جواب اين سوال رو فوري ميخوام عجله دارم: مگه سامسونگ دي 600 توي جعبه اش رابط يو اس بي نداره؟ اگر نداره با چند تومن ميشه خريد؟
Printable View
جواب اين سوال رو فوري ميخوام عجله دارم: مگه سامسونگ دي 600 توي جعبه اش رابط يو اس بي نداره؟ اگر نداره با چند تومن ميشه خريد؟
اين مهيار كجاست؟؟؟؟/ اون خوب ميدونه
و پست بالا هم تاييد ميشه
توي چعبه اش داره ولي قيمتش حدود 10 تا 12 تومنه
اخه سامسونگ جان يكي از دوستان من دي 600 خريد ميگه فقط توي جعبه اش كابل تلويزيون داره و كابل يو اس بي نداره خودش از جمهوري خريد 300000 تومن به نظر من كه بهش انداختن ولي روم نميشه بهش بگم چون قيمت دي 600 340 به بالاست
نه قیمتش 290 تومنه کابل یو اس بی و تی وی هم توش داره دوست منم 2 ماه پیش خرید 310 تومن همه چی توش داشت
يعني ممكنه دست دوم بهش انداخته باشه؟
امکانش هست اصلا اون چرا با نداشتن بو اس بی در جعبه گوشی رو خرید ؟؟؟؟نباید این کار میکرد بهتره سریع پسش بده
من بابام D600 داره.ما 18000 تومن خريديم...
گوشیو 18000 تومن خریدی ؟؟
نخير كابل يو اس بي رو 18 تومن گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو بگم در هنگام خرید گوشیای سامسونگ به کابل اتصال و کابل تی وی ( در صورت مجهز بودن گوشی) و فارسی ساز گوشی توجه کنید سامسونگ فقط با ضمانت پارس قائم ( خیلی باحال گفتم نه ؟؟؟)
هي بهش گفتم با يك شخص وارد(خودم) برو بخر گوش نكرد اينم عاقبتش لنگ اينه كه مموري گوشيش رو خالي كنه
لطفا اگه كسي با گوشي سامسونگ د600 كا كرده معايب و محاسنش رو بگه. چون من قصد خريدش رو دارم. درسته كه ميتونه با فرمت mpg فيلمبرداري كنه ؟ در ضمن يه چيز ديگه در مورد گوشي سامسونگ پي900 هم اطلاعات ميخواستم درسته كه تلويزيون رو ميگيره ؟
سامسونگ دي 600 با فرمت ام پي 4 و با رزوليشن 352 در 288 با 20 فريم فيلمبرداري مي كنه
البته من پي 900 رو توي ايران نديدم بله گوشي هاي پي 900 و 910 و 920 از اين انكان بر خوردارند البته تو ايران هنوز راه نيوفتاده
يك سوال ديگه داشتم راجع به كيفيت و بلندي صداي د600. در حد مطلوب هست ؟
كيفيت خوبي داره ولي صداي متوسط يعني زياد بلند نيست
يعني از نظز كيفيت صدا به وي تري ايكس ميرسه ديگه ؟ اخه من با داداشم كل دارم سر اين موضوع ميخوام فردا كه خريدم ضايع نشم پيشش . نميدونم شما صداي وي تري ايكس رو شنيدي ؟ اگه شنيدي در مقايسه با د 600 كدوم بهتره ؟
صداي وي تري ايكس رو نشنيدم ولي سامسونگ صدايي شفاف داره مخصوصا با هدفونش يه چيز ديگه باتريه دي 600 دوامي در حد متوسط خوب داره
سامسونگ د600
از جهت کیفیت پخش عالی هست ولی صداش به هیچ وجه بلند نیست ولی در عوض فوق العاده طبیعی و با وضوح بالا هست.کیفیت هدفناش هم خیلی خوبه
فیلم برداریش واقعا عالی هست همچنین در زور با نور مناسب عکسهای با کیفیت بسیار بالایی میگیره ولی متاسفانه با کم شدن نور افت شدیدی پیدا میکنه
طراحی زیبا +خط دهی مناسب
و فقط تنها ایرادی که داره میشه گفت منو بندیش زیاد کامل نیست
سرعت بلوتوثش هم خیلی خوبه من تعجب میکنم که دوستان اینجوری میگن
آره مثلا فیلمبرداریش توی خونه یا جاهایی که نور کم باشه تصویر زیادی کش میاد البته من یه کاری کردم که کشش کمتر شد فقط برای عکس برداری این کار : عکس برداری رو بیارید و شماره ی 6 رو بزنید و عدد روی مانیتور رو 400 بزارید اینطوری کمتر گیر میکنه ولی کنتراست رنگ بالا میره
مهيار جان ديروز تو بازار يه گوشي ديدم گفتم حتما اين عشق مهيار
سامسونگ دي900 با قيمت ناقابل 385000 . واقعا براي يه موبايل با دوربين 3.2 قيمت خوبيه.
جونه من ؟؟ عاليه ؟؟؟ البته من زد 710 رو بيشتر دوست دارم ولي براي يه گوشي به اين باريكي (13 ميليمتر ) 3.2 مگا پيكسل خيلي عجيب فقط از دست سامسونگ اين كارا بر مياد
به جون تو خدايي قيمتش خيلي مناسبه. اتفاقا پرسيدم ببينم زد 710 اومده يارو گفت نيومده
كي گفته بلوتوث دي600 قويه همه ميدونن بلوتوث دي 600 از بلوتوث دي500 ضعيفتره
شما ميشه بگي چه چه اتفاقي براي دي 600 ديدي كه اينو ميگي من كه مشكلي در سرعتش نميبينم
من میگم!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط nintendo_ds
حالا بگو مشکل چیه!!!
شاید د600 که شما باهاش کار کردی مشکل داشته
من جا آقا بهراد پست بالا رو تائيد ميكنم
d600 كاركرد فوق العاده اي داره lcd خیلی خوبی هم داره
تنها بدیایی که داره :
شارژش زود تموم میشه ( فقط در هنگامه گوش کردن موسیقی با باندهای خودش )
امکان زوم نکردن روی عکس ها با فرمت جی پی ئی جی ( البته شاید امکانش وجود داشته باشه من بلد نیست )
نداشتن اتو فوکاس
نداشتن اتوفوكوس چه قدر ميتونه بد باشه ؟ يعني مثلا فقط تو يه فاصله مشخص عكس صاف ميندازه ؟ و دورتر و نزديك تر از اون رو تار ميندازه ؟ اكه اينطوره اون فاصله كجاست ؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
در ضمن قيمت د600 الان تو علائدين چنده ؟ اخه اينجا 260 تومانه ميخوام ببينم تهران ارزونتره يا نه ؟
ببين براي عكسهاي نزديك اصلا" خوب نيست (20 سانت به بالا خوب ميندازه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خدايي باحاله (كيفيتش خيلي خوبه فقط دستت نبايد بلرزه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته يه تصبيت كننده ي عكس هم داره اون خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس مشكلي نيست ميشه ناديده گرفت. راستي از قيمتش خبري داري ؟
من دی 600 خودم رو 240 تومن با گارنتیه پارس قائم گرفتم با رم یک گیگ و بلوتوث و یه قاب شیشه ای شد 289 تومن
خوب اوتو فوکاس برای گرفتن عکس از فواصل نزدیکه که میشه از فاصله ی حتی 5 سانت هم بصورت واضح میشه عکس گرفت ولی مشکلی در عکاسی از فواصل دورهم ایجاد نمیکنه