با سلام.
دوست عزیز شاید مسئله خواب با این مسئله ای که الان عرض میکنم تفاوت داشته باشه.
اما گاها پیش میاد که در محیطی قرار میگیرید که احساس میکنید قبلا اونجا بودید و یا براتون خیلی اشناست...
یا مثلا میخواید در رو باز کنید میبینید شخصی وارد شد که انگار قبلا دیده بودید ...
این پدیده دژاوو نام داره و از لحاظ علمی کاملا حل شده هست.
مسئله خواب هم به اعتقاد هیپنوتراپ ها کاملا مسئله حل شده ای هست ... و هیچ گونه بحث مذهبی و سکر عرفانی و ... در خواب نیست .
پیشنهاد میدم این متن رو بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر انگلیسیتون خوب هست اینجا رو هم بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر با کتابای پروفسور انصاری نیز آشنایی داشته باشید جواب اینگونه سوالات در روند توضیح برخی مطالب در کتاباشون موجوده ( دارای تخصص هیپنوتراپی هستن)
خیر .
ولی برای چیزی که حل شده و درک شده هست نیازی نیست ما به نیرو های فوق طبیعی و.. متوسل شیم.
یه سری سوالاتی میپرسید که نمیشه با این گونه سوالات کسی رو محکوم کرد! ... ماهیت این گونه سوالات مثل این هست که من بگم مگه میشه شما غذا نخوری ؟ ! ( این گونه سوالات با چنین ماهیتی نمیتونن ادله ای برای رد و نفی یه فرضیه باشند ) چون جواب بدیهی دارند .یعنی نیاز به اقامه برهان برای تایید یا ردشون نیست !
و اما من باید سوالم رو از حالت عام در بیارم ... مثلا بگم انسان قادر هست خواب رو درک کنه ؟ : حتی دکترای خودمون هم هیچ دلیل مذهبی مثل رویای صادقه و ... براش نمیارن ! . مگر دکترای حوزه علمیه .