Manchester City FC | سیتیزنها
تاپیک اختصاصی Manchester City FC | فصل 2013-2014
منچستر سیتی ( به انگلیسی: Manchester City Football Club) یک باشگاه فوتبال حرفهای در لیگ برتر انگلستان است که در شهر منچستر قرار دارد. این تیم در سال ۱۸۸۰ میلادی تاسیس شد.منچستر سیتی سه بار در طی فصل های ۱۹۳۷_۱۹۳۶ و ۱۹۶۸_۱۹۶۷ و ۲۰۱۲ _ ۲۰۱۱ قهرمان لیگ دسته اول انگلستان ( که ازسال ۱۹۹۱ به لیگ برتر تغیر نام پیدا کرد ) شد. ودر سالهای ۲۰۱۱،۱۹۰۴،۱۹۳۴،۱۹۵۶،۱۹۶۹ پنج بار قهرمان جام حذفی فوتبال انگلیس شد. هم چنین در سالهای ۱۹۷۶و۱۹۷۰ دو بار قهرمان جام اتحادیه شدند. درسال ۱۹۷۰ قهرمانی در جام در جام اروپا ( جام برندگان جام ) را کسب کرد. در سال ۲۰۰۸ پس از خرید این تیم توسط گروه تجاری ابوظبی منچستر سیتی جان تازاهای گرفت وبه کمک سرمایه این گروه توانست بازیکنان خوبی را به خدمت بگیرد. اکنون روبرتو مانچینی ایتالیایی ( پس از برکناری مارک هیوز ) مربی این تیم است.
مشخصات:
نام کامل: باشگاه فوتبال منچستر سیتی
القاب: سیتی ، سیتیزنز ، آبی آسمانی ها ، آبی ها
تاسیس: 1880 سنت مارکز
ورزشگاه: ورزشگاه شهر منچستر (البته طبق قراردادی به الاتحاد تغییر نام پیدا کرد)
گنجایش: 47726
مالک: شیخ منصور بن زاید آل نهیان
مدیر عامل: خلدون امبارک
سرمربی: مانوئل پیگرینی
لیگ: لیگ برتر انگلیس
رتبه فصل اخیر (2013-2014) : اول
وبسایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتخارات باشگاه:
لیگ انگلستان
قهرمان ( ۴ بار ) : ۱۹۳۷–۱۹۳۶، ۱۹۶۸–۱۹۶۷، ۲۰۱۲-۲۰۱۱ ، ۲۰۱۴-۲۰۱۳
نایب قهرمان (۴ بار ) : ۱۹۰۳–۱۹۰۴، ۱۹۲۱–۱۹۲۰ ،۱۹۷۷–۱۹۷۶ و ۲۰۱۲-۲۰۱۳
جام حذفی فوتبال انگلیس
قهرمان ( ۵بار ) : ۱۹۰۴،۱۹۳۴،۱۹۵۶،۱۹۶۹،۲۰۱۱
نایب قهرمان (4 بار ) : ۱۹۲۶،۱۹۳۳،۱۹۵۵،۱۹۸۱ ، ۲۰۱۳
کارلینگ کاپ
قهرمان (۳ بار ) : ۱۹۷۰،۱۹۷۶ ، ۲۰۱۴
نایب قهرمان ( ۱بار ) : ۱۹۷۴
جام در جام اروپا
قهرمان ( ۱بار ) : ۱۹۷۰–۱۹۶۹
فول ممبرز کاپ
قهرمان ( ۱بار ) : ۱۹۸۶
جام خیریه انگلیس
قهرمان (3 بار ) : ۱۹۳۷،۱۹۶۸،۱۹۷۲
نایب قهرمان ( 5 بار ) : ۱۹۳۴،۱۹۵۶،۲۰۱۱،۱۹۶۹،۱۹۷۳
بازیکنان
منابع
- ویکیپدیا
- گل اینترنشنال
هواپیمای حامل وینسنت کمپانی در پیست فرودگاه دچار سانحه شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هواپیمای اختصاصی باشگاه منچستر سیتی که حامل وینسنت کمپانی و چند تن از کارکنان سیتی بود، در باند فرودگاه نورویچ دچار سانحه شد.
وینسنت کمپانی که از ناحیه ساق پا مصدوم است، برای تماشای دیدار منچستر سیتی و نورویچ در جام حذفی انگلیس، به همراه تیم راهی نورویچ شد، او اما برای بازگشت به خانه، جدا از بازیکنان و کادر تیم دیر تر به سمت منچستر حرکت کرد که دچار سانحه شد.
هواپیمای اختصاصی باشگاه منچستر سیتی در باند فرودگاه شهر نورویچ در ساعت 18:07 عصر شنبه از باند فرودگاه بلند شد که پس از چند ثانیه دچار نقص فنی شد تا این هواپیمای مجبور به فرود شد!
این هواپیما با مشکلات و دردسر های بوجود آمده بالاخره موفق شد در چمن های اطراف فرودگاه فرود بیاید تا صدمه ای بیشتر از این متوجه سرنشینان هواپیما نشود، پس از آن حدود 4 ساعت باند فرودگاه بسته شد تا مشکل این هواپیما بررسی شود.
باشگاه منچستر سیتی در این باره رسما اعلام داشت که هیچکدام از سر نشینان هوپیما اعم از وینسنت کمپانی، کارکنان باشگاه و خدمه هواپیما دچار هیچگونه صدمه ای نشدند.
منبع:ورزش11
رسمی: گواردیولا به عنوان سرمربی فصل آینده ی منچسترسیتی انتخاب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OFFICIAL: Guardiola to replace Pellegrini as Manchester City's next manager
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیانیه ی باشگاه منچستر سیتی..:
{{
باشگاه منچستر سیتی اعلام می کند که طی هفته های گذشته، مذاکرات و گفتگوها با پپ گواردیولا نهایی شده و این مربی از فصل 2016/17 هدایت سیتی را به عهده خواهد گرفت.
این قرارداد 3 ساله است. گفتگوهای ما با گواردیولا در ادامه ی صحبت هایی بود که از سال 2012 شروع شد. برای اینکه شائبه ای برای مانوئل پیگرینی و بازیکنان تیم به وجود نیاید، باشگاه قصد کرد تا این تصمیم را علنی کند.
باشگاه با تمام قوا به طور همه جانبه از مانوئل پیگرینی حمایت خواهد کرد تا در رسیدن به اهداف و جام ها موفق شود، او تا پایان فصل رهبر تیم باقی خواهد ماند.}}