1. مشکل با نرم افزارهای تخصصی
خب اولین مساله ای که باید بهش اشاره کنم اینه که اصلا چرا باید از ویندوز استفاده کرد؟
من 1 ماه سعی کردم فقط با مک کار کنم چون سالها بود که از باگ های ویندوز خسته شده بودم. اما چون نرم افزارهای تخصصی مدلسازی استفاده می کنم مجبور شدم به ویندوز برگردم.
موضوع اینه که برنامه های مهمی مثل Keyshot، Rhino 5 و Solidworks نسخه مک ندارند. (راینو البته میگن یه نسخه غیررسمی مک داره)
از طرفی اونهایی هم که مثل اتوکد یا مکس نسخه مک دارند بعضا با مشکل کرک مواجهند. در واقع موضوع اینه که برای ویندوز دانلود نسخه های مختلف برنامه ها و کرک هاشون خیلی راحت تر پیدا میشه تا مک!
مثلا اگه همین اتوکد رو برای ویندوز سرچ کنی چندین نسخه مختلف پیدا میکنی اما برای مک ممکنه دو سه تا دانلود سالم پیدا کنی همونام اگه جواب نداد و مثلا کرکش مساله ساز شد به مشکل میخوری..
از این گذشته حتی اگر این مورد دوم حل میشد باز هم واقعا فایده نداشت. حتی اگر یکی از این برنامه های واجب رو در دسترس نداشته باشی کار غیرممکنه. مثلا میخوای مدلت رو از اتوکد ایمپورت کنی تو راینو یا برعکس، خب نمی تونی که هی ری استارت کنی!...
بخاطر این موضوع من 100% باید به ویندوز می آمدم... و نهایتاً شما فقط و فقط از یک سیستم عامل استفاده خواهید کرد. یعنی اینطور هم نیست که برای کارهای حرفه ای در ویندوز باشم و مثلا برای گشتن اینترنت برم تو مک، چرا که خیلی از کارها همزمان انجام میشه
مثلا داری طراحی میکنی باید یه فایلم دانلود کنی، یا حتی دیگه موزیک هم با مک گوش نمیدی چون اگه میخوای برای چند دقیقه استراحت موزیک گوش بدی اینطوری نیست که همه چیز رو ببندی ری استارت کنی که فقط چندتا موزیک گوش بدی برگردی!..
بعدم با این وضع فایلات همه رو ویندوز باید باشه، چون اگه رو مک باشه با ویندوز نمی بینیشون، درنتیجه عملا همه چیزتو باید بیاری رو ویندوز...
در نتیجه 1. من حتما باید از ویندوز استفاده میکردم و بخاطر همون چندتا برنامه مهم باید باقی برنامه ها رو هم روی ویندوز می ریختم 2. حتی استفاده همزمان از دو سیستم عامل هم کاملا نشدنی هست چون در عمل می بینی که 99% مواقع از یکی استفاده میکنی...
طبیعتاً این مواردی که گفتم تنها دلایل بازگشت به ویندوز نیست، مشکلات کوچکی در مک مشاهده می کردم که هر کدومش میتونست دلیل این بازگشت باشه اما با اونها میشد کنار اومد. ولی با این مشکل نه...
حالا شاید فرد دیگری هم مثل من باشه و از این برنامه ها استفاده کنه و یا کارهای دیگه ای انجام بده که مشکلی مشابه مال من براش پیش بیاد پس حتما باید قبل از خرید تکلیف رو روشن کنه و مطلع بشه برنامه هاش با مک 100% اوکی هست یا نه...
اگر قراره همش از ویندوز استفاده کنید خرید مک اصلا توصیه نمیشه. خود اپل هم کاملا تعمدی این مشکلات رو (که در ادامه تاپیک توضیح خواهم داد) برطرف نمیکنه چون هم از طرفی مسئولیتی برای این کار احساس نمیکنه
(اگه میخواستی با ویندوز کار کنی چرا اپل خریدی؟!) هم اساسا چون با ویندوز رقیب هست میخواد کاری کنه که شما کفرتون از ویندوز بیشتر در بیاد!!
مشکل صفحاتی که DPI خیلی بالا دارند!
مرسی از همه دوستان بخاطر راهنمایی هاشون :n16:
نقل قول:
ایشالا امروز حتما انجام میشه
چی شد دوست گرامی
-
خب بریم سراغ ادامه مطالب... دیدید چه خوشقولم؟! تا تعطیلی دست داد اومدم!.. الان چیزی که یادمه برای گفتن موضوع رزولوشن هست. البته این مشکل فقط برای مک بوک رتینا نیست بلکه گویا در مدلهایی از لنوو، دل و... هم دیده شده
در مدلهای جدیدی که رزولوشن های بسیار بالا دارند این مساله هست... برای سرچ میتونید از عبارتی مثل high-res displays یا high dpi و عبارات مشابه استفاده کنید ولی هنوز اسم دقیق این نوع رزولوشن رو نمیدونم
چون تا پیش از این بیشترین رزولوشن مال full HD ها بود اما این ها از اون مدلها خب خیلی بیشتره.. اپل دیسپلی خودش رو با نام تجاری رتینا ارائه کرد...
مساله این هست که در این دیسپلی ها همه چی کوچیک میشه! در ویندوز 7 و ورژن اول ویندوز 8 این مشکلات هست، و شما با وررفتن با DPI تصویر باید کمی قابل تحملش کنید،
اما در سرویس پک 1 ویندوز 8 این مساله رفع شد خوشبختانه! لیکن این مساله برای بیشتر برنامه ها هنوز پابرجاست!
بیشتر برنامه ها نظیر فتوشاپ، ایلاستریتور و کلا محصولات ادبی، برنامه های مکس و اتوکد و کلا محصولات اتودسک، برنامه های راینو، کی شات، سالید ورکز و ... همه این مساله رو دارن!!..
در این حالت آیکن ها و کلید ها و ابزار های برنامه به قدری کوچیک هست که قابل استفاده نیست!
و اما سرچ های من... خب من باز طبق معمول نتایج خودم رو میگم دوستان اگر راه بهتری سراغ دارند دریغ نفرمایند :n40:
با سرچ ها به نتیجه ای نمی رسیدم تا اینکه یاد regedit افتادم. سالهای سال قبل تو ویندوز xp باهاش کار کرده بودم! حدس زدم از اونجا بشه یه کاری کرد.
regedit قسمتی هست که میتونید تغییراتی توی رجیستری ویندوز ایجاد کنید.. وقتی سرچهام رو با کلیدواژه regedit ادامه دادم بالاخره به یه نتیجه خوب رسیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده این وبلاگ راهی رو برای محصولات ادبی ارائه کرده که البته برای هر برنامه ای قابل استفاده است - من تست کردم. ابتدا مطابق با توضیحاتی که داده یه عمل ساده انجام میدید در regedit
بعدش کافیه فایلی که نویسنده ارائه کرده دانلود و در پوشه برنامه هم نام فایل exe برنامه قرار دهید. به این ترتیب وقتی برنامه ران میشه اندازه ها کاملا بزرگ و نوشته ها خواناست!
البته این راه حل بی عیب نیست. در حقیقت کیفیت تصویر در این حالت پایینه! یعنی شما از ظرفیت بالای گرافیکی دیسپلی رتیناتون استفاده نمیکنید، و بلکه از لپ تاپ های عالی غیر فول اچ دی هم قدری پایین تر!
لیکن بنظر راه بهتری نداریم. فکر میکنم باید صبر کنیم تا کمپانی های تولید نرم افزار راهکارهایی برای این مشکل یش بینی کنند و در ورژن های بعدی برنامه های خودشون رو سازگار کنن با این دیسپلی ها
در مک اما این مشکل نیست! یعنی اگر ورژن مک فتوشاپ رو نصب کنید چنین مساله ای دیده نمیشه! و در عین رزولوشن عالی همه چی اندازه س
اما اگر مثل من مجبور به استفاده از ویندوز باشید ظاهرا چاره ای ندارید.. (اگه راه بهتر سراغ دارید بگید!)