تبدیل امواج رادیویی مختلف به برق
سلام دوستان این موضوع حقیقت داره؟
متن کامل رو براتون میذارم:
بسم الله الرحمن الرحیم
با استفاده از یک مدار ساده ی الکترونیکی میشه امواج رادیویی مختلف را به برق تبدیل کرد
توجه کنید که هر چه قدر سیم آنتن درازتر باشد بهتر هست
برق بدست آمده خیلی ضعیف هست
حتماً نباید که قطعات دقیقاً همین ها باشند
میشود از دو مدار یکی در اتصال به زمین و دیگری اتصال به آنتن برق بیشتری جذب کرد
توجه کنید که ولتاژ زیاد تغییر میکند و اگر دستگاه شما حساس باشد می سوزد
به فایل پی دی اِف هم توجه کنید
در فایل فشرده ی زیر مدارها فایل پی دی اِف و تعدادی ویدئو هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 55.3 مگابایت
نشانی خط دریافت از تبیان
نشانی خط دریافت از صندوق بیان
همه چیز در جهان هستی مجبور به اطاعت از قوانین ثابتِ جهان هستی هست
نقل قول:
قبول داشتن عقیدهای از جانب شما و یا حتی تمام مردم دلیل بر درست بون آن نیست. روزگاری عقیده بر این بود که زمین صاف است!:n16:
سلام
حرف دوستمون آقای Stream درست هست
علت :
علم و دانشهای مختلف با هم ارتباط دارند چون منشأ و سرچشمه ی همه ی علم و دانشها یک جا هست و همگی هم بر اساس یک سری قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیر بوجود اومدند .
یکی از قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیری که دنیا یر اساسش طراحی و ساخته شده اینه :
امکان نداره مخلوقی ( جاندار یا بی جان ) بتونه چیزی رو از این دنیا بگیره بدون اینکه چیزی از دست بده یا به عبارت دیگه هییییچ چیزی در جهانِ هستی مجانی نیست .
یعنی برایِ گرفتنِ یک چیز از جهانِ هستی باید یک یا چند چیز به جاش داده بشه به دنیا .
به این مثال توجه کنین:
گیربکس یا همون جعبه دنده , وقتی نیرویِ تولید شده توسط موتور رو بهش بدین , یا قدرت بهتون میده یا سرعت
اگر نیروی موتور رو بدین به دنده یک ( چرخ دنده ی کوچک ) , گیربکس نیروی موتور رو تبدیل میکنه به قدرت اما سرعت رو کاهش میده
برای همینه که با دنده یک میشه با قدرت ماشین رو با تمام سرنشینانش به حرکت درآورد اما هر چی هم گاز بدین سرعت از حدود 20km/h بیشتر نمیشه
چرا ؟
چون گیربکس میگه من فقط طبق قوانینی که دنیا براساسش ساخته شده میتونم برات کار انجام بدم . یعنی نمیتونم در آنِ واحد هم قدرت برات تولید کنم هم سرعت
اما با دنده 5 میشه 180km سرعت رفت اما دنده 5 قدرتِ کافی برای حرکت دادن ماشین از حالتِ سکون رو نداره .
پس خروجی گیربکس یا باید قدرت باشه یا سرعت .
یا یک توپِ جنگی :اگر مقدار معینی خرج در لوله ی توپ بذارین , میشه باهاش یک گلوله ی 100kg رو پرتاپ کرد به فاصله ی 500 متری یا یک گلوله ی 10kg رو پرتاب کرد به فاصله ی 5000 متری ( به عنوان مثال ) .
یا جکِ ماشین که میگه :
اگه میخوای با زور بازوت یک ماشین رو برات بلند کنم پس باید کلی از نیروی بازوت رو در مدتِ طولانی تری به من بدی تا من میلیمتر میلیمتر ماشین رو برات ببرم بالا . ( قوانینِ اهرمها )
پس همیشه باید از یک چیز گذشت تا چیز دیگه ای رو به مقدار بیشتر به دست بیاریم
یا یک پمپ آب که میگه :
با قدرتِ محدودی که من دارم , یا حجم زیادی از آب رو تا ارتفاع کم برات میبرم بالا , یا حجم کمی از آب رو تا ارتفاع زیاد برات میبرم بالا
ترانسفورماتور هم همینطوره یعنی میگه : اگر یه مقدار برق با ولتاژ 12 ولت و 20 آمپر به من بدی , میتونم ولتاژ رو برات ببرم بالا اما آمپر خروجی دیگه زیاد نمیشه بلکه کم هم میشه
اگر هم میخوای آمپر رو برات ببرم بالا پس باید قید ولتاژ ( فشار ) رو بزنی چون باید از ولتاژ کم کنم تا بتونم به جاش برات آمپر بیشتر تولید کنم .
در کویلِ ماشین که کارش تولید برق با ولتاژ ( فشار ) بسیار بالا هست ( حدود 10,000 ولت ) , از باتری برق 12 ولت با 10 آمپر میگیره ( برفرض مثال ) و تبدیلش میکنه به 10,000 ولت با 0.5 آمپر .
شارژر موبایل , 220 ولت با آمپر 0,001 آمپر میگیره ( برفرض مثال ) به جاش 5 ولت با 1 آمپر برق تولید میکنه .
اما امکان نداره به یک ترانسورماتور , 12 ولت برق بدیم با 10 آمپر و ازش 220 ولت با 10 آمپر یا بیشتر بگیریم .
این قانونِ عمومی رو میشه اسمش رو بذاریم :
قانونِ توازن در داده و گرفته
همیشه :
مجموعِ داده شده = مجموعِ گرفته شده
فرار از چهار چوبِ قوانینِ ثابتِ جهانِ هستی غیرممکن هست .
این خود نشانه و دلیلی هست برای خردمندانِ اندیشمند