم):8:
اعترافات دستهای آلوده به گناه : :n02:
1- اعتراف میکنم که بخاطر خستگی یا بی حوصلگی تقریبا اکثر پستهای مهمی که میخواستم ارسال کنم ، پاک کردم و ارسال نکردم!
2- اعتراف میکنم که یک یوزر دیگه دارم و این دومین یوزرم هست. مالتی یوزر نیستمااا :n31: هیچوقت ازش استفاده نمیکنم مال 8 سال پیشه و بعدش به Meisam گفتم و نام کاربریم رو هم رایگان عوض کرد ( دل بعضیا بسوزه :n02: )
3- اعتراف میکنم که یک تصویر ترولی برای تاپیک ترولهای پی سی ورلدی ساختم، ولی فعلا نمیزارمش بخاطر اینکه :
4- اعتراف میکنم عاشق B.Russell و مطالب انتقادیش و صحه صدرش هستم ( ضمیمه بالا ^ :whistle: :n02: )
5- اعتراف میکنم که قبلا بعد از خوندن چندتا پست (حذف شده) تقریبا مطمئن شدم Atghia پسر هست! :n08:
6- اعتراف میکنم تمایل زیادی به استفاده از پرانتز )( در جملاتم دارم!! :n33:
7- اعتراف میکنم همیشه معتقد بودم که انجمن شدیدا به بخشی مثل دهکده سرگرمی نیاز داره که بالاخره محقق شد. :n06: ( بدون اغراق این بخاطر کاربرای خوب و مودب انجمن هست که تقریبا خودشون دارن این بخش رو همراه مدیرانش بدون حاشیه به پیش میبرن - البته من از پشت پرده خبر ندارم :n02: )
8- اعتراف میکنم که در حال حاضر در انجمن انسانی .... بگم؟ نه بگم؟ ...... من مانده ام تـنـهای تـنـــــــــهااااااااا .... :n02: البته برادر آرمان 24 ساعته هست ها ( یعنی بترسید از مجازات اسپم و غیره! :n09: )
پایان :دی
آقا من اعتراف میکنم چندسال پیش به گونه ای توی انجمن فتوشاپ خیمه زده بودم که هروقت یکی میومد تو انجمن ، میرفتم تو پروفایلش ببینم چیکار داره میکنه ، اگه داره تاپیک سوال میزنه زود جوابشو بدم :دی
- اعتراف میکنم New Ray با من لجه :دیدقت کردید؟ نه دقت کردید؟ خب کمی بیشتر دقت کنید:n22:
- اعتراف میکنم اون تاپیک تحلیل شخصیت هستا اولش فان بود برام بعد کم کم که تحلیل ها عمیقتر شد و کمی تخیل هم دوستان چاشنی کار کردند کمی جدی تر شده برام:n33:
- اعتراف میکنم که از بعضی از دوستان انتظار بیشتری داشتم:n35:
- اعتراف میکنم...آقا اینا اعتراف نیست که درد دل هست :دی آقای آسمونی درد دل (فرهنگ نامه دهخدا) دستت درد نکنه ما رو وادار کردی درستش رو یاد بگیریم
- آهان یادم اومد اعتراف میکنم گاهی دوستان یک سوالاتی میپرسن که ادمی وادار میشه که بگرده دنبال جوابش در نتیجه خودش هم اطلاعاتش بالا میره
- اعتراف میکنم که اعترافاتم نه تنها درون مایه طنز نداره بلکه میتونه تلخ هم باشه با طعم زهر:n33:
اعتراف میکنم که نه تنها هنوز چکمه پیدا نکردم بلکه معضل جدیدی برایم ایجاد شده...پیدا کردن کفش....قابل توجه B.Russell
اعتراف میکنم به اینترنت معتادم شدید
اعتراف میکنم هنوز گاهی دوستان به من پیغام میدن و میگن سلام داداش:n04: هنوز بعد از این همه سال باید بگم بابا من دخترم
اعتراف میکنم ستاره و رعنا و تینا رو خیلی دوست دارم:n12:
اعتراف میکنم حوصله ندارم اعتراف طنز بنویسم:n27:
اعتراف ميكنم اقازاده نيستم :n09:
اعتراف میکنم که اعتراف کردن کار خوبی نیست :n39:
2-3 بار اعتراف کردیم، پامون در چندین مسئله مختلف به ناحق باز شد همون بس :n33:
اعتراف میکنم فکر میکردم دلیل انتخاب نام کاربری @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر برنده لپ تاپش هست:n02:همیشه فکر میکردم لپ تاپش hp هست..اصن فکر نمیکردم مخخف هری پاتر و این داستانا باشه.....
اعتراف می کنم اوایل فکر میکردم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی آدمه خفنیه:n02: با توجه به بیوگرافی ای که نوشته بود آدم می ترسید بره تو پروفایلش....
اعتراف می کنم اوایل هر 10 دقیقه انجمن رو چک میکردم که ببینم کسی پست جدید زده جواب بدم(اون موقع خیلی دوست داشتم تعداد پست هام بره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اعتراف می کنم فکر میکردم فکر میکردم @پسره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف میکنم بار اول به
raana
گفتم رانا : دی
اعتراف میکنم به کل به زندگی امیدوار شدم بعد اینکه فهمیدم تنها پسری نیستم که سوت زدن با انگشت و ادامس باد کردن بلد نیستم :n31:
محتوای مخفی: 1
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اعتراف میکنم پی سی بزرگترین اتفاق زندگی مجازی (همون اینترنتی) من بوده.
- اعتراف میکنم وقتی تصادفا پست های چند سال قبلم رو میبینم و میخونم تعجب میکنم از میزان تعصبم رو خیلی از موارد.
- اعتراف میکنم کلا در جواب دادن پیغام عمومی و خصوصی هام خیلی تنبلم و هر چقدر هم زمان جلوتر میره این موضوع وخیم تر میشه!
- اعتراف میکنم عنوان کاربر فعالی تلویزیون و عنوان ناظر انجمن ورزش تاثیر بسیار زیادی در فعالیتم در انجمن داشت و البته این دوعنوان خصوصا اولی خیلی برام دلچسب بود.
- اعتراف میکنم که همه اعترافات رو نمیشه گفت!:n02::n09::n02:
- اینم به اعترافات بالا اضافه میکنم با این تفاوت ناخوداگاه من کماکان raana رو رانا میشناسه!! :n02:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا
خوبین؟
منم اعتراف کنم
من همیشه اسم این آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را میخوندم
pcf or life
همیشه هم فکر میکردم pcf چیه که یا اون یا زندگی
چند بار خواستم بپرسم روم نشد
چون مدتی زندان بودم و آپدیت نشدم
فکر میکردم یه چیز عادیه همه میدونن
بعد عکس پروفایلش رو دیدم نوشته pc for life
فهمیدم
قربونتون
سیا
اعتراف می کنم اون اوایل فکر می کردم عنوان "کاربر حرفه ای" به کسی داده می شه که تو یه موردی خیلی حرفه ای پست می زنه . :n02:
اعتراف می کنم گاهی اوقات یه پست خیلی طولانی و وقت گیر می نویسم بعد خسته می شم پاکش می کنم. :n23:
اعتراف می کنم به چند نفر پیشنهاد دادم اینجا عضو بشن و فقط عضو شدن و هیچ پستی اینجا ندادن.:n26:
اعتراف می کنم گاهی احساس می کنم ممکنه p30world هم بره سمت خاله زنک بازی، ولی بعد می بینم هنوزم انجمن های علمیش فعاله:n19:
اعتراف می کنم وقتی عنوان "کاربر با سابقه" اومد بالای نام کاربریم، به مدت 5 دقیقه خوشحال شدم :n39:
اعتراف می کنم اون اوایل یه مدت 3-4 روزه فقط تو متفرقه اسپم می دادم :n02: (البته نه اخطار گرفتم نه بن شدم. فقط پست هام پاک شد.)
اعتراف می کنم نوشتن این پست حدود 1 ربع طول کشید و ترجیح می دم دیگه فکر نکنم و این پست رو همین الآن ارسال کنم.:n05:
اعتراف میکنم که با سرعت پایین نت پی سی ورلد تنها سایتی بود و{هست}که به سرعت بارگذاری میشه:3:ودر ضمن اعتراف میکنم دوستان زیادی هشدار دادن شعری که به عنوان امضا ازش تو ته همین پست استفاده میکنم اشتباهه ولی تا الان درستش نکردم و نخواهم کرد شک نکنیین:34:و برای بار سوم اعتراف میکنم آواتارم عکس یه گربه معلوله که پا نداره کلیپشم تو آپارات گذاشتم:n14:اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف میکنم که وقتایی که بیکارم حوصلم سر میرفت میرفتم تو پروفایل این و اون پیغاماشونو میخوندم:n10:
اعتراف میکنم که دلیل انتخاب نام کاربریم اولین ایمیلی بود که ساختم javad2015@yahoo.
اعتراف میکنم عکس اواتارم فابریکه و از زمانی که عضو شدم همین بوده.
اعتراف میکنم دلیل انتخاب عکس اواتارم اولین گروهی بود که توش فعالیت داشتم.اسمش معما بود.
اعتراف میکنم که عکس اواتارم مشکل داره چون دو تا نارنجی در وسط روبیک هست.
اعتراف میکنم موهایم را هم تا سر شانه هایم خودم با قیچی بریدم ... خیلی سال پیش :n37:
اعراف میکنم که اگر اعتراف کنم الم شنگه ای بپا خواهد شد
اعتراف میکنم شدیدا احساسی هستم و همین مسئله باعث گرفتن یه تصمیم اشتباه تو چند سال پیش شد
اعتراف میکنم به سینمای هالیوود و همینطور پی سی اعتیاد دارم
اعتراف میکنم فقط موزیک غمگین گوش میدم و از موزیک شاد فراری ام
به کدامین گناه اعتراف کنم ؟ :n04::n02:
ایهام خیلی جالبی بود :27::دینقل قول:
اعتراف میکنم یه بار وقتی ناظر انجمن فتوشاپ شدم فرداش بن شدم :دی (برای اونایی که نمیدونن وگرنه آوازه ی این کار من همه جا پیچیده :27::دی )
اعتراف میکنم خیلی دوست دارم دکمه "تشکر" از دهکده سرگرمی حذف شه ...
اعتراف میکنم بخاطر اسمِ تاپیکِ "جوک و لطایف طنز" خیلی رغبت پیدا نمیکنم بخونمش :دی
سلام
من هم اعتراف میکنم که در اون جریان ، بن کردن شما اشتباه بود و باید از راه دیگه ای وارد میشدیمنقل قول:
همیشه نسبت به اون بن احساس خوبی نداشتم و حتی چندین ماه بعد با اضافه کردن مجدد شما به
تیم ناظرین یه جوری خواستم اون اشتباه رو جبران کنم ، که الان دیگه علنی اعتراف کردم :n02:
اگه ازم بپرسن اشتباه ترین بن تاریخ پی سی رو نام ببر ، من بدون تردید این مورد رو اشاره میکنم
مرسی.
میثم :11:
اعتراف میکنم که میثم واقعا مدیر خوبیه:دی:n12:
سلام میثم جاننقل قول:
بعضی چیزا توی گذشته ی هر کسی هست که هروقت اون آدم بهشون فکر میکنه ناراحت میشه که اوضاع اون موقع میتونست بهتر پیش بره . یکیشون همین قضیه بن بود ... اعتراف میکنم دیگه با حرفای شما حس بدی نسبت به اون موضوع ندارم :40:
یکی دیگه از همون چیزهایی که گفتم توی زندگی هر کسی هست هم توی زندگی شخصیم بود که دیشب برطرف شد ...
اعتراف میکنم خیلی حس خوبیه لامصب :دی
اعتراف میکنم که: ❶ در صفحه اصلی انجمن ( سرآغاز ) یه بخش هست که من تا 2 - 3 ماه پیش فکر میکردم اسمش گودال ماسه بادی هست؛ در حالیکه درستش ماسه بازی میـباشه! اما من هنوز عنوان ماسه بادی رو ترجیح میدم! ❷ با سابقه چند سال فعالیت و بالای 1000 پستِ مفید و مؤثر و نیز تأثیر گذار، در گودال ماسه بازی بعضی قابلیت ها رو تمرین میکردم. مثل Multi Quote و ایجاد جدول! اونجا واسه خودم چند تا تاپیک هم درست کردم با موضوعات زیر:جدول رنگی رو هم در انجمن ادبی و این پست از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام سؤال شد که اینها چطوری فونت و رنگ زمینه رو عوض میکنن که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف کردن و در این پست معما رو برام حل نمودن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم بعد از کلی دنگ و فنگ + تمرین و ممارست و ریاضتهای جانــفرسا یاد گرفتم جدول رنگی درست کنم. این هم نمونه کار:محتوای مخفی: .
ماسه بادی:محتوای مخفی: .
محلی برای تمرین نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ها سایر یوزرهای انجمن پست ها و تاپیک های شما را نمی بینند، پس راحت باشید!❸ تا مدت ها فکر میکردم اعدادی که جلوی تاپیک های ماسه بادی نوشته شدن ( مشاهده ها: 3 ) ، تعداد دفعاتی هستن که مدیران و مسئولین محترم P30world یواشکی به تاپیکم سَرَک میکشن؛ برای همین اوایل یه خورده معذب بودم :n02: ❹ این اواخر اونقدر که در گودال ماسه بادی فعالیت داشتم در انجمن اصلی فعال نبودم. :n02: شاید اگه این بخش هم در معرض دید کاربران بود، من الان کاربر فعال انجمن ماسه بادی بودم :n08: ❺ حدوداً 2سال پیش وقتی اشتراک اینترنتــم داشت تموم میشد، کلی در پروفایلم پیغام میذاشتم و از بچه ها خداحافظی میکردم؛ انگار که قرار بود برم کمپ ترک اعتیاد به اینترنت :n02: اصلاً یه وضعی بود... چند نفر از دوستان محترم ظاهراً ضربه روحی خورده بودن :n27: اما ناگهان ورق برگشت و علیرغم انتظار، بنده با پرداخت مختصری پول مفت از کیسه خلیفه اینترنتم رو شارژ کردم. :n09: دوستانم رو هم بعد از مدت کوتاهی کلاً ولشون کردم (Shift + Delete) اصلاً انگار نه انگار که اتفاقی افتاده :n05: فکر کنم الان روح فردین باید در عذاب باشه، از اینکه رسم رفاقت رو به جا نیاوردم. میـتونید خودتون پیغام ها رو بـبینید و عمق ماجرا رو درک کنید:@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6 ) قبلاً کاربر فعال انجمن ادبیات بودم که به دلیل نداشتن فعالیت مرتبط از این جانب خلع درجه شد.محتوای مخفی: پیغام های پروفایل
1- اعتراف میکنم فکر میکردم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیروسو هستش.
2 - اعتراف میکنم فکر میکردم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اسم انگلیسی با یه معنی زیبایه.
3- اعتراف میکنم به ادمین میگفتم: « آدمین » ( ببین دیگه خنگی تا چه حد:n02: )
منم اعتراف می کنم که فکر میکردم اسم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیروس هست :دی
اعتراف می کنم اولین باری که پیام پروفایل دریافت کردم تو پروفایل خودم جواب دادم
اعتراف می کنم که آدمی هستم که همیشه سرم به کار خودمه اما هر چند وقت یه بار از یکی از مدیران میشنوم که تو پی سی آدم کم حاشیه ای نیستم :n38: کسی هم تا حالا جوابم رو نداده که چرا :دی
اعتراف می کنم که بیشتر خواننده ی خاموش پی سی هستم چون معمولا حس پست زدن ندارم و خیلی وقت ها بعد از تایپ یه مطلب ، پاکش میکنم و بیخیال ارسالش میشم
اعتراف میکنم بهمن سال 90 تصمیم گرفتم اعتیادم رو به اینترنت کلا از بین ببرم و موفق هم شدم اما اعتیاد به این پی سی هنوز سر جاشه :دی
اعتراف می کنم که اوایل نمیدونستم پروفایل گزینه ی View your "About Me" as seen by everyone else Basic Information داره و یه یوزر ساختم برای اینکه ببینم بقیه پروفایلم رو چه جوری میبینن :دی
اعتراف می کنم که اوایل مشکوک بودم به اینکه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نفرن :n02:
اعتراف میکنم وقتی اول بار یه نفر توی قسمت "پیغام بازید کنندگان " بهم پیام داد تو صفحه خودم جوابشو دادم ...:n02:
اون بنده خدا هم که حس ششمش بهش گفته بود من همچین گیج بازی میکنم اومد بهم گفت باید تو صفحه من بهم جواب بدی ..
خلاصه ضایع شدیم و این اولین و مهمترین سوتی من توی انجمن بود ..:n02:
بنده خدا هم Alireza SM مدیر انجمن اموزش عالی بود ...که از همین تریبون تشکر میشه ازش :n09:
آقا خداییش من یه اعتراف بد بکنم این موضوع تو گلوم مونده اذیتم میکنه
یادمه آقا بابک سرپرست ناظرین( :n28:) عکس خودشو گذاشته بود تو آواتارش . ما به همراه جمعی از بروبکس شیطون p30 عکسو ویرایش کردیم البته بد جور ویرایش کردیم و بین خودمون پخش کردیم (دلیل عوض کردن آواتارش حتما این بوده)
بعده مدتی گفتیم بدیم ببینیم خوده آقا بابک چه عکس العملی نشون میدن . من به نمایندگی از بروبچ بهش نشون دادم و اون فقط یه جمله گفت که همه گی رگ های خویش را دریده و نعره ها بر آورده و در دم جان سپردیم و بقیه جملگی بر سر کوبان راه بیابان در پیش گرفتند
نگو تو این مدت از همه چی خبر داشته اما اعتراضی نمیکرده
اعتراف میکنم که کار خیلی بدی کردیم
جهنم یعنی در حق کسی بدی کنی و اون از قدرتش علیهت استفاده نکنه:n28::37::37::37::37:
اعتراف میکنم چند سال پیش یه اکانت اینجا داشتم که الان هیچیش یادم نیست (چه بهتر)
اعتراف میکنم فکر میکردم یوزر ملا نصرالدین پسر هستن تا همین چندی پیش که دیدم در مورد لباس و اینا به خانوما نظراتی میدن :n02:
اعتراف میکنم اصلا نمیدونم دقیقا چی شد از انجمن اموزش عالی سر در اوردم :n13: هدف انجمن دیگه ای بود که راهو برعکس رفتم :n19: به هر حال بازم خوشحالم
اعتراف میکنم اولین بار که با یکی از خانومای انجمن @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث صمیمی و خوبی داشتم تا 24 ساعت حس خوشحالی داشتم که دوست پیدا کردم در انجمن بلاخره :n11:
اعتراف میکنم شدیدا به اینترنت و کلش او کلنز معتادم به جوری که توی خونه معضلی شده این بازی کردنم :n37:
اعتراف میکنم الان خیلی فکر کردم برای این اعترافات کلی نوشتمو پاک کردم. کار سختی بود :n13:
اعتراف میکنم در عرض شش روز به دلیل تاپیک تحلیل شخصیت آمار بازدید پروفایلم (دقیقش یادم نمیاد) حدود 500 بار بیشتر شده:n02:
اعتراف میکنم که حرفهای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار تامل برانگیز بود برام:n28:
اعتراف میکنم که از من نترسید بابا :n14: والا من همون ایرانم که بودم:n33:
بعضی دوستان اعرتاف کردن که اوایل جواب پیغاما رو تو پروفایل خودشو میدادن.من میگم به خودتون امیدوار باشین.چون من هنوز بعضی وقتا تو پروفایل خودم جواب میدم بعد میفهمم باید برم تو پروفایل طرف:n02:
اعتراف میکنم این نفر قبلی دوست اینده نگری بوده یعنی از کجا میدونسته که باید نام کاربریش 2015 باشه؟:n36:ینی 2009 میدونسته که در سال 2015 یروزی میاد اینجا پست بده و من این حرف رو بگم:n04::n31:
اعتراف میکنم که من فکر نمیکردم انجمن اینقدر سمت دار با نام امین داشته باشه:n36: ای امینان انجمن کجایید:n10:
اعتراف میکنم که البته این اعتراف اطلاعاتش اخیرا کسب شده :دی
اعتراف میکنم که این پست دیگه وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اعتراف میکنم که نمیدونستم استفاده از کدهای غیر مجاز ، خلاف مقرراته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: