فرزاد حسنی و آزاده نامداری از هم جدا شدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«آزاده نامداری» بالاخره ماجرای طلاق از «فرزاد حسنی» را پس از حدود سه ماه رسانهای کرد و در گفتوگویی این موضوع را رسما تأیید کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از «مثلثآنلاین»، از حدود سه ماه پیش خبری دهان به دهان در میان اهالی رسانهای می چرخید؛ خبر مربوط بود به پرسر و صداترین ازدواج سال 92، ازدواجی که سید حسن خمینی عاقد آن بود و دو تن از مجریان مطرح کشور، زوج و زوجه آن. «فرزاد حسنی» و «آزاده نامداری» با هم ازدواج کردند و این موضوع را رسما و با حضور در کنسرت یکی از خوانندگان کشور اعلام کردند.
اتفاقا همین زوج مجری بودند که برای اولین بار به طور مشترک، اجرای برنامه سال تحویل شبکه دو سیما را به عهده گرفتند؛ اجرایی که اصلا نتوانست مطابق انتظار بدرخشد و پرحاشیه شد و انتقادات بسیاری را هم برانگیخت؛ درست مثل خود این دو مجری، پر سر و صدا شد و پر حاشیه.
خبر طلاق نامداری و حسنی را مدتها بود شنیده بودیم ولی به جهت رعایت حریم شخصی این دو هنرمند، خبر آن را منعکس نکردیم تا حریم شخصی آنها را فدای یک خبر پرکلیک نکرده باشیم. تا امروز که آزاده نامداری در گفتوگوی خود با روزنامه صبا برای نخستین بار در یک تریبون رسمی این خبر را اعلام کرد ...
آزاده نامداری در این گفتوگو گفت: آزاده نامداری قطعا زندگیاش آبستن اتفاقاتی بوده و هر جوری هم که مدیریت کرده نتواسته جلوی رخداد بیرونی آن را بگیرد. اما من اصلا سعی نمیکنم که بگویم این اتفاق نیفتاده یا مقصرش کس دیگری بوده است. من میخواهم بگویم که این اتفاق میتواند در زندگی هر کسی بیفتد ...
گفتنی است خبر طلاق آزاده نامداری و فرزاد حسنی پیش از این در محافل غیر رسمی نقل شده بود.
حرف های یک خبرنگار خطاب به آزاده نامداری !!!
سه ماهی از جدایی بی سر و صدای فرزاد حسنی و آزاده نامداری می گذره.
اهالی مطبوعات و رسانه همگی در جریان این اتفاق تلخ بودن، اما هیچ کس به حرمت حفظ حریم شخصی آنها دست به قلم نبرد و به قول رسانه چی ها گفتیم داستان رو زیر سیبیلی رد کنیم!
ولی دو روز پیش آزاده نامداری با گفتگویی جنجالی همه چیز رو رسانه ای و رسما خبر جدایی اش از فرزاد حسنی رو اعلام کرد.
شنیدن این خبر همان سه ماه پیش آنقدر تلخ بود که چند روزی بهش فکر می کردم. آنقدر تلخ که حتی رویم نمی شد به فرزاد زنگ بزنم و دلداریش بدم.
اصلا باورم نمی شد اون همه هیجان و ذوق یکدفعه و قبل از اینکه حتی زیر یک سقف بروند در نطفه خفه شود و تبدیل به یک حسرت بزرگ در زندگی هردویشان شود.
تنها یک سوال از آزاده نامداری دارم؛ خانم نامداری... شما که می دانستی بهتر است این آتش زیر خاکستر و محرمانه بماند، چرا اینگونه خبر طلاق تان را رسانه ای کردید؟
مگر نه اینکه شما مجری تلویزیونی هستید که میلیون ها بیننده پای حرف هایتان می نشینند، بهتان اعتماد می کنند و شما و همکارانتان را الگوی زندگیشان قرار می دهند؟
چرا فرزاد با آن زبان نیش دار و تند و البته بی پروایش (که بارها و بارها چوبش را خورده)، قفل سکوت به زبانش زده و لام تا کام حرف نمی زند؟
اینکه همیشه چهره های سرشناس از مطبوعاتی ها شاکی اند که چرا در زندگی ما سرک می کشید را همه می دانیم، پس چطور شد شما این بار خودت پیش قدم شدی؟
چطور می شود یک زن ایرانی با این صراحت و بی هیچ ابایی در حرف هایش بگوید «قبل از اینکه همسر کسی باشم، مجری تلویزیونم!»
خانم نامداری... یعنی مجری بودن در تلویزیون اینقدر با ارزش تر از همسر یک مرد ایرانی بودن است؟
منِ مخاطب دیگر چگونه می توانم پای حرف های شما در تلویزیون بنشینم و شما از راز و رمز موفقیت و اصالت یک زن ایرانی برایمان حرف بزنید و از خانه داری و همسرداری یک زن برایمان بگویید؟
شخصا از فرزاد حسنی به خاطر سکوت معنادارش بعد از انتشار گفتگوی جنجالی آزاده نامداری تشکر می کنم که حداقل با قفل زدن به زبانش اجازه نداد بیشتر از این حیثیت و حرمت صداوسیمای ایران از بین برود.
خانم نامداری... من نمی دانم در زندگی خصوصی شما دو نفر چه اتفاقاتی افتاده است، اصلا هم نه به من و نه به هیچ کسی در این کُره خاکی ارتباطی ندارد،
اما از شما که به واسطه آنتن تلویزیون ایران تبدیل به یک چهره سرشناس شده اید انتظار می رفت کمی دقیق تر به حساسیت جایگاه تان و بازتاب منفی انتشار حرف هایتان فکر می کردید و بعد تصمیم می گرفتید.
من به واسطه دوستی با فرزاد حسنی و صحبت های چند روز اخیرمان با صراحت می گویم او به شدت ناراحت است و البته ما همه متعجبیم از این همه عجولانه رفتار کردن شما.
خانم نامداری... دیگر همه می دانیم خیلی از چهره ها که شهرت شان هم اندازه شما یا بیشتر هم هست، از همسرشان جدا شده اند
اما هنوز یا شاید هم تا ابد این اتفاق تلخ را در بوق و کرنا نمی کنند و یا مطمئن باشید هیچ گاه با افتخار از آن حرف نمی زنند.
امیدوارم دیگر شاهد اتفاقاتی از این دست در میان اهالی هنر نباشیم تا هر کسی که از راه می رسد به خودش جرات ندهد بگوید فضای این عالم مسموم و ناسالم است.
ادعا و افشاگری آزاده نامداری در مورد همسر سابقش فرزاد حسنی !!!
آزاده نامداری، مجری تلویزیون با به اشتراک گذاشتن عکسی تلخ و دردناک از آثار شدید ضرب و شتم روی صورت و چشم خود،
از اتفاقاتی غیرقابل باور مربوط به زندگی گذشته اش با همسر سابق اش فرزاد حسنی، مجری و بازیگر تلویزیون و سینما پرده برداشت.
در مقابل این اتفاق سکوت کرده و شما را به خواندن متنی که آزاده نامداری در صفحه شخصی اش در اینستاگرام نوشته بود، دعوت میکنیم :
"متاسفم که مجبورم این عکس خصوصی رو منتشر کنم... اما دیگه باید،،، باید... این عکس مستنده... و بسیاری از مدیران محترم تلویزیون خودمو و حالمو رویت کردن...
امروز به لطف دروغگویی ایشون مستند من پخش نشد،،، و هزار اتفاق تلخ دیگه...
من الان سرپام، خوبم. زندگی میکنم، درس میدم،،، کار میکنم و دوباره زنده شدم...
متاسفم برای رادیویی که آنتن زنده شو میسپره دست کسی که به نزدیکترین کسش رحم نکرد،،،
به تایید دوستانش ازدواج با من فقط یه شو یا نمایش بیشتر نبود،،،
به لطف پدرم من حق طلاق داشتم وگرنه شاید الان زنده نبودم...
این عکس تلخه ولی واقعیه، برای هوادارایی میگم که از ایشون بت ساختن، بتی که به هییییچ مسلکی پابند نیس،
دیگه کسی تو کامنتای من حق نداره اسمی از ایشون بیاره.
آقای حسنی،،، میدونم دهنت باز میشه به هر تهمتی. اما من واگذارت میکنم به خدا ...
و خوشحالم که دیگه نمیبینمت. فقط بدون چهل تا فایل صوتی دست من داری که مدتهاست حتی خودم گوشش ندادم... والسلام"
منبع :
آزاده نامداری با انتشار عکس خصوصی حرفش را به کرسی نشاند !!!
یک تامل
در کمتر از یک روز از این افشا گری مستند آزاده نامداری به نام ( خانومی که شما باشی ) به روی آنتن شبکه دو رفت !!!
دیروز آزاده نامداری نوشته ای را در صفحه مجازی اش منتشر کرد و ضمن اعلام عدم پخش مستندش از تلویزیون، همسر سابقش فرزاد حسنی را عامل این موضوع دانست و مدعی شده بود:
امروز به لطف دروغگویی ایشون (فرزاد حسنی) مستند من پخش نشد و هزار اتفاق تلخ دیگه ...
در کمتر از یک روز از این افشا گری مستند آزاده نامداری به نام ( خانومی که شما باشی ) به روی آنتن شبکه دو رفت
جای این سوال باقیست که تاثیر افشاگری این مجری زن تلویزیون برای پخش این مستند بر مدیران صدا و سیما تا چه حد بوده است؟
منبع :
واکنش رضا رشید پور به ضرب و شتم آزاده نامداری + افشاگری فرزاد حسنی !!!!!!!
واکنش رضا رشید پور به ضرب و شتم آزاده نامداری + افشاگری فرزاد حسنی !!!!!!!
رضا رشید پور مجری سابق تلویزیون در فیس/بوک خود نوشت:
سلام دوستان عزیزم. سال نو مبارک. شرمنده از بابت تاخیر در عرض تبریک. سفر هستم. جای شما خالی. الان بعد از چهار روز تلگرام رو چک کردم و از دیدن عکس آزاده نامداری شوک شدم.
واکنش رضا رشید پور به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضربوشتم خود توسط فرزاد حسنی»
من بیش از ده ساعت با ایشون در مورد انتشار این عکس و یک سری مستندات فوق محرمانه دیگه صحبت کرده بودم. به من قول داده بودن که این کارو نکنن. حتما اتفاق مهمی افتاده که زدن زیر قولشون. من خیلی از ایران دورم و دسترسی بهشون ندارم. فقط خواهش میکنم که اصلا قضاوت نکنید. ماجرا خیلی خیلییییییی پیچیده س. باید فضارو آروم کرد. وگرنه فاجعه ای در راه خواهد بود...
.
خداحافظی آزاده نامداری از فضای مجازی !!!
آزاده نامداری در تازه ترین واکنشش به اتفاقات اخیر و افشاگریش در مورد فرزاد حسنی و علت طلاقش از فرزاد حسنی، از فضای مجازی خداحافظی کرد اما تاکید کرد که برمیگردد ...
آزاده نامداری پیج اینستاگرام خود را حذف نمود اما قبل از حذف صفحه اش با انتشار این عکس نوشت :
مرسی که همه ی این شب وروزا بودین.. دوستون دارم اگرچه خیلی قضاوتم کردین،،، همدیگه رو حلال کنیم... هرآنچه باید میگفتم صادقانه گفتم... این آخرین پست منه... ومن ازتون خداحافظی میکنم با لبخند دربهار.....
زندگی دوباره داره شروع میشه... کلی برنامه برای سال جدیدم دارم... ازهم صحبتی باشماهمیشه لذت بردم... ایشالا بازم بزودی باهم خواهیم بود... دوستتون دارم صدای پا همیشه صدای رفتن نیست،،، برمیگردم..... :-)