من با بحث کلی تاپیک موافقم که از کجا اینترنت بگیریم که برای بازی مناسب باشه
ولی متاسفانه و صد افسوس که کیفیت و سرعت نت استان به استان, شهر به شهر, حتی منطقه به منطقه فرق داره.
مخصوصا شهرستانها. سرعتهاها مخصوصا در مراکز استانها قابل مقایسه نیست با سایر شهرها.
نمیدونم شما چه شهری هستی من خودم کاشان هستم.
برای سرعت اصلا صحبتی نمیکنم چون افتضاح مرگباری هست در شهرما.
به فرض شاتل رو مثال میزنم که بیشتر از 2 مگ سرعت نمیده حتی توی روز و بدتر اینکه عصر و شب انگار اشتراکها 1 به 30 میشه
و عملا سرعت دانلود از سرورهای خارجی حتی در ساعات غیر رایگان بالای 70 کیلوبایت نمیره.
بگذریم بیشتر بحث پینگ هستش.... شما اولویتت با پینگ داخلی هست یا خارجی؟
ببینید برای پینگ ایرانی قاعده کلی پارس آنلاین و شاتل چون حالت ویژه گیم دارند حداقلش اینه که پینگ داخلی قابل قبول میشه تقریبا برای شهرستانیها میشه بین 30 تا 50 میلی ثانیه و پینگ خارجی هم بیشتر اوقات راضی کننده هست و حدود 130 تا 180 هست بیشتر ساعات.
ببین این تستهای داخلی و خارجی شاتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این برای زمان خوبشه, گاهی عصرها و شبها به سرورهای خارجی بد کانکت میشد و تقریبا کار کردن چه دانلود و چه بازی فاجعه بار بود. فکر کنم همون مشکل پهنای باند در منطقه ما داشت. حال آدمو به هم میزد. ولی خوب برای بازی در سرورهای ایرانی پینگ بالای 40 نمیرفت و همیشه خوب بود بین 30 تا40.
بعد مخابرات, که پینگ داخلی حدود 45 تا 65 هست. پینگ سرورهای اروپایی حالت خوبش 135 و حالت بد 170-180 میشه. تستش:
پارس آنلاین هم که سرویس نمییده برای ما و احتمال بسیار زیاد تو پینگ مثل شاتل باشه شاید خارجش یه کم بهتر باشه و کمتر پینگش بالا بره تایم اوت بده.
در کل نظر من اینه که شما اول ببین چه شرکتهایی در شهر و منطقه شما سرویس میدهند, شهر ما خیلی کمه isp ... حتی شرکتهای معروف کمی هستند. شاید شهر شما مثلا آسیاتک و های وب و فن آوا و داتک و عصر تلکام و اینها هم باشن که خوب خیلی خوبه و انتخاب بیشتری دارید. بعد با نمایندگی isp شهرتون تماس بگیر بگو میخوام نت بگیرم و چون برای بازی آنلاین میخوام, باید پینگ خوب باشه و بگو بی زحمت با این آی پی ها یا سایتها پینگ بگیرید بهم بگید.
این کاریه که خودم همیشه میکنم و تا حلا نشده طرف برام پینگ نگیره. نهایت وصل میکنه به یکی دیگه و اون تست میکنه.
مثلا یه آی پی سرور بازی داخلی که در اون بازی میکنی و یکی دو تا هم خارجی مد نظرت باشه بهش بگو تست کنه بهت بگه, فکر میکنم این راه خوبی باشه. چون حالا به فرض من بگم پینگ سرویس پیشگامان برای من با سرور مثلا tabnak.ir حدود 18 هست ولی پیشگامان شهر شما با توجه به فاصله تون تا سرور مورد نظر ی سیاست نمایندگی شما یا پهنای باند منطقتون بالا پایین میشه. و نظرم اینه از خود نمایندگی بخوای برات تست بگیره. بیشتر هم طرف ظهر و عصر تماس بگیر چون پینگهای خارجی طرف صبح اکثر شرکتها خوبه, مهم اینه که عصر و شب فاجعه بار نشه.