سلام برای سیستم زیر یه کارت تا 300 تومان بهم معرفی کنید.
mother board : h61ma-dv2
cpu : core i3 3240
ram :4gb ddr3
power 480
vga : ?
برای بازی های 2013 به قبل میخوام ...
medium - high اجرا کنه .
Printable View
سلام برای سیستم زیر یه کارت تا 300 تومان بهم معرفی کنید.
mother board : h61ma-dv2
cpu : core i3 3240
ram :4gb ddr3
power 480
vga : ?
برای بازی های 2013 به قبل میخوام ...
medium - high اجرا کنه .
سلام دوست عزیز کارت گرافیک asus r7 250x بسیار عالیه ولی چند هزار تومان از بودجتون بالاتره که فکر نکنم مشکلی باشه.
با این بودجه 2 راه وجود داره دوست عزیز.نقل قول:
یا کمی بودجه رو افزایش بدید و کارت GT 740 رو به قیمت حدودی 350 تا 400 بخرید.
یا به کارت GT 630 به قیمت حدودی 230 قناعت کنید.
انتخاب دیگهای در این رنج قیمتی وجود نداره، مگر اینکه به دنبال کارتهای دست دو برید.
کارتهای پیشنهادی:
Zotac GT630 2GB 128-Bit DDR3 به قیمت 230
GIGABYTE GT 740 2GB DDR3 به قیمت 360
ASUS GT 740 OC 2GB GDDR5 به قیمت 410
GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5 به قیمت 410
سلامنقل قول:
لطف می کنی یه کارت گرافیک برای سیستم زیر معرفی کنی که بازی need for speed rivals رو بکشه
Gigabyte ep45t-ud3lr
4gb ram 1333
core 2 due e7500 2.9 ghz
می دونم که سیستم من قدیمیه ولی الان پول ندارم که یه سیستم 2میلیونی تا 5 میلیونی بگیرم.
با سپاس
پاورت چیه دوست عزیز؟نقل قول:
بودجت برای گرافیک چه قدره؟
پیشنهاد من r7 265x هست به قیمت 600ت
اگر پاورت کشید و بودجت بالاتر بود کارت بهتری رو پیشنهاد می:n06: دم.
پاورم green 550a هستنقل قول:
البته گفتم که نمی خوام زیاد هزینه کنم به همین خاطراگه امکانش هست می خوام ارزونترین کارت گرافیک که بتونه این بازی رو بکشه معرفی کنید (یا کمی بهتر از ارزونترین)
اولویت هم geforce هست اگر هم نباشه مهم نیست
در ضمن یک گرافیکی هست با نام asus GeForce GT 730 2GB که حدود 260 قیمت داره به نظر شما چطوره.
البته خودم می تونم بگردم و کارت گرافیک رو پیدا کنم ولی سیستم های داخلیش رو نمی تونم سر در بیارم. ولی به طور کلی می دونم که هر چی اعداد بزرگتر باشن کارت بهتری است. با این حال دوست داشتم که از شما که متخصص هستید کمک بگیرم
با کارت GT 730 یا GT 630 میتونید need for speed rivals رو با تنظیمات Medium/Low بازی کنید.نقل قول:
کارت Zotac GT630 2GB 128-Bit DDR3 به قیمت حدودی 230 انتخاب خوب و مقرون بهصرفهایه.
اون کدوم قسمت از مشخصات کارت گرافیک هست که مشخص می کنه یک بازی رو می شه medium/low بازی کرد یا ultra/high. یعنی برای خرید کارت گرافیک برای بازی به کدوم از ویژگی ها باید بیشتر توجه کنم.نقل قول:
خب کارتی مثل gt 520 هم می تونه این بازی رو اجرا کنه ولی با لگ و تاخیر فراوان که اصلا دلچسب نیست.نقل قول:
پس باید یه کارتی بخرید که حدقل تو رزولوشن high بتونه خوب این بازی رو اجرا کنه.
کارت gt 740 هستش حدود 400ت قیمت داره می تونه خیلی خوب این بازی رو روی مدیوم اجرا کنه.
ولی اگر بخواین روی high خوب بازی کنید پیشنهادم r7 265x هست که کارت بسیار خوبیه و حدود 600ت قیمتشه البته انویدیا و متعاقبا geforce نیست.
البته پاورتون خوبه و کارت های قوی تر هم میشه پیشنهاد داد.
باید به همه قسمت هاش توجه کرد.نقل قول:
نسل
تراشه گرافیکی
وی رم
معماری کارت
فرکانس
و.... تاثیر بیش تری توی قدرت کارت دارند.
البته shader unit ها و texture mapping و rop و... هم هستند که یکم تخصصی میشه و نخواستم بگم.
دوستان کارت ZOTAC GeForce GTX 650 Synergy Edition چطوره ؟
کارت قدیمی هست و دایرکت ایکس12 .و... هم براش نمی یاد.نقل قول:
بهتره به کارت های جدیدتر مثل r7 265x فکر کنید یا gtx 750ti