-
داستانهای واقعی درباره ی سامسونگ
-
داستان جالب....
يعني اگر گوشي رو از ارتفاع بلند پرت كني مشكلي نخواهد داشت......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط گوشكوب رو پرت كردم و سالم موند.....
-
سامسونگ عالیه اگه سیمبین داشتن منم الان سامسونگی بودم!
-
اينم يه داستان واقعي از سامسونگ:
مهيار جن همين دي 500 اولين گوشي بود كه من داشتم اون موقعي كه خريدم360000 بود
يه بر ديتم تر بود خورد به ال سي ديش و سوخت نمايندگي 70000 ازم گرفت و تعويضش كرد بعدشم اونو ازم خريدن 260000
در ارز 25 روز من 170000 رو اين گوشي ضرر كردم
-
اي کاش همه گوشي ها اينجوري بودن
-
اين داستانهاي واقعي هستند البته اون كه گفتي دي 500 ال سي ديش سوخت خوب اون 1 در 1000 بوده
-
آخريه الكيه
الكي داستان جعل كردن
-
اینها رو همه از توی یه روزنامه برداشتم اگه بخواد الکی باشه همش الکیه حالا تو چکار به اون 50 میلیون دلار داری مگه از جیب تو رفته به اون جدول گوشیا نگاه کن که ببین سامسونگ در چه رده ای از میزان برگشتیه گوشیای خراب به خدمات هست
-
خوب مهیار جان فک نمیکنی کسی که سامسونگ میخره اونو میندازه تو سطل!!!!!!!طبیعیه به مرکز خدمات مرجوع نخاهد شد!!!!
البته شوخی میکنم 1!!!!!
سامسونگ گوشی های خیلی خوبی داره نه اینجور که شما ازش و دوستانتون(امثال شما )ازش تعریف میکنید!!
همین امروز بهترین فیلمی که میشد گرفت رو با د600 تجربه کردم
ولی قبول کن نقطه ضعف هم زیاد دارن!!!قبول کن
-
مهيار جان شرمنده
ولي سامسونگ رو من به عنوان يه گوشي كامل قبول ندارم
اين نظر شخصي منه
ببخشيد :blush:
-
سامسونگ گوشی های با کیفیتی میزنه ولی حالا کدوم گوشی اون دوام گوشی های اولیه رو داره که اینم سگ جون باشه . ولی به نظر من گوشیهای خیلی جالبی داره واسه من که کامل هستن.راستی یه گوشی سیمبین هم داره (دی720)
-
البته واقعا از نوکیا محکم تره
من ای 600 داشتم 1میلیون بار از دستم افتاد یا د500 اون هم خیلی محکم هست!!!!!
ولی زیاد کامل نیستن البته نرم افزاری !!!
-
-
سلام به دوستان عزيز من اونقدر شما دوستان از سامسونگ تعريف كرديد كه رفتم و يه i300خريدم گوشي فوق العاده اي است ولي من كه نتونستم باهاش كاركنم منوي فارسي نداره بسيار پيچيده هست تو تبليغات خودشون ميگفتند صداش خوب ولي تا اين لحظه كه ولوم صداشو پيدا نكردم اگه واقا صداش اين باشه كه از يه 1100هم صداش كمتره من 370تومن دادم كه صداي خوبي داشته باشم پيش دو نفرم بردم اصلا از اون سر در نياوردم اگه كسي ميتونه به من درباره اين گوشي اگه خودش يا دوستانشون دارند كمك كنند چه جوري صداش زياد ميشه و حتي درباره شارژ باتري و .......مخصوصا صداي اون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط e_mohsen83
من فقط گوشكوب رو پرت كردم و سالم موند.....
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
..........................
.....................
............
(ادامه دارد....laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: )
-
-
اگه ممکنه درباره گوشی های 8 مگا پیکسلی و 10 مگا پیکسلی سامسونگ یه مقدار صحبت کنید : بی 600 . و 8200
-
اگه ممکنه درباره گوشی های 8 مگا پیکسلی و 10 مگا پیکسلی سامسونگ یه مقدار صحبت کنید : بی 600 . و 8200
:blush: :blush: :blush:
-
این گوشیارو یکی دیگه می سازه شما سنگ شو به سینه می زنید !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
آیا شما خودتون می تونید ............!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط مهستی
:blush: :blush: :blush:
اون 10 مگا پيکسليه اگر اشتباه نکنم b600 بود خيلي ضايست وقتي ديدم تا1 ساعت داشتم ميخنديدم لنزش 60 کيلومتر مياد جلو عين اين دوربين ديجيتالا نميخوام به سامسونگ توهين کنم ولي طرح اين b600 خيلي ضايع بود
-
خوب لنز اپتیکال همینه دیگه تازه خنده نداره هر گوشیی میتونه شکلی به خود بگیره
تازه من این تاپیک رو نزدم که همه بیان بگن سامسونگ خوبه می خوام اینو بگم که کیفیت محصولات سامسونگ از نوکیا هم بهتره من شنیدم که میگن گوشیایه نوکیا از مقاومت بیشتری برخوردارند ولی این طور نیست همون طور که خوندید گوشیای سامسونگ تا از آزمایش ها سر بلند بیرون نیاد اجازه ی ورود پیدا نمی کنند من از اون یه تیکه خیلی خوشم اومد که گوشیای سامسونگ حدود 100 هزار بار به طور مداوم باز و بسته میشن