سلام یه لپ تاپ میخوام تا سقف 4 میلیون.
گرافیک و رم برام اهمیت داره.
Printable View
سلام یه لپ تاپ میخوام تا سقف 4 میلیون.
گرافیک و رم برام اهمیت داره.
خوب این انتخابو دارین....asu n550jk ولی اگه بودجتونو بیشتر کنین بزارین لپ تاپ asus nx500 که بیاد بخرین
برای بازی می خواید با رندر؟نقل قول:
برای بازی میخوام
این لپ تاپ تو ایران پیدا میشه؟ اگه هست مشخصات و قیمت nx 500 رو بدین اگه ایراد خاصی هم داره بگین.نقل قول:
هنوز عرضه نشده و فقط معرفی شده :n02:نقل قول:
حتی قیمت رسمی هم اعلام نشده! اما به احتمال زیاد بالای 2000 دلاره به کار شما نمیاد
شما اگر میتونین صبر کنین که ge60 سری جدید بیاد اگر نه همین n550 jk یا ge60new گزینه خوبیه براتون
در مقایسه n550 صفحه نمایش و دیزاین بهتر + کارت گرافیک جدید تر اما کمی ضعیف تر
ge60 ساپورت دو تا msata + کارت گرافیک قدیمی تر اما کمی قوی تر
برای بازی باید لپتاپ گمینگ بگیری
بهترین انتخاب همون msi ge60 new هست
قیمت ماتریکس 3/840
با کوله و موس گیمینگ msi
ge60 جدید کی میاد؟ بعد اینکه 2000 دلار نزدیک چند تومن میشه؟
2000 دلار نزدیک میلیون میشه ولش کن :D
منم تقریبا ی شرایطی مثل شما دارم و چون نمیتونم بیشتر از این صبر کنم یکی از همین 2 تا لپتاب رو میخوام بگیرم و نظرم روی msi ge60 هست ولی به شما پیشنهاد میدم اگر زیاد بازی میکنی و حواست رو زیاد ب لپتاب نمیدی asus بگیر که چون گرافیکش 850 هست و 45W مصرف میکنه خیلی کمتر داغ خواهد کرد و msi توی استرس تست دماش تا 114درچه هم رسیده.
من اگر میتونستم بیشتر صبر کنم تا یک ماه دیگه احتمالا سری y50 لنوو میاد که گرافیک gtx 860 روشه و DVD Writer نداره و خیلی سبک هست. دقیقا همون چیزی ک من میخواستم ولی دیگه نمیتونم صبر کنم :n14:
البته خیلی دلتون رو به سبک بودن y50 خوش نکنین چون با اینکه درایو نداره ، 2.4 کیلو وزنشه که تازه هم وزن ge60 شده که درایو هم داره :n08:نقل قول:
خود ماتریس گفته تیر یا مرداد اما اینکه واقعا کی بیاد معلوم نیستنقل قول:
ge60 جدید کی میاد؟ بعد اینکه 2000 دلار نزدیک چند تومن میشه؟
y50 تازه شده 2.4 کیلو؟! اینکه خیلی ستمه.
امیدوارم ماتریس از این اخلاق گند و استراتژی بازاریابی احمقانه سال گذشته خودش دست برداره و هنگام وارد کردن یه مدل جدید نوع ضعیفشو وارد نکنه! همین ge60 فعلی از همون اول با کارت 760 و 765 ارائه شده بود ولی ماتریس با کارت 750 وارد کرد! آخه برادر من این لب تاپ گیمینگه نه مولتی مدیا! چرا فلسفه وجودیشو زیر سوال میبرین؟ که آخرش هم مجبور بشین مدل اصلی با کارت گرافیک 765 رو وارد کنید اونم زمانیکه همه منتظر سری جدید تر هستند.
لذا امسال منتظر ge60 با کارت 860 خواهیم ماند.
2000 دلار هم میشه 6.5 میلیون :n26:
بین تیر یا مرداد خیلی دیره مشخصات قیمت ge60 جدید رو بگین دیگه اینکه asus n550jv الان تو بازار چنده؟
جاش یه سیستم خنک کننده خوب گذاشته حتما که وزنش زیاد شده. نه مثل MSI که فقط فن توشه انگار :D
ge60new که در حال حاضر در بازار هست:نقل قول:
corei7 4800mq
gtx 765m
hard 1tb 7200rpm
ram 8
asus هم دقت کن "n550 jh " و نه jv چون jv گرافیک 750 داره که اصلا نمی ارزه الان
jh باید از حدود 4100 باشه تا 5 به بالا در کانفیگ های مختلف
corei7 4700 hq
gtx850m
hard 1tb 5400rpm
ram: 8/12/16
ge 60 جدید چنده؟n550 با رم 8 4میلیون و صد هست؟ به نظر شما کدوم بهتره؟
سایت ماتریس قبلا زده بود 3840، نمایندگی ها ممکنه کمی کمتر بدن اما بیشتر نمیدن معمولانقل قول:
بله n550 با رم 8 اون قدره (و بدون بلوری)
من خودم ge60 رو واسه بازی بیشتر قبول دارم خصوصا اگر اولویت اصلی بازی باشه اما خوب n550 هم برتری هایی داره و اگر یه لپتاپ همه کاره و مولتی مدیا می خواین شاید n550 گزینه بهتری باشه
راجع به باتری و دما موقع بازی کدوم بهتره؟ وزنشون چی؟
فریم هر کدوم رو تو بازی های مختلف میتونین بگین؟:n02:
ببخشید انقد شما رو تو زحمت میندازم.
ge60 متاسفانه بیشترین دما رو داره:n28: توی سنگین ترین تست ها به 120 درجه و اگر فن های توربوش روشن باشه 114 میرسه، البته توی بازی ها تا این حد نمیرسه و کول پد هم زیرش باشه احتمالا بازم کمتر بشه دما.
گرافیک اسوس نسل جدیدتر هست و با مصرف کمتر --> دمای پایین تر ، کارایی ای برابر با لپتاب MSI داره. سیستم کولینگ Asus هم در کل فک کنم یکم بهتره.
بنچمارک ها رو میتونی از اینجا بخونی
notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
همش گفتم Asus بهتره ، نمیدونم چرا میخوام فردا برم MSI رو بخرم :D
120 درجه چیه داداش؟!! تو این دما که قطعات اطراف ذوب می شن :n02: اون درجه فارنهایت رو شما اشتباه گرفتی فکر کنم!!نقل قول:
دمایgpu و cpu در حالت فول لود (100%) و اون هم همزمان تا 90-95 درجه میره که asus در مورد cpu خیلی خنک تر نیست اما gpu معمولا حدود 80 یعنی 10 درجه خنک تره
در مورد کولینگ در حالت عادی کولینگ ایسوس بهتره (البته در واقع میشه گفت انتقال گرمای هدفمند تری به نقاط غیر مهم انجام شده اما این معنیش این نیست که حالا ge60 ضعیفه :n02:)
ضمنا gtx850 با گرافیک ddr5 تازه میتونه در بازی ها اندازه 765 باشه ، روی ایسوس ddr3 هست کمی ضعیف تره ( برابر بودن فریم تو بازی ها بیشتر به خاطر درایور جدید انویدیا هست که خوب از مزایای گرافیک جدید تر بودنه:n02:)
وزن ge60: 2.4kg
n550: 2.7 kg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش فانهایت که میزنه بالا 200 :n02:
یکم پیاز داغش رو زیاد کردم دماش همون 90-100 میشه. البته این مدل با کانفیگای مختلفی هست که این کانفیگ 765 جزو داغترین هاست. تازه تمام review ها حداکثر با CPU 4700 بودن :n28:
دمای بالای msi باعث مشکل میشه؟اگه میشه باید چه مدت بازی کرد؟
CPU و GPU دمای کاریشون حدود 100 درجست( بسته به مدل چند درجه این ور اونور ) و مشکلی براشون پیش نمیاد ولی به هر حال عمر لپتاب میاد پایین.
فک کنم با یه کول پد بشه دما رو زیر 90 نگه داشت ولی زیر مدل MSI رو که میدیم زیاد جا برا نفس کشیدن نزاشتن براش :n15: باید تست کنیم و ببینیم
منم می خوام امروز یا فردا بردم msi بگیرم از کجا میگیری شما؟
یکی از بچه های همین فروم نمایندگی MSi هست احتمالا برم از اون بگیرم اگر MSI بخوام. مشخصاتش رو برات پ.خ میکنم
از اونجا که بنده ارسال کمی در فروم درام نمی تونم پیام شما رو پاسخ بدم اینجا میفرستم.نقل قول:
این لپتاپ کیف اوریجینالش چطوره بدرد میخوره برای مثال توی مترو لپ تاپ له نمیشه
اینجا سوال بعدی پیش میاد که این لپ تاپ مقاوم هست بخاطر جنس پشتش میگم چون لپ تاپ قبلیم فشار اومد ترک خورد led !
سوال زیاد دارم:)) اگر امکانش بود توی یاهو یا ... چت میکردیم مناسب تر بود
منم ک هنوز نگرفتمش. نمیتوننم جواب درستی بدم. کیفی ک من دیدم ی کیف نسبتا معمولی ب نظر میاد. توی مترو اگه بخوای تو شلوغی جلو در وایسی که فولاد هم باشه ترک میخوره :n02:
جالبه اون موقع که می خواستم لنووy510p بگیرم همه جا می خوندم می گفت داغ میکنه:) الان اینم که میگین داغ میکنه تازه 4700 رو میگفتن داغ میکنه اینکه 4800:)
تو سایت نوت بوک چک چیزی درباره ی n550jh نوشته نشده. راستی میشه کارت گرافیک هر کدوم رو عوض کرد؟
این پسوندای اسوس قاطی پاتیه. توی الدیجیتال نوشته jn یه جا دیگه jk و .... من jh ندیده بودم. بگرد دنبال لپتاب اسوس با گرافیک 850 بهتره
سلام
کلا گه بخوایم ی جمع بندی بکنیم asus جدید با گرافیک 850 بهتر از msi ge0 با کارت 765 هستش چون اختلاف فریم خیلی خاصی ندارند. البته باید بودجه رو هم در نظر بگیری.
فقط نمیدونم که این ایسوس جدید هم پورت اضافی msata نداره مثل قبلی؟! در اون صورت خودش مشکلیه و نقطه ضعف مهمیه که باعث میشه نتونی در آینده یه هارد ssd هم در کنار هارد مکانیکی قرار بدی.
من به چند دلیل MSI رو انتخاب کردم ( احتمالا ) یکی اینکه سی پی یو قوی تری داره و من کارم بیشتر برنامه نویسی و کامپایل کردن هست که سی پی یو مهم هست. دوم اینکه mSata رو ساپورت میکنه اونم 2 تا ! ( ایسوس کلا ساپورت نمیکنه ) و هارد اصلیش هم 7200 دور هست که بهتر از 5400 دور asus هست.سوم اینکه دوست دارم لپتابی که میگیرم یه فرقی با بقیه لپتابا بکنه:n02: نه مثل ایسوس که الان 3 نسله همین رو داره میزنه و مثل لپتاب های معمولیش هست از نظر ظاهری :n13: . چهارم اینکه گرافیک 850 توی بازی ها تقریبا برابر با 765 هست ولی توی کارهای دیگه 765 قوی تر هست.
آقا من ge 60 2oc
دارم با 8 گیگ رم و یه 64 اس اس دی!
حالا سوالم اینکه از لحاظ راندمان کلی فرق زیادی با سری 2oe که ماتریس تازه داره میده داره؟
چون من از gt 750 خیلی بد شنیدم آیا این حقیقت داره؟
Sent from my C6503 using Tapatalk
توی بازی 25% حدودا ضعیف تر هست ولی غیر از این فرق خاصی رو حس نمیکنید. از gt 750 چه چیز بدی شنیدید :n13:
مشکلی ایجاد نمیکنه ، چون این دما وقتی ایجاد میشه که هم cpu هم cpu همزمان 100 درصد استفاده بشن، شما اگر وسواسی عمل کنید برای افزایش ماندگاری لپتاپ میتونین هر یکی 2 ساعت چند دقیقه استراحت بدین به لپتاپ:n02:نقل قول:
تو این مدل ها چنین امکانی نیستنقل قول:
هیچی همش میگن تو اچ دی کم میاره چه برسه به fhd و نميتونه! و.....نقل قول:
راستی
بازی هست که این سیستم رو high نتونه اجرا کنه!
منظورم very high نیستشا!
Gpuboss، cbubossنقل قول:
توسایت براب مقایسه هستن که بطور پابلیک راندمان قطعات رو.بررسی میکنن!
و معمولا برای مقایسه بین دو برند مناسبه تا دو مدل از یک برند ولی بازم ممنونم
در ضمن بحث دما شد اینم بگم این مدل رو چند روزی هست ام اس آی بایوسش اپ کرده!
و قابلیت Intel step speed رو به ییستم اضافه کرده که از این وقت فرکانس راحت رو 3.4 میاد چون قبلش تا 2.4 بیشتر نميرفت مگر اینکه اپتیموس انودیا اینکار رو میکرد
بعضی بازی هارو نمی تونه اجرا کنه که خوب خیلی هم نباید از یه کارت متوسط انتظار داشت، از لینک زیر فریم ریت هارو مقایسه کنید:نقل قول: