✔ تاپیــک جــامــع عمــران و معــمـاری
با سلام
من امسال در گرایش سازه - روزانه - سمنان قبول شده ام . ( رتبه 920 )
با توجه به اینکه این رشته اولین انتخاب من بوده و در ضمن ظرفیتها افزایش پیدا کردند ممکنه بتونم انتخابهای دیگم رو هم داشته باشم :
سازه گیلان
خاک و پی گیلان
خاک و پی اهواز
اب اهواز
آب مشهد
می خواستم ببینم وضعیت اساتید دانشگاه شما در این گرایشات چطوریه ؟
چون من با یکی از دوستان ارشد سمنان صحبت کردم و او اصلا از اساتید ارشد راضی نبود و برای من هم فقط اساتید دانشگاه مهم هستند .
سوال دیگر اینکه برای انتقالی باید چه کار کنم ؟ تاریخ ثبت نام 20 شهریور اعلام شده .
لطفا راهنمایی کنید
در صورتی که اطلاعاتی در این زمینه دارید لطفا شماره تماستان را با pm اطلاع دهید تا با شما تماس بگیرم .
ممنون
کاردانی به کارشناسی (معماراش) > منابع / نمونه سوالات /(کلا بحث کنیم)....
سلام من کاردانی معماری می خونم خوشحال می شم کسانی که آشنایی با این مقطع و کنکورش دارن کمکم کنن واسه پیدا کردن منابع این کنکور و یا جای گزین های مناسب واسش ( از قبیل کتابهای تست )
و اینکه کدوم کتابهای تست سابقه ی خوبی واسه کمک کردن تو این کنکور دارن ...
ممنون میشم کمکم کنید ...
ثبت نام آزمون دوره هاي کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 86
بروبچز "عمران" بيان كمك!!! فوريه
به نام خدا
سلام
دوستان من كارشناسي ارشد رتبه 45 آوردم اما نمي دونم چي بزنم فرصتم براي انتخاب رشته كمه لطفا كمك كنيد.:19: :19: :19:
مهندسی تکنولوژی عمران( نیازمند کمک فوری)
سلام
اگه کسی درباره مهندسی تکنولوژی(علمی- کاربردی) عمران-آبفا اطلاعاتی داره خواهشآ من رو راهنمایی کنه!
من در دانشگاه علمی کاربردی رشته (مهندسی تکنولوژی عمران- آب و فاضلاب ) در مجتمع آموزشی پژوهشی اصفهان قبول شدم.
هیچ اطلاعاتی در باره این رشته ، بازار کار،ادامه تحصیل، اعتبار مدرک علمی کاربردی ندارم و اگه این رشته رو برم احتمال زیاد نمی تونم کنکور سراسری بدم!!!
نیازمند کمک فوری شما دوستان عزیز هستم!!!!
عمران خاوران چطوره؟رتبه های چند می رن؟
عمران خاوران چطوره؟رتبه های چند می رن؟
کاردانی به کارشناسی عمران
سلام خدمت همه
آقا توی اینجا من هر چی گشتم در مورد کاردانی به کارشناسی عمران چیزی پیدا نکردم
یک چند تا سوال داشتم :
1 ) منابع دقیق آزمون کاردانی به کارشناسی عمران
2 ) درس ها رو حدود چند درصد باید بزنیم تا جایی مثل غیر انتفاعی سجاد یا خاوران مشهد قبول شیم
اگه کسی هم کارنامشو داره بزاره تا بقیه هم استفاده کنند...
با تشکر ...:10:
دروس ترم اول مهندسی معماری
دروس ترم اول مهندسی معماری یا همون چارت درسی معماری را برام قرار دهید
کارشناسی عمران چند ساله و به چه ترتیب؟
با سلام. یکی از دوستان من تهران جنوب هست و کارشناسی عمران. حدود 6,7 ترمی رو طی کرده ولی خیلی خیلی کم واحد پاس کرده.کار میکنه و حالا جزییاتش بماند.میخواد شروع کنه به درس خوندن.مثل اینکه 140 واحد رو 8 ترم فرصت نرمال میدن؟درسته؟من میخوام ببینم چیکار بکنه که برسه؟اگر دو ترم بعدی هر کدوم حدود 15 واحد هم پاس کنه باز نزدیک به 70,80 واحد میمونه.حالا دانشگاه آزاد بعد از 8 ترم چیکار میکنه؟میگه اخراج؟یا اینکه فرصت داره مثلا 4,5 ترم دیگه یا هرچقدر که بخواد هم بمونه و تموم بکنه؟یعنی بعد از 8 ترم چی میشه؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر