به نظر شما مذخرفترين بازي چيه و چرا
Printable View
به نظر شما مذخرفترين بازي چيه و چرا
جی تی ای بخاطر صحنه های غیر اخلاقی:grrr::grrr::grrr:
بنظر من سيمز مزخرفترين بازيه البته نظر شخصيه
سيمز همه از سيمز كه تعريف مي كنن
Fifa 06 خیلی چرته
بنظر من اين بازيهايي كه زامبي دارن خيلي مزخرفن .نه ترسناكن و نه درست و حسابي
مزخرفترين بازي بازي هري پاتر است(نظر شخصي)
سيمز
هري پاتر
به نظر خود من جنگها ي صليبي2 rise of nasions1,2
بابا سيمز كه عاليه
جي تي اي هم حرف نداره
من به شخصه ركورد بيشتر ساعات پياپي نشستن پشت كامپيوترم مربوط به سيمز 2 هستش
هر پاتر رو هم همه نسخه هاشو تموم كردم
چرت ترين بازي رو نميشه گفت چيه.شايد والكرافت
بازيه پليس شيفت
doom3
چون بدون ترینر نمیشه تمومش کرد و اصلا نمیشه از تیر دشمناش فرار کرد و همینجوری رو هوا در پشت سرت و جلوت دشمن ظاهر میشن تیر درست حسابی هم که به ادم نمیده اشغاله
بايد بگم كه وار كرفت يكي از پر طرفدار ترين بازي ها است
به نظر من البته توي پلي استيشن2 : ghost vibration اشغال ترينه و توي كامپيوتر هم soldier elite البته نظر شخصيه
Apocalyptica
Beyond Good & Evil
Connan
Driv3r
Cold Fear
Silent hill
....
و کلی بازیهای چرت دیگه
به نظر من تمام بازي هايي كه بيش از حد افسانه اي اند.مثل بازي هايي كه با غول هاي عجيب و غريب بايد بجنگيم يا با حشرات به چه گندگي.
چرت ترين بازي بازي سيمز هست چون پايان نداره
آشغال ترين كه godfather
ولی oblivon که این همه ازش بعریف می کنن از اونم آشغال تره
منم از وارکرافت اصلا خوشم نیومد البته نمیشه گفت مذخرفه ولی وقتی این بازی رو رو با جنرال مقایسه می کنم
چندشم میشه...جنگ ادمیزاد با موجودات عجیب غریب اونم با شمشیر و تیر کمون.
موفق باشید
;) ;) ;)
ّبه نظر من Manhunt
سیمسز را همه می دونن مزخرفه بازی اگه تو اون سبک ولی باهال نه از این چرت وپرتا rollercoaster tycoon® 3نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
جی تی ای هم حالم را به هم میزنه جاش این را بازی کن total overdose
هري پاتر هم همش تو هي مي گه گيفيندر گيفيندر (حالم از اين بازي هم به هم مي خوره
بعد شما نمي دانم شايد لحجه داريد واركرافت نه والكرافت بعد اين بازي بهترين بازيه سال 2004 معرفي شد من خو دم در اين بازي مقام اوردم
البته به شما برن خوره ها اينا هم عقيده شخصي منه نه حال گرفتن
جنرال مزخرفترين بازي است كه تو اومرم ديدم . :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
جنرال شايد از نظر تو مذخرف باشه ولي بازيه خيلي پرطرفداريه
همسایه آزاری و همسایه جهنمی!!!
مزخرف ترین بازی های دنیا!!!!!!!!!!!
همسايه جهنمي بازي خنده دار واعصاب خورد كنيه! ولي من بعضي ها رو ميشناسم كه ديونه ي اين بازيند
بابا ديگه سايلنت هيل كه اخر بازيه واركرافت هم همينطور پس شما ها اصلا بازيهاي به درد نخور انجام ندادين
سلام به نظر بنده که 10 تا بازی هستند از مشهور ها خیلی بدم میاد ازشون اما 2 تا از اونا رو میگم.هری پاتر-جی تی آی و غیره...
به نظر من بازي هايي كه گفتيد بسيار عالي هستند ولي من از teken متنفرم همش
gta اصلا ادم نمي دونه تو اين بازي چيكارس....
gta به درد بچه دبستانيا مي خوره
...
تمام بازي هايي كه هدف ندارن و تموم نميشن بيخودن . مثل battlefield
نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
بابا سيمز كه عاليه
جي تي اي هم حرف نداره
من به شخصه ركورد بيشتر ساعات پياپي نشستن پشت كامپيوترم مربوط به سيمز 2 هستش
هر پاتر رو هم همه نسخه هاشو تموم كردم
چرت ترين بازي رو نميشه گفت چيه.شايد والكراف
سیمز مزخرف ترین بازیه که تا حالا ساخته شده. اونیم که شما بهش میگی "والکرافت" بازی خیلی باحالیه که همه دوست دارن شماره بعدیشو بازی کنن ولی Blizzard همه رو گذاشته تو خماری. با این که بازی تقریبا قدیمیه (4-3 سال پیش) ولی هنوز خیلیا دارن online بازی میکنن. در ضمن اصلا با generals قابل مقایسه نیست.
GTA
COUNTERSTRIKE
WARCRAFT va WORLD of WARCRAFT
سلام
نميدونم كسايي كه گفتند سايلنت هيل . Warcraft. Gta و.... پس از چه بازيي خوششون مياد چون هر كدوم بهترين در سبك خودشونند خوب هر كسي يه نظري داره ولي من بازيهاي ساخت داخل رو مذخرفترين بازيهايي ميدونم كه تا الان بازي كردم
ممنون
سیز 2
آخر مزخرفی
سری بازی Fifa که روی همرو تو مزخرفی کم کرده ....
با عرض معذرت مذخرف ترین بازی تو چه سبکی آخه ؟! البته از دید من بازی کاملا یه چیز سلیقه ای مثلا بازی سیمز که اینقدر مخالف داره همین جا کلی ملت عاشقشن واسه همینه که شب می خوابی صبح بیدار می شی می بینی یه پک واسش اومده .
به نظر من بازی بد نداریم همه بازی ها به نوعی قشنگن شاید یه بازی برای یکی بد به نظر برسه اما یکی دیگه عاشقش باشه پس بحث در مورد بهترین بازی و بدترین بازی به جایی نمی رسه
در ضمن دوستان زیاد تعصب به خرج ندین واسه یه بازی دعوا راه ندازین بازم می گم بازی سلیقه ای یه . اینجا هر کی نظر شخصی خودشو گفته.
مذخرفترين سري بازي هاي
Gta است.
تمام بازي هاي سبك استراتژيك به خصوص قلعه
بنظر من اين بازيهاي بكش بكش و همينوطر بازيهاي ترسناك خيلي مزخرفن .اصلا حوصله شون رو ندارم
punisher
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]