مشکل nvidia/intel dual graphic در lenovo Z50-70 + تنظیمات بایوس
سلام خدمت همه ی دوستان
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
1- رزولیشن صفحه بعضی جاها خیلی بده مثل پنجره ی نصب نرم افزار ها/ نمنونش رو پایین گذاشتم پنجره ی دیوایس منیجر خیلی بی کیفیته و صفحه ی کناریش درسته.(فکر کنم یه جایی خوندم چون صفحش فول اچ دیه و بعضی پنجره ها باهاش سازگار نیستن عادیه واقعا همینطوریه یا یه جای کار ایراد داره)؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- متاسفانه جایی رو نمیتونم پیدا کنم که نوشته باشه گرافیک 4 گیگه / من بقیه لپ تاپ ها وقتی به قیمت screen resolutionشون میرفتم قشنگ مینوشت مثلا 2 گیگ dedicated و 2 گیگ شیر ولی در مورد این لپ تاپ که گرافیکش 4گیگه و 2 گیگ هم شیر میشه اینجوری نمینویسه / در ضمن درایور ها رو هم از هر دو گرافیک و درست نصب کردم //(در ضمن با نرم افزار های نشون دهنده مشخصات دیدم نوشته که گرافیک 4 گیگه)
کارهایی که تا حالا کردم
1- یه باز همه ی درایورها رو از روی دی وی دی شرکت سازنده نصب کردم و اول اینتل و بعد از ری استارت nvidia رو نصب کردم که بازم شکل زیر رو نشون داد
2- بعد رفتم آخرین دریوار هر کدوم رو از intel و nvidia گرفتم و به درستی هم نصب شد ولی دقیقا مثل شکل پایینه
3- در نهایت رفتم از خود سایت lenovo جفتشون رو که مخصوص لپ تاپم بود رو گرفتم بازی مثل شکل پایین بود!
4- گفتم شاید اگر تنظیمات یک بازی روی high perfomance اجراش کنم گرافیکه رو به کار میگیره ولی انواع روش های توی اینترنت رو به کار بردم ولی فقط همون 32mb گرافیک رو میشناسه.
5- بایوس هم آپدیت شده.
توی بایوس هم قسمت گرافیک دو گزینه ی discrete و uma only داره که جفتش رو امتحان کردم و فایده نداشته
پیشاپیش تشکر:n16: