دوستان خوبم سلام
میخوام سیستمم رو ارتقا بدم و نیاز به مشاوره دارم.لطفا یه سیستم خوب خانگی بهم بگید.فقط میخوام کیس ببندم.استفاده خودم هم صرفا خانگی هست و البته بازی هم واسم مهمه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
Printable View
دوستان خوبم سلام
میخوام سیستمم رو ارتقا بدم و نیاز به مشاوره دارم.لطفا یه سیستم خوب خانگی بهم بگید.فقط میخوام کیس ببندم.استفاده خودم هم صرفا خانگی هست و البته بازی هم واسم مهمه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
بودجه چقدره و مانیتور رو ه روزولوشنی هر استفاده ای هم قراره بشه از سیستم بگید
ممنون دوست عزیزنقل قول:
در مورد بودجه تا حدودی دستم بازه.تقریبا 3 تومن
مانیتورم مدل سامسونگ 22 اینچ مدل a310x plus هستش.استفاده هم که خونگیه و البته بازی هم برام خیلی مهمه.یه سیستمی میخوام که تا چند سالی خوب برام کار کنه
سیستم زیر پیشنهاد میشه:
Intel Core i5 4690 / 690
Gigabyte GA-H97-D3H / 400
Kingston HyperX Fury 2x4GB=8GB DDR3 1600MHz CL10 / 280
Western Digital Caviar Blue 1TB / 180
Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB / 1270
Corsair VS650 / 240
Asus 24X DRW / 70
Green X1 Basic Gaming / 140
جمعاً به قیمت 3،270
*اگه امکان افزایش بودجه وجود نداره میتونید کارت Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 2GB رو به قیمت 950 جایگزین کنید.
سیستمی که پیشنهاد دادن خیلی خوبه من میپسندمنقل قول:
ممنون از پیشنهادت دوست عزیزنقل قول:
یه سوال
فرق Gigabyte GA-H97-D3H با Gigabyte GA-H97-gaming 3 چیه؟کدومش واسه من بهتره؟
یه سوال دیگه از دوستان عزیز
من چون میخوام هزینه کنم یه مقدار میترسم که سرم کلاه نره.من چون شهرستان هستم به نظرتون از همین جا سیستم بگیرم یا مثلا از سایت های اینترنتی خرید کنم؟چه سایتی معتبر و قابل اطمینانه؟ در کل معتبرترین راه تهیه سیستم به نظرتون چیه
یه سوال دیگه از دوستان عزیز
من چون میخوام هزینه کنم یه مقدار میترسم که سرم کلاه نره.من چون شهرستان هستم به نظرتون از همین جا سیستم بگیرم یا مثلا از سایت های اینترنتی خرید کنم؟چه سایتی معتبر و قابل اطمینانه؟ در کل معتبرترین راه تهیه سیستم به نظرتون چیه
یکی از دوستان هست تو همین فروم اگر خواستید با هم هماهنگ کنید من معرفیتون میکنم بهش اگر خواستید بگید براتون اسمشون رو میفرستمنقل قول:
ممنون دوست عزیز جسارت نباشه ولی کسی رو که نمیشناسم چجور اعتماد کنم؟نقل قول:
حالا اگه اینجور نشه راه حل دوم چی پیشنهاد میدید؟
سلام - سیستم پیشنهادی آقا کاوه، مناسبه.
دوست عزیز این دو سوال رو هم جواب میدی بی زحمت:نقل قول:
فرق Gigabyte GA-H97-D3H با Gigabyte GA-H97-gaming 3 چیه؟کدومش واسه من بهتره؟
من چون میخوام هزینه کنم یه مقدار میترسم که سرم کلاه نره.من چون شهرستان هستم به نظرتون از همین جا سیستم بگیرم یا مثلا از سایت های اینترنتی خرید کنم؟چه سایتی معتبر و قابل اطمینانه؟ در کل معتبرترین راه تهیه سیستم به نظرتون چیه ؟
در لینک زیر میتونید مقایسه کامل این دو برد رو ببینید. H97-Gaming 3 امکانات گیمینگ بهتری داره ولی حدود 60 گرونتره. اگه مشکل بودجه ندارید، Gaming 3 انتخاب بهتریه ولی مشکلی با D3H هم نخواهید داشت.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]