Chelsea F.C | آبی های لندن |

Chelsea F.C | آبی های لندن |

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
صفحه 1 از 17 1234511 ... آخرآخر

ویکی پدیا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چلسی در شبکه های اجتماعی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:n12::n12::n12:
  • 16-07-2014, 15:03
    MORINIO

باشگاه های چلسی و اتلتیکو مادرید بر سر انتقال فیلیپه لوئیس به توافق رسیدند

فقط مونده توافقات شخصی لوئیس و چلسی تا این انتقال رسمآ صورت بگیره

:n01:
  • 16-07-2014, 19:11
    MORINIO
    خب دمبا با هم رفتنی شد و با مبلغی حدود 8 میلیون پوند به بشیکتاش پیوست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

آرزوی موفقیت داریم براش . بازیکن بی حاشیه ای که بی سروصدا اومد و بی سر و صدا هم رفت و لحظات خوشی رو هم برامون رقم زد :n12:

محتوای مخفی: Demba Ba 
  • 16-07-2014, 19:33
    brad pitt

سلام

یه صحبتایی بود که خدیرا هم به چلسی بپیونده
    اما میگن داره میره آرسنال

کلن مذاکراتی شده باهاش ؟

مهاجم چی ؟ تورس میمونه یا کاوانی رو میگیرن میشه زوج کاستا ؟
  • 16-07-2014, 19:46
    vahidgame
    مثل تاپیکای دیگه اول تاپیک برای تیممون آرزوی موفقیت توی این فصل رو دارم
    این فصل خیلی امیدوارم و مطمئنم که نتایج خیلی خوبی می گیریم...

در مورد نقل و انتقالات امروز همه چی همون طور که توی تاپیک پارسال گفتم پیش رفته :دی
    فروش دمبابا با قیمت 8 میلیون پوند خوبه در حالی که 7 میلیون پوند خریده بودیمش
    دمبابا بازیکن کلا کم حاشیه ای بودش و هر چند کم بازی بهش می رسید ولی خوب بازی می کرد و به خاطر همین امیدوارم توی ترکیه هم موفق باشه...
    در مورد فیلیپه لوئیز هم جزو خرید های خوب این فصله و نشون میده داریم این فصل خوب بازیکن می گیریم
    اگه منطقی نگاه کنیم بهترین دفاع چپ حال حاضر برزیله که اسکولاری در کمال ناباوری اونو ندید!
    فصل قبل توی اتلتیکو عالی بودش و کلا یه دفاع چپ کامل نشون داده که می تونه یه فصل جناح چپ رو کلا بیمه کنه
    حالا نکته جالب اینه که تقریبا با پولی که از فروش لوئیز داشتیم کاستا و فیلیپه لوئیز رو گرفتیم که این یعنی این وسط سود کلانی کردیم! :دی

نقل قول:

سلام

یه صحبتایی بود که خدیرا هم به چلسی بپیونده
    اما میگن داره میره آرسنال

کلن مذاکراتی شده باهاش ؟

مهاجم چی ؟ تورس میمونه یا کاوانی رو میگیرن میشه زوج کاستا ؟

آره خدیرا رو هم چلسی می خواست و کلا چلسی زیاد دنبال هافبک وسطه
    ولی اون طور که توی خبرهای امروز دیدم دیگه آرسنال به خدیرا به توافق رسیده و به زودی باید اونو توی اون تیم ببینیم

در مورد تورس هم مشخص نیست می مونه یا نه
    کاوانی هم بعید می دونم بگیریم و کلا احتمال اینکه مهاجم درجه یک دیگه ای بگیریم خیلی کمه
    چلسی با تک مهاجم بازی می کنه و خیلی بعیده بخواد زوج خط حمله تشکیل بده و سیستم همون 1-3-2-4 هستش
  • 17-07-2014, 08:30
    stealer
    چلسي در ديداري تدارکاتي ويکمب را درهم کوبيد

تيم فوتبال چلسي، در ديداري دوستانه با پنج گل مقابل ويکمب به پيروزي رسيد.

در اين بازي عليرغم اينکه چلسي از بازيکنان اصلي خود استفاده نمي کرد، اما موفق شد در برابر ديدگان 27000 هوادار ويکمب اين تيم را گلباران کند.

گل هاي چلسي را در اين بازي بامفورد، ايزي براون (دو بار)، جان تري و ايوانويچ به ثمر رساندند. گفتني است که چلسي در بازي تدارکاتي بعدي خود، سه روز ديگر به مصاف آ.اف.سي ويمبلدون خواهد رفت. آبي پوشان لندني در فصل گذشته، تحت نظارت ژوزه مورينيو در ليگ برتر به مقام سومي رسيدند و در ليگ قهرمانان اروپا نيز تا مرحله نيمه نهايي پيش رفتند.
  • 17-07-2014, 09:04
    Sepehr SS
    بهترین سیستم برای چلسی، 3-3-4 هستش. خود مورینیو هم فصل قبل تو بازی های حساس از این سیستم استفاده کرد و سیستمی هستش که مورینیو تو دوره اولش تو چلسی استفاده کرد و خیلی هم موفق بود، برای همین هم الان دنبال یه هافبک وسطه دیگه هستش. هافبک دفاعی که ماتیچه، هافبک خلاق و بازیساز هم فابرگاس. یه هافبک box to box هم نیازه که کنار فابرگاس بازی کنه و بیشتر وظایف دفاعی داشته باشه تا فابرگاس با خیال راحت بره جلو. بهترین گزینه هم ویدال یا پوگباست، خدیرا هم خوبه. خدا کنه ویدال نره منچستر، خیلی قوی میشه یونایتد اگه بره اونجا. به نظر من که باید اسکار رو بفروشه و به جاش پوگبا یا ویدال رو بخره. اسکار فوق العاده ضعیف بود نیم فصل دوم، تو جام جهانی هم خیلی معمولی بود، فابرگاس تو بازیسازی خیلی از این بهتره. یک دفاع وسط هم صد در صد نیازه تیمه، الان تری مصدوم بشه کی میاد جاش؟ مهدی بناتیا خوبه، دژان لورن خوبه، مانگالا خوب بود که داره میره سیتی متاسفانه.
    تورس هم متاسفانه هیچ جا نمیره و فصل بعد مهاجم دوم چلسیه چون هیچ تیمی حاضر نیست بهش حقوق 200 هزار پوند در هفته رو بده و خودش هم حاضر نیست با حقوق کمتر بره تیم دیگه بازی کنه، برای همین پیش خودش میگه همین جا بمونم و اصلا بازی هم نکنم، کلی حقوق میگیرم پس برای چی برم؟
  • 17-07-2014, 09:46
    stealer
    دمبا با به بشيکتاش ترکيه پيوست

دمبا با که با درخشش در نيوکاسل نامي براي خود دست و پا کرد، در چلسي نتوانست انتظارات را برآورده کند و اکنون با پيوستن ديه گو کاستا به جمع آبي ها، ديگر جايي در برنامه هاي ژوزه مورينيو نداشت.

دمبا با، مهاجم سنگالي چلسي، به باشگاه بشيکتاش ترکيه پيوست.

ساعتي پيش باشگاه ترکيه اي تاييد کرد که اين بازيکن راهي استانبول خواهد شد.

دمبا با هم در اجتماعي‌اش نوشت:" از علاقه باشگاه بشيکتاش و هوادارانش به خودم هيجان زده و خوشحال شدم. من مي خواهم به جايي بروم که بتوانم بازي کنم و کيفيتم را به نمايش بگذارم. بشيکتاش باشگاه بزرگ و قدرتمندي است و هواداران پرشوري دارد و علاوه بر اين ها من تحت تاثير استاديوم جديد و زيباي شان نيز قرار گرفته ام و اميدوارم که بتوانم هواداران خونگرم اين تيم را خوشحال کنم."

گفتني است، دمبا با فصل گذشته در 19 بازي در ليگ جزيره براي شاگردان ژوزه مورينيو به ميدان رفته بود و در حالي که تنها در 5 مسابقه از ابتدا پاي به ميدان گذاشته بود، 5 گل هم براي آبي هاي لندني به ثمر رساند.
  • 17-07-2014, 16:49
    Sepehr SS
    دمبا با خیلی مرد شریفی بود، امیدوارم تو ترکیه هم موفق باشه. کاش تورس هم کمی از شرافت دمبا رو داشت و وقتی میبینه کسی دوست نداره این بمونه تو چلسی، گورشو گم کنه از تیم ولی حاضر نیست از حقوق دویست هزار پوندی در هفته دست بکشه حتی اگه بدترین توهین ها بهش بشه و حتی اگه تهدید به مرگ هم بشه، بعید میدونم از چلسی بره.
  • 17-07-2014, 20:01
    vahidgame
    فیلیپه لوئیز رسما به چلسی پیوست و از این به بعد لباس شماره 3 چلسی رو می پوشه

یه سری از آمار و خصوصیاتشو می تونید از اینجا ببینید:

در مورد خدیرا هم که توی پست قبلی گفتم ظاهرا هنوزش شانس این هست که به چلسی هم بیاد ولی من احتمال اونو کم می دونم
    روزنامه Express انگلیس امروز نوشته :

Chelsea are prepared to sell Nigeria midfielder John Mikel Obi, 27, as they plan a move for Real Madrid and Germany midfielder Sami Khedira, 27, who is also a target for Arsenal

خدیرا می تونه خرید خوبی باشه
    ولی به نظر اون چنان فوق العاده نیست و در بهترین شرایط میشه گفت در سطح همون رمیرس هستش که خودمون داریم
    اگه پوگبا که مورینیو به شدت دنبالش هست رو با هر مبغلی حتی 40-50 میلیون بگیریم واقعا عالی میشه
    روح ماکلله و ویرا روی توی این بازیکن می بینم :دی
    ولی یوونتوس خیلی سرسخته و شاید مثلا با یه مبلغ خیلی بالا راضی بشه
  • 17-07-2014, 21:47
    Sepehr SS
    پوگبا یا ویدال هر دوشون عالی هستن برای چلسی. امیدوارم اگه هیچ کدوم به چلسی نیومدن، به یونایتد هم نرن مخصوصا ویدال که خیلی نزدیک به یونایتد شده. خدیرا از رامیرس بهتره چون حداقل پست بازیش مشخصه ولی رامیرس اصلا معلوم نیست چه پستی براش بهتره، نه هافبک دفاعیه خوبیه نه قدرت بازیسازی داره نه جنگندگی داره، فقط دویدنش خوبه تو زمین! فصل قبل هم که خیلی ضعیف بود. البته خدیرا اگه اون حقوق درخواستیش صحت داشته باشه که اصلا نمی ارزه.
  • 18-07-2014, 23:09
    30vil
    با تشکر از شروع کننده تاپیک به امید فصلی همراه با قهرمانی های گوناگون برای چلسی

فيليپه لوئيس به چلسي پيوست

لوئيس پيراهن شماره 5 چلسي را به تن مي کند و جاي اشلي کول، مدافع باتجربه انگليسي را پر خواهد کرد که بعد از 8 فصل حضور در چلسي، چند روز قبل به رم پيوست.

باشگاه چلسي اعلام کرد که فيليپه لوئيس، مدافع برزيلي، را با قراردادي سه ساله، از باشگاه اتلتيکو مادريد به خدمت گرفت.

فيليپه لوئيس بعد از نهايي شدن اين انتقال گفت:" اين انتقال رويايي بود که براي من به حقيقت تبديل شد. من اکنون اين فرصت را دارم که براي چلسي بازي کنم و تجربه بازي در ليگ برتر را به دست بياورم. من خيلي خوشحالم و مي خواهم در طول فصل پيش رو بهترين بازي هايم را به نمايش بگذارم."

اين مدافع برزيلي در 4 فصلي که براي اتلتيکو مادريد بازي کرد، 4 جام به دست آورد و نقش مهمي در قهرماني تيمش در لاليگا و نايب قهرماني ليگ قهرمانان داشت؛ هرچند در نهايت در فهرست نهايي لوئيس فيليپه اسکولاري در جام جهاني قرار نگرفت.

او بعد از تيبو کورتوا و ديه گو کاستا، سومين بازيکن فصل قبل اتلتيکو مادريد که فصل آينده در استمفوردبريج بازي خواهد کرد.

ورزش3
  • 19-07-2014, 00:14
    Sepehr SS
    امیدوارم به زودی خبر خرید پوگبا و واران هم بیاد
  • 19-07-2014, 10:37
    stealer
    فابرگاس از اول مي‌خواست به چلسي بيايد

سرمربي چلسي با تمجيد از عملکرد مسئولان اين باشگاه در نقل و انتقالات تابستاني عنوان کرد سسک فابرگاس از همان روز نخست مي‌خواست به چلسي اضافه شود.

سسک فابرگاس هافبک سابق تيم بارسلونا اولين بازيکني بود که اين فصل چلسي توانست به خدمت بگيرد. اين بازيکن 26 ساله که مدت‌ها در تيم آرسنال بازي مي‌کرد ترجيح داد تا فوتبالش را در تيم رقيب توپچي‌ها يعني چلسي ادامه دهد.

ژوزه مورينيو درباره تصميم هافبک جديد تيمش گفت: فابرگاس از همان اول مي‌خواست به آرسنال بپيوندد. من 20 دقيقه با او تلفني صحبت کردم و متوجه شدم که انگيزه زيادي دارد تا به چلسي ملحق شود. همان طور که مي‌دانيد آرسنال معمولا در زمان نقل و انتقالات تلاش زيادي براي جذب گزينه‌هاي ديگر تيم‌ها مي‌کند اما فکر مي‌کنم آرسنال اصلا مد نظر فابرگاس نبود. فابرگاس بازيکني است که خيلي به درد ما مي‌خورد و مطمئنم چلسي باعث خواهد شد تا او بار ديگر ارزش‌هاي را در جزيره نشان دهد.

چلسي در زمان نقل و انتقالات تابستاني موفق شد سه بازيکن را به خدمت بگيرد. ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي تيم اتلتيکو مادريد، فيليپه لوئيس مدافع چپ برزيلي اتلتيکو مادريد و سسک فابرگاس هافبک بارسلونا سه بازيکني بودند که به جمع بازيکنان آقاي خاص به چلسي اضافه شدند. در حالي که يک ماه تا پايان نقل و انتقالات تابستاني زمان باقي است، ژوزه مورينيو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پايان رسيد. او با تمجيد از مسئولان باشگاه چلسي گفت: بايد بگويم که عملکرد باشگاه در زمان نقل و انتقالات تابستاني بسيار خوب بود. کار ما در نقل و انتقالات تابستاني با خريد فليپه لوئيس به پايان رسيد. بايد از مسئولان باشگاه تشکر کنم چرا که هنوز يک ماه تا پايان نقل و انتقالات باقي مانده اما باشگاه توانست به تمام اهدافش برسد. ديگر بازيکني به جمع چلسي اضافه نمي‌شود. از همان ابتدا به دنبال اين سه بازيکن بوديم و توانستيم ظرف 15 روز هر سه بازيکن را به خدمت بگيريم.

چلسي در حالي سه بازيکن جديد را براي فصل جديد ليگ انگليس به خدمت گرفت که تيبو کورتووا دروازه‌بان بلژيکي اين تيم که به صورت قرضي در اتلتيکو مادريد بازي مي‌کرد شب گذشته از هواداران اين تيم در صفحه اجتماعي خود در فيسبوک خداحافظي کرد و اعلام کرد به زودي به تيم چلسي اضافه مي‌شود.
  • 19-07-2014, 12:03
    30vil
    نقل قول:

ژوزه مورينيو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پايان رسيد. ديگر بازيکني به جمع چلسي اضافه نمي‌شود.

خب گویا کار تیم در نقل و انتقالات به پایان رسید و دیگه بازیکنی نمیخریم

به نظر تیم کاملی هستیم هر چند دوست داشتم در قلب دفاع هم با خروج لوییز یک مدافع اضافه کنیم اما گویا این اتفاق دیگه نمیفته

یک سری شایعات شده بود که کالاس مورد توجه کلن آلمان قرار گرفته نمیدونم در نهایت چی شد اما با وجود این مدافعان مطمئنا روی کالاس هم حساب شده و احتمالا این فصل شاهد بازی های بیشتری از این مدافع جوان باشیم
  • 19-07-2014, 12:30
    Sepehr SS
    نقل قول:

خب گویا کار تیم در نقل و انتقالات به پایان رسید و دیگه بازیکنی نمیخریم

به نظر تیم کاملی هستیم هر چند دوست داشتم در قلب دفاع هم با خروج لوییز یک مدافع اضافه کنیم اما گویا این اتفاق دیگه نمیفته

یک سری شایعات شده بود که کالاس مورد توجه کلن آلمان قرار گرفته نمیدونم در نهایت چی شد اما با وجود این مدافعان مطمئنا روی کالاس هم حساب شده و احتمالا این فصل شاهد بازی های بیشتری از این مدافع جوان باشیم

کالاس قرضی رفته کلن. فعلا کرت زوما اومده و تو پیش فصل با چلسی داره تمرین میکنه ولی بهتره یک فصل دیگه قرضی بره جای دیگه بازی کنه مخصوصا تو یک تیم لیگ برتری بازی کنه خیلی برای پیشرفتش خوبه.
    صحبتهای مورینیو در مورد پایان نقل و انتقالات رو هم نباید زیاد جدی گرفت، پارسال هم میگفت یا رونی رو میگیریم یا هیچ کس رو نمیگیریم که دیدیم آخرش چی شد. یا میگفت ماتا و لوییز رو نمیفروشم که هر دو رو فروخت. لوکاکو که فروخته میشه یا قرضی میره و یک مهاجم دیگه نیاز داره تیم که شایعه خیلی جدی اینه که دروگبا برمیگرده. یک مدافع وسط هم نیازه.
  • 19-07-2014, 13:03
    stealer
    زوما واقعا یه بچه غوله
    یعنی بازیکنی رو به بزرگی و تنومندیش ندیدم تاحالا
    حتی از یحیی توره هم یکم بزرگتره:دی
    الان تیم هیچ بازیکنی نیاز نداره و اگرم بخواییم بخریم فقط و فقط دفاع وسط میتونه باشه که اونماگه زوما خودشو نشون داده باشه لازم نیست
    بهترین دفاع وسط ممکن واسه خرید هم مانگالای تنومنده
    فرضشو بکنین مانگالا کنار زوما چی بشه:دی
    لوکاکو هم اگه بخواد پررو بازی و بچه بازی در بیاره همون بهتر که فروخته بشه
    بازیکن باید در هر شرایطی تابع مربی باشه
    مخصوصا اگه اون مربی مورینیو باشه:n12:
  • 20-07-2014, 20:59
    vahidgame
    یه نکته که من نگرانم اینه که بازیکنایی که جام جهانی بودن و تا مراحل بالا هم رسیدن نتونن اول فصل رو خوب کار کنن
    پارسال رو یادمه همین جام کنفدراسیون ها که بودش باعث شد یه سری بازیکن ها کلا اول فصل محو بشن مثل ماتا
    همه تیم ها بازیکن برای جام جهانی زیاد داشتن ولی فک کنم چلسی دیگه بیش از اندازه داشته
    حالا خدا رو شکر اسپانیایی ها زودتر حذف شدن و به تیم ملحق شدن :دی
    از انگلیس هم که فقط یه کیهیل رو داریم که در مورد اون جای نگرانی نیست و مطمئنا جزو بازیکنای اصلیه
    بازیکنایی مثل شورله ، اسکار ، ویلیان و رمیرز که تا آخر جام بودن همین طور بازیکنای بلژیک که تا یک چهارم بودن یکمی نگرانی در موردشون هست که کلا پیش فصل رو از دست بدن و برای فصل بعد به آمادگی کامل نرسن

در مورد تموم شدن نقل و انتقالات چلسی هم احتمالا منظور خرید بزرگ بوده
    اینجوری که من می بینم شاید فقط یه دفاع چلسی بگیره
    توی پستای دیگه بازیکن زیاد داریم و حداقل از نظر اسم و رسم بازیکنای بزرگی دیده میشن
    امیدوارم لوکاکو هم فروخته نشه و اینجوری که از خبرها می بینم یوونتوس ، اورتون و لیورپول اونو می خوان و احتمال رفتن اونم هست!
    چه خوبه حداقل یه فصل بهش فرصت داده بشه و حالا اگه بد بود بعد در موردش تصمیم گرفته بشه
    حداقل از تورس فک کنم بهتر کار کنه :دی

پ.ن:
    همین الانش هم اینجوری نبوده که کم خرج کرده باشیم و حدودا 80 میلیون خرج کردیم!
    به خاطر همین اگه فصل نقل و انتقالات هم برامون تموم بشه به نسبت موفق بودیم و حداقل نسبت به فصل قبل تقویت شدیم
  • 20-07-2014, 21:34
    jb.NY
    نقل قول:

یه نکته که من نگرانم اینه که بازیکنایی که جام جهانی بودن و تا مراحل بالا هم رسیدن نتونن اول فصل رو خوب کار کنن
    پارسال رو یادمه همین جام کنفدراسیون ها که بودش باعث شد یه سری بازیکن ها کلا اول فصل محو بشن مثل ماتا
    همه تیم ها بازیکن برای جام جهانی زیاد داشتن ولی فک کنم چلسی دیگه بیش از اندازه داشته
    حالا خدا رو شکر اسپانیایی ها زودتر حذف شدن و به تیم ملحق شدن :دی
    از انگلیس هم که فقط یه کیهیل رو داریم که در مورد اون جای نگرانی نیست و مطمئنا جزو بازیکنای اصلیه
    بازیکنایی مثل شورله ، اسکار ، ویلیان و رمیرز که تا آخر جام بودن همین طور بازیکنای بلژیک که تا یک چهارم بودن یکمی نگرانی در موردشون هست که کلا پیش فصل رو از دست بدن و برای فصل بعد به آمادگی کامل نرسن

در مورد تموم شدن نقل و انتقالات چلسی هم احتمالا منظور خرید بزرگ بوده
    اینجوری که من می بینم شاید فقط یه دفاع چلسی بگیره
    توی پستای دیگه بازیکن زیاد داریم و حداقل از نظر اسم و رسم بازیکنای بزرگی دیده میشن
    امیدوارم لوکاکو هم فروخته نشه و اینجوری که از خبرها می بینم یوونتوس ، اورتون و لیورپول اونو می خوان و احتمال رفتن اونم هست!
    چه خوبه حداقل یه فصل بهش فرصت داده بشه و حالا اگه بد بود بعد در موردش تصمیم گرفته بشه
    حداقل از تورس فک کنم بهتر کار کنه :دی

پ.ن:
    همین الانش هم اینجوری نبوده که کم خرج کرده باشیم و حدودا 80 میلیون خرج کردیم!
    به خاطر همین اگه فصل نقل و انتقالات هم برامون تموم بشه به نسبت موفق بودیم و حداقل نسبت به فصل قبل تقویت شدیم

یه فصل نه، ولی قراره بازی های پیش فصل بهش بازی داده بشه و بعد در موردش تصمیم گیری بشه، فرصت کوتاهی واسه خودی نشون دادنه، ولی به نظر تنها فرصتیه که مورینیو میخواد بهش بده:

.Jose Mourinho will hand Romelu Lukaku an opportunity to prove himself at Chelsea during the club's pre-season friendlies before deciding on his future

The striker has been strongly linked with a permanent move to Everton, but Mourinho will reportedly block Lukaku's exit from Chelsea as he wants to watch him in action before deciding whether to keep or sell him, according to the Sunday People.

• 21-07-2014, 09:49
    jb.NY

خب... همونطور که انتظار داشتم شایعات بازگشت دروگبا دارن پررنگ تر میشن
    به نقل از گاردین مورینیو به دروگبا پیشنهاد یک ساله داده و بعد از اون قراره دروگبا رو به کادر فنی تیم اضافه کنه. اگه واقعا اینجوری باشه خوبه، یه اسطوره بر میگرده توی تیم خداحافظی میکنه ولی جزوی از تیم میمونه، عالی میشه

نقل قول:

Didier Drogba’s return to Chelsea on a one-year-contract could be confirmed this week, according to reports in France, with the Ivory Coast striker then set to be offered a coaching role at Stamford Bridge when he retires from playing

• 21-07-2014, 12:03
    Sepehr SS
    برگشت دروگبا به عنوان بازیکن یعنی جدایی لوکاکو. کاش حداقل یک فصل به لوکاکو فرصت داده میشد تا خودشو نشون بده. کاش میشد تورس رو بندازن بیرون و کاستا و دروگبا و لوکاکو مهاجمین تیم بودن. خدا لعنت کنه این تورس رو که به خاطرش، لوکاکو رو شاید از دست بدیم چون چهار مهاجم رو نمیشه نگه داشت. ولی کاش دروگبا به عنوان مربی برگرده و لوکاکو رو پرورش بده.
  • 21-07-2014, 13:59
    MORINIO
    نقل قول:

برگشت دروگبا به عنوان بازیکن یعنی جدایی لوکاکو. کاش حداقل یک فصل به لوکاکو فرصت داده میشد تا خودشو نشون بده. کاش میشد تورس رو بندازن بیرون و کاستا و دروگبا و لوکاکو مهاجمین تیم بودن. خدا لعنت کنه این تورس رو که به خاطرش، لوکاکو رو شاید از دست بدیم چون چهار مهاجم رو نمیشه نگه داشت. ولی کاش دروگبا به عنوان مربی برگرده و لوکاکو رو پرورش بده.

اتفاقآ تورس صحبتش هست که بره اتلتیکو ...

واقعآ امیدوارم این اتفاق بیفته و فصل دیگه کوستا و لوکاکو و دروگبا مهاجمای چلسی باشن
  • 21-07-2014, 18:09
    30vil
    دو ستاره ارزشمند چلسی در کنار هم

• 21-07-2014, 18:40
    albertxx
    نقل قول:

اتفاقآ تورس صحبتش هست که بره اتلتیکو ...

واقعآ امیدوارم این اتفاق بیفته و فصل دیگه کوستا و لوکاکو و دروگبا مهاجمای چلسی باشن

فکر نکنم همچین اتفاقی بیفته !!
    آتلتیکو برای خرید مهاجم مانژوکیچ رو خریده که عالیه !!
    فکر نکنم دیگه به مهاجم نوک دیگه ای نیاز داشته باشه !!
    البته شاید به عنوان مهاجم ذخیره بره
    !!!

باید منتظر موند
    ولی با توجه به انتقال مانژوکیچ یه ذره سخته همچین انتقالی !
  • 21-07-2014, 18:53
    Sepehr SS
    من با تمام وجود دعا میکنم که تورس بره، حاضرم یه پولی هم بدم بهش که از چلسی بره. البته مهمتر از قیمتش که اتلتیکو باید پرداخت کنه، مهمترین مسئله حقوقشه که تو چلسی نزدیک 200 هزار پوند در هفته میگیره و اتلتیکو نصف این مبلغ هم نمیتونه بهش بده که بزرگترین مانع در راه خلاص شدن ما از دست تورسه.
  • 21-07-2014, 20:30
    vahidgame
    اتفاقا بحث رفتنش به اتلتیکو قوت گرفته یعنی هم توی سایت کانون هواداران و همین طور سایت یورو اسپورت خبرش هست:

اگه این انتقال صورت بگیره یکی از بهترین خبرها ست
    تورس در مقاطعی شاید مفید بود و گل های حساسی زد ولی در کل دیگه اگه می خواست خودشو نشون بده دیگه نشون داد و بدتر از این نشه بهتر نمیشه!

نکته ای که توی این خبر اشاره شده چلسی 13 میلیون پوند برای این انتقال می خواد که یکمی زیاده
    به نظرم با هر مبلغی هم به توافق برسن خوبه و مهم اینه که بره :دی
    یه نکته دیگه هم اینه که چلسی میراندا از همین اتلتیکو مادرید رو می خواد که رقم فسخ قرارداد اون 24 میلیون پونده که خیلی زیاده!
    میراندا باید دفاع خیلی خوبی باشه ولی اینکه نزدیک 30 سال سن داره یکمی نگران کننده ست

اینم خبر کانون هواداران که به همین قضیه تورس اشاره می کنه که واقعا همچین چیزی اتفاق بیافته باید انتظار فصل خوبی رو برای مهاجمان داشت چون فک کنم دیگه از بین این سه تا مهاجم تاپ بالاخره یکیشون دیگه بدرخشه!

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، یورو اسپورت در گزارش اختصاصی خود ادعا کرد که مسئولین باشگاه چلسی و اتلتیکو در روز های گذشته برای انتقال تورس به مادرید با یکدیگر مذاکرات فراوانی داشته اند.

به گفته این خبرگزاری معتبر، چلسی 16 میلیون یورو برای این انتقال می خواهد، مبلغی که اتلتیکو امیدوار است آن را کاهش دهد.

بازگشت تورس به ویسنته کالدرون از همیشه نزدیک تر به نظر می رسد و به گفته یورو اسپورت، مسئولین باشگاه مادریدی روز های گذشته را در لندن سپری کرده اند.

گفته می شود لوکاکو و دروگبا به بازگشت استمفوردبریج نزدیکند و نگه داشتن فرناندو تورس شاید گزینه ای نباشد که چلسی انتخاب کند، زیرا مورینیو همیشه با 3 مهاجم تیم را می بندد.
  • 23-07-2014, 16:08
    MORINIO
    از پیراهن سوم تیم در فصل جدید رونمایی شد :n01:

محتوای مخفی: بیشتر 
  • 24-07-2014, 21:11
    vahidgame
    اولین بازیمون توی اتریش مقابل پلتس با نتیجه مساوی یک بر یک تموم شد
    البته ترکیب تیم رو بیشتر بازیکنای جوون تشکیل می دادن و فقط سه چهار بازیکن از بازیکنای باتجربه بودن:

Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Luis (Ake 60); Van Ginkel (Romeu 60), Matic (Chalobah 81); Salah (Swift 85), Baker (Boga h/t), Brown (Christensen 77); Bamford (Solanke 60)

خلاصه بازی رو هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید ببینید

بازیکنای اسپانیایی هم توی اتریش هستن ولی فعلا برای این بازی نبودن و بازی های بعدی بهشون بازی می رسه
    فقط نکته منفی که قبلا هم گفتم اینه که بازیکنای تاثیرگذار تیم مثل شورله ، هازارد ، ویلیان ، اسکار ، رمیرز ، کورتوا و لوکاکو که نسبت به بقیه بازیکنا بیشتر توی جام جهانی بودن بازی های پیش فصل رو از دست دادن و الان برای اتریش هم با تیم سفر نکردن

+

لمپارد هم رسما به نیویورک سیتی پیوست

امیدوارم هر جا هست همیشه موفق باشه...
  • 25-07-2014, 21:06
    vahidgame
    خب دوستان اسطوره به خانه برگشت

این خبر خیلی خوبیه
    در هر صورت دروگبا متعلق به چلسیه و بازی هم نکنه توی جاهای دیگه به تیم کمک می کنه...
  • 25-07-2014, 21:09
    Sepehr SS
    دروگبا برگشت و لوکالو رفتنی شد. امیدورام مثل قضیه اتوئو نشه که مربیش وسط فصل بیاد بهش بگه پیرمرد.
  • 25-07-2014, 21:57
    jb.NY
    نقل قول:

خب دوستان اسطوره به خانه برگشت

این خبر خیلی خوبیه
    در هر صورت دروگبا متعلق به چلسیه و بازی هم نکنه توی جاهای دیگه به تیم کمک می کنه...

من به خداحافظی اسطوره توی باشگاه خیلی اعتقاد و علاقه دارم، امیدوارم دروگبا یکی دو فصل درخشان تو چلسی داشته باشه و دور خداحافظی رو دور زمین بزنه... osgood به جای خود، دروگبا برای من کینگ دروگباست:n12:

به خونه خوش اومدی قهرمان

• 25-07-2014, 23:14
    stealer
    قبلا امیدوار بودم لوکاکو بمونه توی تیم ولی الان دلم میخواد هر چه زودتر جدا بشه!!
    شنیدم رفته داره با تیم قبلیش تو بلژیک بازی میکنه که واقعا بی احترامی به تیم و خوزه هست
    این بچه هنوز توانایی بازی تو تیم بزرگی مثل چلسی رو نداره...
    اومد دروگبا کبیر رو هم صمیمانه تبریک میگم:n12:
  • 25-07-2014, 23:30
    30vil
    نقل قول:

دروگبا برگشت و لوکالو رفتنی شد. امیدورام مثل قضیه اتوئو نشه که مربیش وسط فصل بیاد بهش بگه پیرمرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] said: ‘He’s coming because he’s one of the best strikers in Europe.

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود مطمئنا یکی از بهترین ها هست و هیچوقت پیرمرد نمیشه
    :n12:
  • 25-07-2014, 23:43
    Sepehr SS
    نقل قول:

قبلا امیدوار بودم لوکاکو بمونه توی تیم ولی الان دلم میخواد هر چه زودتر جدا بشه!!
    شنیدم رفته داره با تیم قبلیش تو بلژیک بازی میکنه که واقعا بی احترامی به تیم و خوزه هست
    این بچه هنوز توانایی بازی تو تیم بزرگی مثل چلسی رو نداره...
    اومد دروگبا کبیر رو هم صمیمانه تبریک میگم:n12:

لوکاکو کار بدی نکرده، تو تعطیلات خودش تو بلژیک رفته با تیم قبلیش تمرین میکنه. اتفاقا خیلی هم کار خوبی کرده که تو تعطیلاتش هم تمرینات رو رها نکرده. خیلی بازیکن ها این کارو میکنن که میرن با تیم قبلیشون تمرین میکنن.
    نگران نباش، لوکاکو جدا میشه از چلسی. فقط دعا کن که کاستا مصدوم نشه وگرنه دروگبای 37 ساله و تورس میشن مهاجمین اصلی.
    متاسفانه شما ها هم مثل مورینیو تو این قضیه کاملا احساسی دارین برخورد میکنین، منم خودم عاشق دروگبام ولی باید به عنوان مربی برمیگشت نه بازیکن.
  • 25-07-2014, 23:52
    Sepehr SS
    نقل قول:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] said: ‘He’s coming because he’s one of the best strikers in Europe.

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود مطمئنا یکی از بهترین ها هست و هیچوقت پیرمرد نمیشه
    :n12:

در مورد اتوئو هم همین حرفها رو زده بود. امیدوارم خاطرات خوب همه با دروگبا تو این فصل، خدشه دار نشه.
  • 26-07-2014, 00:02
    stealer
    نقل قول:

لوکاکو کار بدی نکرده، تو تعطیلات خودش تو بلژیک رفته با تیم قبلیش تمرین میکنه. اتفاقا خیلی هم کار خوبی کرده که تو تعطیلاتش هم تمرینات رو رها نکرده. خیلی بازیکن ها این کارو میکنن که میرن با تیم قبلیشون تمرین میکنن.
    نگران نباش، لوکاکو جدا میشه از چلسی. فقط دعا کن که کاستا مصدوم نشه وگرنه دروگبای 37 ساله و تورس میشن مهاجمین اصلی.
    متاسفانه شما ها هم مثل مورینیو تو این قضیه کاملا احساسی دارین برخورد میکنین، منم خودم عاشق دروگبام ولی باید به عنوان مربی برمیگشت نه بازیکن.

ایشون الان باید توی اردوی اتریش باشن
    کاش فقط همین یه کارش بود
    اون مصاحبه های جنجالیش و اعتراض به نیمکت نشینیش رو بذارید کنار این تمرین نکردن با تیم
    اصلا ازش خوشم نماید:n21:
  • 26-07-2014, 00:56
    Sepehr SS
    نقل قول:

ایشون الان باید توی اردوی اتریش باشن
    کاش فقط همین یه کارش بود
    اون مصاحبه های جنجالیش و اعتراض به نیمکت نشینیش رو بذارید کنار این تمرین نکردن با تیم
    اصلا ازش خوشم نماید:n21:

عزیز من، لوکاکو به خاطر حضور تو جام جهانی تا 30 جولای استراحت داره مثل بقیه بلژیکی ها. ادن آزارد و کورتوا هم نیستن فعلا تو اردوی اتریش. حالا لوکاکو بد کرده رفته تمرین میکنه که از فرم خارج نشه؟!! شورله و اسکار و رامیرس و ویلیان هم نیستن اردوی اتریش.
  • 26-07-2014, 09:26
    brad pitt
    اگر تورس بره خیلی بهتره
    لوکاکو بمونه عالیه . البته برخی رفتاراش هنوز حرفه ای مابانه نیست اما میتونه زوج خوبی با کاستا باشن
    دروگبا هم بازگشتش تبریک میگم . عالیه . من واقعن عاشقشم و دوسش دارم
    اما اگر منطقی باشیم مورینیو اونو برگردونده برای کمک به تیم نه اینکه صرفن فیکس باشه چون میخاد از تجربه ش در بازیهای حساس استفاده ببره

که بعضی مواقع از سیستم 2 مهاجمه ی کاستا و لوکاکو استفاده یا کاستا و دروگبا و از دروگبا و لوکاکو یکی رو نیمکت بشینه ( ا در نظر گرفتن رفتن تورس (ان شالله ه ه ه )

به نظرم تمام موارد لازم رو دیگه برای قهرمانی امسال داریم
    از اونطرف هم امسال رقبا آرسنال و یونایتد هست . یونایتد بیشتر

در اروپا هم که پاریسی ها و رئال و بارسا امسال بیکار ننشیتن + بایرن رقبای جدی اروپایی هستن

کرت زوما . فابرگاس . فیلیپه . کاستا و بازگشت دورگبا عالی بوده + داشتن دفاع و دروازه بانی توپ + هازارد . ویلیان . اسکار و شورله

تقریبن همه چی تکمیله
  • 26-07-2014, 11:24
    City 17
    با جدا شدن لمپارد از چلسی و فردیناند از یونایتد، نسل طلایی محصولات آکادمی وستهم داره به آخر خط می رسه و کم کم همگی بازشنسته میشن.
    نسل طلایی وستهم که سال ها اسکلت تیم ملی انگلستان رو تشکیل می داد و در اون چهره هایی مثل لمپارد، جو کول، تری، فردیناند، کریک و ... دیده میشد.
    چهره هایی که اکثرا در زمان هری ردنپ، دایی لمپارد بهشون فرصت داده شد.
    +
    بدون شرح:

• 26-07-2014, 12:38
    30vil
    مورينيو: با جذب شاو خودکشي مي‌کرديم

سرمربي پرتغالي آبي‌پوشان لندني عنوان کرد اگر چلسي مدافع 19 ساله ساوتهمپتون را به خدمت مي‌گرفتند اوضاع اين تيم به هم مي‌ريخت.

منچستريونايتد اخيراً لوک شاو، دفاع چپ تيم ساوتهمپتون را با قراردادي چهار ساله به ارزش 37.5 ميليون يورو به خدمت گرفت. شاو 19 ساله که مي‌تواند قراردادش را براي يک سال ديگر هم تمديد کند، از منچستري‌ها هفته‌اي 200 هزار يورو حقوق خواهد گرفت که بالاترين حقوق دريافتي براي يک بازيکن نوجوان در دنياي فوتبال است.

به نقل از تسنيم، ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي با ابراز تأسف از اينکه رقابت براي جذب شاو را به منچستريونايتد واگذار کرده است، گفت: چلسي هم علاقمند به جذب لوک شاو بود ولي پرداخت چنين رقمي براي او ثبات بازي جوانمردانه مالي ما را برهم مي‌زد و از طرفي ديگر ممکن بود تعادل رختکن‌مان را بر هم بزند.

وي افزود: اگر قرار بود چنين رقمي را به يک فوتباليست 19 ساله که بازيکن خوب و فوق‌العاده‌اي است بپردازيم روز بعد درِ باشگاه بارها به صدا در مي‌آمد. ممکن بود بازيکني بيايد و بگويد که چطور مي‌شود من با سابقه 200 بازي و سهيم بودن در چندين عنوان قهرماني از يک بازيکن 19 ساله دستمزد کمتري مي‌گيرم؟! اگر اين کار را مي‌کرديم خيل سريع تعادل تيم بر هم مي‌خورد و دستي‌دستي خودمان را مي‌کشتيم!

آقاي خاص تصريح کرد: نمي‌خواهم باشگاه ديگري (منچستريونايتد) را بابت پرداخت چنين رقمي سرزنش کنم، چون آنها آزاد هستند تا هر رقمي که دوست دارند به بازيکنان موردنظرشان پرداخت کنند. در اين باره هم نظري ندارم ولي در خصوص چلسي بايد بگويم که اگر ما با اين رقم شاو را جذب مي‌کرديم تأثير منفي روي تيم مي‌گذاشت به خصوص وقتي او را با فيليپه لوييز مقايسه مي‌کرديم.

مورينيو در پايان خاطرنشان کرد: فيليپه براي برزيل بازي کرده، در اسپانيا به قهرماني رسيده، فاتح رقابت‌هاي اروپايي بوده و در فينال ليگ قهرمانان اروپا هم بازي کرده است ولي با اين وجود قيمت او پايين‌تر از اين جوان انگليسي است.

varzesh3
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 1 از 17 1234511 ... آخرآخر