کلا به handsome jack نباس اعتماد کرد . با اون کارهایی که تو نسخه دو کرد اصلا قابل اعتماد نیست .
حتی دختر خودش رو به کشتن داد واسه جاه طلبی خودش . البته ریس هم شخصیتش کم جاه طلب نیست و باید کمی باهاش راه بیاد . البته اخر کار من به فیونا اعتماد کردم .
اتنا رو هم توی این قسمت دیدیم . کاش شخصیتهای pre-sequel رو دیرتر وارد داستان میکردن تا فرصت بشه اون رو هم بازی کنیم . اتنا رو نمیشناسم به حتم باید siren باشه .
siren ها کسایی هستن که نیم انسان و نیم Alien هستن . قدرتهای فوق العاده ای دارن . هر کدومشون هم یه قابلیتی دارن .
Lilith توی نسخه یک بازی بود که یه siren خیلی قوی بود با قدرت نامرئی شدن . در واقع نه فقط نامرئی بلکه invulnerable میشد و میرفت توی یک بعد دیگه .
maya توی نسخه 2 بود که قابلیتهای مختلفی داشت که بیشتر کنترلی بودن .
این Athena هم تا اونجایی که میدونم یه Lance Assassin بوده . Lance ها واسه Atlas کار میکردن . این زرهی که تنشه هم Lance Armor هست که Lance ها تنشون میکنن . اینم بعدها به استخدام Jack در میاد .
راستی یه نکته ای که توی این اپیزود بود . استفاده از سلاحهای Elemental . فیونا الان یه تفنگ داره که یک تیرش رو مصرف کرده . سه تیر از سه نوع مختلف .
شاید لازم باشه شایدم نباشه که اینو بگم . ممکنه توی این بازی مهم نباشه . ولی تاثیر المنتهای مختلف به این صورته :
Fire روی کسایی که زره یا ارمور ندارن بهتر جواب میده . یعنی زمانی که به بدن فرد برخورد کنه . معمولا روی بندیت ها بهتره استفاده بشه . مثلا روی همین مو قشنگه که تو بازی بود من Fire زدم . نمیدونم حالا فرقی هم میکنه یا نه ؟
Shock روی کسایی که Shield دارن بهتر جواب میده . نه البته اون سپر اتنا . البته شیلد رو تو این بازی نمیشه دید . فکر کنم یه جا تو بازی دیدیم البته که یادم نیست .
Acid هم روی کسایی که Armor دارن بهتر جواب میده . مثلا Lance ها یا Skag های خیلی بزرگ که Armor دارن . اگه لازم شد به اتنا شلیک کنین با Acid شلیک کنین .
توی این اپیزود Rakk Hive هم دیدیم . اون پرنده ها از توی اون بیرون میان . یکی از Boss های اخر نسخه یک بود که اینا ازش به راحتی گذشتن :n02:
Scooter هم دیدنش جالب بود در نوع خودش . کلا مکانیک توی Borderlands هستش . خانوادگی توی کار ماشینن . ادم باحال و با معرفتیه :n02:
اون قسمت خرید ماشینش هم دقیقا مثل نسخه های قبلی بود .
قسمت بعدی هم یکی از شخصیتهای باحال داستان رو میبینیم . یعنی یه Badass باحال به اسم Brick . این قسمت هر چقدر مشت خوردین عیب نداره . فقط از اون نخورین :n09: . یه Vault Hunter بوده که بعدا یه گروه Bandit درست میکنه واسه خودش .
من که همچنان منتظر حضور Claptrap تو بازی هستم . امیدوارم نسلشون منقرض نشده باشه .
البته به نظر TTG یه جایی اینو گفته و حرفایی زدن در مورد اینکه حتما یه Claptrap تو بازی خواهد بود :
نقل قول:
it wouldn't be a borderlands game without Claptrap
فقط اگه بیارنش از اپیزود اول بیشتر فان میشه .