سلام، میخواستم ببینم بهترین سیگار که وارد ایران میشه و مرغوب ترین توتون رو داره چه سیگاری هست و شما چه پیشنهادی میکنید ؟
از سیگار های داخلی هم اگر خبری دارید بگید. :n16:
Printable View
سلام، میخواستم ببینم بهترین سیگار که وارد ایران میشه و مرغوب ترین توتون رو داره چه سیگاری هست و شما چه پیشنهادی میکنید ؟
از سیگار های داخلی هم اگر خبری دارید بگید. :n16:
لطفا دوستان اینجا فاز نصیحت بر ندارند
مرغوب ترین توتون به نظرم کمل هست که خیلی خوش کام ه ولی داخلش عطر هیچی نداره.از نوع کمل هم برای افراد متوسط کمل مشکی از از لحاظ نیکوتین و قطران مثل وینستون میمونه
مالبرور یک مقدار عطر داره و از لحاظ تنوع خیلی متفاوت تره.ولی به نظرم قیمت به دلیل معروف تر بودنش تو ایران گرونتر هست
این دو نوع سیگار به نظرم هیچ درونشون قاطی نداره ولی سیگار های وطنی که برند خارجی رو به طور رسمی وارد می کنند توشون توتون نامرغوب قاطی می کنند.مثل خودم وینستون اصل و زست اصل(سیگار کره ای) رو امتحان کردم و نمونه وارداتی مجازش زمین تا اسمون فرق داشت., به همین ترتیب هر چی قیمت بیاد پایین تر کیفیت کاسته میشه.
بین سیگار های وطنی تمامی اشون شدیدا خلط اور و سنگین هستند.بهرتینشون بهمن سفید پا بلند هست
تعرف بهمن رو خیلی شنیدم، نظری در مورد davidoff light که داخل ایران هست ندارید ؟ از هرکسی سوال میکردم برای توتون مرغوب davidoff رو بهم معرفی میکردند.
نقل قول:
عزیزم تو هنوز جوونی سیگار رو بزار کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(شوخی)
منم با نظر Khan gholi موافقم . مالبرو تو ایران بیشتر مورد پسند تر هست . البته تنها نکته منفی همون گرون تر بودنش هست .
حاجی همونی که هنک میکشه عالیه ماربرو قرمز :n02::n02::n02:نقل قول:
آره اما واسه ما سنگینه :n20:نقل قول:
فقط سیگار بهمن کوچیک :n02:
چرا روی سیگارها تاریخ مصرف نمی زنند؟ سیگار فقط به تازگیشه
این سیگاری که شما گفتید بیشتر جاها که موجود نیست و به شخص تا حالا از کسی اسمش نشنیدم حتی تو برند معروف هم ندیدم.نقل قول:
با اینکه سیگار رو خیلی وقت گذاشتم کنار ولی خیلی دوست دارم سناتور شرابی رو امتحان کنم ولی زورم میاد 24 تومان بابت چیزی بدم بعدا شاید خوشم نیاد
آقا منم خیلی مشتاق سناتور هستیم ، توی جعبه ـش چند نخ داره ؟ مدل WineGrape داخل فیلتر ـش طعم میزنن ؟ البته من از کسی که میخرم بسته ـش فلزی نیست معمولیه، هر بسته 5 تومن، اینا فیک هستن ؟نقل قول:
من الان وین آبی میکشم ، هفته کلان 4 نخ اما یکی از دوستان گفت حالا که داری میکشی یک چیز درست حسابی بکش، واقعا بوی وین آبی داغون میکنه آدم رو وقتی میکشی یک نفر نمیتونه کنارت وایسته خفه میشه! اما یک مدت اطرافیانم فیلتر پلاس میکشیدن خیلی اوکی بود بوش برام اما اصلا نمیتونم بوی وین رو تحمل کنم.
یکی از همکارام سیگار سفید باریک میکشه، ولی هیچ بویی نداره لامصب....
در صورتی که دوستام وینستون؟ یا همچین چیزی میکشن که واقعا چرنده و بوی مزخرفی هم میده :(((
من خودم شخصا هیچوقت کمل ندیدم از نزدیک، ولی دوست دارم یه روز دستم بیاد و بتونم بکشم! :)))...
تا حالا تو عمرم هم فقط یه پوک به سیگار وینستون؟(احتمالا!) قرمز یکی از رفقا زدم و بس...
بوی سیگار اذیتم میکنه....
قیمت کمل رو میدونید چیه؟( اصلیش و نه چیزی که خرابش کرده باشن! :) )....
منتظر نظرات هستم.
عجیبه اجازه داده شده این تاپیک زده بشه:n10:
خب منم نظرمو می گم در این زمینه.ببینید پیدا کردن سیگاری که توتونش مرغوب باشه سخته برای اینکه اکثر سیگارهای با برند خارجی قاچاقی وارد می شوند و به همین دلیل نمیشه روی کیفیتشون حساب کرد چون اکثرا تقلبی است سیگارهای وارداتی مجاز هم که کلا ولشون کنید چون ناخالصی زیاد داره من هیچ وقت سیگار داخلی سعی می کنم نکشم مگه اینکه در جمع دوستان باشم یا دیگه سیگاری گیر نیاد.:n25:
کلا اوایل که سیگار گرون نبود مارلبرو قرمز می زدم اصلا گلورو اذبت نمی کرد خیلی بهم حال میداد بعدش که قیمتش دوبرابر شد احساس کردم تغییری در طعمش ایجاد شد البته شاید ذائقه من مشکل دار شده بود نمی دونم:n02: دیگه اون حال قبلی رو نداشت.ب
هترین راه خودتون هستید سیگارهای مختلف رو امتحان کنید تا مورد پسند خودتون رو پیدا کنید.کلا سیگاری که گلورو نسوزونه و راحت بشه کشیدش ناخالصی کمتر داره درضمن این سیگارا باید حالم بدن:n05:
بیست تخ داره چه فلزیش و چه کاغذیش.مدل کاغذیش من قیمت ندارم ولی فلزیش همونی هست که گفتم.برای اصل بودنش تنها راهش امتحان کردنش هست و پیدا کردن یک دکه مطبوعاتی خوب.بیشتر موجدیش هم داخل ایران مدل روسیش هست.ولی اینم بو داره چون قطران 8 هست ولی فکر کنم بوی خوبی داشته باشهنقل قول:
سیگار هر چی قطران و نیکوتینش بره بالاتر بوش بیشتر میشه الا سیگار های کنت که به علت داشتن فیلتر های شبیه مالبرو فیلترپلاس.
فیلتر پلاس فقط بدرد ادم های سبک کش میخوره البته شما شما هنوز اول راهی میتونی تغییر دوز بدی
این قطران که زیاد باشه بو بیشتر میشه نمیدونیستم، جالب بود، من کاغذی سناتور قیمت کردم بسته ای 5ت بود اما فکر کنم fake هست.نقل قول:
من 4 ساله سیگار میکشم اما چون ورزش میکنم از هفته ای 4 نخ بیشترش نمیکنم توی کنترلمه. camel رو امتحان میکنم ببینم میسازه به ما یا نه وگرنه میریم طرف marlboro فیلترپلاس.
تمامی سیگار ها سنگین بو دار هستند و تنها سیگار سنگین(لایت) که بوی به نسبت کمتری داری سری اسی طعم دار هاش هستند که واقعا نابود میکنه دندون ها رونقل قول:
فرق سیگار خوب و بد رو فقط یک نفر سیگار کش با تجربه تشخیص میده و توصیه اینکه از دست هیچ کس سیگار نگیرید و که واقعا مثل قلیون نیست.
قیمت کمل سفید 4500 , مشکی 5000 و ابی 6500-7500 و زرد 6000-8000 , بالاتر از این قیمت ها رو هر کی به هر عنوان بده کلاهبرداره.
بهترین سیگار هم برای خود فرد سیگاری کمل مشکی هست و برای اطرافیان کنت 1 یا مالبرو فیلتر پلاس
هر دونه یا هر بسته؟؟؟؟نقل قول:
قیمت کمل سفید 4500 , مشکی 5000 و ابی 6500-7500 و زرد 6000-8000 , بالاتر از این قیمت ها رو هر کی به هر عنوان بده کلاهبرداره.
چرا سیگار کمل خوبه برا خود شخص؟؟؟؟ یه مدل داره که تو فیلترش کپسول داره میترکونی.... چند نفر که تو یوتوب سیگار رویو میکنن رو داشتم میدیدم، بعد از کپسول کف و خون قاطی میکردن و شروع میکردن به شدت تعریف کردن! :)))
اون همکارمون هم از 6-7 دندون جلو، فقط سه تاش رو داره! :) makes sense....نقل قول:
تمامی سیگار ها سنگین بو دار هستند و تنها سیگار سنگین(لایت) که بوی به نسبت کمتری داری سری اسی طعم دار هاش هستند که واقعا نابود میکنه دندون ها رو
لینک این ویدیو رو بده منم ببینم این کپسولا که میترکونن معمولا نعنایی هستند وقتی میترکونی خنک میشه ، من dunhil کشیدم یک مدلش کپسول میترکوندی خنک میشد :n19:
الان دسترسی ندارم....
camel cigarette review
رو بزن....
یه مرد عینکی با سبیل زیر و رو! ( از این ریش پروفسوریا که سبیلش رو زده)...
و همچنین دو تا پسر توی ماشین نشستن و سیگار ها رو رویو میکنن.....
خیلی ویدیو هاشون معروفه! :)
پیداش کردم خیلی جالبه کامل از سیر تا پیاز سیگار هارو معرفی میکنه، سیگار مورد علاقه خودشم marlboro قرمزه :n33:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هاش برای هر بسته اشنقل قول:
کمل خوبه چون توش هیچ عطری احساس نمی کنی اولا خوده توتون هاش خیلی عالی و دوما مواد شیمیای عطری که تو سیگار باعث ضرر ییشتری میشه رو نداره.همچنین خیلی خوش کام تره و در سری لایتش طعمش در ایندا وانتها هیچ فرقی نمی کنه
بر خلافش مالبرو قرمز پایه بلند مثل سیگار برگ انتهاش یک طعم تند و بد مزه ایی میگره.سری فیلتر پلاس که واقعا نکشی بهتری چون داری هوا استنشاق می کنی.سری فلور واقعا نسبت به قیمتش نمیارزه.و سیگار باریک که الان قیمتش ندارم ولی پارسال که قیمت سیگار ها پایین تر بود 10 تومان بود و از لحاظ کیفیت مقدار کمی با وینستون باریک تفاوت داشت.
خلاصه اگر خواستید یک مقایسه داشته باشید بزنید تو گوگل marlboro vs camel و توی سایت ها قسمت نظرات کاربر ها رو بخونید.اکثرا کمل رو ترجیح میدن
در اخر بگم سیگار های با طعم ها نعنا و ..... اگر دقت کنید کمتر تو دست افراد می بینید چون واقعا حال نمیده.یک جورایی بد کامه نمونه اش کنت پاور بسته اولش جالبه ولی بعدا نوعی اش رو از دست میده و بر میگردی سراغ هر چیزی که قبلا میکشیدی
بدون شک اول ماربورو Marlborol (مدلای بسیار متنوع)
و دوم ونستون Winston
مدلای مختلف دو تاسیگار هم هست که تازه کارها لایتهاش و اگه میخوای سنگین باشه مجموعه قرمزها( این در مور هر سیگاری صادقه )
فقط سیگار عطر دار از هر مارکی که باشه افتضاحه . البته اوایل یکم بد نیس
از نظر من ماربورو واقعا حرف اول رو تو دنیا میزنه ( البته تو ایران اکثرا فیک ( قلابی ) هاش هست )
ولی تو ایران یکی kent power خیلی حال میده و یکی هم مگنو
ولی اشغال ترین همین بهمنه که هر چی هم میکشی تموم نمیشه :n02:
در اخر هم بگم سیگار به هیچ وجه خوب نیست ، یعنی من به جایی رسیدم که الان ترک کردم
میدونستید پلاستیک که ته سیگار هست برای اینه که از رفتن هوا و آب داخل جعبه جلوگیری بکنه ؟! (اطلاعات عمومی) :21:
دیدید بسته های سیگار رو قبل باز کردن از سر جعبه 10 بار محکم میزنن به کف دست و بعد که باز میکنی میبینی توتون سیگار ها فشرده شده ؟ کسی میدونه چه خواصیتی داره ؟
نقل قول:
آقا کنت پاور رو کپسولش رو نترکون بعد بکش میفهمی چقدر سنگینه :n21:
منم همیشه به خاطر فیلترش می گرفتم دیگه ، می ترکوندم بعد می کشیدم :n02:نقل قول:
حالا اون اوایل که می کشدیم بدنم خنک میشد ، ولی بعده چند وقت دیگه حس زیاد نمیداد
یعنی کلا دیگه کام نمیداد
بیشتر تابستونا حال میده که خنک میکنه، توی زمستون سیگار فقط باید گرم کنه :n20:نقل قول:
درسته ولی من کلا میگم دیگه عادت کرده بود ، فوقش ادم خواست فیلترشو نمی ترکونه دیگهنقل قول:
اقو....نقل قول:
دیدید بسته های سیگار رو قبل باز کردن از سر جعبه 10 بار محکم میزنن به کف دست و بعد که باز میکنی میبینی توتون سیگار ها فشرده شده ؟ کسی میدونه چه خواصیتی داره ؟
همون یارویی که صفحهي قبل ویدیوهاش رو پیدا کردی، یه ویدیو داره به اسم how to Pack your Cigarette مزایای این کار رو توضیح میده....
ظاهرا توتون اینا فشرده میشه و باعث میشه کمی سنگین تر بشه و همینطور دیرتر بسوزه و سیگار مدت بیشتری روشن بمونه...
سلام دوستان سنگین ترین سیگار بنظر شما چیه؟
مارلبرو قرمز و کنت قرمز رو امتحان کردم
کاپیتان بلک هم که سنگینه ولی چون طعم داره خوشم نمیاد
ماربورو وید ( گراس ) رو امتحان کننقل قول:
به جای نیکوتین ، ماری جوانا داره :n02::n10::n09:
هفته پیش یک مارلبرو گلد اصل گرفتم خیلی حال میده اصلا
اگه اطلاعاتی راجب انواع مارلبرو و نشونه های اصل بودنش دارین دریغ نکنید لطفا:n01:نقل قول:
داداش اکثرا 70 درصدی که میاد ایران fakeنقل قول:
مثل نوشیدنی ها
ولی حتی اون fake هاشم نسبت به winston و kent خیلی بهترن
کلا هفته ای 10 نخ سناتور می کشم
می خوام یه سیگاری جایگزین کنم که بو کم داشته باشه
تو سری مارلبرو چی رو پیشنهاد می دین؟
کم بو باشه؟
من پیشنهاد می کنم کمل با پاکت سفید رنگ بگیرید
هم بوش کمه هم خوش طعم و خوش کامه
من بعد از مدتها تونستم گلد پايه بلند پيدا كنمنقل قول:
به باكسش تو يه هفته با دوستم تموم شد :/
کسی اگه قیمت مارلبروهای اصل رو میدونه اینجا بنویسه دوستان
بچه ها بهترین توتون های قلیون بلوبری و هلو چی هستن؟ دوسیب که نخل باهمشون خیلی فرق داره
بنظرم فعلا وینستون لایت بهتره ولی برند اصلو با کیفیت خواستید همون سناتور خوبه داخلشم 20 تا هست البته دانهیل چایی هم خوبه اگر پیدا کردید.کنت اچ دیهم خوبه...نقل قول:
سیگاری ها و قلیونی های انجمن رو میشه اینجا شناخت...